livet leker

Samlade mig så mycket jag bara kunde idag inför muntliga nationella, svenska C och gick ut från klassrummet med ett MVG, HUR BRA? Fyfasen vad skönt det kändes att min nervositet inte tog över och att jag kunde prata fritt utan att knappt kolla en enda gång i pappren och dessutom undvika mellanord som "eh". Nu håller jag tummarna för att mitt skriftliga blir lika bra så jag kan få högsta betyg i kursen!!

Förövrigt så fyller jag år idag och ska snart åka till jobbet för ett kvällspass, ska bli nice! Sen hoppas jag att jag hittar en Julius på mitt rum när jag kommer hem. Då skulle jag bli väldans glad! Puss

tummen ner för NP muntliga på min födelsedag :(

pappi och jag på Mallorca 1996!


Har stått framför spegeln i en halvtimme och pratat med mig själv. Rubblat igenom  mitt tal tiotals gånger för att det ska sitta så bra som möjligt imorrn!
Och nu känns det okej, jag känner mig säker, jag kan ämnet bra. Dock vet jag att nervositeten lätt tar överhand när det kommer till att stå framför folk och prata så jag hoppas att nerverna håller sig i styr när det väl gäller! Tack förresten Eva-Lotta för att jag får göra NP muntligt på min födelsedag, fantastiskt..

Helgen är i alla fall spikad! Jobbkväll imorgon och så ska jag hinna med att fira mig själv lite mellan skola och jobbpasset. På fredag ska jag träffa fina och hänga med henne på eftermiddagen/kvällen för att sen åka till Julius och sova där. Dop för Lycka på lördag 10.30 och sen får vi se vad jag och Jullebulle hittar på under kvällen. På söndagen åker vi hem till mig för att fira med släkten, äta tårta och sånna där standardgrejer som gäller på födelsedagar ni vet. På måndag är det dags för valborg och det ska firas tillsammans med Gustav och Ina och lite annat folk som jag inte känner. Blir säkert bra, och kul att träffa nya människor!

Fullspäckad helg framför mig alltså. Nu ska jag gå igenom talet EN sista gång och sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon! Puss

I smile back, with all the reasons in the world

första mjukglassen för i år mumsades med Julia och Linnea i måndags!!

Jag och Jullebulle gick ut på taket igår och chilla lite, underbart!
Efter flera timmars skrivande av svenska nationella pustar jag ut hemma i soffan med onda ben efter gårdagens beep-test, som förövrigt gick jäkligt bra! Hade förbättrat mig två nivåer men fick skylla mig själv när det började blöda under fötterna eftersom jag sprang utan skor. Har numera två köttiga fräscha sår under tårna, sexigt!
Har skrivit klart mitt tal också, ungefär.. så nu gäller det bara att lära in det utantill!! Vill ha MVG

Sen imorgon så fyller jag år också, sånt är så spännande i min ålder ska ni veta. Ska låtsas sova när familjen kommer in och sjunger för mig imorgon, om dom har lust att gå upp 05.30 vill säga. HEHE jävligt taggad på födelsedag alltså. Eller hur var det

du förändrar allt

"kanske var det tur, att jag föll så djupt
för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut"


Har efter några timmars sömn lyckats börja, och dessutom komma en bra bit på mitt tal. Känns toppen! Avsluta dock det hela när Julius ringde för sisådär 45 minuter sen för att prata med honom istället. Jag har en lång dag framför mig imorgon med skola, träning och ett beeptest kl 15.00 innan jag åker hem till Julius igen så nu ska jag hoppa ner i sängen och somna till den här fantastiska texten av Jason Diakité aka Timbuktu, så fin.

life complicated

Dagens "det är inte allt för lätt när..."

