Linnea & Cassandra

Här är filmen på Linnea och Cassandra som jag sa :)



visst är dom jättefina?

<3

Jag och min underbara Roxane <3

 

you are you are

Börjar inlägget med att lägga in ett klipp på en DUNDERbra låt! jag är helt såld på den..

Visst är den bra? Ebba har gjort en jättefin film på Linnea och hennes häst Cassandra till den här låten också så om jag får händerna över den så kommer den helt klart att hamna här på bloggen också! Väldigt värd att se för det är ett finfint ekipage ska ni veta :)
Idag har jag hur som helst varit i stallet (vaknade där) och mockat. Mamma kom och hämtade mig vid 12 och då åkte vi till ikea & investerade i lite nya saker, bla. en matta & nya påslakan till mitt rum :) Efter ikea åkte jag till stallet igen och då hade jag & Linnea lektion för lilla Linnea & Elmer. Jätteduktiga har dom blivit båda två och Elmer provade tillochmed på att galoppera för första gången idag! Sen bar det av till askersund för 1 h tävlingsmöte. Det var ganska trevligt och vi kom fram till många saker! Nästa år blir det t.ex. ett div 1 lag i hoppning och ett div 2 lag i dressyr :D Men nu ska jag fortsätta att lyssna om och om igen på den här grymma låten och så ska jag bädda sängen ^^ Ha en bra kväll.


I hope you'll find your way

Tjululu.
Har nästan precis kommit hem efter ett trevligt besök på stan! Trevligt fram tills jag skulle till tandis vill säga.. Dom hade ju glömt att plasta in en tand för ett tag sen & bara för det så hade det blivit ett pyttehål i den som dom fixa nu. Där sprack mitt personliga rekord i att aldrig någonsin haft hål i tänderna efter 16 år, suck. Men å andra sidan så har ju vädret varit på topp hela dagen så varför klaga? ;)
Bara för att det var så grymt skönt ute så fick stackars Roxane jobba lite extra.. 1 timma intensiv dressyrträning har vi pressat idag och det gick strålande :) Min sits har blivit så mycket bättre också sen jag började skava omkring barbacka och det har haft en bra inverkan på hästen också. Ett jättebra tips är faktiskt att rida barbacka för att förbättra sitsen! Att ta bort stigbyglarna från sadeln funkar också bra. I morgon ska jag nog ställa fram lite hinder och hoppa lite (barbacka) hade jag tänkt, ska bli jättekul! Nu ska jag snart ner och äta mumsig kvällsmat och sen kommer en kompis hem till mig.
Ha en bra kväll :)


Jag och världens finaste Roxane på en träning för Anna Edlund. Hindret är 1 m, så hoppa det kan hon ;)


only in my dreams

Godmorgon! Vaknade för en stund sen ur en jättekonstig dröm haha. Jag drömde att min kompis hade vaknat vid halv 5 och sen kunde hon inte somna om så hon gick hem till mig.. fast hon fick aldrig komma in i mitt rum så hon sov utomhus? Något sånt.. När mitt alarm väl ringde så var det (i mitt huvud) hennes haha :) Tycker faktiskt att det är lite kul att drömma knasigt och det gör jag ganska ofta för den delen.
Gud vad jag skriver random nu ;o Men aja.. Nu ska jag iaf snart ner till bussen & träffa mysan, vars hår nu mera är rooooosa :)) Sen åker vi till stallet. Ska försöka hinna rida två hästar idag nu när jag hjälper Niklas att få igång Fabbe lite mer. Men det gör ingenting för det är bara trevligt, han är en jättefin häst! :)
Bloggar säkert vidare lite senare men nu måste jag ruscha.. Hade bra!

now and then

Jag börjar faktiskt sakna ickesingellivet. Alla kramar, pussar & mys.. så himla härligt är det ju! Dock är det skönt att kunna singla runt lite också.. men såhär på kvällarna när man är ensam så känns behovet efter någon enormt.

