två arbetspass check!

äntligen hemma efter två arbetspass den här galet varma sommardagen!
kvällens pass gick fort & tiden bara flög förbi, vi hade kul som vanligt. nu har jag dessutom fått ett litet schema inför sommaren & jag kommer ha jobb ända fram till september!! blir många helger men har vardagarna fria, förutom några men vilka det är vet jag inte än :) fasen vad tät jag kommer vara i höst.. fint!
nu ska jag krypa ner i min säng & sova, jobbar inte förrän 13.30 imorgon så får sova ut länge! nattinatti

sommartider ♥

såhär på sommaren, så älskar jag att bo precis där jag bor och jag vill inte flytta för fem öre.
det är så enormt värt att ha sjön bara några meter från huset, kunna gå ner och doppa sig på kvällen innan man kryper ner i sängen - det är sommar det!

kvällsdopp med bror, mamma, pappa & nelson ♥

working hard & serious

vi måste ha kul emellanåt..!
jag bara jobbar och sliter.
det suger, men pengarna rullar iaf in som dom ska & imorgon får jag mitt schema för jobbet på båten! förhoppningsvis har jag några lediga helger/dagar så jag kan göra allt det där som jag vill hinna med i sommar - träffa julia, träffa jonathan, roadtrip med tjejerna, hänga med erik, ta körkort osvosv :)
men trots att jag jobbat senaste dagarna så har den här sommaren hållit sig sådär perfekt fin efter en kanonstart i grekland med en av mina finaste vänner!
i söndags kilade jag till emma på kvällen & så gjorde vi banan med choklad i ugnen, nomnom! sov där över natten & på måndagen blev det jobb som vanligt. dock överraskades jag av att erik ringde och sa att han kommer på kvällen, vilket gjorde resten av jobbtimmarna såå mycket bättre.
måndagen avslutades därför med ett kvällsdopp i sjön & massa solsidanavsnitt hihi. idag badade vi en gång till, stekte pannkakor och sen var det dags för honom att åka hem & jag till jobbet.. igen. tur jag har sällskap av linnea vissa dagar!!
nuuu luktar det hemgjorda hamburgare från grillen (och då är jag jävligt snabb härifrån)!! yumminomnom.

Cheers to the freaking weekend

söta na-ná & jag!
kvällens grymma host - dennis!!
i drink to that, yeahyeah!.. mår alla bra efter gårdagens festligheter?
jag var lite inställd på att jobba idag men så fick jag dom där underbara nyheterna att jag inte behövde det så nu ska jag ligga hemma hela dagen/kvällen med en chipspåse & vara allmänt dagen efter helt enkelt.
kvällen igår vart precis som väntat - klackarna i taket, kbk och så vidare! träffade många nya ansikten och hade trevligt hela kvällen och natten med mycket dans och vimmel, den solklart bästa midsommaraftonen på väldigt länge!
när festen var slut följde jag med na-ná hem och sov där, vi slocknade så fort vi lagt huvudet på kudden haha. sen kom pappa och hämtade mig idag! :)
nu ska jag kila, hoppas att alla hade en lika fin midsommar som jag!! puss&kram

midsommar!

jordgubbar, håkan i högtalarna, somrig håruppsättning & sminket är på plats - min midsommarafton hittills.
det var ett tag sen jag fixade mig såhär ordentligt & jag känner mig riktigt fin för första gången på länge!
nu vill jag att tiden bara ska rusa förbi så att vi äntligen kan börja fira midsommar på riktigt!!
nu ska jag fortsätta på mina jordgubbar & packa min lilla väska. hoppas alla får en lika fin midsommarafton som jag ska ha! pusspuss

ändrade planer!

sistaminuten-ändrade just mina midsommarplaner! tror jag skippar tältning vid sjön & kilar till hallsbergsfesten istället, om linnea hänkar vill säga! vilket jag hoppas att hon gör :))
tror vi kommer få en helt galet fin midsommarafton där bland fina vänner, bra musik & sommarfylla.

i took his heart when i pulled up that gun

smällde nyss i mig en skål full av jordgubbar med grädde -perfekt på sommaren, trots det trista vädret!
samtidigt som jag försöker samanställa mina midsommarplaner! och det är inte det lättaste vill jag lova.. har lite olika alternativ som alla låter så himla kul och så måste jag välja. det känns rentav omöjligt just nu med andra ord.
just nu lutar det iaf åt en midsommarafton på klippor vid vattnet -grillad mat, härliga människor & förhoppningsvis bad om vädret tillåter, samt fest framåt senare klockslagen!
låter inte det som den ultimata midsommaraftonen? åh, jag hoppas verkligen att vi får igenom våra planer och att vädret toppar!!
imorgon har jag ledigt & då tänkte jag spenda lite tid med min gamla classmate jeje som jag inte träffat på år och dar (trots att vi bor i samma lilla stad) fyskäms!
men nu väntar sängen och några scrubsavsnitt. nattinatti alla där ute i sommarnatten

for your heart for me

vissa stunder minns man mer eller mindre, visst är det så?
en del händelser kommer att stämplas i minnet livet ut, utan att man inte ens tänker på det under den tiden! men jag undrar varför just vissa saker, som inte alls är så speciella, är sånnadär saker som man minns tio år senare?
jag kommer till exempel ihåg en sommardag när jag gick på lekis? anyway, jag var med familjen vid badstranden & satt (lite vuxet snyggt sådär) på bryggan med en tidning och rätt var det är kom killen som jag hade en liten "förälskelse" i och frågade om vi skulle bli ihop haha.
åh, det låter så roligt när man tänker tillbaka på det nu, men oj vad jag minns att jag tog det så himla moget och allt! tror jag till & med svarade något i stil med "är du säker på att du vill det här?" hihi.
på tal om ingenting, men det är dom viktigaste delarna i livet som vi minns allra klarast när allting annat bleknar och glöms bort!