Det är inte allt för lätt när:
Man ska skriva ett tal och laddsladden till datan strejkar om vartannat. BAJS
Man ska laga mat och inte har den blekaste om hur man gör. (Pomfritt och korv ska jag laga)
Scrubs lockar mer än plugget.
Katten är på andra sidan glasväggen /Nelson

Hold on wait up

Simba och Nelson i solvädret!
Vaknade upp hemma hos Julius imorse och blev så fruktansvärt besviken när staden utanför fönstret var regnblöt och grå. Och då kändes tanken på att ha friluftsdag i 3 h på förmiddagen väldigt svår att deala med.. Dock fick jag lyfta på arslet och dra mig iväg i alla fall och det blev en helt okej dag ändå! Och såhär på eftermiddagen hemma i Askersund är vädret strålande soligt!!

Nu sitter jag och försöker skriva på mitt svenskatal som ska hållas på torsdag. Fullständigt hatar att prata inför folk så jag blev överlycklig när jag såg att vi delat in klassen i tre grupper, gör mig lite mindre nervös i alla fall :)

Alla våra ideal kommer från ett rosa åttiotal

Efter en dag med mycket jobb känns det jäkligt skönt att få krypa ner i sängen. Även om jag hellre hade krypit ner hos Julius, eller hängt på tjejerna ut som jag nyss fick reda på att dom skulle. Åh vad jag inte har koll på nånting längre, dumt. Istället ska jag ligga här med blandade känslor av lite ensamhet, ledsamhet och avslappning. Hoppas alla andra har en liiite bättre fredagskväll än jag. Puss

catering på g!

Fytusan vad skönt att sova ut. Min enda lektion var inställd, vilket inte kunde ha passat bättre i och med att jag ska jobba från 12.30 idag! Så nu sitter jag och äter mummafrulle i lugn och ro iklädd Julius alldeles förstora tröja som luktade honom ända tills jag tog på mig parfym.. åh dumt. Måste även tillägga att min hund är exemplarisk på mornarna nu för tiden, gör inte ett ljud från sig!!

Hur som helst så ska jag snart packa ihop väskan, ta på mig vit skjorta och svarta byxor för att sen åka iväg på cateringjobb hela dagen! Ska bli spännande att variera sig lite :) Sen när jag slutar ska jag åka direkt till Julius för att sova där, om vädret tillåter vill säga.. snöstorm och sommardäck tyckte inte pappa lät så bra när det är jag som sitter bakom ratten, så jag håller tummarna för att dom vågar offra mig lite och att vädret blir bättre! Vill.inte.somna.själv.inatt.igen

tema; förvrängd syn på hälsa

Tack världens bästa mamma som gav mig lite idéer till mitt tal. Jag har valt att skriva om förvrängd syn på hälsa och unga kvinnors kroppsideal. Blir nog jäkligt kul att prata om, dels för att ämnet har så pass stor fokus i samhället och dels för att jag kunde identifiera mig själv väldigt bra då jag under många år kämpat mot en alldeles för låg siffra på vågen. Bring it


åhej

Igår skickades arbetet motvilligt in. Inte motvilligt att jag ville bli av med det, utan mer av den anledning att jag verkligen inte tror att det blev så bra som jag hoppats på! Åh okej, nu är det i alla fall aldrig mer PAplugg för mig och det känns ju väldigt skönt.

Idag hade jag en lektion på morgonen och en på eftermiddagen så jag bestämde mig lite fult för att sjukanmäla mig och fokusera på allt annat plugg som sakta äter upp mig... Försöker fundera ut vad jag ska skriva om i mitt tal till kursprovet i svenskan, men fytusan vad svårt det är och det måste ju bli bra.. Det underlättar iaf att Julius gick iväg för att plugga han också haha, så jag kan lägga fokus på rätt saker.

du kommer födas och dö födas igen, så länge du hör musiken

Heeyy you guys!
Efter en helg på mils avstånd från Jullebulle så möttes jag upp av en stor kram och puss samt en gigantic toblerone & bacardi igår. mumma! Sen tog vi det lugnt hela eftermiddagen/kvällen. Han visade tusen bilder och filmer från London och berättade hur dom haft det, sen kollade vi igenom lite o.c avsnitt i vanlig ordning innan vi till slut somnade. Så mysigt

Idag hade jag bara två lektioner med ett megahål så passade på att skriva mitt naturkunskapsarbete för att röja undan lite plugg, sen åkte jag hem till moster och åt mellis tillsammans med henne och pratade en stund. Om en liten stund ska jag kila ner till tandis som jag skjutit upp på för många gånger nu (hon till&med ringde och påminde mig igår, så dålig är jag..) och sen ska jag tillbaka till Örebro!

