cypern nästa !

honkytonk & jag lattjar lite


ligger i sängen med datan i knäet & lyssnar på musik.. väntar på att bli sådär jättetrött så att jag kan somna men nepp. antar att jag har lite resfeber tihi :*
i morgon kommer min dag att se ut som så att först åker jag till hallsberg på morgonen för att träna, lämna papper & plugg till lärarna, säga hejdå till alla härliga vänner osv. sen är jag hemma vid halv ett och då ska jag packa ner det allra sista (datorn t.ex) och så vid strax före fyra åker vi till flygplatsen!
18.20 sitter vi förhoppningsvis på flyget & gör oss redo för avgång :)

vet inte hur nervös jag ska vara haha, ska bli så jäkla kul och spännande! men samtidigt är man ju alltid lite nervös inför resor - det hör till!
det här blir mitt sista inlägg innan resan, ska försöka hitta internet där nere så jag kan uppdatera lite! meenmen , ni alla får ha det superbra här hemma i sverige.. helst med regn (a

puss


closer to the edge

tjupptjupp alla glada söta människor där ute!
as usual så befinner jag mig i soffan hihi. jag & min kära syster har tidigare ikväll käkat kebab & druckit cocacola i massor, samt tyckt väldigt synd om oss själva som är så ruskigt förkylda :/ meeen vi är grymt pepp på att bli friska och pigga till cypern nuuu!
och så har vi kollat på miss universe på star hela kvällen! fytusan vad självförtroendet sjönk där haha. alla är så enormt snygga, vackra och åh. hihi, drömma kan man ju göra men så snygg blir man aldrig! tur ändå att man är nöjd med sig själv annars skulle det nog inte ens gå att titta på sånt där :)

meeeen nu kommer snart johan & andré hit skulle jag tro. lite sega är dom dock! får väl se vad vi ska hitta på, film eller tv är ju rätt standard haha.

förresten.. om två dagar har jag alldeles precis nu landat i larnaca whoopwoop


ny design var det här!



har nyss designat om bloggen lite as you see! så nu får det duga ett tag framöver and I hope you like it ;)
igår kom linnea hit på kvällen & så gick hon, jag & rasmus ner till martin. kollade tre filmer, tjocka chips & cocacola - alldeles perfekt! men filmerna vi såg var rätt konstiga haha.. den första var kick-ass och den var väl rätt okej, har dock lite svårt för den typen av filmer. andra filmen kommer jag inte ihåg namnet på men den handlade om några tjejer som gick ner i nån grotta & så fastnar dom självklart där nere och dödas en efter en.. sista filmen måste jag säga var konstigast av alla! Vagina dentata hette den haha. Handlar om en tjej som har tänder i fi*tan ehm. aja, trevligt att umgås iaf och sent blev det också, linnea & jag kom hem till mig vid tre eller något och då var vi supertrötta!
idag var jag dock lite elak och skickade iväg henne vid elva (a var dock lite tvungen eftersom jag hade plugg & packning på schemat! så det är vad jag har gjort idag, packat & pluggat.. fy. men nu är nästan allt packat, bara lite kvar som jag proppar ner på måndag innan vi åker! kan knappt fatta att det bara är två dagar kvar.. herregud vad kul vi kommer ha! party all night long och sola & bada hela dagarna.. och så äta ute och grejer, jag längtar massor! :)

ikväll ska mamma & pappa på fest så jag och sissy är ensamma hemma hela natten! vi tänker hyra film & äta godis och grejer.. myspys. synd bara att personen som jag lite hellre skulle vilja spendera kvällen/natten med är borta! hihi, förlåt amandy älskar dig.


take my hand and i will follow


den här fina bilden föreställer jonathan, linnea & mig. en vanlig psykologilektion så att säga!

