året som gått! :)

här har ni en liten fin lista på några av de saker som jag tycker har haft störst inverkan år 2010. de saker jag har strukit under förstår ni nog själva, är de saker som har påverkat mig mest antingen bra eller dåligt. slänger in lite bilder från året som gått också :) (kom dock på att jag debutera 110 år 2009..miss av mig)
tävlingsdebut 115!
första prisutdelningen tillsammans <3
utomhusslagg! ;)

jag & carro :)
älskar den här bilden, vi ser så glada ut! saknar oss tre tillsammans också <3 skolavslutningen :)
jag & kling någon dag i örebro :)
fest @skolavslutning.. eller den innan avslutningen ;)

linnea, jag & jonathan (bästa trion) på fest hos maida! :)
'
maida, jonathan & linnea! <3
josefina & jag går löst på dansgolvet! ;)
jag, josen & linnea :)
jag & johanna efter fest ensamma hemma hos marcus.. utan marcus :) maten blev skitbra!
besök hos fina barndomsvännen liridona! :)
NAPANAPANAPA !!

får inte glömma julias & min dyngbra helg i sthlm med daniel a-r konsert! bästa <3
och så nelson, världens finaste valp! <3
nu ser jag att klockan är långt över 12 vilket betyder att det numera är sista dagen på 2010 :) tack alla dyngbra vänner jag har som fanns där när allt var sämst och jag nästan ville ge upp, utan er hade jag garanterat inte mått bra idag. ni är bäst!
nu lägger jag allting bakom mig, allt det dåliga! jag har vuxit av det och det är en erfarenhet.. men jag vill aldrig mer tänka tillbaka på hur dåligt jag faktiskt mådde där ett tag, fy! inför 2011 hoppas jag att roxane får ut och hopptävla med cissi ist för det tror jag hon skulle älska! dessutom är cissi en riktigt duktig hoppryttare också så dom skulle nog klara sig galant på banorna ;) hoppas även att alla mina förväntningar på det nya året ska falla på plats och faktiskt bli av! men något säger mig att det här kommer bli ett galet bra år!
nu säger jag godnatt för sista gången under 2010 här på bloggen och önskar alla ett grymt bra nyår! pusspuss

slutspurt för 2010! :)

nästsista dagen på 2010, kan ni fatta?! och för mig är det verkligen nytt år nya möjligheter som gäller! åh fyfasen vad bra 2011 ska bli.. och så fyller jag 18 också woopwoop. fest för hela slanten & förhoppninsvis körkort till sommaren = asum. ska bli så himla kul att ge sig ut & leva livet i sommar, förra sommaren (och tidigare år också för den delen) har jag varit väldigt uppbunden till stallet, jobbat med att leda barngrupper osvosv och det är svårt att hinna med det där andra när man faktiskt har lovat från början att hjälpa till under sommaren. MEN i år slipper jag och i år ska jag leva som aldrig förr, det är ju trots allt min första sommar på 6 år som jag har chansen att göra annat tihi. (dock får ni inte missta mig, jag tyckte för det mesta om att vara i stallet.. mestadels because of roxane såklart och några av tjejerna) :)
aja, nog tjatat om den saken! nytt år nya möjligheter som sagt. min kompis viktor var här ikväll och vi blev lite sugna på att dra utomlands i slutet av nästa sommar igen? har hela tiden tänkt att jag inte kommer ha tid och råd.. men vafasen, tjänar jag ihop lite money så äre ju bara att köra sen när skolan börjar igen right? fa-an vad roligt det vore! än så länge är det bara önsketankar men man vet ju aldrig :)
på tal om viktor så var det jättekul att han tittade förbi! längesen vi umgicks bara jag och han och vi har alltid så kul ihop så det är verkligen uppskattat när vi tar oss tiden att träffas! vi spenderade kvällen mestadels i soffan framför what a girl wants med choklad & cola. kollade runt på fejjan på fula & snygga människor men där var smaken delad.. dels för att han är kille & dels för att han inte kan förstå varför jag inte har ögon för såkallade "sthlmsbrats" haha. men det var rätt kul att få hans uppfattning om hur killar & tjejer bör se ut och vi fick lite diskussioner på köpet ;)
nu har iaf viktor åkt hem & jag är ensam ellen igen. har precis krypit ner i sängen med min gosiga vovve och ska stänga av datan om en stund. tänkte fixa ihop nån liten typ av lista på allt som har hänt under 2010 också.. får se om det ploppar upp någon sån här sen ;) puss