Förresten så kom min studentklänning på posten idag! Fin va?


bästa mailet jag fått på länge, åh!

Fick nyss ett mail från en person som vet vem jag är från min tid som ryttare, och som undrar om jag vill hjälpa till med hennes häst. Plötsligt kom alla minnen tillbaka och tårarna bara rinner. Herregud vad jag saknar det. Herregud vad jag vill! Är så förvånad att folk ens kommer ihåg mig efter såhär många år. Vilken fantastisk dag



så.jäkla.skönt.

Åh vilken bra dag/kväll på jobbet igår som resulterade i massa roligt. Till exempel så snodde vi kocken Jonas bil och körde iväg mot affären för att köpa godis!! Jäklar vad vi skrattade när jag inte nådde fram till pedalerna och hela vägen fick göra mitt yttersta med tårna, när vi till slut fick igång Jonas sterio och förvånades över killens musiksmak och när jag varken kunde växla ordentligt eller backa.. Djisses vilken liten roadtrip det blev, och det är helt fantastiskt att vi lyckades ta oss både dit och hem! ;)

Vid tolv promenerade vi hem till Linnea och somnade bums när vi lagt oss i sängen, så skönt. Pappsen kom och hämtade mig imorse och med sig hade han då Nelson som fick busa och leka lite med Elvis! Resten av dagen har jag spenderat i mitt rum. Det är städat från punkt till pricka - dammat, dammsuget, nybäddat osvosv. PÅ TIDEN! Sen har jag lagt hela min själ i att skriva klart mitt projektarbete som nu, 8 månader senare ÄNTLIGEN är klart!! Känns som en stor sten har droppat från mitt samvete. FYTUSAN SÅ SKÖNT.

Nu ska jag ta med min lurvtuffs på promenad i skogen och sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen! Puss

just nu!

Sitter och mumsar frulle i form av yoghurt (med jordgubbar och banan), ägg och juice!!
Ska alldeles snart kila iväg till jobbet för ett tolvtimmars och sen stannar jag natten hos Linnea, fint! Ha en bra lördag alla :)

studentklänning!

Har förresten äntligen klickat hem en studentklänning också! Så här ser den ut:
Så håller jag tummarna för att den passar och att ingen annan delar min smak..

aldrig en tråkig stund!

En härlig blandning bilder från kvällens jobbpass!! Jag och Linnea köpte världens goaste tofflor för 19 :- på netto innan vi åkte till teatern och dom har vi tassat omkring i under akterna. Bästa köpet på länge.. japp!
Nu blir vi dock kallade Piff & Puff eftersom vi gör allting tillsammans och är så jäkla synkade (jag hoppas åtminstone att det är anledningen till smeknamnen) ;)

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska alldeles strax sova. Imorgon väntar dubbelpass på jobbet och hela söndagen ska jag skriva på mitt projektarbete som ska lämnas in på tisdag!! Ha en bra helg, puss!

bra kväll på jobbet!

