Vårkänslor från hästryggen!

Finaste vårdagen på länge igår och jag njöt varenda sekund av den! Förmodligen kände Affe likadant, för jäklar vad pigg & glad hon var! :) 


Jag och Evelina var i stallet samtidigt och hon hade med sig sin systemkamera! Roligt med lite bilder på oss två, eftersom jag oftast är i stallet själv så har jag inga sen tidigare! Men här ser ni, min fina fyrbenta kompis. 

Mellanlandning i soffan!

 
Har äntligen landat i soffan en snabbis innan dagen fortsätter. Malin sov här inatt & vi cyklade iväg till skolan tidigt imorse för att träna inför KTC-examinationen på torsdag. Men nu ska jag kika på ett avsnitt himym och åka iväg till stallet innan jag cyklar tillbaka till dit för ytterligare en eftermiddag/kväll på KTC. 
Universitetet är verkligen mitt andra hem under dessa perioder, vi är där hela dagar och kvällar och tränar på metoder och tekniker och försöker lära in det tillsammans med all teori som tillkommer! Det ska bli så jäkla skönt att examineras på torsdag så jag kan ha en hel helg utan att fokusera på plugget innan vår sju veckors långa VFU börjar. 

träning & pluggmåndag.

 
Okej, så jag har helt tappat motivation till att plugga och min tenta är på fredag. Men det gör ingenting, för på något sätt känns det bra ändå. Dessa tillfällen, då det känns ganska ok på pluggfronten, blir allt färre med allt vi har framför oss och därför väljer jag att inte stressa upp mig när jag faktiskt inte känner något behov av det. 
Dagens att göra blev istället ett lyckat dressyrpass på lortgrisen och fytusan vad jag sken upp när jag äntligen kände att jag hittade knapparna där på hästryggen! Nu börjar det verkligen kännas som att vi kommer någonstans med vår träning och idag var jag & Affe ett riktigt team på banan! Mycket tempoväxlingar och så småningom kunde jag hålla in henne i en otroligt fin och stadig kort galopp, till slut kunde vi till & med göra några galoppombyten som jag är så himla kass på. Så ja, idag var ett riktigt bra pass!! 
 
Nu har jag skrivit några gamla tentor ändå, och känner att jag har bra mycket bättre koll än igår! Julius kom hem för en stund sen och överraskades av tulpaner & en daim som jag köpte till honom, egentligen bara för att jag tycker att han ska ha lite materiell kärlek då och då. Lägenheten är städad från topp till tå & den är så himla fin nu när solen tittar fram om dagarna och lyser upp dom vita väggarna. Jag tar nog kväll nu, med en lång dusch i Örebros bajsförorenade vatten (ja det är sant, vi har inte druckit vatten sen igår och får inte dricka förrän onsdag pga av att någons toalett har läckt HA!) och sen krypa ner i soffan med några Greys avsnitt. Puss
 
 

Helg med vänner & två år med min kärlek!

Sitter som en potatis i soffan med datorn i knäet och har plågsamt kämpat mig igenom gamla tentor på läkemedelshantering. Har missat dagens solljus och blivit trött som attan av att bara sitta här och försöka nöta in allt kring ansvar, ordinationer, patientsäkerhet osv.. Det känns som det aldrig tar slut och medveten om att detta bara är början på en otroligt maffig kurs gör mig inte mer motiverad. 
 
Jag har åtminstone haft en fin helg. Malins Niclas kom och hälsade på och hängde med henne, mig, Julius, Nattis och Ajrisa för lite knytismiddag hos oss innan bowling & utgång! Det var superkul även om jag (som vanligt) var helt värdelös på att pricka rätt och Nattis fick till och med slå några klot åt mig för att jag skulle komma ikapp poängmässigt! Jag förlorade ändå. Men tack hörni för att ni är så himla himla bra och jag blir så glad i erat sällskap!! 
 
Igår firade jag och Julius två år tillsammans. Det är så svårt att sätta sig in i hur fort tiden går och det är först när man blickar tillbaka till början av vårt förhållande som man inser hur länge det har varit han och jag. Vi är så himla tajta, han vet allt om mig och jag vet allt om honom. Vi finner trygghet och stöd i vårt förhållande och vet precis vart vi har varandra. Det är så himla fint när man tänker på det, att ha en alldeles egen person att dela sitt liv med. Han är min person och jag skulle känna mig fruktansvärt tom och ensam utan honom i mitt liv. Det är väl ungefär det jag har lärt mig att kärlek är under dessa två år, men framför allt är nog äkta kärlek (och detta är nog det viktigare) att kunna säga till när man ska bajsa och sen bajsa med öppen dörr. Japp, når ni dit så toppar ni poängskalan för lyckligt par. 
 
Helgens nästbästa (alltså efter min och julles årsdag) var loppis tillsammans med Nattis. Vi fyndade lite var och mest nöjd är jag över en gammal ljuskrona i trä som jag målade och hängde upp över sängen. Det blev verkligen jättefint och passade som handen i handsken i vår lägenhet! Nu ska jag städa iordning lite och se om det finns något annat än plugg att pyssla med. Puss till er som orkar läsa :) 
 
En liten samling av alla bilder som finns på oss två. 
Loppisfyndet för endast 20 kr!! 

återträff med gamla stallgänget! :)

 
 
Vaknade till vårvindar & slängde i mig snabbfrulle innan jag åkte ut till stallet för lite förmiddagsträning! Så himla bra start på dagen, även om Affe garanterat hade hängt kvar vid frukosten med grabbarna! Ish så arg hon var i början, dels därför men förmodligen för att jag med all jäkla kraft försöker rida så att hon får med sig rumpan mer, och det är ju jobbigt.. haha! 
 
Nu sitter jag däremot redo att rulla bilen mot Kumla och hämta upp Olivia, sen vidare mot Askersund för en kväll tillsammans med mina gamla stalltjejer! Ska bli så himla himla mysigt att träffa dom igen, kolla igenom gamla bilder från vår tid tillsammans och prata om allting som händer i allas liv idag! Hoppas ni får en lika fin fredagskväll där ute! Puss 
 

RSS 2.0