summerparty del 1

sitter sliten i min säng & försöker återhämta mig efter nattens festligheter! det var SÅ kul. jag blev full, jag dansade tills fötterna gjorde ont, jag träffade massor av härligt partyfolk och så helt plötsligt slog klockan 02.00 och alla fick gå hem. det gick för fort!!
dock känns det idag. jag brukar inte vara hangover men fybubblan.. idag är jag sliten till max - huvudet värker, jag mår illa, jag är trött.. jag är allting.
men trots det ska vi påt' ikväll igen och den här gången kommer julia också, så det blir dubbelt så bra. vi ska ha tio gånger roligare!!

on the edge of glory

det är tre veckor sen jag såg linnea, jag saknar henne lite.
när jag vet att jag har gjort någon riktigt glad, det är då jag mår riktigt bra över mig själv.
jag fick ett litet tackmail i min inkorg idag över en grej som jag gjorde för ett tag sen, och jag kände verkligen hur glad jag fått personen som skrev tacket att bli. hela jag blev varm.
nu har jag bäddat ner mig i sängen. det känns extra bra för jag vet att om ett litet tag kommer erik och kryper ner bredvid mig ♥

whatever it takes

nessebus ♥
får livet vara för bra ibland.. utan en baktanke?
varje gång mitt liv känns felfritt så backar jag undan, med tankar som inte låter mig vara sådär underbart glad. för jag tänker hela tiden att kommer något att gå fel.
det är ingen bra egenskap hos mig, det är ingen bra egenskap hos någon att inte låta sig själv vara lycklig! och nu mer en någonsin borde jag vara det, för jag kan inte komma på någonting som förstör just nu - världens finaste kille som bryr sig om mig mer än någon annan, underbara vänner som jag vet att jag kan lita på och som jag vet inte kommer att svika mig, bästa familjen som stöttar mig genom allt, nisse, simba & nelson.. och det är sommar!
känner att det är dags att kasta iväg tankarna på att något kommer gå skit nu när allt är så bra, för det behöver det ju nödvändigtvis inte göra.
dessutom.. imorgon någon gång sent på kvällen kommer erik & kryper ner bredvid mig för då är han äntligen hemma från norge.
som jag har längtat ♥

after work!

sådär. nu är det bara jag, en påse nötter, min dator och en nybäddad skön säng - underbart!
det är alltid lika skönt att komma hem efter att ha jobbat till sena timmarna, ungefär lika skönt som det är roligt att jobba!
vi har haft full fart hela kvällen - blandat drinkar, serverat räkor i mängder, sjungit med till vår duktiga trubadur mm. - och det har varit riktigt kul.
nu är jag ledig fram till 16 augusti, men förmodligen hoppar jag in några veckodagar ändå. nu väntar iaf ett scrubsavsnitt & sen ska jag stänga ner datan!
ett stort plus på hur fint askersund är ikväll förresten. vår annars så döda stad är fylld med festglada människor & man hör musik överallt, fy vad jag önskar att det kunde vara så varje kväll! varför är det inte så för? hade jag inte varit så trött så hade jag gått ut i dimman jag också! puss

tankar till norge!

just nu kan jag bara känna att jag är extremt lättad & glad att ingen av mina släktingar, vänner eller pojkvän var på fel plats vid fel tillfälle.
jag fick en klump i magen när jag fick höra vad som hänt, speciellt med tanke på all släkt och vänner som bor där, och erik som är i norge just nu.
alla tankar går till norge och dom som förlorat sina nära och kära i bombdådet & på lägret!
det är helt sjukt.

press F5!

ny design!
om ni inte ser den, tryck F5!

♥ cupcakes

startade dagen med muffinsbak! ♥


pantat så det heter duga!

erik har samlat på sig lite burkar dom senaste fyra åren, som vi pantade idag haha. vi stod där en stund vill jag lova, och vi släppte till&med före en stackare som kom där med sina ynka två konsumpåsar och såg helt "skjut mig" ut när hon såg våra fyra sopsäckar fulla med pant!
nu har vi pussat varandra hejdå och nästa gång vi ses är på summerparty. fy vad jag längtar! ♥

doing what makes me happy

ska snart kila iväg till erik och ladda mig själv med massa lycka så att jag klarar mig utan honom i en vecka sen!

mitt-i-natten-inlägg

någon gång varit inne på felsms och kikat?
det är en såndär sida jag går in på när jag inte har något som helst att göra, och bara vill roas en stund.
fascinerande hur man kan låta sig själv göra sånna misstak, och hur man ens kan hålla på sådär.
vid sidan av snackar jag deep stuff med min classmate dani, men det känns som att kudden behöver en dejt snart om jag ska vara ärlig - jag är svintrött.

something beautiful

den här ikonen, det lilla hjärtat, borde finnas på allas dator. 
det påminner mig om att alltid checka sidan som får mig att le lite extra, och som gör vardagen lite bättre.
och jag skulle mer än gärna ställa dom där sweetnessburkarna i mitt kök :]

fina dagar med twinsen!