easy come, easy go

innan jag kommer igång med skrivandet... är det någon som är lite duktig på photoshop elements 9? försöker lära mig lite smått men det är rätt svårt när jag inte har en aning ;)
skriver några rader i väntan på kvällskäk!
vaknade tidigt som vanligt, nelson väckte mig genom att nafsa på mitt öra (hihi) och sen tog vi en promenad i mörkret! känner mig duktig som har varit uppe innan 7 varje dag sen jag fick min valp men det hör ju faktiskt till.. har man en liten bebis så kan man inte sova hur länge som helst även om man skulle vilja! dock gick jag och la mig igen när pappa gick upp vid 8 och somnade om till 12 haha.. funkar utmärkt att göra så :)
han har lärt sig lite tricks nu också lilla nelson, iaf sitt & lite "highfive". eftersom jag gärna vill prova på agility med honom i framtiden så tycker jag att det är viktigt att lydnadsträningen börjar i tid och inte om något år! har fått lite superbra tips från linnea också som jag definitivt kommer att tänka på! :) åh han är så fin nelson.. det bästa som hänt mig sen roxane & mina katter ;)
hade tänkt plugga idag men fyfasen vad svårt det är att hitta den där lilla motivationen.. får ta det någon annan dag i veckan i stället när jag har mer ork! men nu ska jag käka kvällsmat med familjen och sen drar jag igång en film eller något :) puss

they're not longer what we require

linnea tittade in igår eftermiddag och stannade sen hela kvällen/natten! grymt mysigt med prat, lek med nelson och filmtittande. åh jag har verkligen saknat våran vänskap under en alldeles för lång tid och det är skönt att vi inte låter någon stå i vägen för den längre! bästisar sen barnsben och så ska det förbli! ;)
idag gick vi upp tidigt! klockan 7 puttade nelson på mig så vi gick ut på morgonpromenad medans linnea tog en dusch! jag tycker faktiskt om att vara uppe med tuppen och gå promenad med min underbara valp. allt är så tyst och stilla innan folk hunnit vakna och det är så fint när månen får snön att glittra och man ser isen på sjön, feeejnt som fan! dessutom piggnar man till lite i kylan också så det är bara det där tunga (enormt tunga) steget att ta sig ur sängen som stökar till ;)
när vi kom in igen så hade linnea nästan duschat klart & sen fixa vi oss och tog bussen till marieberg för att ta oss an mellandagsrean! pjew vad folk det var, alla trängdes vid dom röda skyltarna och kläder hullerombuller. men vi gick därifrån nöjda och jag fick nya tröjor, skor, smycken och nagellack inhandlat och har över 1000 spän kvar haha.. linnea hitta snyggaste jackan och lite andra saker hon också! ett bra resultat på en smäckad dag :)
får inte glömma att tillägga att vi träffade på bästa tjejerna Carro & Elli därinne också! sjukt kul att se dom igen och skratta precis som förr! fasen vad bra ni är, alla mina vänner är bra!

you don't know what you have until it's gone.

you were my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light.

sometimes old memories eats her opaque wait and little lights tries in vain drop daylight in nowhere.
a nice touch of nearness


GOD JUL!

julpromenad!


GOD JUL ALLA FINA! hoppas ni får en jättebra dag :)
nelson vaknade klockan 7, åt frukost & kunde absolut inte somna om efter det.. så han låg och bet i mattes öra istället fram till 10 ;) haha. så jag har gått och väntat på att mamma ska sluta jobba nu hela dagen och nu äntligen står julmaten på bordet, perfekt för jag är döööhungrig!
såhär juletid är det jäklar så positivt att vara smal med tanke på all mat man ska slänga i sig.. tror jag kan gå upp ca 10 kg innan jag börjar se tjock iaf hihi. gäller att passa på också med tanke på mitt nyårslöfte om att komma igång med träning igen efter jul :)
förresten.. jag tycker att vi har kallt här hemma med -15 men hörde från släkten hemma i norge att det var -27 där.. "tropevarme" tyckte dom att vi hade här haha. det kan ni nog lista ut själva vad det betyder :) nu ska jag käka, puss!