Jag har väl i stort sätt bara gått och väntat på att bli smittad av någon bland alla sjuklingar på skolan och nu sitter jag här invirad i ett täcke med sockor & mjukisbyxor och dricker kaffelatte för att hålla mig någorlunda varm.. fyfasen vad jag hatar att vara sjuk! och jag som ska åka snart? blä måste vara frisk tills på måndag. dessutom måste jag gå till skolan imorgon i vilket fall för jag har lite att fixa med lärare & sånt. men idag ska jag vara hemma & vara sjuk!
huvudet känns som det ska sprängas, näsan & ögonen rinner, jag fryser och har ont i halsen.. jag vill inte!!

anyway.. nu ska jag kolla om det är något bra på tv & kanske somna i soffan. pusspuss


i give you my dirty little secret



idag är lilla ellen väldigt glad för hon har inhandlat nytt bodybutter som luktar supergod vanilj & ett nytt läppglans så läpparna ser rätt goda ut haha ;) så nu har jag iaf badat och smort in mig i vanilj, åh luktar så gott.. har även hämtat ut mitt pass idag så nu är jag nästan helt redo att gå ombord på ayia napa flyget! gosh kan inte fatta att det bara är fem dagar kvar, amazing!
för övrigt så rullar min vardag på bra & jag trivs som handen i handsken med mitt liv för tillfället, feels good! :) nu ska jag fortsätta att proppa i mig godis från min baoutapåse! kosta ju förtusan bara 3,90 hg på ica så var tvungen att slå till (a känner mig lite halft på väg att bli sjuk så måste ha lite extraenergi tihi, ursäkt. nej men skämt&sido så spelar det ju faktiskt ingen roll hur mycket jag trycker i mig? jag var inte ens tjock som bebis ;) peace !


some people make it, some break it

jag har glömt våra dagar, allt vi har gjort, våra stunder - bra & dåliga - jag har glömt allt om dig, hela dig. jag har glömt vem du är och jag tror inte ens att du kommer ihåg det själv - du är förändrad till någon som jag inte vill kännas vid, en gång så betydelsefull & älskad, numera - i mina ögon - död.



så ung och så lojal och vi sa;
vi blir aldrig som dom från stan!

ellan har precis tryckt i sig rackarns goda vaniljbullar som lillebrorsan har stått & bakat ihop hela kvällen, fem av  fem toasters helt klart. mums!
och utöver det så spelas oskar linnros härliga låtar i en av spotifylistorna, den killen.. han kan! älskar låtar där texterna faktiskt har ett litet budskap eller åtminstonde en handling av något slag.

men idag då, tillbaka till skolan efter en dunderkul helg! och jag var verkligen inte pepp på en 15.20 dag.. men busigt nog så lyckades jag & laxå sno åt oss en liten privat genomgång av dagens spanskalektion och fick därför sluta tidigare - i utbyte mot att vi gjorde dagens uppgift hemma då. så 14.30 var jag hemma igen, skönt som tusan!
nu har jag varit duktig och gjort alla läxor, spanskan & svenskan.. så nu är det lugnt igen! vet att jag har sagt det förut men säger det igen, det är inte klokt hur mycket tid jag har nu när jag inte har det enorma ansvaret över en häst längre. och nu känns det helt rätt, nu känns det verkligen som att jag har gjort ett bra val även om jag saknar roxane så att jag spricker! ♣

i morgon väntar skolan igen & sen vet jag inte vad som händer.. men jo jag kanske skulle träffa den där adam en stund förresten. om han inte kommer hem sådär himla sent som han brukar för då orkar jag nog inte haha! men nu ska jag borsta bissarna (tänderna) och krypa ner i sköna sängen. nattinatti


wheel in the sky








bjur på lite bilder från min & pappas långlångpromenad runt sjön förut! måste säga att vi är himla duktiga daddy and i hihi. dessutom är det rätt härligt att gå kring sjön, så himla fint alltihop och jag är glad som bor så nära.
nu är det snart dags att sova för min del för imorgon väntar skolan & uppstigning halv sex ujuj.


ppp arty ?