before today and after tomorrow

Första dagen vecka 44, första "riktiga" lovdagen! Awesome. Hur skönt som helst att inte behöva ställa något alarm för att tvingas gå upp tidigt - love it. Och denna regniga måndag har gått ut på sovmorgon (ofc), stallet & så har jag färgat Mysans hår rosa :O Det blev asgrymt (y)
Nu har jag precis gått igenom köket i hopp om att finna något riktigt gott.. men ingen lycka där inte :( Jag är en sån där person som bara älskar att gå och småäta lite på kvällarna haha. Är ni likadana? :)
I morgon ska jag ut till stallet en sväng och rida Roxane & Fabbe hade jag tänkt. Efter det väntar tandläkaren, bläää, och sen får vi helt enkelt se vart kvällen leder!
Ha en bra kväll :)

Dagens låttips får bli The Script - before the worst

you'll see.. :/

ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst
ärlighet varar längst

M is for music

Tänkte även tipsa om lite låtar som knarkas av mig också..

Gavin DeGraw - We belong together


Jason Derulo - Whatcha say


Maria Mena - Bye bye


we belong together

Igår fyllde lilla mamma år. Av mig fick hon en chockladask :)) Och en kattunge om hon vill ha den haha ;) Efter att ha firat henne lite på morgonen så åkte jag till stallet. Hjälpte Michelle & Jennifer när dom skulle rida på de stooora hästarna, det såg galet kul ut haha men dom fixa det jättebra. Efter det så red jag dressyr på Fabbe åt Niklas. Har inte ridit den hästen på säkert ett år så det var roligt! Ska hålla igång honom nu under lovet och i slutet av veckan ska jag försöka hoppa fegisen också ;) Sen gick jag bara en promenad med den bästa hästen, men det var mörkt så jag tog med mig Mysan haha.. så går det när man är lite mörkrädd :$ 
Vi sov i stallet också som sagt och det var jättekul. Kollade film, åt godis och prata en massa! Härligt. Tjejerna gör mitt liv, så är det bara.
Idag har jag mockat, ridit Roxane (gick suuuper) och snabbridit Fabbe lite också innan pappa kom och hämtade mig. Nu ska jag gå ner och äta min del av tårtan höhö. Sen ska jag skriva ett brev och efter det ska jag BARA ta det lugnt.. gud så skönt!


här är förresten en ihopklippt film på mig & bästa. <3


you make my days

Godmorgon. Vaknade alldeles nyss här i min uppvärmda säng så det kan bli svårt att ta sig här ifrån hm.. Fortfarande lite trött efter gårdagen måste jag säga men det är så värt! Har inte haft så kul på länge som sagt.
Nu ska jag kila in till huset och äta frullebulle & sen ska jag försöka tigga lite skjuts ut till stallet. Blir kvar där över natten för vi tjejer ska ha lite för tidigt halloweenmys eftersom ingen är hemma nästa helg typ. Hoppas det blir lika nice som gårdagen haha. Men nej, nu är det bäst att jag sätter fart så jag kommer någon vart idag. Bloggar igen när jag kommer hem :)


lägger väl också in den här muppbilden på mig och sötan då eftersom hon gjorde det :)<3


i gotta feeling

Har nästan precis kommit hem från en helt galet kul kväll hos Julia! Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och är redo att somna och sova.. länge! Yes för nu har vi lov lalalala.
Hur som helst. Julia och jag gjorde kvällsmat, hon brände riset och vi fick börja om buhu :/ Jag som var så hungrig höhö.. den tjejen ska inte bli kock haha ;) Tro det eller ej men till slut blev maten färdig och den blev supergod, eller så var det bara vi som var utsvultna? Sen ringde Dääni mitt i måltiden och störde ofc.. närå men han sa att dom skulle komma till 19.15 typ. Efter att vi ätit kom lilla Linnea också. Då käka vi chockladpudding och sen kila vi ner till ica & träffa killarna. Viktor var faktiskt med (trevligt hörru) och Alvin hade dom släpat dit också så vi blev några stycken.
Kritiserade deltagarna i idol (både bra & dåligt) och käka godis - mums. En hel del skratt fick vi till också :D Efter idol kollade vi på twilight! Den filmen går knappt att tröttna på ju.. Dock skulle Linnea med tåget vid 22.40 så då blev vi tvugna att ta farväl av henne :((( Sprang i rulltrapporna på station också, skitskoj. Menmen, en kanonstart på lovet i alla fall och jag hoppas verkligen vi gör om det här! Nu ska jag klara mig en hel vecka utan mupptjejerna, hm.. hur ska det gå tro?
Aja nu ska jag sleeeeepa, så jävla skönt! Tack än en gång alla för kvällen :)