från tisdagsnatten!


bildbomb à la nelson!

nelly & brorsan! :)
johan & nelson :)
sovande grisen :)
sovandes igen! :)
Nu har jag äntligen en lugn stund för mig själv så passar på att blogga lite ;) Nelson ligger och sover som en padda i soffan och Nisse ligger i fotöljen bredvid och tittar på honom som att han vill säga "vad är du för något egentligen...?" haha. ser så gulligt ut!
Natten gick bättre än jag trodde också, jag var lite nervös att jag inte skulle vakna om han behövde kissa men han såg allt till att väcka mig när det var dags så det var inga problem :) dessutom behövde han bara kissas ca 3 gånger men efter varje gång var han alldeles pussesjuk och ville hellre ligga i sängen med matte än bredvid på sin egen.. fast det fick han inte förrän klockan slog halv 8 ungefär, då han hade klarat hela natten! duktiga lilla valp :)
nu kommer han snart vakna upp och då äre dags att ut och kissa honom igen! sen kommer jag ägna dagen åt att städa lite, tvätta, diska, slå in paket osvosv.. har nästan glömt bort att det är julafton imorgon mitt i allt! ha en jättebra jul allihopa om jag inte bloggar mer idag! puss

välkommen till familjen, nelson!

what a night!
startade kvällen med att åka in med jonathans mamma till örebro för att stå i kö en hel evighet i kylan innan vi kunde komma in men när vi väl var inne på ritz och dansat en stund så längtade man nästan ut igen hihi. hade grymt kul och träffa massa roligt folk där inne! dansade tills fötterna värkte helt enkelt.. kanon! :) taack alla för en helt fantastisk kväll! next time kör vi med bästa jonathan också!
när klockan slog 2 vandrade jag & linnea bort till sjukhuset och sov där på en 40 cm bred soffa utan täcke i 3 timmar innan vi åkte till hallsberg och slängde oss i linneas säng där vi sov ytterligare 3 timmar innan pappa ringde och väckte mig och fråga om jag ville ha skjuts hem! bara att dra på sig kläderna, åka hem och städa lite.
SEN åkte vi äntligen iväg till mariestad och hämtade min efterlängtade lilla valp! ååh. dock hade vi tingat en tik.. men nu sitter jag här hemma med en hane ;) lilla nelson (som han nu heter) valde helt enkelt oss så vi kunde inget annat göra än att ta med honom hem ist hihi. så himla söt är han och jag är helt såld! gosh vad dom är mysiga.. valpar ♥
VISST ÄR HAN GALET SÖT? finare hundvalp finns inte. helt underbar!

glory days to come

nu kör vi igen! jag, josefina & linnea taggar maidafest :)


ÄNTLIGEN JULLOV! pjew, finally.. det sitter alldeles perfekt!
och jullovet firas med party hela natten lång såklart :) om ett tag åker jag iväg till linnea & sen kollar vi läget med josefina och resten av tjejerna, förfest & sen örebro! kommer bli en grym kväll om jag får bestämma!
nu ska jag slänga i mig julmust & kika några avsnitt scrubs hihi. puss

min kväll!


just the way it goes

we've lost our friendship somehow
it's proof without a doubt
you give up everything you have just to get what you want

cause we're all just the same
we all take the back door
we might be to blame
but i'll be the one to change
i don't wanna' come back, i don't wanna' see your face again!

don't wait for daylight!

resultat från förra årets pepparkaksbak! fina va?
Dagen igår blev sådär riktigt bra! Åkte iväg tidigt till linnea, mötte upp henne & hennes söta vovve och sen gick vi en långpromenad, dock utan vovven :) Gick flera kilometer i djupa snön och bara pratade, tog igen allt vi missat från varandras liv osv, en hel del snack om våra småbarnsminnen haha.. vi var ännu galnare när vi var små än vad vi är nu :)
efter promenixen gick vi in i värmen, käkade kyckling & fortsatte att prata lite innan vi gav oss på "pulkabacken".. mer som en backe ner för en brant i skogen där vi har åkt sen vi var små :) hur kul som helst! fick även med ett regntäcke hem till Nelly som elvis hade vuxit ur, jättesnällt! :D pappsen kom och hämtade mig och resten av kvällen gick till att plugga lite & ta det lugnt :)
nuu ska jag snart kila ner till stan och hämta ut ett paket som har kommit! pusshej

julgodis check!