fy, vilka fina dagar jag fick helt plötsligt.
dom började med att julia ringde i lördagskväll när jag var på jobbet & berättade att hon och josefina satt fast i motala efter att ha påbörjat en spontantripp mot örebrotrakterna!
det kändes jättetrist att jag varken kunde hjälpa dom att ta sig vidare, och att jag dessutom inte kunde hänka deras resa! men då bestämde vi istället att vi skulle ses dagen efter.
så igår tog jag min väska & kilade till hallsberg där jag mötte upp julia, josefina och gustav som var mitt uppe i att avsluta en film hemma hos honom och när den väl var slut så gick vi tre tjejer iväg för att leta efter någon affär som kunde erbjuda lite käk.
hamnade på statoil och skrattade åt allt knasigt som hände där inne innan vi tog med oss vårt glada humör hem till josefinas place för skräckfilm och sen somnade vi efter lite mysprat om killar och alla problem som medföljer vad gäller det ämnet :)
idag startade vi dagen med varsin bagle & latte på god smak och sen tog vi bussen hem till mig för att baka godaste kakan, gå promenad med nelson och kolla på match point!
nu har jag vinkat hejdå till två av dom finaste tjejerna jag känner och jag vill hälsa dom båda att det var jättefint att ses igen! tur är så dröjer det inte länge innan jag & iaf julia springer på varandra igen, för om två veckor laddar vi om inför summerparty!!
imorgon ska jag försöka dra med mig någon till örebro, för jag är enormt shoppingsugen. sen ska jag till min fina erik för att spendera så mycket tid jag kan med honom, eftersom han åker till norge på onsdag.
puss

följ min blogg!

Följ min blogg med Bloglovin

säljer lite prylar!

Jag har bestämt mig en gång för alla att inte köpa ny häst.. i alla fall inte under de närmsta kommande åren!
Anledningen är framförallt att tiden inte räcker till - jag vill se världen, resa, studera, jobba osv. och ni som har häst vet hur begränsad man blir som ryttare. Därför känner jag att det inte är min tid just nu, eftersom jag är rädd att en häst kommer att sättas vid sidan av i mitt allt-jag-vill-göra-liv.
Så nu har jag satt ut lite tävlingskläder på hästnet i hopp om att bli av med lite från garderoben. Jag säljer än så länge två av mina tävlingsskjortor och två av mina tävlingsridbyxor. Så småningom kommer nog fler grejor att ramla in där.. men jag måste erkänna, det är svårt att sälja grejer som har tillhört Roxane. Det känns liksom som att jag säljer delar av våra minnen i samband med att jag säljer hennes utrustning.
Hur som helst, jag länkar sidorna till mina grejer här under så kika gärna in :)
Cavallo ridbyxor
Mountain Horse ridbyxor
Kortärmad tävlingsskjorta
Långärmad tävlingsskjorta

bilder från norge!

lilla tinka :)
haha, hittade detta i en av hytteböckerna.. jag var nio år :)
jag & linnea utanför sommarstugan :)
en bild över strömstad, innan vi åkte!
lilla lina :)
jag & linnea :)
linnea på toppen av draken, ett berg som ligger alldeles intill format som en vilande drake..
lina, jag, linnea & henning!
söta mamma :)
och söta lina!

hejdå norge, hej sverige!

sitter mitt på sängen & nattbloggar lite efter en lång resa hem från älskade norge!
vi har haft några riktigt underbara dagar med sommarvärme, god mat, klättring på klippor, bad och mycket mer. det var så himla kul att ha med linnea & få visa henne norge genom mina ögon, och eftersom det var första gången hon var i norge så var det extra roligt och jag tror hon fick ett himla fint första intryck!
tänk att det var hela sex år sedan jag hälsade på i sommarstugan, varför har jag inte varit där på så många år för? när jag verkligen älskar att vara där..
människorna är så trevliga, naturen är svårslagen (sverige kan inte ens jämföras här) och man mår bara så jäkla bra av att få vakna upp till havsvågorna på morgonen och veta att man har hela dagen framför sig.
det finns mycket som talar för att jag kommer flytta dit när jag slutar gymnasiet. om jag inte hittar på något annat lurigt då vill säga.
måste även tillägga att igårkväll blev jag upphittad (nej, inte tvärtom) av en liten vovve som sprungit bort sig. hon följde efter mig upp till stugan & sen hade jag inte hjärta att bara låta henne vara. jag, linnea, mamma & henning började därför vår jakt efter hundens ägare. vi knackade dörr i hela området men ingen visste vems hunden var, så det slutade med att vi ringde polisen (eller politet, som det heter på norska) som i sin tur skickade en bergningsbil? för att hämta stackarn. dock åkte några tjejer (av ren tur) förbi uppe vid vägen och det visade sig vara deras hund, som dessutom hette tinka och inte fridolf som vi så lustigt kallat den de senaste timmarna. det kändes i alla fall bra att tinka kom hem till slut, annars hade jag bannemej snott med henne hem för fyfarao vad snäll och fin hon var!
hur som helst, nu ska jag krypa ner och lägga huvudet på kudden. mitt lockiga hår är fortfarande strävt efter norges saltvatten,
jag saknar redan allting - speciellt lina och henning.
imorgon ska ni få en bilduppdatering, men jag måste tyvärr berätta att bilderna är av sämsta kvalité eftersom jag så osmidigt tappade min systemkamera på båten dit.. det kommer kännas i plånboken att få den fixad, damnet.

