un jueves con mi amiga emma ❤

Måste berätta om min lediga torsdag som spenderades med fina emma också!!

Vi möttes upp omkring tre här i Örebro och tanken var lite shopping, mat och sen bio på det! Men eftersom vi båda var dödshungriga och regnet öste ner så ändrade vi planerna till käk på jensen's, en tripp till Marieberg och sen hemmamys med chips, grönsaker och dipp! suuuupermysig och bra dag och vi stanna uppe länge inpå natten med prat, film & natthumor à la 9gag. Vill göra om snart igen! Puss på dig min söta och härliga glädjespridare!


välförtjänt ledighet efter jobbvecka & premiär!!

Efter den här veckan var det SÅ skönt att bara ta den här dagen i lugn och ro, mumsa lite godis från hemmakväll som har öppnats här intill igen (haha yeah nu vet ni vart ni hittar mig) och kikat lite filmer. Bara-vara-dag helt enkelt nu när jag jobbat både måndag, tisdag, onsdag, fredag & dubbelpass på lördagen.

Fredagen blev dock kämpigast då jag kände mig febrig och yr nästan hela kvällen :( TUR att jag har sådana fantastiska jobbkompisar som peppar och bryr sig, det gjorde helgen såå mycket lättare!! Tror det här blir en toppensäsong! :) love, ellis


iväg för lite jobb & sneak peek på föreställningen!

 
Hann knappt komma ner för trappan imorse innan jag vart halvt nersprungen av tre små vovvar! Nelson hade sina vänner på besök och det var full rulle på nedervåningen, mysigt! :) Har sen haft en riktig nelsondag med bad, klippning och promenad, så nu är han alldeles mjuk och gosig i pälsen min lilla hund. ♥
 
Tänkte snart åka ut till teatern en stund och jobba lite, fixa iordning det sista inför premiären och så. Sen ikväll ska jag njuta av föreställningen till max, tror den kommer bli skitbra! Ha en bra tisdag alla söta :) puss

The true sign of intelligence is imagination.

Tumblr_lhu8vxuy6x1qfq29uo1_500_large
 
Underbara säng du har aldrig varit så skön! 
 
Känner redan hur träningsvärken börjar gnaga på min röv och rygg medan jag läser en skojig artikel om ett religiöst par som inte förstod att man behövde ha sex för att få barn (han 36 och hon 30). Tänk så tokigt. Mår dessutom sådär mysigt bra ni vet, när ögonen knappt orkar hålla sig öppna efter en riktigt bra dag! 
 
Åkte iväg till jobbet rätt tidigt tillsammans med Linnea och fixade lite i vinkällaren som numera är tipptopp, samt började fixa, trixa och organisera i diskrummet och baren för att få så bra ordning som möjligt nu till hösten. Etikettskrivaren har med andra ord gått på repeat - lite för ordningens skull och mycket för mitt eget nöjes skull. Imogon ser jag fram emot att se föreställningen för första gången, men åker nog ut några timmar tidigare och fixar klart det sista! Efter några timmar på jobbet hängde jag på Linnea till stallet också, och satt upp på en hästrygg för första gången på jag vet inte hur länge. Helt fantastiskt underbart var det i alla fall, och jag saknar det där livet så det skriker om det. Någon gång i framtiden igen, åh. Dock är jag inte vad jag har varit haha, både tekniken och min styrka har försämrats något enormt. Antar att det är smällen man får ta när man har uppehåll i två år. Anyway, tack för en toppendag min söta vän. 
 
Kvällen avslutades förresten med kanonsällskap av min bästa barndomsvän Viktor. Vi kollade lite tv med mammsen och pappsen, drack kaffe & mumsade chokladkaka och till sist satte vi på gamla videofilmer från när vi var små. Supermysigt! 
 
Nu ska jag sätta på Harry Potter ljudbok att somna till. Natti 

in the end, everything is pretty damn good.