har nyss avslutat julgodisbak med lillebror som vi ska smaka på lite nu innan jag kryper ner i sängen & drar igång en film :)
imorgon ska jag upp tidigt, ta på mig varma kläder & åka till linnea för en heldag med pulkaåk, film & massa prat hihi. har inte åkt pulka än i år så är verkligen på tiden! men först;
jag kan inte fatta att...
  • julgodiset vart så rackarns gott!
  • i morgon är det 3 dagar kvar till Nelly kommer hem till oss och 4 dagar till julafton :)

'cause I don't fall if you don't fall

PJEW! Att ge sig in på snöbollskrig med lillebror är inte att leka med.. och jag är rädd att jag står som förlorare haha. hela håret droppar av snön, han är en klippa på att snömula vill jag lova! Men åh.. det är rätt skönt att bara få vara ibland också & här uppe har vi ju massa gärden att hållas på haha, fasen vad barn man blir i snön asså!
anyway, resten av dagen har bestått av ett kallt uppvaknande, min lillebror hällde nämligen vatten över hela mitt ansikte klockan 10 på morgonen för han tyckte att jag skulle sluta sova.
efter fina uppvaknandet så slängde jag på mig lite kläder, i mig lite frukost & kila iväg till marieberg med pappa och johan! dock klar med alla julklappar nu så det vart egoshopping för min del och lite saker till nelly!
nu ska jag göra julgodis, knäck & marsipangodis.. får se hur lyckat det blir ;) pusskram.



framtidsplanering.

rackarns vilken ridabstinens man får efter några månader! känns som att jag har varit utan häst i flera år nu när det inte ens har gått ett halvår. och sånna här tankar brukar leda till mina framtidsplaner haha..
så jag har tänkt lite såhär;
  • jag går klart skolan & under tiden ska jag hinna med en massa roliga saker med härliga vänner, resor osv.
  • nääär jag tar studenten ska jag ut och resa i europa, antingen själv eller med vänner.. beror väl på vilka som vill hänga på ;)
  • efter mina omkringresor ska jag börja plugga (vet dock inte till vad än).
  • jag skaffar jobb..
  • jag tjänar ihop lite egna pengar.. skaffar mig en ekonomi osv osv.
  • SEN när jag har en stadig ekonomi så ska jag återigen skaffa häst.
undrar hur många av dom här punkterna som kommer fullföljas? vi får seeee, vi får seee. dock ser det ut att dröja länge tills jag tar upp ryttarkarriären igen.. men jag ska leva tills jag är 103 så jag hinner garanterat.
pusskramskumtomte

where I stood

ge mig sommar igen!
pappa sa.. "kvalité tar tid & kostar pengar!" där sa han det ju själv så nu vill jag inte se några ledsna miner när han ska kosta på mig något nästa gång.. eller lägga ner tid på att t.ex. skjutsa mig osv. eftersom kvalité, precis som han sa, tar tid & pengar.
mm nu var jag kul.
på tal om hallonbåtar så gick provet inte tiptop idag men hoppas jag är godkänd iaf, företagsekonomi b alltså..underbart ♥
tänker trösta mig med att baka ihop massa julgodis ikväll, få lite julkänsla & sen kolla på film med mina fina syskon :) känner verkligen inte för att "göra" något ikväll för jag är alldeles trött och känner mig inte helt kry heller. resten av helgen ska däremot bestå av marieberg & förhoppningsvis pulkaåk med barndomsvän linnea! pusss

5 månader sedan du.

