catch my tears before they hit the ground

they keep keep telling me it will be okay.. but hey, just tell me when

Det är vid sånna här tillfällen jag skulle behöva någons famn att gräva in mig i.. ååh vad jag önskar att någon förstod precis hur det är att vara jag & leva mitt liv ibland :/



sweet seventeen

Jag & Iris :)


Jag har haft en underbar dag med massa grattis från härliga människor :) Tack så jättemycket. Väntar dock fortfarande på en gratulation... får se om den kmr sen ;)
Nu ska jag kila iväg och fika med familjen och öppna presenter! wihu. PUSS


all i want for birthday.. is you

jag har världens sötaste katt(er) nannana. och den här filuren blir förresten 5 år på valborg :))


Fredag blev awesome! Kilade som sagt iväg till jullebulle & josefina vid 8a tiden. Vi pratade massor och mumsa gottisgodis. Vid 22.30 kom alve förbi & så kilade vi vidare till däni och träffa honom, simon & några fler som jag inte kan namnen på. Kolla när grabbarna spelade wii, letade efter kortlek men fick "ett kanske" haha.. och prata en hel del där med. Sen kom mammi förbi & hämta mig och gu va trött jag va på vägen hem. Somnade efter halva vägen och när vi väl var hemma så orkade jag inte nånting så det blev raka vägen in till rummet, slänga av sig allt och kasta sig i sängen! Åh jag somna på två sekunder..
Igår.. hade jag jättegärna följt med gänget till örebro också men kunde ju inte :( Skulle ju upp tidigt idag och hade ingen möjlighet att komma hem igår natt så.. fick bli en hemmakväll ist! Menmen, hoppas det blir fler utekvällar? så jag kan hänga på this time ;)
Idag har jag iaf varit på äckligt seg körkortsgrejskurs.. trodde aldrig att den skulle ta slut! Men nu äre iaf gjort och så snart alla papper är fixade så får jag börja övningsköra :) Lite seg i know men vafan, jag hinner lära mig på ett år!
Efter kursen kom släkten och fira mig, dom har precis åkt hem. Fick massa godis som jag sitter och gottar nu och så en hel del pengar så nuuuu känner jag mig superdupertät. Imorgon vill jag ha fint väder på min birthday så kirra fram det snälla (a Ska göra beeptest också på morgonen men funderar faktiskt på att skippa det.. fyller ju liksom år hallå! Då ska man fasen inte jobba.


half of my heart got a pretty good imagination, half of my heart got you..



Idag var jag färdig att ge upp när jag vakna 05.45 imorse.. fyfan så segt :( Och usch jag har tappat glädjen till allt känns det som, är inte pepp på nånting! Har inte ens lust att tävla, träna osv.. ingenting. Blöö det beror säkert på vädret! När ska man få lite sol igen? Åh det vore rätt skönt med sol nu.

Ikväll, eller snart, ska jag iaf iväg till hallsberg igen & träffa twinsen almén. Senare ikv kommer även simon och kompani, filmkväll med massa gottis! Om inte det piggar upp mig så gör nog inget de :)) Blir nog en toppenkväll! Imorrn ska jag ut till bästa Roxis igen & håller tummarna för härligt väder! ♥


birthday på g

Nu har jag skickat efter mina födelsedagspresenter.. ååh vad överraskad jag lär bli när jag öppnar paketen ;o Hur som helst.. ridsport är äckligt dyrt och sammanlagt så kostade allt drygt 1600 kr. Fattar inte varför det ska vara så dyrt menmen, här är iaf de grejor jag har skickat efter :)








Måste dock säga att jag är grymt nöjd och jag älskar benskydden! Fatta snyggt med lite färg bland storhästarna på tävlingarna också & jag har ju en marinblå & röd kavaj :) Det ska komma inom tre dagar men jag får väl inte veta när det kommer fram.. mamma kmr med all säkerhet att slå in dom i smyg bara för att det hör till ;) Undra vad jag vill ha av amanda och johan hm...


do what you love & love what you do

I'll never give up on you.. ♥



tomorrow is a day to come

DIESEL ♥ ELLEN


Varför denna blåst ? Uuuuh vad irriterande att knappt kunna gå framåt utan att blåsa omkull haha. Dock hindra det inte mig och Roxis från att hoppa lite idag & det gick så gryyymt bra! Niklas tog kort och guuu vilka bilder det blev :) Roxane ger verkligen allt över hindrena.. och där, precis idag.. då..  då bestämde jag mig för att det ÄR hoppning vi ska satsa på! En o annan dressyrtävling visst, men vi älskar ju att hoppa och vi är bra på det.. så varför inte liksom? Nu har jag dessutom hittat spakarna för att kunna kontrollera hennes otroliga fart haha, vilket är ett fett plus.
Bilder från idag kommer upp typ.. imorrn när jag har fått dom av niklas :) Men nu ska jag hoppa ner i sängen och sova! Nattinatti.


me and my all time low

Linnea, SÅ JÄVLA SÖT!  ♥


what goes around comes around



ÅÅÅH VILKEN GRYMT SKÖN SKOLDAG!