jag & mina söta små pojkar hihi

spontankväll gånger tusen igår!
det är knepigt det där.. jag & emma satt hela dagen & pratade om att vi ville göra något roligt på kvällen men det verkade helt dött överallt ? typiskt när man verkligen är sugen på att göra något galet & bara leva livet. men så framåt kvällen så fick jag ett sms från min söta johanna som sa att det var fest och strax därefter skriver jonte & vill att jag ska komma till hallsberg & sen vidare till örebro med honom, josefina & hans bror! plötsligt blev det väldigt mycket att tänka på och planera in haha ;) så emma kom iaf förbi, så fixade vi oss lite och åkte mot party number one - inflyttningsfest - och det var väl rätt kul faktiskt, dock nästan bara killar men som tjej ska man väl inte klaga då? hur som helst så hade vi massa trevligt med prat, dans, skratt osv osv! feststämning helt enkelt.

men åh festen fick ett så dåligt och allt för tidigt slut! helt plötsligt stod partykillens mormor där (medans han själv låg däckad i soffan, varje morförälders dröm right?) hihi. stackarn var helt förtvivlad så vi smet därifrån! jag & emma åkte vidare till ekoparken där vi träffade josefina & en väldigt onykter jonte tihi. dom var ett gäng som hade lagt ut filtar mitt i parken där dom satt och drack cider/öl, lyssnade på musik och pratade - härligt! en av killarna hade till och med med sig gitarr så han satt och spela & sjöng! måste dock erkänna att det kändes lite hippiaktigt ? fast på ett bra sätt :)

så nu idag ska jag väl bara ta det lite lugnt.. marcus pratade om att komma förbi & slå på en film eller något men vi får väl se! beror helt på hur pigg jag är på besök tråkig som jag är ibland! åh visst ja, måste bara berätta att jag räddade en igelkott från att drunkna i dammen förut! stackarn låg och sprattla som en tok i vattnet så jag slängde ifrån mig allt jag hölls med & lyfte upp plutten. dagens gärning så att säga! det var allt för stunden. pusspuss


so wrong, it's right!



sorgligt att jag spenderar min fredagskväll med en godispåse & spotify! men .. helt okej. nu har första veckan i skolan passerat och det känns bra faktiskt, tror det blir kalasbra till slut! bara nya lärare har vi men alla verkar bra så det ska väl inte vara några problems!
så våran första skoldag, tisdagen, fick alltså jag & jonathan vara ensamma. stackarn när jag gick och beklaga mig över att jag inte hade någon att berätta allt mitt tjejsnack för den dagen haha! försökte en gång men då fick jag bara tillbaka "ehh.. okej?" så det var rätt meningslöst! ;) men onsdagen var iaf linnea tillbaka & då fick jag prata ur mig en massa hihi. efter skolan åkte jag & hon in till örebro och träffade david och så gick vi alla på bio! såg dock sämsta filmen någonsin (vampires suck) haha, så se inte den! bara massa fjortisar som satt och skrek så fort någon tog av sig tröjan på filmen.. patetiskt eller bara tjejigt? hm. efter bion fick vi vänta hur länge som helst på nästa transport back to hallsberg! linnea & jag hade rätt kul under tiden, jag snodde några ballonger som satt på en stolpe & sprang omkring och fjanta mig med och så skratta vi åt saker som säkert var helt ovärt!
igår .. kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde efter skolan? ;o vet att det var något men det står helt still haha! idag somnade jag iaf i soffan på direkten! pappa knuffa på mig vid halv sju och sa att det var vovvar på tv så blev tvungen att kolla :) så nu har vi suttit och funderat på vad vi vill ha för vovve lite granna.. svårt det där! sen kom iaf amanda hem & då käka alla tre mumma mat! 

i morgon ska jag hitta på något med emma .. vet inte vad än dock men något finns det väl ändå att göra även om man bor i minsta hålan någonsin! pusspuss


dear maria count me in!

