efter..

Efter en varm dag på sjön är det ganska nice att sätta sig i en soffa med en data, tv, samt jordgubbar & nyponsoppa :)


bästa helgen :D

Helgen har varit allt annat en dålig för min del. Igår sov jag och tjejerna i stallet för vi skulle upp tidigt då jag & Linnea skulle tävla.
Niklas (min brorsa från en annan morsa) hade sina killkompisar där också så vi spelade fotboll hela kvällen med dom! Superkul hade vi med mycket skratt ;) Speciellt när en viss pg.. host* lalala.
Nämen tack killar för en trevlig kväll, hoppas vi får fler sånna!
Somnade vid 00.30 och gick upp 05.00 imorse, behöver jag säga att vi va ganska trötta? Mysan & Ebba somnade i bilen till tävlingen haha :)
Linnea började med att rida en sjukt fin runda på 80 cm clearround, hon nollade! :D På 90 cm clearround ramlade hon dock av :/ Men ritten fram till de hindret var riktigt fin! Som dommarna sa "Vi måste tyvärr skriva ofrivillig avsittning" ? xD
Sen så var det min tur och Roxane flög haha :) Vi nollade 90 clearround.
Efter det blev det ett par timmar i värmen i väntan på att laghoppningen skulle börja! Roxane och jag var först ut från laget och vi nollade även den ritten på 1 m. Ida var efter mig och hon fick 8 fel på hinder, detsamma gäller Tove. Det gav oss en delad femte plats men vi är ändå supernöjda med oss själva och framförallt hästarna som stod ut i värmen.
Ett stort tack till My & pappa som hjälpte mig hela dagen, hästskötare är a-o.
Om jag ska lägga till ett litet minus av dagen också så gick mitt träns sönder buhu.. blir att beställa ett nytt! Ska kolla upp det typ.. nu :) Tackohej.

lite bilder från dagen, fotografer: Ebba & My :)





ttttjja

Åkte ut tidigt till stallet idag & hoppade med min pärla! Gick kanon & det var inga som helst pet eller vägringar på hinder. Hoppade upp till 120 cm sen slutade jag för det var så varmt och då hade hon dessutom varit sjukt duktig. Tänk att den hästen inte kunde hoppa för 1,5 år sedan? Hade jag inte vetat det hade jag inte trott på det heller. Ibland är det mer ett flygplan en häst jag sitter på ;)
Pappa kom och hämtade mig sen. Blev att åka hem & fixa sig lite för sen drog vi till motala och firade min morbror. Där fanns även en glad liten tjej vid namn Felicia (även mitt största fan) som hade gömt sig under en filt i väntan på att jag skulle komma haha. Med andra ord har jag varit barnvakt hela eftermiddagen, åt världens sötaste kusinbarn!


<3

bästa.

det var jag som nästan började gråta i telefonen igår när Micke ringde och sa såhär:
- hej du, du vet att jag en gång sa att jag skulle skriva en låt om dej/till dej?
Det blir lite tyst i telefonen och sen börjar han spela gitarr den killen, och han kan verkligen spela gitarr..
Jag fick tårar i ögonen haha.. kom på hur mycket jag saknar honom även om det bara var nåra veckor sen skolavslutningen. En av dom bästa vännerna jag har, kände ni Micke så skulle ni fatta att det inte går att leva utan honom. 
Känner mej förresten lite dum för jag hade helt glömt bort att han skulle skriva den där låten.. kan inte fatta att han kom ihåg de :) 


jag och Micke, skolavslutningen 09
<3

<3

sötan var hos mig hela natten
<3


sexigare bilder får man leta efter tror ja ;)

midsommar.