Startade jobbpasset med mat tillsammans med hela gänget utomhus, fint!
Feffe och Arvid spexar lite, som vanligt.
Hemkommen och nerbäddad i sängen så sjukt tidigt efter en jobbkväll!! Drygt 30 gäster bara, så jag och Linnea passade på att titta på teatern vi också när det blev så få sysslor att göra och gud så bra det var! både jag, Linnea och Jonas skrattade oss dubbla längst bak i salongen ;)

Hur som helst är det skönt att vara hemma skapligt tidigt och hinna se ett gossip girl avsnitt innan jag somnar. Dessutom ligger jag och inväntar ett sms från Julius som förmodligen nästan precis kommit fram till London också! Kommer inte kunna somna om jag inte är säker på att dom kommit fram safe ju!! Kan även passa på att berätta lättnaden över att ha fortsatt jobb på teatern i höst också, känns grymt bra.. GRYMT bra. Puss

aktivt jävla plugg

vet inte hur ni andra gör när ni pluggar men det här är våran taktik.


olgy-update!

Hallådär! Sitter hos Josefina och skrattar lite åt henne när hon sjunger så högt från duschen att det hörs ut. Samtidigt äter jag upp hennes chokladkaka, jadå livet är bra mmm.
Imorgon har jag endast två lektioner, en på morgonen och en på eftermiddagen så jag överväger starkt att inte gå.. eller åtminstone skippa en av dom. Efter det ska jag hem till Jullebulle på kvällen och spendera så mycket tid som möjligt med honom eftersom han åker till London på torsdag!!

Nu ska vi mysa hela kvällen (och plugga åååh). Puss

mina små ♥



sida: 27 av 27, snart så

Hela eftermiddagen har jag slitit med det här nu!! TÄNK OM det skulle försvinna.. tänk om datorn skulle krascha eller nånting går fel. 27 sidor projektarbete och fortfarande inte riktigt klar, men nu jäklar börjar jag se ljuset så att säga. PJEW

end of fun, my study day has begun

Det regnar ute, alla dom mumsigaste godisarna i porslinshönan är slut, jag har hela dagen framför mig med PA-plugg eftersom det imorgon endast är EN vecka kvar till hela alltet ska lämnas in och läraren måste checka igenom innan dess.. och så åkte Julius nyss hem också, så helt ensam är jag. Inte ens Nelson är hemma.

GUD VAD TRÅKIGT jag har det nu. Efter tre dygn tillsammans med Jullebulle så blir det alltid lika tråkigt när vi till slut måste säga hejdå och jag hatar att lägga mig på kvällen och tänka "imorgon måste jag somna ensam.." åh suck. Men lika bra nu när jag måååste ha tiden till projektarbetet också, även om jag kan komma på tusen saker som jag hellre skulle pyssla med just nu. Hoppas alla andra har ett bättre avslut på påsklovet! Puss

kortisupdate!

Sitter ensam hemma hos Julle som alldeles nyss sprang till repan. Har inte riktigt bestämt mig för hur länge jag blir kvar här idag så vi får väl se! En dusch först och främst i alla fall.. och lite fler rostade mackor kanske, mums!!
Har hur som helst haft en riktigt lugn och bra helg! Kikat massa O.C avsnitt i vanlig ordning, mumsat godis så att magarna nästan sprack, hälsat på Jimmy & Moa och deras lilla bebis och igår avslutade vi lördagen i sällskap med Gustav och Ina framför filmen Pearl Harbor, fint!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sätta lite fart om jag bestämmer mig för att ta halv ett bussen hem! Puss

Örebro nästa,.



Sitter redo att alldeles snart kila ner till bussen och åka mot Örebro för att träffa Jullebulle. Äntligen en ledig helg att spendera med fredagsmys, men måste ändå säga att det kommer kännas tomt utan mina galna arbetskamrater. Hoppas dom får en fin påsk i alla fall! Och vad kom all snö ifrån förresten? Jäkla aprilväder..

Nytt i min garderob!

Fick ju med mig en liten blandning hem från Göteborg också!!
Jeansjacka 300 :- /H&M
Skjorta 149 :- /H&M
Baströja 99 :- /Gina tricot
Jeansshorts 300 :- /Tessie
Pumps 199 :- /H&M
Parfym 99 :- /Zara (luktar sjukt gott!!)

PA-panik.