min perfekta helg!

nu har erik åkt hem, efter att ha hämtat mig från jobbet på natten både fredag och lördag, och spenderat hela lördagen med mig och min familj vid sjön. en perfekt helg med andra ord, och jag är så glad att jag har träffat min erik - han gör mig så glad ♥
nu ska jag packa ihop mina saker, imorgon bär det av till norge tillsammans med mamma & linnea! ska bli riktigt skönt och roligt att komma iväg. har inte varit med dit på sommaren sen jag började rida willow för sex (?) år sedan.. oj.

klassfest, sp(snart)3b!

trött & sliten efter en jättefin kväll & natt! så värt.
riktigt roligt att träffa mina classmates igen efter nästan halva sommarlovet! vi drack, vi grillade, vi pratade, körde drickspel och vi hade riktig tur med vädret också, en sådär fin sommarkväll.
när alla åkt hem var det bara jag, alvina, dennis, anton, johan och danne kvar och för att fördriva tiden lite innan vi somnade (eftersom ingen av oss var trött) så spelade killarna gh medans jag och alvina bastade och badade bubbelbad haha. så småningom fick vi sällskap av grabbarna också!
sen kollade vi film tills vi somnade.. och av alla ställen så somnade vi på studsmattan! det var annorlunda, men det var kul, och vi sov faktiskt väldigt bra där bland alla täcken, filtar och kuddar!
hur som helst. ikväll står jobb på schemat, börjar 18.00 & slutar kring midnatt :) efter det kommer erik och hämtar upp mig, hur fint är inte det?
puss

alla fattar utom du

fyfan.vad.elakt.
så jävla tydligt, så genomskinligt.. och ändå inte kunna stå för vad som är sant och inte? ibland undrar jag hur människor tänker.
..men fyfan vad ledsen jag blir.

hej hurtbullen

nyduschad efter en hyfsat lång springrunda i den lilla staden askersund, och jag känner mig helt slut.. dock väldigt fräsch.
känns skönt att jag redan har jobbat idag för nu har jag hela eftermiddagen & kvällen på mig att göra annat! ska alldeles snart ut & övningsköra lite och senare kommer erik hit (som förresten fick körkort igår!!) och myser. enligt honom ska vi bada, men bara om det är fint väder, vilket det verkar vara nu :)
imorgon står halkan på min attgöralista och efter det ska jag kila till alvina och hjälpa henne att förbereda inför kvällens klassfest!! åh som vi har längtat & försökt fixa detta i flera månader nu, och äntligen har vi nånstans att vara på! ska bli grymt att träffa sp(numera)3b igen efter 4 veckor! min klass äger, helt enkelt.
nästa vecka kommer spenderas i sommarstugan hos mammas bästa vän i norge måndag-onsdag, göteborg med bästa tjejerna torsdag-fredag och förhoppningsvis party med erik & hans vänner på fredag.. om jag inte är allt för slut vill säga ;) men ja.. kör bara kör eller vad vi nu ska säga. i vilket fall har jag en himla fin & rolig vecka att se fram emot! min sommar fortsätter att rocka. underbart.

let us die young or let us live forever

nånstans bland dom där 9 jobbtimmarna idag insåg jag hur grymt otränad & slö jag är haha. det slog mig att jag inte har tränat sen jag var i grekland, och tiden kan jag absolut inte skylla på för den har jag haft gott om.. så jag antar att jag bara har blivit en lat soffpotatis eller vad man nu kallar det?
vad sjutton hände.. ? jag gick från att träna dag ut & dag in, höll mig i god form & kände mig aldrig trött och seg! nu är det snart ett år sen jag lämnade ifrån mig min älskade underbara roxane också, och sen dess har jag faktiskt inte haft någon typ av träningsrutin alls (bortsett från mina meningslösa träninspass i skolgymmet och lite småspring hemma)! det var så lätt när jag hade häst. det föll sig liksom naturligt att träna & rida åtminstonde fem dagar i veckan.. hm. undrar om fina roxis har lagt på sig lika mycket som mig nu för tiden? haha. nej men skämt och sido, ibland önskar jag att jag fick veta hur hon har det nu och hur hon mår ♥
huuuur som helst.
idag blev det ändring på min slöperiod! direkt när jag kom hem från jobbet åkte löpskorna på & jag tog en springtur på ca 5,5 km! pjew. mina ben kommer vara som två stenklumpar imorgon.. men fasen vad skönt det var, såhär efteråt!
och för att vara lite extra hälsosam gjorde jag nyss en nyttig kvällsmat också!
ska försöka göra detta till en rutin nu och springa en sväng varje dag så jag kan komma tillbaka till mitt forna "i form-jag".

RSS 2.0