I still haven't found what I'm looking for

Äntligen äntligen lov! Hur mycket har man inte längtat liksom? Yessss!
Och jag tänker börja mitt lov här hemma i Julias lägenhet med henne, Linnea, Danne, Simon och kanske Viktor & Jonte. Vi ska kolla på idol och film, tror det kommer bli skitkul :D Men innan dom kommer så ska jag & Julia fixa ihop lite kvällsmat. Kyckling (på fredag nanana) och ris hade vi tänkt oss, gott va? :) Mamma är supersnäll och hämtar mig inatt så jag slipper ta bussen som gick allt för tidigt! Hon fyller i morgon också så jag har nyss köpt en liten present åt henne hihi. Tänker inte skriva vad det är med risk för att hon kikar här i bloggen..
Inga läxor eller prov har vi att plugga till över lovet heller! GULDdd <3 Det är verkligen mycket värt att få ta det lite lugnt ifrån skolan ett tag, det är väl ändå det loven är till för eller hur? ;)
Just nu ligger Jullanbullan och pratar i telefon med sin "dadda" och jag sitter vid datan och slöar. Om några bilder tas under kvällen så lägger jag kanske ut dom senare ;p

keep going

Tjuuwlahopp.
Eftersom jag har varit sjukt dålig på att blogga de senaste dagarna så tar jag mig tiden att skriva lite nu i stället.
De senaste dagarna har bestått av spinning, simning, ridning och sovmornar! Skönt som satan har det varit att få sova lite längre tisdag & onsdag. Hade ju ingen spanska den här veckan ;) Men visst har det varit nåra besvikelser också.. eller ah, en besvikelse. Tur att jag har riktigt snälla kompisar i alla fall.. för något jag har lärt mig genom åren är att riktiga vänner är dom som stannar kvar oavsett vad.
Hur som helst.. Idag slutade jag, Julia och nåra fler 10.15, asnice! Så nu sitter jag här i min kära fotölj och kollar på how i met your mother. Ska ta bussen ut till stallet lite senare för ikväll är det träning, ggguld :)
Morgondagen kommer garanterat att bli bra den också. Skolan först och sen stannar jag kvar hos Julia! Vi ska laga mat och ha det allmänt trevligt haha och senare kommer nog danne & dom också så det blir säkert nice. Men nu ska jag fortsätta att ta det lilla lugna och bara slappa en stund. Uppdaterar i morgon eller något!

what if it was me

Jag är supertrött efter en lång dag på tävlingsbanan. Gick upp vid 6 imorse och var i stallet vi 20 i 7. Gjorde i ordning Roxane och sen bar det av. Hoppade clearround 90 cm.. gick jättebra till sista hindret för då kom vi helt fel och rev, vilken miss va? 1 m klassen gick också bra men vi rev ett hinder i grunden vilket var lite synd.. När vi däremot skulle lasta in och åka hem så tvärvägrade hästen! Hon skulle verkligen inte gå in i transporten och vi kämpade i minst en timma med att få in henne välbehållen.. och vi också då förstås. Till slut så fick vi sno stallet där och köra intill transporten till dörren och då gick det äntligen!! Lurad häst maha :)
Men trots allt så är jag nöjd med dagen, hon har ju ändå skött sig kanon fram tills vi skulle hem. Nu ska jag snart käka lite mat och sen ska jag pluggeliplugga samhällskunskap!


