only chance i had to make it better

huhu. hittade två bilder som jag kunde jämföra lite fint från första & tredje dagen på cypern. kan även lägga till att nu är jag blek som en fryst liten räka igen! och jag saknar den varma stranden & min solbrända kropp!
känner att jag behöver en riktig liridonahelg! en gång i tiden hade jag en underbar vän som heter liridona, vi bodde grannar & umgicks dag ut och dag in.. (tihi det här låter som en saga) ..men så en dag flyttade dona till borås och jag har bara träffat henne en gång sen dess. hon flyttade när vi var hm.. elva? åh vad tiden går fort!
och vi har pratat om att träffas så många gånger men det blir ju aldrig aldrig av :/ men nu har vi bestämt att nästa helg hoppar jag på tåget till borås för att äntligen träffa henne igen! spännande ♥
men i morgon ska jag också unna mig lite roligt så jag åker och träffar fina folket på olgy & spenderar natten med martin, blir toppen :) sen på fredagen slutar jag supertidigt som vanligt och funderar på att åka in till örebro en stund och shoppa lite, måste bara få med mig någon pussgurka som vill göra mig sällskap!
puss på er fina människor

you'll finally find

Howie Day - Collide
vill dela med mig av den här mysiga låten som råkar vara martins favvolåt! samtidigt som jag tar in allt som är bra just nu! känner att jag har dom rätta vännerna där jag vill ha dom och mitt liv börjar sakta men säkert ta form igen och skapa ett pussel på nytt.. ett helt nytt pussel

life's a journey

tanken slog mig att fram till det att jag tvingades lämna ifrån mig roxane så kretsade hela mitt liv kring ridsporten. jag byggde upp & planerade allt utifrån min framtida karriär som ryttare. jahaja så det kan vända eller hur? och nu känner jag lite att om jag aldrig hade blivit ryttare från första början, om mamma inte hade tagit mig till den där första gången på ridskolan, då hade jag haft en helt annan livsstil idag, ett totalt omvänt liv. negativt.. eller positivt? i dunno!
jag hade aldrig tappat så många av mina vänner som jag utan att tänka på det "pushed away" så att säga, under högstadietiden. jag hade med säkerhet inte sökt samhällsprogrammet på alléskolan (det sökte jag endast för att det gav mig möjlighet till specialidrott, alltså ridning, och för att jag inte hade tid att åka längre om dagarna när jag hade häst! så kände jag då iaf.
så jag funderar lite på vad jag hade gjort för val om inte. undrar om det är försent att genomföra en del av dom?
men å andra sidan.. hade jag aldrig börjat rida så hade jag förmodligen inte haft min personlighet som jag har idag! envisheten och självförtroendet hade varit låångt borta och vinnarinstinkten likaså. hade aldrig fått en förståelse för andra människor, som jag faktiskt har lärt mig genom att förstå ett djur som inte kan använda ord! oj man blir expert på charader genom att spendera mycket tid med djur tihi.
jag hade aldrig lärt känna julia, linnea & jonathan som gjorde mitt första gymnasieår.. inte heller många andra vänner eller martin som har kommit att börja betyda en hel del :)
mummelmummel vad mina tankar spökar ibland! "ta dagen som den kommer" & "life is like a box of chockolate, you never know what you're gonna get" är väl två citat som passar in alldeles perfekt och som även får avsluta i detta inlägg! pusspuss chatas

pretty damn good



- Kahil Gibran
pretty damn good quote


you can't take away the greatest love

sitter här och bubblar av bra humör & massa lycka! följde med pappa in till hallsberg förut en stund och motionssimma och efter det så hoppa jag (för första gången på väldigt länge) i mina ridkläder och åkte ut till josse för att hoppla hennes supersöta fjording! fytusan vad mysigt det var att rida en hösttur i skogen igen!
men känner ändå att det räcker såhär, att hjälpa mina söta vänner ibland när jag känner för det och när det är okej för dom, det räcker väldigt bra :)
här är två bilder på mig och mysiga ramona! :)