Jaha, då sitter man plötsligt här.. sista kvällen på sommarlovet, ett sommarlov som råkar ha varit det värsta men samtidigt bästa i mitt liv.
You seee, jag saknar min roxane väldigt mycket och det är synd att en del är så känslokalla about that. Men samtidigt har jag hunnit tänka mycket dom senaste veckorna, jag har hunnit fundera på vad jag vill och vem jag är! Och nu, nu känns det faktiskt som att jag vet vem jag är.. och jag vet vad jag vill! Och jag vill inte hålla på med hästar just nu, det är för tillfället ett avslutat kapitell i mitt liv.. dock ett kapitell som jag är säker på att jag kommer skriva om någon gång i framtiden och det känns bra, riktigt bra! :)

So what's next? Skolan börjar i morgon och det blir så konstigt att gå dit utan Julia. Och Linnea är iväg till sthlm och kollar på atl ikväll/natt .. HAHA , när man pratar om trollen ! hon ringer precis nu och dear maria count me in spelas upp i min telefon här bredvid mig samtidigt som jag nu skriver - amazing! Nu la hon på dock.. så vart var jag, hm.. jonathan och jag får alltså fixa oss själva i morgon! helt solo utan våra underbara medmänniskor, våran fyrhörning kommer i morgon bara att vara två. Men om jag känner jonathan rätt så tror jag att vi kan fixa det alldeles utmärkt anyway!

Idag var jag iaf inne i örebro under dagen och shoppade massa nytt inför skolan! hittade ett par skitsnygga jeans, två tröjor, underkläder, skor osv osv. Sen när jag kom hem fixade jag lite & gick sen ner för att möta upp albin som kom med bussen.. tog med sig regnet gjorde han också! Så vi har pratat en del, käkat mackor & mat och kollat två filmer - inte illa - och nu har han precis gått iväg till någon kompis för att sleepa där. Och för min del nu så ska jag plocka ordning på lite grejor till morgondagen & sen blir det sängen.. i morgon börjar som sagt verkligheten igen.


one more day to go


lillebror & zeke, kusinernas vovve :)

ujujuj nu börjar det verkligen närma sig skolstart ? fyfan. och det blir inte samma sak att gå tillbaka till alléskolan utan julia almén det är ett som är säkert. meeen jag har fortfarande jonathan & klingan kvar så kommer nog bli helt bra ändå. vi hoppas på det!
idag har jag åtminstonde gjort lite nytta & sprungit i hela 15 min utan att stanna ? ah vet det är väldigt lite. men för en med astma så är det big deal, promise.
nu sitter jag & skriver med alla möjliga roliga människor på msn (ha ha) och somnar snart. johan tjatar sönder om att jag ska komma ut och gå lite med honom.. orkar man det tro? hm. planerar även morgondagen lite smått! ska åka in till örebro hade jag tänkt och köpa lite nytt innan skolan börjar och sen framåt kvällen så kommer nog albin hit och umgås. emma kanske skulle komma senare också.. får se hur det blir :)
känns som jag skriver himla snabbt & slarvigt nu men jag är så himla trött! nu blev det förresten bestämt att albin dyker upp i morgon. killen har ju ffs inga pengar på mobilen så blir intressant att hitta honom.. aja

nu ska jag antingen sova eller upp och hoppa med johan! sleep tight sweethearts

kvällen igår blev förresten party ! men orkar inte skriva om det nu hihi


kiss me like you'll never see me again



jag hade en helt grym kväll igår med härligaste människorna! fyfan vad bra vissa kan få en att må .. :) iaf. jag & linnea möttes upp på bt och sen gick vi ner till hamnen .. dock hade ingen kommit igång att spela än så vi gick och käka pizza ist för att sen gå ner igen! det första bandet (av dom vi såg) måste jag säga var rätt .. dåliga. usch man får inte säga så men eftersom jag inte nämner några namn så äre väl okej? nils, micke, jim & johan.. eller rättare sagt "where's david?" var däremot grymt bra! en hel del all time low i grabbarna men måste säga att låtarna är grymma :)
efter att killarna hade spelat klart följde vi med dom till studion och hängde där en stund! sen åkte jag & linnea hem igen för vädret var hemskt och det var inte en människa kvar i hamnen typ.. bara banden hihi stackarna!
väl hemma hos mig så käka vi lite god mat & sen ringde jullan. åkte ner och träffade henne för första gången på hela sommaren och åh så kul det var att se henne igen! dock hade hon lite trista nyheter med sig också.. så det blev inte bara glada miner. men ändå, kul att äntligen träffa henne igen!
när vi kom hem satte vi på en film och efter en stund fick vi sällis av johan, micke & david! blev rätt mycket skratt och prat och oj vad upp&ner allt blev , vi blev rätt tokiga hela högen.. måste ha varit värmen i mitt rum ;) när dom åkte hem så gick jag & linnea och la oss .. somnade nästan direkt för vi var så trötta hihi.
idag har vi sovit länge, ätit mumma frukost, kollat på knäppa program på tv och pratat en massa.. sen följde jag henne hem till david & lämnade henne där :)

