Medicin B, låt mig trampa på dig imorgon.

Som vanligt några dagar efter i skrivandet, vilket är synd för det hinner hända så mycket emellan som jag sen inte orkar skriva ner här. 
Men okej, finsittning i lördags och det blev jättebra trots malins & min miss med lite för många spex. Flera gånger försökte jag läsa av folk för att få en uppfattning om hur dom reagerade på alla spex, men det var bara glada ansikten hela tiden så jag antar att det inte spelade någon roll för någon! :) 
En superrolig kväll och perfekt avslut på ytterligare en bra introduktion, med bra fylla, sång vid borden, serumdans, god mat & jävligt mycket fest helt enkelt. Det är vid sånna tillfällen jag inte kan låta bli att tycka synd om alla som inte får uppleva studentlivet, för jävlarimej va kul vi har. 
Som pricken över i blev min fina Malin vice general också!! Det kommer hon klara galant med sitt stora hjärta och omtanke för alla runt omkring henne <3
 
Nu är introduktionen helt slut och jag är helt tillbaka i min pluggvardag. Medicin B-tenta väntar imorgon och jag är så himlans oförberedd känns det som. Ber för allt i världen att jag inte behöver sitta där med tentan framför mig och inte kunna ett skit, som det blev sist. Även om jag klarade tentan då, så vill jag aldrig mer känna mig så okunnig haha. Sen är jag iaf ledig under helgen och det ska bli så jäkla skönt att slappna av innan jättekursen i omvårdnadsvetenskap börjar! Har dock fått veta att jag hamnar på akutsjukvård och kirurgisk avd. under praktiken, så jag är fett taggad. 
 
Nu ska jag plugga vidare så jag kan belöna mig själv med någon mumsigt ikväll. Puss 
 
 

gratis är gott.

 
Huamej. Idag känns det verkligen att huvudet väger några kilo. Jag har klarat av dagen med både CASE och sterilhantering, varav det sistnämnda var skitkul då det kändes lite som greys anatomy hihi. Nu försöker jag ladda om i en stökig lägenhet som skulle behöva städas från golv till tak men jag är alldeles för trött för det. Heller vågar jag inte lägga mig ner i soffan för då somnar jag säkert, och till kl 18 ska jag befinna mig i Varberga för att fixa det sista med finsittningen. Men fytusan var skönt det vore att bara få somna och sova till imorgon, om jag hade något val skulle det vara högst prioriterat just nu. 
Dessutom har jag sökt ytterligare sommarjobb och blir så jävla nervös när ingen hör av sig!! Inom vården brukar det ju vara så förbannat desperat att dom nästan ringer till MIG och frågar om jag vill jobba men icke.. förhoppningsvis börjar det rulla in samtal nån gång & helst vill jag hamna på USÖ, för i sommar får jag ju gå som uska :) 
 
Nu ska jag iaf kura ihop mig i soffan & äta av allt gratisgottis som jag & jonte gick till campusmässan för idag! ;) 

otursonsdag.

Mallis & jag på tjuv & polis festen. 
 
Jag släpade mig verkligen upp ur sängen imorse. Amanda sov hos oss & kl 06.00 ringde både hennes och julles alarm och jag kunde inte somna om trots att jag iaf kunde ha fått 45 min till med mina drömmar. Och så missade jag första bussen & insåg att jag skulle bli sen till föreläsningen, och andra bussen var så full att jag tvingades stå upp och hela bussresan irriterade jag mig på en kille som stod och tryckte sig mot mig trots att han faktiskt hade lite space bakom sig.. I samma stund som jag äntligen kommer av bussen smsar malin "föreläsning inställd". Åh alltså. Vetskapen om att jag lika gärna hade kunnat ligga kvar i min varma säng hela morgonen istället.. 
 
Men vi gjorde det bästa av situationen och åkte in till stan för en tidig fika på Java, gick till systemet och fixade lite ärenden åt malin på banken innan jag fick springa till bussen för att åka två hållplatser (så lat är jag). Hoppas verkligen att ett träningspass på Affe kan pigga upp mig inför kvällens piratfest och att denna dags otursranson är slut nu hihi. 

RSS 2.0