tränatränaträna..

bild jag tog i Norge

Träningsvärk? Vad ska det vara bra för..
Sitter här efter en lång dag bestående av två träningspass, samt idrott. Något säger mig att jag kommer ha träningsvärk i morgon och några dagar framåt (y)

I morgon ska vi ha en "lärakännavarandradag", skit bra efter två veckor eller? haha. Vi ska grilla korv och leka lekar. Efter det ska jag till stallet och rida Roxane. Finputsning på ridningen och smörja alla grejorna ska jag göra :) Idag var hon otroligt nog hur fin som helst, inte en enda spark eller bockning :o
Blir ett kort inlägg idag för nu ska jag ner och hjälpa lillebror med läxorna ;)

inga konstigheter :)

Roxane är som en mekanisk tjur! Det är enormt frustrerande och jag hoppas det blir bättre snart.. Hon har hållt på att bråka ett bra tag nu, bockningar, stegringar och allt möjligt skit har jag fått utstå de senaste veckorna och i onsdags när jag programträna för min tränare så bröt jag ihop :s
Inte likt mig att bara ge upp sådär på henne och det sa Anna också. Eller.. hon skrek rättare sagt något sånt här:
- VAD ÄR DET HÄR? SÅ HÄR KOMMER DU INGENSTANS! TA TAG I HENNE NU OCH VISA VEM SOM BESTÄMMER!!
Efter det kom ett pepptalk som lät ungefär såhär:
- När hon gör såhär så är hon bara dum vet du? Och jag vet att du kommer klara det här också för det har du kapaciteten till, jag skulle ju inte tjata på dig om det inte var för att jag vet att du klarar saker! Och när Roxane väl går så går hon så sjukt fint! Kom igen nu, du fixar det här..
Ja jo.. Att ha en tränare stå bredvid en när hästen är jobbig gör så otroligt mycket! Jag behövde få veta att jag faktiskt kan och det kunde jag också, för när vi hade haft en liten rodeotur så gick hon så galet bra så jag började nästan gråta haha!
Nu har jag fått i uppdrag att ha maktkamp (för det är det allt handlar om nu) fram till onsdag då dressyrtävlingen är. Det gäller bara att jag bestämmer mig.. om jag ska låta henne vinna över mig? Eller om jag ska fortsätta att kämpa! Och jag slutar ALDRIG att kämpa :)
Ett stort tack till Anna Björkman, den absolut bästa tränaren! Du har hjälpt mig enormt mycket och det är din förtjänst att vi är där vi är idag! Tacktacktack.

Igår var jag på segersjö och spanade in SM i fälttävlan! Ryttarna och hästarna är verkligen hur duktiga som helst.. det krävs galet mycket mod att hoppa de hindrena skulle jag tro..
Blev lite sugen på att prova på fälttävlan någon gång också så får väl leta upp någon "pay&die" som Niklas kallar det haha :) Hur som helst så var det en jättetrevlig dag med Linnea, Mysan, Ebba, Sanna, Niklas och Madde! Tack ska ni ha.
Nu ska jag fixa allt inför morgondagen så jag har det gjort.


världens finaste <3


sommarlovet är slut.

Och så var sommarlovet över..
Sanna och Linnea slagga hos mig inatt, fast egentligen var det bara Linnea som sov ;) Jag och Sanna sov högst 2 h sen låg vi vakna resten.
02.30 började jag att läsa norrmanhistorier (y en höjdare.
03.00 gick jag och Sanna ut i pyjamas och sprang lite på gatan i regnet.. grejen var att vi skulle bli lite trötta haha men nej :/ Så 03.30 drog jag igång en film :)
04.30 orkade vi inte ligga i sängen längre så vi gick in till huset och gjorde frukost :D
Hur som helst så har vi fått träffa klassen nu, fått schema osv. Tror det här kan bli bra faktiskt :) Gillar redan många i klassen.
Somnade på bussen hem.. inte så oväntat kanske? Men vaknade till lite när jag gick hem från busshållsplatsen.
Nu har jag hamnat i soffan och här blir jag nog kvar ett bra tag.

kortfattat & inte ens det.

Det är sant.. det är bara en dag kvar av sommarlovet och ja, jag tycker det är skönt.
Sommarlovet har varit galet bra! Lyckade tävlingar, kompisar osv. Känns som att jag har hunnit med det jag ville göra :)
Dom senaste dagarna har spenderats mycket med först Linnea och sen Sanna, tror vi kommer få skitkul i skolan sen tillsammans.
Har egentligen hur mycket som helst att skriva men jag är SÅHÄR lat just nu. Ska anmäla mig till nån tävling och sen käka så det får bara bli 99 ord, 7 punkter, 5 komma, 1 utropstäcken och en smilegubbe.

inte så aktivt?

all my friends keep saying that it will be okay..

Jag har inte varit så aktiv i mitt skrivande sen jag var i Norge, jag vet! Jag tänker dock inte skriva varför eftersom det är ganska personligt.
Jag kan däremot säga att Roxane har börjat återgå till det normala ganska ordentligt nu, bara galoppen som är lite upp&ner haha men det blir bättre.
Nu tänker jag även ligga i hårdträning då det är KM i dressyr snart. Övergångarna och ställningarna måste sitta :)

Idag har jag kollat på dom andra när dom tränade för Anna B, alla var jätteduktiga! Har även ridit ut en sväng på Roxane också, hon skötte sig fint men var lite pigg :)
Efter att Ebba hade tränat klart så tog vi in Giglet och Stella (Anna Björkmans hästar) för att ta kort och filma, snyggingarna är ju nämligen till salu. Ebba ska klippa ihop ett bra filmklipp och lägga ut på youtube såsmåningom och jag fick ihop några snygga bilder också ;D
Säger till när dom finns ute på nätet så får dom som är intresserade ta sig en titt :)
Nu kommer snart Mysan till mig och stilar lite med moppen höhö.

en tjuvtitt på några bilder :)RSS 2.0