söt bild huh? hade inga bra bilder på den här datan.. :/


let us hope it continue this way

Två turdagar på rad? Ja det verkar faktiskt så..
Ujuj vad trött jag var den här morgonen. Övervägde skarpt om det verkligen var värt att gå upp halv 6 för att åka in till allé och ha profilen. Efter lite om och men mellan mig själv och mig själv så bestämde jag mig för att skita i att fixa mig på morgonen och sova lite längre ist. Sen pallra jag mig upp vid 6 och åkte ner till bussen 30 min senare. Det är så j*vla segt att ha profilen på onsdag morgon! Vi har nämligen hål i 2,5 h efter det.. kul va? Den tiden tog jag förresten till att fixa mig lite haha. Man är ju ändå äcklig efter en idrottslektion så varför fixa sig före liksom? Jaja.. vi ska snart börja med macträning så det blir ju bra att man kan ta den dom där 2,5 timmarna.
Linnea och jag fick iaf tiden att gå tack vare fix, frukost och lite prat! Efter det var det spanska och jag tror faktiskt att läraren fortfarande är lite sne för att jag var sen in med läxan haha. Smet ifrån en stund för att träffa Mickolaj och Nissepisse :)
Efter spanskan mötte jag Linnea och Julia vid skåpen wihu. Julia har jag ju inte sett på fyra dar, wtf? :o För hon var på älgdrev måndagtisdag hahahahahah. Kul. När esteten började skildes vi från vår kära Linnea och gick mot bilden, men nej ingen bild (YYYYY) för Puck var inte där! Ja hon heter Puck.. Så jag och Jullanbullan gick och tog en fika på ett mysigt litet kafé :) Massa prat och skratt blev det och fikat var mumma <3. Vi började inte förrens två igen och då hade vi en sjukt oseriös svenskalektion.. vi fick jobba med vad vi ville och alla försvann typ. Så till slut gick även jag och Julia hem till henne. Dock blev jag inte kvar där så länge för snälla Niklas kom och hämtade upp mig vid kvart över tre eller något. Men trevligt för stunden var det i alla fall.

I stallet var det kallt, burrr. Och Niklas var jättejobbig! Höll fast och kittla mig gjorde han den jäveln. Är man enormt kittlig som jag är så är det inte roligt kan jag säga haha.
Roxane var lite trotsig också men det gick över när jag tog av dressyrsadeln och körde på barbacka.. ? Mm mycket möjligt att sadeln ligger dåligt :(( Jag får helt enkelt leva med att skava röven framöver (y)
Nu ska jag nog ta en dusch och senare blir det att kolla på Grey's anatomy <3


Linnea, jag och Julia på bild :) Och vi kan ju inget annat en älska julias min va? haha ;)

awesome as hell (y)

Gaaah , toppendag !
Vi slutade ju som sagt väldigt tidigt idag så Linnea och jag gick och käka och sen gick vi upp till stationen för att kolla tåg till hallsberg. Och vi är så skillade att vi kom precis 2 min innan det gick haha. Sen blev det shoppa av serni. Hittade två tröjor, ett linne, en t-shirt och byxor! Underbart med lite nytt. Linnea hittade jättesöta tröjor och bombheta trosor maha.
Efter våran lyckade shoppingrunda gick vi till ett mysigt café och köpte varsin bulle och dricka :) Sen gick vi vidare för att kolla buss/tåg hem. Dirrbussen hade precis gått så jag trodde att min tur va slut där.. men nej, för det gick ett tåg till hallsberg 5 min senare som vi hann med. Sen gick bussen från hallsberg 16.20 så jag hann med den perfa (y) Erkänn otippad tajming all day long?
Bortsett från allt det braiga som jag nyss skrev så träffade jag även Andrea som jag har saknat som as också. Måste åka in nån dag och tillbringa all tid med den tjejen <3 Sen träffade jag David och Johanna också. Johanna gjorde mig sällis på bussen hem och vi hade väldigt kul haha :D När hon hoppade av bussen klev i stället Mysan på så jag fick sällskap hela vägen hem till hålan ;)
Om jag ska sammanfatta dagen så har den varit SÅHÄR bra. Så bra att det nästan är sjukt :o Det är ju trots allt den 13:e idag...



Dagens köp:
t-shirt, gina tricot
rosa baslinne, gina tricot
rosa långärmad, bikbok
grå cardigan, gina tricot
ljusblåa jeansleggings, bikbok

Lite kul är det för jag har inte handlat på bikbok på tusen år haha. Menmen, ibland fyndar man (y)

good day as hell.

Tjenispenis.
Sitter här i skolbiblioteket med Linnea och då tänkte jag passa på att blogga några rader. Våran lärare meddelade just att Eivy är sjuk, vilket betyder att vi inte har någon historia eller samhällskunskap! Wihu. Så ja, vi är fria att åka hem när vi vill nu :) Linnea och jag tänkte käka lite först och sen tar vi tåget till Örebro, bäst.


you spin my head..