 
Aldrig trodde jag att jag skulle sitta så nöjd och tillfredsställd den här söndagen, efter en helg som både har varit SÅ bra och SÅ jobbig. Till att börja med, en helt fantastisk fredag tillsammans med mina underbara arbetskamrater! Konferens, gokart och middag som kick-off på säsongen som har premiär kommande helg. Jag hade så roligt hela dagen och kände hela tiden hur mycket jag trivs i dom här personernas sällskap - ett sällskap som nu dessutom har utökats lite och blivit ännu mer kanonbra! Så tack teatergänget för en toppenfredag! :) 
 
Sen kom den där extremt långsamma lördagen och det var faktiskt längesen som jag kände mig så otroligt ensam. Mm, igår saknade jag min flyttfågel Josefina något kolosalt. Och alla andra som har flyttat härifrån, typ Jullorna, Emma, Liridona.. uschofy vad jag känner mig lämnad kvar här ibland. Men så har jag ju faktiskt så många fina personer kvar också (men som typiskt nog hade planer för den här helgen vilket gjorde att jag blev totalensam hehe). Anyway, I love you all. 
 
Den här veckan blir långt ifrån långtråkig i alla fall. Jobb hela dagen imorgon - fixa i ordning vinkällaren, städa osv osv, se förhandsvisning av "Viskar om mord" på tisdag, jobba på genrepet på onsdag, middag & bio med härliga Emma på torsdag och sist men inte minst premiärfredag och jobbhelg! Sounds perfectly okey. 

Jag älskar dig

 
 
Vaknade till frukost på sängen idag som min fantastiska pojkvän ordnat vår halvårsdag till ära, för att sen ta en lång promenad som vi avslutade med kanotpaddling i svartån, hur fint och mysigt som helst!! 
 
Kan inte förstå att det är ett år sedan jag och Julius sprang på varandra för första gången, helt ovetandes om att det skulle fortsätta så, och bara bli ännu bättre fram tills idag. Ett år senare. Han är guld värd min grabb, som har funnits där i vått och torrt och aldrig någonsin fått mig att tvivla på hans kärlek. Jag älskar dig ❤
 
 

I'm ready for hoodies and cold nights

2012_09_tumblr-194206758-571241-475-348_large
 
efter en evighets onödigt vandrande från den ena affären till den andra i blåst och regn och med ett hejdundrande väsandes från nollor som springer omkring överallt här i stan så bestämde jag mig för att sluta plåga min pojkvän i tjejaffärer och istället gå hem och klicka hem en ursnygg quilted jacket från asos. Mitt bästa beslut idag, jackan hittar ni här :)
 
Nu står det även klart att kvällen kommer bjuda på bad i tunna och bastu tillsammans med Ina och Gustav, mysigt va? Blir nog en riktigt fin höstkväll trots allt! 

fishing and some homevideos!

är SÅ uppe på morgonkvisten idag och tar hand om en gnällspik till hund som absolut inte kunde släppa tanken på att julius och jag ligger uppe i min säng, och han vill så gärna vara med oss men eftersom han inte kan gå i trappen så piper han tills någon kommer. GAH. Lyssnar hur som helst på P3 lite och kikar igenom mitt cv, njuter av att mysiga hösten är här och ska snart äta en mummafrulle innan jag paketerar två tävlingskavajer och ett par tävlingsridbyxor till tre lyckliga vinnare från mina traderaauktioner! 
 
Dagen igår började förresten helt kasst med en p-bot på 400 spänn!! (typ 4 timmars arbete att bara pissa på). Den blev dock bättre när vi kom hem till Askersund och kilade ner till båtarna för att fiska lite. Jag fick en (jätte)mört som jag släppte tillbaka i vattnet igen och en lite större firre som jag med allt jag hade försökte rädda när den ramlade av kroken och hamnade i bryggans mellanrum. Made it btw, må den simma lugnt. Dagens storfångst fick dock Julius och den tog vi med oss hem till Nissemissen. Oavsett, så mysigt att sitta och fiska i den (faktiskt) varma luften med solen i ryggen. 
 