åh igår var det förresten exakt 5 månader sen som jag lämnade ifrån mig min fina roxane.. på ett sätt har jag liksom missat hur tiden har gått så fort och det har hänt så himla mycket sen dess. börjat 2an, rest till cypern, skaffat vovve, sett daniel adams-ray osvosv! känner hur jag numera har all tid i världen att ägna mig åt lite andra saker men samtidigt saknar jag hästlivet väldigt mycket, men det ser jag mer som ett bra täcken inför framtiden och jag vet att jag garanterat kommer att skaffa häst fler gånger i mitt liv, när jag har mer tid helt enkelt :) med andra ord, hästtjejen i mig finns alltid kvar!
kan dock fortfarande inte förstå hur jag kunde låta mig luras och backstabbas av en person som jag hade förlitat mig så mycket på.. och känslan av att inte få förklara hur jag kände, att ingen litade på det jag sa. Det är så dumt sånt där, att man hör en sida av storyn & sen drar en slutsats direkt utan att höra båda parter.. men man lär sig något av allt & numera litar jag inte på människor som jag vet bara snackar skit och förvränger sanningen så fort jag vänder ryggen till och nu VET jag vilka som är mina riktiga vänner och vilka jag verkligen kan lita på och det mår jag väldigt bra över! det är även dom personerna som har hjälpt mig och funnits där när det har varit jobbigt sen den 15 juli 2010. stort tack till er, ni är guld värda och utan er skulle jag ha rasat!
dessutom har jag kvar många vänner från hästlivet också som jag fortfarande tycker om jättemycket och dom vet mycket väl vilka dom är hoppas jag :)
den mest saknade är iaf roxane och det jag mår mest dåligt över är att det var henne jag behövde skiljas ifrån.. men många tänker inte på vilken vänskap som kan förstöras i deras behov av att ha det bäst! synd bara att det var min vänskap till roxane som blev lidande, för det är den enda vänskap jag verkligen saknar idag. vi var bäst ♥

don't leave just yet - needtobreathe

jag & lillebror!
Åh blev helt tokigt sugen på att resa omkring i europa sommaren 2010! fasen så kul det skulle vara att bara fly vårt avlånga land och upptäcka massa länder.. festa, sola, bada, träffa nya människor osv osv. låter helt perfekt ju! dessutom måste jag slå rekord i besökta länder hihi.. än så länge är jag uppe på 9 tror jag. dock har jag redan bokat upp hela min sommar med roadtrips (om jag lyckas få körkortet vill säga), p&l, VALP! och säkert massaaa 18års fester att gästa.. så nej, det får helt enkelt bli år 2012 i stället och det bestämmer jag nu. tur att jag har världens bästa föräldrar som går med på att skicka omkring mig i världen haha.. jag är ju trots allt bara 17 ;) men iofs.. när jag kör min eurotrip så kommer jag vara hela 19 (!!) höhö så då äre ju inga problem med föräldrarna, även om det inte är det nu heller :)
nu ska jag släppa mina små drömmar & städa lite, plugga ekonomi & slutligen belöna mig själv med pizza! pusshej

bakom blå ögon



vilken dag..
hade sovmorgon men vaknade ändå tidigt av att telefonen ringde och personen i andra luren berättade att morfar har blivit väldigt sjuk under natten & att "det är nog bäst att ni kommer...". så alldeles tårögd, trött & hungrig hoppa jag in i bilen tsmns med mamma, syster & moster och åkte till morfar med bara värsta tankarna! tur som var mådde han bättre när vi kom för jourläkaren hade varit där då.
men åh, jag hatar när dom ringer och säger sådär! fasen så rädd och ledsen man blir :/
anyway. jag satt hos morfar i säkert en timma och höll honom i handen tills jag var tvungen att gå till skolan. demens asså.. vilken jävla sjukdom.
annars var dagen helt okej och mitt dämpade humör lättade så småningom tack vare jonten & linnea. nu ska jag ta tag i lite plugg & sen hoppa in i duschen! pusspuss

så kan det gå när inte haspen är på

bilder från mitt & linneas pepparkaksbak i fredags! :)
Kort ovärd dag från början till slut.
Lucia först & främst och det var la mysigt, dock blev lucian själv yr (förmodligen av ljusen) så hon deltog inte i hela "showen" vilket var rätt synd för själva grejen är ju att vi ska se lucia också. tycker synd om henne & hoppas det gick bra ändå!
men tärnorna var så fina så med sina vita klänningar och röda band som gick hela vägen ner till fötterna - så som det ska se ut - och ljus i händerna.. stjärngossarna & tomtarna var fina dom också :)
känner att jag är lite tråkig i texten idag haha.. kan bero på att dagen slutade (en lektion för tidigt också) med att jag slog upp skåpluckan mitt i ansiktet på mig själv och fick ett jack i pannan som började blöda! hem & till vårdcentralen men det var ingen fara och nu har blödandet slutat också.. har dock lite ont i skallen men det förtjänar jag väl när jag är så genomkorkad! ;) tror inte det finns nån människa som lyckas med allt dumt som jag har åstakommit, grattis till den isf.
nuuu ska jag plugga in lite företagsekonomi & käka så fort maten är klar! puss&kram

SVAR PÅ TAL!