Säkert 13e gången gillt, men nu jäklar ska jag börja på (och förhoppningsvis avsluta) min sista sammanfattning. GEHSJJGEHJEGJE så känns det ungefär. Jag och min optimism tänkte, och inte bara tänkte utan skrev i loggboken, att analysen ska vara klar på tisdag. Jävligt korkat.. Och om två veckor ska allt vara klart, ALLT. Djisses!!

Dagar i Göteborg!!

Nyduschad, nyfärgat hår, tröttare än tröttast men känner mig jäkligt fräsch ändå. Hemma från Göteborg är jag också, och har sagt hejdå till både Andrea och Julia. Åh så dagarna gick fort, för fort! Det var så jäkla kul att träffa båda tjejerna igen, och speciellt Andrea som vi inte sett på så himla länge. Se hur hennes liv ser ut i storstaden, var hon jobbar, var hon bor osvosv. HÄRLIGT!

Har med mig massor av fina minnen hem och fytusan så mycket knäppt som har hänt också. Göteborgare är jäkligt utåtriktade så det var jättekul att komma ut och träffa nya människor. Massor av skratt och prat på både uteställen och hemma i Andrea's lilla lägenhet på 25 kvadrat har gjort dagarna hur bra som helst, verkligen. Det är just det som gör det så tråkigt att komma hem till en död håla, när man dom senaste dagarna har övervälmats av liv och rörelse. Dock är det ändå skönt att träffa lilla Nelson igen, som attackerade mig med pussar så fort jag öppnade dörren. Bästa lilla vovven ♥

Julls och jag var nära på att hamna i varsin del av tåget (som var två tåg i ett) och jag sprang som en tok för att hinna till hennes del, i sista sekund. PJEW
I väntan på Dealealou!


Så jäkla impade av tornet där Andrea bodde asså. BARA massa chalmerselever som man aldrig såg. (pluggade bara o så)



På tisdagen passade vi på att se stan, jag och Julls, medans Andrea jobbade!!



Vi fikade ute för första gången i vår, på Starbucks coffee! MUMS


Det var tydligen jäkligt svårt att stava till mitt komplicerade och långa namn, men bra försök av killen bakom disken. Blev ju nästan rätt


På onsdagen mötte vi upp Jonathan på stationen som mellanlandade i gbg på vägen hem!!




Vi såg sånna här påsar överallt och la (nästan) vår själ i att hitta Tessiebutiken. Till slut så ;)


#jävligt snygga


Vi åt jättemumsiga baguetter på en fransk restaurang, hur mysigt som helst!



På onsdagskvällen laddade vi om för att testa nattlivet på en lill-lördag i gbg!




Tack för några riktigt bra dagar Julia och Andrea! PUSS

"thank you for the smile on my face"



Lyxade till det med mumsigt kaffe, choklad och frukt mellan pauserna!

Så. Äntligen. Till slut. PJEW.
Nedbäddad i min säng och är helt hög på tanken att jag är ledig från jobb ett tag fram över. Missförstå mig inte, jag tycker om att jobba! Men det är verkligen skönt att få tiden till lite annat också. Så imorgon har jag massor att fixa med. Ska till exempel avboka min tandläkartid (dels för att jag tycker att sånt är otäckt, dels för att jag inte har tid) på måndag, tvätta alla kläder som ska med till Göteborg, fixa en madrass osv osv.. sen framåt kvällen ska jag hinna se mamma sjunga med sin kör och efter det åka till Julius och stanna en natt där innan tre nätter ska spenderas hos Andrea tillsammans med henne och Julia.

Åh jag har verkligen ett jättebra lov att se fram emot, som förhoppningsvis avslutas med grillkväll hos Jullan eller något liknande!! KANON ju. Nu ska jag kika några gossipgirl avsnitt innan jag somnar, rätt lycklig av dom söta smsen som ramlar in i min telefon. Sängen är verkligen tom och jättestor utan han som jag tycker så fruktansvärt mycket om bredvid mig. Natti och puss

RSS 2.0