Londonresa bokad i pluggångesten!!

 
Stel i ryggen & trött i huvudet efter en heldag framför datorn & näsan i böckerna för att sammanfatta allt jag ska kunna inför tentan på fredag. Det känns bara jävligt tungt & jag hatar omvårdnadstentor där man måste fördjupa sig så förbannat mycket. Medicintentorna är mer min grej tror jag, även om dom är kämpigare på sitt sätt. Dessutom försöker jag ta till vana att använda mina glasögon (som har legat undanstoppade i ca 5 år). Det känns som att jag har nått en gräns där jag inte kan undvika dom längre, för nu måste jag koncentrera mig så fort jag öppnar en bok eller sätter på tvn. 
Det bästa nu är i alla fall att jag äntligen har bokat flyg till London. Så om två veckor åker jag & Josefina och hälsar på våran efterlängtade Julia för att se hennes liv där. Längtar så in i bomben & vill packa väskan redan nu men jag får hålla mig och se det som en morot att klara tentan tills vidare!! 

Nu tänker jag lägga ifrån mig skitböckerna & kika på solsidan istället. Hoppas på mycket Ove ikväll!! 
Och p.s, idag fyller nelson tre år. Puss

utvecklingspsykologi ät bajs.

 
Är hemma hos mamma & pappa och har pluggat utvecklingspsykologi hela förmiddagen så nu är min hjärna alldeles tjock på tråkiga teorier & modeller. Fyfan vad tråkiga omvårdnadskurserna är. Men detta ska gå också, jag klarade första medicintentan i farmakologi för terminen & en stor sten lossnade. Tänk att jag än så länge har klarat alla mina tentor. Hoppas det fortsätter så hihi. 

Skjuter undan böckerna och fokuserar på kvällens bravader istället. Egentligen skulle vi gå på årets Haunted House, Malin, Nattis & jag. Men så gick dom ut igår med att inga biljetter skulle säljas i dörren och därmed vare kört. Vi får försöka rädda kvällen ändå, med riktigt bra förfest och utgång någon annanstans! Annars har jag inga bestämda planer i helgen och det känns så himla skönt att bara få ta det som det kommer. Dock måste jag plugga vidare inför nästa veckas tenta, japp... det går lite för fort i svängarna nu. Kämpa. 

hemma hos pärona.

 
Sitter hemma hos mamma & pappa där jag tillbringat hela dagen. Denna kurs är nästan för seg då vi är så mycket schemalediga, men det är jävligt skönt att få komma bort från Örebros stadsliv emellanåt & gå långa promenader i skogen med Nelson istället. 
Samlar energi för att orka plocka ihop lite grejer som ska med hem till lägenheten & åka hem igen. Har äntligen fått ordning så som vi vill ha det, men tro på fan att jag måste flytta sängen till en annan vägg för min granne snarkar så omänskligt fucking högt att det hörs in till oss. Madness. Men det har sin förklaring, killen är stor som ett hus. Öronproppar är inte helt uteslutet heller. 
 
Hade en så fruktansvärt bra helg förresten, med liiite för höga promillehalter under både fredag & lördag. Fredag med förfest hos en klasskompis som fyllt år under veckan, följt av utgång på strömpis. Och lördag tillsammans med mina fantastiska tjejer med start på noice, därefter satin och sen tillbaka till noice igen då vi lyckades bli utslängda. Väldigt värt, för vi hade en galet bra fylla allihopa och det var så jävla roligt. Tror aldrig att jag har skrattat så mycket under en utgång!! Detta blir en återhämtningsvecka. 
 
 
 

"it's been months, and you've had time to face what you've been running from"

Det kanske är dags att ta tag i denna blogg igen, och skriva lite om dagarna så jag har fina minnen sparade att titta tillbaka på. 
Var tvungen att kika tillbaka när jag uppdaterade sist - 9/8, okej. Cirkus två månader med masssoooor som hänt & som jag inte tänker tjata ut någon med här. Men det viktigaste;
För bara någon månad sen skrev en kompis storasyster på facebook att hon ska flytta till Göteborg och därmed har en lägenhet som står ledig från oktober. Och jag skynda mig med att skriva att jag & Julius var intresserade, även om jag hade ganska lite hopp med tanke på att statusen legat uppe i över 30 minuter. Men så fick vi den ändå, trots mina tvivel, och jag sitter nu i vår nya soffa, i vårt nya vardagsrum, i vår nya lägenhet och bara stortrivs. Den är så stor & öppen och i gammal stil, precis som jag tycker om! :) Känns så skönt att, från att ha gått varandra på tårna i en liten etta på 26 kvm, kunna vara i olika rum på 54 kvm. Så himla himla skönt!! Tusen tack Emelie för din uppdatering & för att du valde just oss!
 
Och så skolan. Termin två är i full rulle & en tenta är redan avklarad, om jag sen klarade den eller inte återstår att se, och det känns jobbigt för jag har aldrig varit så osäker efter en tenta som nu. Men det är skönt att vara igång igen, även om jag saknar mina fantastiska brukare på jobbet. Men framför allt saknar jag nog sommaren överlag med min underbara Julia som aldrig var längre bort än några kilometer. Alla kvällsdopp efter sena jobbkvällar, ligga-uppe-och-prata-hela-natten-stunderna och våra internskämt och tonvis med skratt och glada stunder. Fyfasen vad bra jag mådde när du var här bästis. Så fort jag får lite tid och pengar över ska jag komma och hälsa på dig i London!! 
 
Nu ska jag ladda mysa i soffan en lååång stund till och hoppas att regnet avtar så jag kan åka ut till stallet en sväng. Det är fruktansvärt kul att vara igång igen & jag trivs mer än bra på Afrodite "Affe". Puss & kram 
 

RSS 2.0