Någon kommenterade en bild anonymt på mig och roxane i galopp. För det första så tycker jag att man ska kommentera med namn men det är bara vad jag föredrar.. och för det andra, jo det är galopp på bilden och inte trav!
Galopp är en tretaktig språngrörelse med ett svängningsmoment. Precis som på bilden här.. ser ni att tre av roxis hovar är i marken samtidigt? det är det som menas med tretaktig språngrörelse och alltså är det galopp vi visar upp på bilden. Sen att Roxane har en väldigt lugn galopp här är väl bara ett plus? hästen ska ju inte rusa i galoppen..
Trav är en tvåtaktig gångart! Bilden under här är trav..
Ser ni skillnaden? Hur som helst, tipsar än en gång att du som kommenterade borde lära dig skillnaderna innan du öppnar munnen :) svar på tal.

vad min lilla telefon lyckades med..


Daniel Adams-ray i huvudstaden!

pjew, nyss kommit hem från en dunderhelg i sthlm och ska nu berätta från början till slut.. enjoy!
DET BÖRJADE MED... att jag tog tåget till sthlm c som var helt fullt av folk (tåget asså) och jag hamnade tillslut framför caféhytten haha.. tror dock att jag fick den bästa platsen på hela tåget för kaffegubben där inne gav mig gratis bullar, bakelser, kakor, dricka osv hela tiden tihi. Väl i sthlm gick jag omkring lite i julmyset & blev sedan guidad till julia av julias pojke mårten! därefter åkte vi direkt till medborgarplatsen och stallde oss i sjumilakön till debaser för att se daniel adams-ray! galet nöjda med konserten är vi, hur kul som helst med fasiken så bra musik och spralliga daniel på scenen.. dock var det nån stackare som spydde ner hela golvet bakom oss så det bildades ett hål mitt i folkmassan (luktade vidrigt). meeen vi var lika glada iaf och fortsatte skrika, sjunga och hoppa omkring som barn på julafton!
efter konserten gick vi hem till lägenheten (vi bodde hos faster under vår sthlmsvistelse) och chillade en stund, såg slutet av narnia osv innan vi fixade oss och gick ut igen! sen spenderade vi en timma med att bara gå omkring och leta efter en thairestaurang men inte fanns det inte.. blev dock informerade till - den absolut mysigaste restaurangen jag sett - som hette Kohpangang men det var en timmas väntetid för bord så vi gav helt upp på thaimat och slutade tragiskt nog på mcd.
efter maten gick vi och köpte godis och sen gick vi hem till lägenheten igen, la oss och snacka i sängarna en stund och blev kvar där resten av kvällen haha. Julia var alldeles pömsig och mumlade massa konstigt och randomsaker.. när jag låg och snacka om nånting så brast hon helt plötsligt ut "VILKEN JÄTTESTOR COLA!" HAHA så himla kul!
när vi vaknade på morgonen så var faster och hennes man redan vakna och hade dukat upp jättemysig frukost åt oss med kaffe & brieost, MUMS! sen kilade dom iväg och jag och julia fixade iordning oss och tog pendeln till centralen där vi kramades hejdå & jag gick på tåget mot hallsberg igen ♥
vart rätt kortfattat ändå men hursomhelst, TACK JULIA ALMÉN FÖR EN HELT GRYMT BRA HELG! jag bara älskar när jag får vara med dig, precis som förr och din vänskap behövs verkligen! puss hjärtat


mysiga lägenheten!


julia fixar!




ska snart ladda upp lite filmer från spelningen också! pusspuss

pepparkaksbak!

har alldeles nyss knådat ihop en pepparkaksdeg helt på egen hand & hoppas att den blir ätbar sen haha. snart ska jag kila ut i kylan, ner till affären och möta upp linnea, köpa godis! kvällen kommer bestå utav pepparkaksbak, godis & pizzakäk och självklart får vi inte missa idolfinalen ikväll :)
nu måste jag kila ner! pusspuss

allting börjar om, jag kan börja om!