Midsommar firades med dom bästa tjejerna på denna jord. Det blev grillning vid fågelsjön, massor av prat & skratt mm. Väldigt trevligt tycker jag :)
Kom dock lite onyktra människor & näcka när vi åt mat.. haha! Men dom var trevliga dom också ;)
Stackars Sanna drömde nog mardrömmar, hon hoppa till några gånger i sömnen! Lite kul att se faktiskt men tyckte lite synd om henne också :p.
Någon som la blommor under kudden då? Visste ni att från början var det 9 blommer att lägga under kudden, inte 7.
Man ska plocka dom mellan solnedgång & soluppgång, vid en trevägskorsning. Tre blommor  av olika sort från varje dike. Sen måste man komma ihåg drömmen när man vaknar :)
Jag plocka inte några blommor. Kanske var det därför jag drömde att vi snorkla med klassen? ;o haha.
Regnade gjorde det hela natten också :/ Men det är mysigt när det smattrar mot taket :) Fast det hade inte slutat när vi vaknade imorse, usch. Vi övervägde om vi verkligen skulle rida idag när det var så dåligt väder men till slut gjorde vi det iaf :p



Susanna Bäckström

Linnea Pirsech

Johanna Lagerquist

Olivia Karlsson

My Ong

ehm jag.


what a day

Full fart sen 07.00 imorse - jag är död nu.
Men det var himla kul att hjälpa Anna idag :) Och gratis ridlektioner för henne är inga fel ;d Red iaf Zorento, Alice och Danzant, supertrevliga hästar allihop, Alice är dock lite stoig.. men det är jag van vid. Synd bara att Danzant inte är Annas, jag är lite smått kär i den hästen nu.
Fram och tillbaka med fyra hästar och vi var klara strax efter 12 duktiga som vi är. Då åkte jag hem och slängde i mig några mackor och sedan kom Anna och hämtade mig igen så åkte vi iväg till nästa stall, till favoriten <3
Roxane var lite öm över ryggen, träningsvärk förmodligen. Måste träna upp henne ordentligt nu så vi kan tävla högre klasser. Jag gick iaf bara en promenad med henne i ca 40 min. Genomblöt var jag efter det haha.
Jennifer kom sen den lilla ungen.. några timmar med henne skulle fixa in vem som helst på psyk :o Tur man är härdad. Som parantes kan jag också tillägga att jag, Lea & Olivia värmde marsmallows i micron.. gott. Vill ni som läser bli lite äcklade så la vi även marsmallows i korvbröd och värmde, Lea's idé ofc men det sjuka är att det inte smaka så dumt haha ;)
Nu är jag halft död, tänkte orka med en dusch sen så slocknar jag nog!

Kolla även in Anna Björkmans hemsida tycker jag! http://annabjorkman.se
Och självklart en tjuvtitt på http://esperud.se ;)


flytt :)

Idag har jag varit  så entusiastisk så det är sjukt!
Började dagen med att gå upp kl 08.30 och därefter åkte jag till stallet. Höll lektion för Iris och sen tog jag ut Roxane på en sväng i skogen.
När jag kom hem fick jag och min syster för oss att vi skulle möblera om lite.. vi gick lite överstyr och böt rum ist :) Så nu sitter jag här i ett rum vid garaget som pappa fixade för några år sedan. Jättelitet, jättemysigt, I like it.
Nu är jag dock väldigt trött efter allt bärande av möbler hit och dit men det får man väl tåla. Resultatet har ni här nedan.

Min dressyrtränare ringde förut också och bad mig hjälpa till med hennes hästar, blev superglad att hon frågade. Det måste ju betyda att man gör nånting bra iaf haha.. eller? Blir att gå upp runt 07.00 i morgon bara för det men skitsamma. Jag kan sova på fredag ;) Nu ska jag borsta tänderna och fixa i ordning mig lite, sen blir det nog datan en stund till och sen måste jag sova.





sådär så har ni lite bilder också :) Kanske målar om så småningom men just nu får det vara som det är för jag orkar inte :p


Träning (y)

Tränade för Anna Emanuelsson idag (: Gick superbra och jag är väldigt nöjd.



Förövrigt så tycker jag att Anna B's fölunge är väldigt galen men även galet söt.. så tog lite bilder på den idag också :)



where's my candle?

Det är först när man förlorar något som man inser vad det var värt. Ändå måste man kämpa för att se ljuset i mörkret.. även om det är riktigt jävla mörkt!
Det är svårt för ingen vet och ingen ser. Ingen förstår för jag kan inte förklara. Vissa gånger har jag försökt att hitta orden, det låter bra i mitt huvud och jag vet exakt hur jag ska lägga upp det så bra som möjligt men så fort jag öppnar munnen är de som bortblåsta.

