veckans lediga dag!!

 
Jag är ledig idag & har fortfarande inte gått upp ur sängen, trots att klockan snart är två. Så himla skönt att jag säkert kommer stanna här resten av dagen också hihi. 
Sommarens jobbveckor har dragit igång & trots att mycket är nytt så känner jag mig redan ganska säker på det jag gör & jag trivs med de flesta i ordinarie personalen, de andra sommarvikarierna och självklart brukarna. Speciellt kul är det såklart att ha Julie på plats och vi jobbar som tur är väldigt många pass ihop & har lyckats matcha våra lediga dagar dessutom. 
 
Hade hoppats på lite sol idag men icke, så istället drar jag igång några himym-avsnitt och fortsätter min slappdag tills mitt hjärta kommer hem från jobbet. Puss

mot jobbpass!!

 
Godmorgon, godmiddag vänner! 
Det var tomt på smörgosar i vår lilla lägenhet så jag nu har jag precis slängt ihop en omelett att mumsa på innan jag rullar mot Askersund och mitt första riktiga jobbpass. Trots att jag har sagt tusen gånger att jag gärna går bredvid ett par gånger till så tycks det inte ha nått fram, så jag får väl försöka mitt bästa då. Tur att jag bara jobbar fyra timmar i alla fall!! 
 
För övrigt så är midsommar spikat & jag och Julius följer med Josefina, hennes kille och deras kompisar till skara sommarland för övernattning & två dagar i vattenparken hihi. Tror det kommer bli superkul och jag är så himla taggad på att få spendera midsommar med min bästa vän & pojkvän!! 

summer, i'm coming at you

firande av tentaskrivning i stadsparken ♥
 
jag & mitt hjärta  ♥
 
ÄNTLIGEN älskade sommar får jag njuta av dig och lite lediga dagar innan mina jobbveckor drar igång. Jag var verkligen på vippen till att lägga ner allting som hade med skola att göra dom sista dagarna innan tentan. Mitt i all stress kring tentaplugg har jag hoppat över måltider, sovit dåligt, varit på jättedåligt humör & tappat hela tre kilo som jag kämpar med att få tillbaka nu när jag kan stryka stressen. Nästa termin får jag helt klart bli bättre på att hitta rutiner som inte innebär detta! 

twinsens birthdaybomb!! ♥

 
Ligger nerkrupen i sängen med 30 sidor sammanfattning framför mig som jag ska banka in i skallen inom loppet av fyra dagar. Känner mig helt tömd på energi & motivation och har inte en jäkla aning om hur jag ska lyckas ta mig igenom denna pluggdjungel. 
Fick en fin paus i helgen hos Josefina & Julia på deras 20årsfest i alla fall. En jättetrevlig kväll med grillat, dricka, dans, skratt, lek, nya & gamla vänner & jag somnade på två sekunder när jag väl krypit ner bredvid min kärlek i sängen. Tusen tack underbara tvillingar för en kanonkväll!! 

Nu ska jag dyka ner i anteckningarna & lida igen.. 

RSS 2.0