När vi kom hem fick mammsen och jag för oss att försöka koppla in hennes sjuttio år gamla videokamera och kika på filmer från när vi var små. Och än så länge hänger kameran med! Så i en hel evighet satt vi och skrattade åt min envishet som barn, åt amanda aka linslusen och åt min lillebror som såg ut som en tjock liten vit chines. Samt levt på känslan av att se mormor vid liv, morfar utan demens och farfar på benen. Helt underbart att mamma har filmer från i stort sätt hela vår uppväxt, och att dom fortfarande går att kolla på. Tack mammi, alla föräldrar borde ha sådant där gömt där hemma! 
 
 Jag och min bardomsvän Viktor när vi leker en av våra favoritlekar - affär. 
 
 storasyster fyller år och får megapaket, och jag får inte hjälpa till att öppna..
 



I wish the world inside my head, was reality

 
Jag visste ju att den här tiden skulle bli jobbig, och jag har förträngt det så mycket som det bara går och så länge som jag bara orkat. Men nu kan jag liksom inte sluta finna mig i att nästan alla mina bästa vänner inte längre är här och förgyller mina dagar så som dom brukade. Jag saknar er

Sep. 08, 2012

Hemma efter jobbet och lyssnar på mamma, pappa moster och Torgny när dom kör ett frågespel, samt dricker ihopmixade groggar med syster! Kan inte låta bli att skratta när pappa låter exakt som Gustav Svensson när han skriker "Thomas Ravelli, 1994, RUMÄNIEN" på en av frågorna hihi :)

Skönt att vara hemma i Askersund med familjen en kväll :)


lip sticks to me so now I maybe lean back there


"I wanna be drunk when I wake up, on the right side of the wrong bed" - Ed Sheeran

Lyssnar ni inte på den här killen så börja NU, Så fantastiskt duktig låtskrivare och sångare vars låtar verkligen fastnar och berör. (och nu hör jag till&med The A Team från köksradion i samma stund som jag skriver hihi), annars är Drunk och Lego house favvislåtar. 
 
Hur som. Ligger klarvaken från det att Nelson stormade in i rummet och hoppade upp i sängen för någon timma sen. Nu ligger både han och Julius och tar upp så m)ycket som möjligt av min säng och jag kan inte somna om. Ska gå upp och mysa med flingor och macka till frulle istället :) Sen kommer dagen att bestå av en tripp till factory outlet i hopp om att fynda lite åt julle. 
Ha en kanontorsdag ni som kämpar i skolan och ni som precis som jag står utan arbete för tillfället!

bra kväll = seg morgon

Vet inte ens vart jag ska börja angående gårkvällen/natten, men oavsett lite sega moments emellanåt så hade jag allt som allt jäkligt kul!

Vi började på ivy bar, jag, ante och julius, med lite fördricka och prat! Där träffade jag även på armin som jag inte sett på år och dar, och så kom födelsedagsbarnet gustav och gjorde oss sällskap också.

Efter några öl/cider begav vi oss mot strömpis för säsongspremiären av vibes: dj's & drinks. Hela tiden sprang jag på folk jag känner och varvade kvällen med dans tillsammans med maida, eve, jenny och ida, snack med folk jag kände och tillslut fick jag även julle att röra på fötterna på dansgolvet hihi.

När det tillslut var dags att gå hem ringde en förtvivlad och full Jonte som varken hade nycklar eller sovplats (han nollas dom här dagarna hehe). Ett besök på mcd och sen hem till sängen, med bra personer efter en bra kväll.

Vilket leder oss till nu. Jag ligger vaken, rätt seg, och ser på Julius och Jonte som fortfarande sover. Härligt att få vakna upp med sin pojkvän och sin bästa vän, inte sant? :)


RSS 2.0