Men jag har ljus i mörkret. Ingen tid är värd att slösa bort på något som inte bör existera.
Ciertos momentos, puedo obtener el sabor de él. Oh, estos momentos..


9 år avslutade.

Why do all good things come to an end?
Kan fortfarande inte förstå att vi aldrig kommer att komma tillbaka till våran klass igen.. att det inte finns något mer 9f :/
Den senaste tiden har jag bara längtat efter att sluta för de har varit så mycke skit o så, men nu när vi väl har gått ut 9an så vill jag tillbaka haha.
Dom här tre åren med klassen har varit bra och dåliga men för det mesta bra och jag kommer att sakna alla otroligt mycket.
Avslutningsmiddagen var bäst :D Så jävla kul hade vi, alla 9or på skolan. Alla dansade sönder och skrek hela tiden ;) Jag, Elise och Emilia tog modet till oss och dansade en ah.. lite annorlunda dans? Tänker inte ens försöka förklara den haha men det var kul :)
Dagen efter var det då skolavslutning.. Jag hade lovat mig själv att inte gråta men det gick inge bra :/ Elise började gråta i kyrkan och då kunde ingen hålla tillbaka tårarna. Trodde jag skulle bryta ihop på trappan sen också men då hade tårarna tagit slut x)
På kvällen blev det utgång med Sanna, Linnea och Johanna :) Även om Linnea och Johanna åkte hem efter en stund så hade Sanna och jag skapligt kul ;p Umgicks med folk osv.
Igår var det sista natten med gänget också. Var lite nervös inför alkokontrollen men jag klara mej :) Först gick vi mest omkring där på skara och åkte lite saker o blev blöta.. inge vidare faktiskt. Blev bättre på kvällen iaf vill jag lova.. mycket bättre :p
Sov till 12 idag och sen åkte jag iväg till stallet en sväng.. kom nyss hem (: Nu ska jag byta om lite snabbt och sen åker jag ner till moster en sväng.


avslutningsmiddag, tjejerna från 9f <3

avslutningsmiddag, Micke och jag (ful bild på mej) ;)

avslutningsmiddag, som sagt.. dansen. Men kolla hur många som hängde på sen? ;)

skolavslutning, trappan <3

skolavslutning, Jessica, Lisen och jag <3

skolavslutning, lillebror och jag <3

skolavslutning, skrindåkning (: <3

skolavslutning, Sanna och jag :) <3

SISTA NATTEN MED GÄNGET <33

Gotland

Jag har varit dålig på att blogga nu, jag vet. Har inte haft så mycket att skriva :) Men nu har vi iaf varit på Gotland med klassen 2-4 juni. Kunde kanske ha varit lite roligare aktiviteter men annars vare skitkul!
Dag 1:
Vaknade vid 05.15. 07.30 gick bussen till Nynäshamn. Färjan avgick 11.05 från Nynäshamn och 14.25 anlände vi till Visby. Cyklade till stället där vi skulle bo och packa upp mm. 19.00 hade vi någon skyttekamp och på kvällen kolla vi film :)
Dag 2:
09.30 hade vi någon GPS-jakt? Vart att gå omkring i skogen och bli blöt om fötterna.. våran grupp (jag, Andreas, Jesper, Max, Lars, Anna) vann varsin glass.. värt?
13.00 skulle vi prova på en klättervägg haha, jag och Jessica var extremt rädda då båda har höjdskräck men det gick bra :)
19.00 var det team-building - skitkul! Verkligen haha, har inte skrattat så mycket på länge :) Kul att alla sammarbetade också. Kvällen blev lugn med film ;)
Dag 3:
Vaknade 07.30 av att Mia slog upp dörren och skrek att det var frukost, tanken var kill me. 09.20 kom en bil och hämtade våran packning och sen cykla vi tillbaka till Visby och lämnade cyklarna.
Efter det gick vi till Gotlands fornsal och kollade lite och sen åt vi mat. Efter maten hade vi fri tid i ca: 4 h. Då gick jag, Jessica och Lisen och shoppade :)
16.45 avgick färjan till Nynäshamn och efter det åkte vi buss tillbaka till Askersund. Kom hem vid 23.40 typ och då var nog alla skapligt trötta.

RSS 2.0