Har precis kommit hem efter en lång och kall dag som bestått av volleyboll, badminton och dressyrpass :)
Jag är helt slut nu så min kväll kommer med all säkerhet att fyllas av soffmys, en varm dusch och god mat! Toppen enligt mig (y)
VG- på matteprovet blev det också.. eller G+ om man nu vill säga det haha. Det var hur som helst en stor lättnad att veta att man var godkänd. Matte är ju som sagt inte min starka sida ;)
Roxane var sjukt fin idag också så det gjorde min dag ännu bättre! I morgon blir det skola först och sen ska jag och snygginglinnea in till örebro och shoppa rumporna av oss :D nice.

livet leker, you wanna play along?

Äntligen helg eller vad säger man? Veckan har varit helt okej men man är ju alltid lite pepp på att få ledigt i två dagar haha. Matteprov hade vi i torsdags också.. hoppas jag blir godkänd eftersom alla kom ut och sa "shit vad lätt det var" haha, pinsamt om man failar då liksom. På kvällen var det hoppträning i ridhuset! Fick mycket beröm och jag erkänner att Roxane var hur fin som helst, puss på den hästen!
Idag red jag och Linnea ut en sväng på pollarna, vi var ensamma i stallet, och det var riktigt mysigt :) Mycket prat och skratt och vi hade sådär kul som bara vi två kan ha!
Resten av helgen var tävlingsplanerad men dom planerna ändrades pga licenskrångel så jag kör på nästa helg ist! Åker säkert och hjälper till någon av dagarna iaf :)
Nu ska jag gå ner och ta något gott att mumsa på, sen blir det dusch och sängen för min del. Man blir ju faktiskt ganska sliten av att gå upp 05.30 varje dag, samt träna varje eftermiddag..





dagens mobbade bilder :)


dagens plus&minus

Hyfsat slapp skoldag idag med filmtitt på två av lektionerna, guld! Dock fattade jag nada más av filmen menmen.. mot slutet klarna det upp lite bättre ;)
Efter skolan träffade jag bästis Micke och Nils när jag tralla till bussen och just därför fick dom äran att göra mig sällskap i stället för att åka dirrbussen till a-sund (y))

Red Roxane på ridbanan i ca 45 min? Gosh så bra hon gick, så himla glad är jag. Kände mig så taggad inför helgen tills jag kom på att min licens bara gäller lokala tävlingar :( Och en ny kostar 600 spänn.. + tävlings- och efteranmälningsavgift.. och så Roxanes licens också. Pappa räknade ut att det skulle gå på över 1500 kr och det är lite väl dyrt för EN tävling tycker jag..
Så vi satsar på karlskoga helgen efter i stället, blir säkert kul det också! :)

Hur som helst, när jag ridit Roxane så fick Niklas hjälpa mig med matten och sen åkte jag med honom in till stan. Tack för all hjälp och bullarna ;)

Nu ska jag snart ta en snabbdusch och sen blir det att kolla DH <3

..that tonight's gonna' be a good night

Jag är fullt medveten om att jag har varit sämst på att uppdatera här de senaste dagarna... men jag har verkligen inte haft tid!
Nu sitter jag i alla fall här våran sköna soffa och kollar på mtv samtidigt som jag skriver några rader här.
Dagen ser ut som så att jag snart ska åka iväg till stallet och rida Roxane ofc! Vid tre kommer Jennifer och då ska jag hålla lektion för henne i hoppning :)
Ikväll kommer min morbror, hans fru och min moster och hennes man.. kusinerna också säkert. Blir kräftskiva för hela slanten och det kommer säkert bli jättetrevligt! Är ju inte så ofta jag träffar min morbror liksom.
Morgondagen är inte planerad en, jag tar det som det kommer. Ska nog passa på att sova en hel del iaf för nästa helg blir det inte mycket sova!
Då ska nämligen jag och Roxane tävla regionalt hela lördagen och kanske en klass på söndagen också :D:D Och helgen efter det ska vi till karlskoga och tävla lokalt hela söndagen så det kommer vara fullt upp.
Men nu ska jag äta lite frukost och ta på ridkläderna! Hejdå :)

http://www.youtube.com/watch?v=RBzI6E62BsY


<3


RSS 2.0