men nu ! jag satt här och funderade på hur mina träningsrutiner skulle bli inför hösten när mamma, pappa & johan kommer hem och fyller köksbordet med mängder av godis och sötsaker ;o usch o fy hur ska jag nu kunna hålla träningen på topp haha? pjeew, tur att det inte är i min natur att vara överviktig så nu gottar vi på som bara sjutton hihi.
sitter även och dricker en jättesöt alkoläsk som johan gav mig.. smultron puss heter den, urgulligt. dock spiller jag bara vartannat men det är väl sån jag är haha. nu får vi se vad som händer ikväll, springtur och filmmys kanske? i morgon bär det av till kumla för adrenalinetour med linnea & jonathan!

oj vad mycket det blev.. aja, puss sweeties. 


like you

hejhopp här sitter jag i sköna soffan och känner mig helt mysigt täckt av marcus parfym! synd bara att själva marcus åkte iväg för en stund sen för fotbollsträning.. menmen! har nyss bestämt med bästa amanda att jag ska åka upp till deras stall ikväll och hjälpa henne lite med hästen hihi. kommer kännas sjukt konstigt att ta på sig ridkläderna igen skulle jag tro men blir helmysigt!
i morgon kommer linnea hit så går vi och käkar lite och sen ner till hamnen för att titta på hamnkonserten! hoppas att det blir riktigt bra :)

usch jag orkar verkligen inte skriva mer här nu så det här får bli allt för nu.


apparently unaffected


jag & felicia fick äntligen träffas igen hihi.. söta kusinbarn ♥

nu har jag med all säkerhet blivit lite knasig.. men jag vill skaffa hund haha. har funderat ett tag & vet verkligen inte om jag orkar med ny häst när skolan börjar och allt. det tar så sjukt mycket tid och kräver massa jobb! och att börja om från början med en ny häst.. nja jag vet faktiskt inte om jag vill det.

en gång för rätt längesen lovade jag mig själv att inte skaffa ny häst när jag slutar med roxane.. iaf inte på väldigt länge! dock visste jag ju inte då att det skulle ta slut så snabbt (men ändå)

så nu är jag lite inne på att skaffa valpis, vet att dom också kräver enormt mycket tid men det blir på ett annat sätt liksom. hmmm får fundera ett tag till, mamma vill att jag skaffar häst & pappa spelar det ingen roll så det är svårt.
idag däremot har jag & syster varit inne i hallsberg och fixat nytt pass! ikväll kommer marcus hit och gör mig sällskap och i morgon ska jag nog vara med emma :) usch det är bara nästa vecka kvar av lovet.. sen börjar skiten igen! bläää pussis


hello hurricane



your love is a symphony
all around me
running through me
your love is a melody
underneath me
running to me
your love is a song

twentyfour more days to go.. sen cypern ♥

emmas alarm ringde tidigt imorse.. föööör tidigt! tur som var så somnade jag om rätt snabbt igen & snälla lilla emma brydde sig inte om att väcka mig utan gjorde sig i ordning och kila sen ner till sitt jobb.. tänk om man var så ambitiös haha. jag å andra sidan sov två timmar till innan jag gick upp & gjorde mumma frukost :)
har bara varit hemma idag och latat mig, var nere på stan en stund med syster & päronen för att fixa lite men annars har det varit lugnt.

i morgon ska jag upp tidigt & iväg till hallsberg för att fixa nytt pass! jag & amanda hade maximal otur då våra pass går ut den 15 augusti, två veckor innan resan! menmen.. det ser inte ens ut som jag på passet längre så var nog dags att skaffa nytt i vilket fall som helst :)
puss


cypern baby!!