and don't ever look back



and we both know how
how we're gonna' make it work when it hurts
when you pick yourself up
you get kicked in the dirt

snark ellen är megatrött!
sitter och kollar på mtv & väntar på att något ska hända så jag slipper plocka fram högen med läxor, pjew.
hade en supertrevlig dag/kväll/natt med martin iaf, thank you handsome! :) vi var smått galna & gick ner till sjön i det kalla vädret för att bada haha, helt galet kallt var det men duktigt att vi kom i ;) resten av kvällen åt vi mat, kollade på himym, köpte godis som vi inte åt och avslutade med en film som martin tyckte var jätteläskig tihi.
dock väckte han mig supertidigt för han var tvungen att åka.. så nu sitter jag här helt ensam i stället och funderar på hur dagen ska se ut. plugga måste jag iaf göra och förhoppningsvis så ska jag och rida i eftermiddag :)) ska bli supermysigt att hoppa upp på hästrygg igen! men vi får väl se.. nu ska jag försöka somna om i soffan!
pusspuss

smiling but i'm close to tears



hade en helt sjukt rolig kväll igår följt av en av dom värsta nätterna i mitt liv.. helt okej eller? nejmen.. emma och jag åkte in till örebro igår & kollade på bio! i rymden finns inga känslor såg vi och den rekommenderas verkligen, jättesöt film men dock lite knepigt slut enligt mig ;)
anyway.. när vi skulle hem sen så missa vi att byta buss i kumla haha! och inte vågade vi säga något till bussis heller så vi följde vackert med tills han stannade nånstans och undrade vad vi fortfarande gjorde på bussen, fy så dåliga vi är. men bussis var supersnäll & ringde upp en buss som skulle till askersund som väntade på oss, mycket tacksamt för varken jag eller emma känner någon som vi hade lust att ringa i kumla tihi! men skrattade åt det gjorde vi iaf, alooooot! kan ni tänka er vad dumma vi kände oss? aja.. nästa gång ska jag iaf kolla upp extra vart bussbytet sker!
emma hoppade av hos sig så dom sista 10 minutrarna fick jag umgås med mig själv som den schizofren jag är! men så fort jag kom hem så fick jag tokigt ont i magen.. sådär krampaktigt som jag får ibland. tog massa tid innan jag kunde somna och vet inte hur många gånger jag vred och vände i sängen för att minska smärtan så mycket som möjligt! och när jag väl hade somnat så drömde jag otäckt och vaknade efter två timmar igen. efter det kommer jag inte ihåg så mycket mer än att jag gick in i huset och vaknade av att mamma puttade på mig och frågade vad jag gjorde på badrumsgolvet? wtf ;s måste ha lagt mig där för att det är så kyligt och skönt tihi. mammsen bäddade åt mig på soffan och så somnade jag där i stället och sov resten av natten tills klockan slog 07.15!

nu har jag inte kunnat sova mer och magen är fortfarande inte helt okey.. jag måste verkligen checka upp varför den spökar så!


sakna inget du aldrig haft, sakna det du aldrig får tillbaka

för jag blir så dum av dig
säg bara till när var hur
visst det är väl dumt av mig
men jag blir som blind, jag blir som stum
jag borde nog lugna mig
- oskar linnros


omfg det är så skönt med studiedagar! agree? dock är det alltid så att jag inte kan sova länge när jag faktiskt får det.. vaknade 08.40 idag & kunde under inga omständigheter somna om :/ så i stället gick jag & gjorde några mackor, oboy & satte igång en hel drös av scrubsavsnitt! ♥

16.40 idag tar jag & emma bussen till örebro för att gå omkring där & kolla på bio :) ska bli grymt bra att träffa henne igen och prata ut om allting mellan himmel & jord! hur vi kommer hem är inte helt klart än haha.. men det visar sig väl ;) nu ska jag iaf kolla lite tv, fixa lite & sen springer väl tiden iväg och jag får stressa i slutändan som vanligt! pusspuss


puss på min korkade bror


säg bara till när, var & hur!