det är svårt att inte sakna cypernvärmen nu.. det är alldeles för kallt ute och jag längtar galet mycket efter studenten så jag kan fly sverige som jag hoppas göra då :)
sitter med pepparkaksburken och tre liter juice framför mig och lyssnar på bästis nOsTaLgI lista på spotify, känner hur livet leker lite smått!
följde med mamma, pappa & syster ner på stan förut för dom hade lite kvällsöppet och på åhlins bjöds det till&med på julbord så det var hur mycket folk som helst där, supermysigt! :) dock hade vi (helt dumt) ätit precis innan så ingen var speciellt hungrig.. men ett glas julmust blev det ändå och så fick vi en ny TV inhandlad också, så helt okej :)
nu ska jag fortsätta mitt pepparkakskäk! imorgon kommer linnea hit och då ska vi baka fler pepparkakor & lussebullar minsann, inte för att hon har en aning än.. men jo det låter bra mysigt ;)

våra brister gör oss till människor

kände att den här bilden passar sådär riktigt bra nu i vinterkylan :) kommer ihåg att det var superkallt den här dagen men det ser la ut som vi fixa kylan rätt bra ändå? roxane looks gorgeous och får snyggt pryda detta inlägg med sin finfina galopp :)
Sååå , fasen vad vinter det är ute! alldeles juligt och mysigt överallt :) dock är det mörkt när jag åker hem efter skolan om dagarna men då är det extra skönt att kunna åka hem och krypa ner i soffan med en kaffe tihi!
nu ska jag, precis som julia, lära in alla daniel a-r låtar så vi kan sjunga med riktigt högt och bra på lördag! caaaan't wait för det ska bli så freakin' awesome! ♥

a whole new world

ungefär sådär glad
woah jag är helt lycklig och hela jag bubblar av glädje!! galet, det var så längesen jag verkligen mådde riktigt bra! ÄNTLIGEN säger jag bara, som jag har längtat efter att den där dumma stenen som har förstört så mycket skulle försvinna från mitt hjärta och nu har den det, en gång för alla och fasen heller att den får komma tillbaka :)
mitt liv är galet bra nu och jag känner hur jag faktiskt lever dagarna fullt ut!
mina vänner rockar

they say,


the man who can't be moved.

Någon som kommer ihåg den här ungen? Dennis, en serietecknad busunge som visades på tv när man var liten haha. anyway, idag var det en film med honom "Dennis" i otecknad version som jag & syster bara var tvungna att kika på för att få en liten nostalgikick :) och så började alltså min morgon, med dennis & oboy - lovely!
idag är förresten ingen vanlig dag för idag fyller min moster år! har svårt att se hur det skulle vara att inte ha henne i mitt liv för hon är precis som en andra mamma åt våran lilla syskonskara :) så vid halv två ska vi ner och fira henne med smörgostårta och annat gott, yummi! efter det måste jag hem och ta tag i mitt engelskaplugg som jag hade prov på i fredags men som jag aldrig gjorde för jag "missa" bussen på morgonen.. så dumt att vara oförberedd, nu har jag ju skiten kvar!!
efter det ska jag belöna mig med att åka till bästa emma och tillbringa natten hos henne med en himla massa prat som vi bara måste få ur oss och så tänker jag bannemej köpa med en mängd (minst 7 kg) godis också så vi kan bli riktigt tjocka nu när det är så kallt så det vandrar isbjörnar på vägen.. känner att jag kan behöva lite extra lager såhär års haha :(
åååh höll på att glömma, GRATTIS till snyggaste grymmaste finaste linnea kling som är 7a av alla 93or i Sverige i simning, FAN VAD GRYM HON ÄR MIN VÄN!

VALPIS !

har varit och hälsat på min helt underbara lilla valp idag! nu är allt bestämt och klart så om tre veckor flyttar hon in hos oss, lycka! :)
tror det kan bli en grym tid framöver också för den delen, knappt några läxor/prov osv, massa julstämning, massa längtan efter valpen och nästa helg kilar jag och julia iväg till sthlm för att kolla på grymma daniel adams-ray WEY! blir helt galet bra!!
nuuu ska jag snart krypa ner i sängen hos min katt haha, men först ska jag lägga upp en bild på NELLY som min lillebror fick äran att döpa valpis till :)

RSS 2.0