Gårkvällen spenderades ungefär överallt med sanna haha. vi gick på långpromenad genom hela askersund & upp mot landet, i skogen osv. när vi kom hem tog vi fram godispåsen, dricka och satte på en äcklig film som båda skrek till lite då och då hihi.

men nu har jag en grym sak att berätta! mamma & pappa satt nyss och bokade en resa till mig och sissy till cypern :D wiho , 30 augusti lämnar vi tråkiga sverige för en vecka med fest & sol/bad på underbara cypern.. gosh det är inte ens långt kvar! kommer bli så sjukt roligt och verkligen ett minne för livet med älskade syster! :) bäst kommer vi att ha! kommer dock sakna marcus väldigt mycket.. en vecka utan honom kommer att kännas som en evighet.

nu ska jag fixa lite här hemma och sen får vi se vad jag hittar på :) pusspuss


forever young, i want to be


bild på mig och viktor från när vi var väldigt små hihi. det känns grymt bra att ha med sig någon genom livet som man har känt så länge, en brorsa.

har nyss smockat i mig fetaste pizzan med mamma, pappa, johan & mandy - mums! dessutom har eftermiddagen varit great! viktor, oskar & deras mamma kom förbi en stund förut så vi letade fram gamla filmer från när vi var små och skrattade en massa åt hur fula vi såg ut och vad konstiga saker vi gjorde hihi, himla mysigt :) nu har vi även bestämt att vi ska ha grillkväll någon dag allihopa, umgås massa och prata om allting som händer i våra liv haha.. vi träffades så ofta förr men inte längre så det är på tiden att vi knyter bandet igen :)

och utan att säga något såhär i förväg så har jag baoutanyheter på gång också! men det är hemligt ett litet tag till utifall saker och ting inte går som planerat ;) så jag håller er nyfikna tills vidare! men åh, guld.

gårkvällen spenderades med emma & marcus, adam var med en stund också. sen följde jag med marcus hem och sov hos honom, gulledå. dock ringde en av hans teammates halv 10 och bad honom komma ner till vallen för att träna småungar (tror jag) så han kila iväg snabbt som bara den och lämnade mig helt själv :( snäll som jag är så bädda jag sängen & städa lite i hans rum, la mig och läste 20 sidor i sista twilightboken och sen kom mamma och hämtade mig :)

nu fick jag ett sms av sanna som vill träffas så ska kila iväg! puss sweethearts


in my dreams



det var med dig som jag mådde bäst.. varför förstod ingen att våran vänskap var värd mer än lögner? hur kunde det förstöras.. jag älskar dig världens bästa häst och jag saknar dig varje minut som går.

blö jag har totalomvänt min dyngsrytm! idag vaknade jag av att pappa knackade på fönstret 13.45 ? inte bra någonstans och jag känner att min energi & ambition är låångt borta.. jag tränar inte längre, jag sover på dagarna & är vaken på nätterna, precis som att jag går och väntar på att livet ska ta en vändning helt på egen hand.. åh jag orkar inte längre.
men jag får väl skylla mig själv eller hur? jag valde ju förfan det här när jag valde bort roxane, visst? kanske bara var jag som var dum nog att tro att jag ändå skulle få ha kvar mina kompisar trots valet jag gjorde.. att dom skulle finnas där för mig i vilket fall. varsågoda att kalla mig dum och förklara hur jävla fel jag hade.

jag önskar att jag kunde rymma någonstans långt långt bort, komma tillbaka och må bra igen.

och hur fan ska det gå när skolan börjar? kommer alla där att märka att jag har förrändrats, att hela mitt liv förrändrades under en enda sommar!.. kommer dom att fråga tusen frågor om skiten som har varit? jag vill inte ens gå dit och ta reda på det. jag vill bara vara själv, gömma mig för den här jävla verkligheten som bara förstör för mig! kan ingen bara knäppa med fingrarna och göra livet okej igen


RSS 2.0