some höstiga bilder ;*





hell yes vad ellanlellan är bra som har gjort alla (nästan alla) sina läxor & kan känna sig lite lugn på pluggfronten! endast svenska, matte & geografi kvar nu och geografin måste jag nog ta och göra ikväll så att läraren inte slaktar mig i morgon!
men nu gott folk har det kommit upp massor av sådanadär pinsamma festbilder på facebook som jag rekomenderar skarpt att ni kollar på! josefina och jag busade oss så himla mycket på partyt & det har vi allt fått äta upp såhär efteråt tihi.
eftersom dagen var otroligt seg idag så drog jag en slutsats att det enda som var värt.. det var att åka hem! mådde inge vidare heller (lite ont i huvudet, hängig osv) så helt i onödan var det inte. dessutom hade vi bara två lektioner, en klockan 12.00 och en klockan 14.20! men nu sitter jag här med huvudet högt och glad över att spanskan är avklarad för den här veckan.. fyfasen vad jag hatar språk!

annars då? i morgon ska vi ha orienteringsdag hela förmiddagen och springa omkring.. blö. känner att jag verkligen inte har lust med något sådant just nu men att jag ändå måste pallra mig iväg med tanke på att min frånvarolista inte lär vara så kort eheh.
nu ska jag sätta på lite grym linnrosmusik, tända doftljus, plocka fram saker till morgondagen & plugga vidare lite smått! puss snyggingar


when i look at you



Idag strålar hela ellen av lycka för hon har nyss varit ute och hälsat på sin underbara häst! kändes otroligt bra eftersom jag inte har träffat henne sen sommarlovet och att se att hon mådde bra gjorde allt! :) så nu är jag lite laddad med roxane igen som min mamma sa tihi. och hon har faktiskt rätt, det räcker att jag bara ser henne ibland så blir jag mycket gladare och orkar mycket mer! :)
så resten av dagen ska jag segla fram på lyckan, städa rummet lite & plugga inför engelskaprovet i morgon.. och det konstiga är att jag inte har något emot det haha. jag är knäpp jag vet ;)


the club goes loco..


¨



Ouufff helt överkörd av alla tankar hit och dit, jag är så trött men vill inte somna.. åh life is hard on you sometimes!
Well handsomes, jag hade en amazing night last night med mycket party, dricka & bra humör! Kvällen började med att jag och linnea kilade över till jonathan & josefinas lägenhet, sprang ner till ica allihopa & köpte tacogrejor! upp igen och ställa sig och laga maten. dock tog det en evighet för köttfärsen att tinas upp (även i micron) men till slut så gick det också tihi. jonte var utsvulten & åt sju ton gurka ungefär.. men åh det är så gott att äta när man är riktigt hungrig ;)
anyway! efter maten började folket rulla in lite sakta men säkert och klockan åtta satt vi alla samlade framför idol som förfesten "byggde på" haha. martin kom en stund också och det var superkul att se honom igen nu när han bor i linköping! ett plus i kanten. en chipspåse, godisskål & en cider senare rullade vi oss iväg mot casa de maida där den riktiga festen ägde rum! och vilken fest det blev också, dunderhärligt folk och bra musik! inte en enda som hade tråkigt där skulle jag tro :) länge länge dansade vi och fulade oss på golvet, skrattade och pratade, drack till onyktert tillstånd.. klockren kväll. efter tre någon gång började vi gå hemåt och kylan ute gjorde att man nyktrade till lite - skönt! dock har linnea sitt rum i garaget (precis som jag tihi) men det är inte iordning än så varmt var det inte. vaknade flera gånger under natten av att jag frös så jag skakade :/ burrr. ett minus i kanten?