Såhär borde alla dagar vara. Först sovmorgon och sen till skolan för en liten redovisningsgrej som inte tog mer än en timma! Efter det spendera jag och bullen massa tid tillsammans, skvallrade och skrattade och ja.. allt. Sen käk & så en himla oseriös spanskalektion.. gu va jag måste översätta swidisch - spänisch i helgen :/
Sen var det iaf street sound och det var.. helt okej! Många duktiga och jag beundrar dom som vågar gå upp på scen inför stor publik. Hade jag aldrig vågat haha! Kunde dock inte se hela för mammi kom och hämtade mig vid halv 1 eftersom jag skulle till käftis.
På vägen hem kände jag hur min fucking tjejveckasmärta börja smyga sig på och blöö vad dåligt jag mådde efter bara några minuter i bilen! Så fort jag kom ut så blev jag helt kallsvettig och huvet snurrade o usch allt.. samtidigt som jag mådde illa av äckelvärken! + att alla skulle prata så förbaskat länge inne hos tandläkaren också.. Så jag fick oartigt säga till farbrorgrävaimun "jaja, jag måste gå nu.. mår så jäkla dåligt!". Tur som var så förstod dom väldigt bra så det var väl skönt iaf :) När jag sen kom hem så spydde jag typ 7 gånger (pga smärta alltså) o så däcka jag på soffan. Vaknade upp efter en timma o fatta knappt att jag hade sovit! Men då mådde jag helt okej, åh vad skönt tänkte jag.. så tog ett bad men när jag klev upp därifrån så blev jag sådär otäckt yr igen så blev tvungen att sätta mig ner.
Sådär har min dag sett ut alltså. Nu mår jag iaf bra och jag har tillochmed gjort klart svenskauppgiften som ska vara inne på tisdag! åååh vad duktig jag känner mig haha. Skönt iaf att ha det ur världen ;)
Nu ska jag fixa lite inför morgondagen och sen sleepa. Ha det bra / kräkmomma

springbabyyyyy

because tonight will be the night when I will fall for you, over again, don't make me change my mind.


Man måste bara älska vädret! Åh nu måste det hålla i sig också för i helgen ska jag & dom bästa grilla nere vid stranden och ha det superdupertrevligt :))
ANYWAY ! Idag när jag kom till stallet så hade lillvovven fått VALPAR! ÅÅÅÅH , så himla söta! Tänk bara när dom blir några veckor gamla, då kommer dom va hur gulliga & lurviga som helst!
Nu ska jag iaf ta det chill och glo lite tv.. sen ska jag duscha & fixa!

Syster & jag har btw bestämt att i augusti så ska vi utomlands, det är fritt att hänga på ;), men om inte så åker vi själva hon och jag! :)


cuttaaaaaat hår

här är en bild på mitt hår btw.. åh så kort :(


someday, memories disappear

Lalallalalala just nu sitter jag på en pall med datan i knäet och fötterna i ett ascoolt fotbad med massage och grejer! Farmor flyttar ju nu i helgen och hon har rensat huset på saker hon inte har användning för, varav det här jättesköna fotbadet då! FET tumme upp.
Ett fett minus däremot är att jag råka radera mappen med alla hästbilder på datan :(:( åååh alla minnen på mej o ponny bara försvann... väldigt ledsamt med tanke på att vi aldrig mer kan fotografera nya minnen .. <3


walllaaashorthair

Ååååh jag är så ledsen just nu så det är inte klokt.. var och klippte mig förut för att få lite liv i håret igen, hade dock inte planerat att klippa hur kort som helst :o Sa tillomed till frisören att "toppa bara" och så ser jag hur hon klipper bort en slinga på 10 cm typ :(( Så nu sitter jag här med hår som knappt når över axlarna.. har satt upp det i en toffs och den toffsen får numera bosätta sig där på heltid!
För övrigt så.. följde Mysan med mig till frissan som personligt stöd haha, något som behövdes också ;) Efter min klippning kila vi iväg och sola en stund och sen gick vi och fika. Hur mysigt som helst och skönt att få ta hand om sig själv ibland också :)
Fick ett sms från min tränare förut också att sadeln är på plats. Ska låna en dressyrsadel av henne i några dagar och se om den passar på Roxane, isf köper vi den så jag håller tummarna.

Nu ska jag fortsätta min tahandommigsjälvdag och ta ett fotbad :)


Jag hade ju fan fått rätt så långt hår ju! Nu går det max till sträcket.. :(


när jag är som lyckligast..

Bad med hästisarna.. brukar annars vara gärden här men nu är det plötsligt sjö ;)

Carro & Albin.


jag och Roxis!


Ellie & Vinna.


Sofia & Sabina.


My & Bella.


Ebba & Rosé.


PÅSKISLOVIS - GRYYYYYYMT SKÖNT och efterlängtat.

Jag började mitt lov med att starta två klasser i karlskoga på påskafton. Gick bra, blev 12a i klass 2 och 10a i klass 3. Helt okey resultat men det var synd att jag fick ett pet i båda klasserna annars hade jag garanterat haft placeringar i båda.. lite surt men aja.
Från igår till idag har jag varit på träningsläger! Tränade dressyr igår och huuuh vad jobbigt det var. Så längesen jag tränade dressyr för instruktör ju! Men Roxane var ändå skitfin och idag på dressyren var hon ännu finare.. så nu har jag blivit lite inne på att tävla dressyr också, lite variation. Ska få låna min tränares sadel imorrn o några dagar framåt och se om den passar på rox, isf köper jag den! Ajaj i plånboken.. Menmen, hoppade idag också och jag trodde roxis skulle va supertrött efter en hård dressyrträning 2 timmar innan men neeeejdå, så fort den hästen ser ett hinder så får hon en raket i röven. Fast å andra sidan.. det bevisar ju mest hur sjukt kul hon har så matte får helt enkelt hänga på ;)
Nu är jag iaf äntligen hemma och jag har precis stigit upp ur ett varmt, skönt bad och smörjt in mig med lotion och massa goda dofter mmm. Ikväll får jag sova själv också, har inte gjort det sen i ... onsdags? Hm aah onsdag. Ensamt men skönt, då får jag breda ut mej riktigt mycket :))) Nu ska jag se tv en stund och sen sova, är så sjukt trött efter 3 träningar! Hejsvejs.


RSS 2.0