men iaf så vaknade vi upp pigga & glada, redo för en helt ny dag imorse? gunej.. vi vaknade upp trötta och sega och ville helst av allt bara ligga kvar i sängen hela dagen! men ingen allvarligare baksmälla så det var lugnan. massa mackor fick vi i oss till frukost och sen skojja vi med linneas sköldpadda som faktiskt råkar vara riktigt otäck! mer än en gång försökte den busen hugga mig i fötterna.. och den ser tillochmed otäck ut! sen blev det tvtitt tills bussen mot askersund gick hem 13.40!

today har jag bara slappat, pluggat endel också eftersom jag har engelskaprov på måndag, samt sjuttioåtta saker i geografin som jag inte har gjort en. pjeuw livet är hårt som sagt! menmen, i morgon ska jag fixa lite i rummet och på mammas lunchrast så åker vi ut och hälsar på min älskade saknade roxane! ska bli så underbart härligt att se henne igen för ja.. hon är det enda jag verkligen saknar i mitt liv just nu! ♥


ser ni hur läskig den ser ut eller?! GOSH


avklarat prov, avklarad dag, evighet till buss

Hujeda lilla ellen som sitter i skolan och väntar på att bussen ska komma.. har dock all tid i världen eftersom den inte går en på en timma men konstigt nog har jag knappt något plugg att göra? i alla fall inte här i skolan och det var ju lite surt att jag inte tog med skiten.
anyway, vi har alldeles nyss haft prov i företagsekonomi. det gick faktiskt hyfsat bra med tanke på att jag knappt har pluggat något som helst till det. vi får väl se hur det blev med den saken, hoppas verkligen att jag blev godkänd i alla fall!
förövrigt så är ellan himla himla trött och seg och skulle helst av allt bara vilja ligga hemma i sängen nu med lite godis, drömmar som får mig att bli ännu mer förbannad över att jag bor långt bort åt helvete i förhållande till skolan. men när jag kommer hem så ska jag faktiskt umgås lite med mamma & moster. emmas mamma kommer förbi senare för att prata om marykay produkter! eftersom jag tycker om smink och sånt så ska det bli jättespännande tihi.

men usch vad ska man hitta på nu då? fortfarande en evighet kvar till bussen går och alla jag känner har gått hem redan. det här suger tusen gånger om.

count the ones who actually counts

<3



pjeew helt slut efter en gårdagskväll smäckad med bästa linnea, samt martin & rasmus!

fredagar går så fort när vi bara har tre lektioner & slutar 11.20 :) så 12.15 befann jag mig med sanna på bussen hem till askersund, helt genomtrötta båda två. hoppade av vid hennes busshållsplats & så följde hon med mig till vårdcentralen .. dock blev det helt onödigt då dom bad mig komma tillbaka på måndag blö. så vi gick och hämtade hennes dyngsöta lillasyster på dagis i stället & sen kom mamma och hämtade upp mig så jag slapp gå hem hihi, hon gör det ibland när hon är hemma eftersom det är så långt att gå från mig till bussen.
sen på eftermiddagen hörde linnea av sig & frågade om hon kunde komma in till stan på kvällen - självklart. vi käkade pizza (för andra gången den dagen) och gick sen ner till martin och rasmus för att kolla på filmer & gamla idolauditions! :)
hemma vid halv två på natten & då slängde vi oss i sängen och låg och pratade massormassor, dock somnade jag lite till&från och vaknade till säkert sju gånger av att linnea puffa på mig och sa "ellen, har du somnat nu igen? hör du vad jag säger?" tihi, jobbigt när jag blir sådär trött ;)

idag sov vi länge & när vi vaknade så rostade vi mackor och mumsa god frukost! och medans vi satt där vid frukostbordet så stampa plötsligt min morbror & hans fru in i köket! härligt att se dom igen och han skjutsa ner oss till bussen så att linnea kunde ta sig hemåt, det suger verkligen att bussarna går så dåligt på helger!
nu sitter jag och ska snart kila ut med grannens hund Iris! planerar ju att skaffa egen hund så måste få in lite promenadrutiner :) lite spännande för nu börjar hela familjen bli sugen på att få hem en liten valp! enda problemet är att alla har så olika åsikter om vad det ska vara för någon haha ;)

ikväll vet jag inte vad som händer en, ska försöka få tag på adam & kila ner till honom om han är hemma. annars kommer det nog bara bli lugn hemmakväll med familjemys! puss


they bring me to you

sådärja så var man nästan helt inne i det vanliga livet igen! i onsdags sov jag hos adam & fick därför mycket närmare till bussen på morgonen, värt! men det var rätt segt att ta sig upp medans han fick ligga kvar och sova i sängen :/ aja.. den dagen rulla på rätt bra iaf & jag deala till mig att göra mitt geografiprov nästa vecka ist (vi hade tydligen fått ett baoutaprov i geo när jag var borta) så då blev jag nöjd hihi.
idag gick vi kort dag, åh jag älskar torsdagar när vi börjar sent (senare) & slutar tidigt. så efter skolan åkte jag hem en stund, käka lite & åkte vidare till emma för att hjälpa henne att måla nya lägenheten :) blev en hel del prat eftersom vi inte har träffats och fått prata riktigt ordentligt med varandra på flera veckor och så fick jag gråta ut om allt jobbigt som är just nu.

det är så bra att ha emma, hon vet precis när jag inte mår bra & hon vet hur hon ska göra för att få mig på bättre tankar.. jag är så grymt tacksam över att hon finns där för mig och det är så sjukt att tänka att för ett par år sen så var hon i samma situation som jag är i nu & då fanns jag inte där för henne! jag betedde mig precis lika dumt mot henne som jag behandlas nu, rent av elakt. men jag vågade inget annat och hon förstår, och jag förstår hur dum i huvudet jag var nu och jag är så sjukt glad att jag bestämde mig för att skita i vad andra sa då och i stället ta tillbaka henne som min vän, min allra bästa ♥

men tillbaka till det aktuella nurå.. jag har precis tvättat bort all färg från målningen & ska snart krypa ner i sängen! i morgon ska vi ta skolfoto & sen slutar vi tidigt :) får se vad som händer efter det, ska förmodligen tillbaka till emma! meeen , godnatt & sov sött alla rara

btw.. jag gjorde geografiprovet idag iaf & jag tror jag satte det rätt bra ;) så förhoppningsvis så blir det inte omprov. och då är jag jävligt bra!


vuelvo










nuuu tänkte jag blogga lite, efter en veckas uppehåll! en underbar vecka dessutom och den gick alldeles för fort! bilderna talar lite för sig själv också :)

och uujjuj det är så himla mycket att berätta så jag kan skriva i evigheter.. ska försöka dra igenom vad vi har gjort lite kortfattat iaf :)
vi kom ju dit rätt sent på natten förra måndagen & då träffade vi ivan & erik från örebro, dom spenda natten hos oss eftersom deras ac inte fungerade (stackars!) så det blev rätt sent i säng den natten. sen upp på förmiddagen för att bege sig till nissi beach, åh så fint! vit sandstrand, klarblått hav och musik från högtalare, guld! där låg vi hela dagen & blev kräftor hihi. följande dagar spenderade vi på olika stränder, bland annat macronisuss, och kvällarna/nätterna blev till att umgås med örebroarna lite smått. 
inte förrän fredagen gick vi ut och festa aset faktiskt! och det gjorde vi med ett gäng finskar som bodde på samma hotell, urtrevligt :)  
vad har vi gjort mer då.. hm. usch det är så mycket som sagt! snorklat, badat, solat, ätit god mat, shoppat osv osv. haft en grym semester helt enkelt!

men nej nu ska jag plocka ihop lite saker till morgondagen & kila ner till adam. sovmorgon ♥


RSS 2.0