hello sverige!

hallååå världen!!
nu är jag hemma efter en vecka på varma & soliga kreta. och åh vilken vecka vi har haft dessutom! massa sol, bad, god mat, restauranger & leva livet, underbart :)
första dagen (söndag) var det molnigt ute & inte alls fint väder så vi var lite besvikna, underskattade därför solen & sket i solkrämen (vilken var jävligt dumt!) för fyfarao vad vi brände oss, trots skuggan, och det fick vi lida av hela natten sen ;)
resten av dagarna var iaf riktigt fina med varmt väder och stor sol, förutom onsdagen då det regnade lite.
resan dit gick bra & smidigt men hemvägen vart krångligare då alla flygen fuckade & vi fick besked om att bli försenade 3 h. inte direkt det roligaste att få höra det när man sitter i en trång liten flygplats och ser dom där sex timmarna framför sig.. fyfan. som tur var blev planet endast försenat en timma så vi var hemma i sverige vid halv 4 imorse (då utan att ha sovit på dryga 21 timmar & inte ätit på 12 timmar). utsvultna och trötta satte vi oss därför på ett fik på landvetter & åt varsin sallad till frukost hihi.
ja, det här är en jättedålig uppdatering men jag har fortfarande varit vaken i 37 timmar & är suuuupertrött. planerar att gå och lägga mig riktigt snart ;) men först lägger jag upp lite bilder från resan! fler får ni imorrn :)

voy a grecia!!

uppe med tuppen (tuppen=nelson i det här fallet) idag. vaknade av att mamma kom in tidigt och väckte mig tillsammans med nesse för att krama mig hejdå!
och vart ska då min lilla mamma? jo, hon ska ingenstans egentligen.. hon ska bara till jobbet precis som vanligt. men JAG däremot står med packad väska, biljetter och allt vad det heter för att alldeles snart köra iväg mot hallsberg (oj vilken kul semester tänker ni nu) men den slutar självklart inte där, utan jag möter bara upp linnea för att sen ta tåget vidare mot fiiina göteborg!!
slutar dock inte där heller, för väl i göteborg kilar vi vidare mot landvetter och tar flyget till GREKLAND woooho!!
endast några få har vetat om detta då vi har hållt det lite hemligt men idag åker vi alltså, och jag kommer inte hem förrän nästa söndag :))))
ska bli så GRYMT roligt och jag bara väntar på att klockan ska ticka fortare hihi.
så nu vet ni! och det är även en anledning till att jag inte kommer att blogga något under min resa, utan ni får en update med maaasssor av bilder när vi kommit hem igen!
kommer dock sakna mina fina här hemma och jag hoppas ni hittar på något sjukt & galet i veckan ni också!!
men nu måste jag kila, har en del kvar att göra innan vi åker ;) så PUSS och HEJDÅ!!

skolavslutning & studentfirande!

vad konstigt det känns, att plötsligt inte ha någon skola! inga läxor, inga prov.. ingenting.
vi firade avslutningen igår med att fixa tillsammans, jag, jonathan, linnea, ludvig simon mm. och efter det kilade jag hem till erik & stannade hos honom tills mamma kom och plockade upp mig på vägen till örebro vid 6 :)
sen sprang jag runt och letade studentpresenter till amanda som tog studenten idag!!! och när jag kom hem gick jag ner till martin & gänget för att tillbringa resten av kvällen där :) helt okej avslut med andra ord!
NU, idag. studenten för hela slanten!! har kramat många fina vänner & sagt hejdå, hälsat bra sommar osv! och det känns alldeles dumt att vissa av dom inte kommer tillbaka i höst, fyfarao vad skolan kommer bli tom nu när treorna tog studenten. men STORT grattis till er alla, nästa år är det våran tur!!
nu har jag packat väskan, ätit mat med släkten & inväntar tårta ;) imorgon väntar något riiiktigt spännande hihi.

SP2B!!
världens bästa vänner!
laxå! (lägg märke till viktor & jonathan i bakgrunden) hihi
killarna!!
SP3B, glada som fan!
systers klass! :)
random byggare!
simon & johan! :)
linnea & viktor! :)
syster & jag ♥
amanda & hennes kompisar!
linnea, viktor, erik & jag!
våra fina grabbar som är done with school!
glada byggare :)
johan!!

bilder från balen! :)


igår, idag

hittade allt vi behövde igår på marieberg, varav ett par skor för endast 3o kronor!!
blev upplockade av linneas kille viktor på vägen hem & sjöng med (sjöng högt) till the lonely island hela vägen hem!
efter det återstod en riktigt fin kväll för min del faktiskt och när jag väl kom hem slocknade jag nästan på en gång :)
nuuu ska jag iväg till skolan för EN lektion haha. sen ska jag stanna kvar i hallsberg, frisyrfix & bal står på schemat ikväll - FINT!
pusspuss

vi kommer alltid ha paris




hejhallå alla sommarfina människor!
startade dagen med ett fint besök hos min älskade lilla morfar. jag & mamma tog med honom ut & så åt vi muffins, munkar och drack kaffe.
det var så himla skönt att se honom så pigg och glad jämfört med sist jag såg honom (han är dement) och jag tog vara på varenda sekund.
jag berättade om mina sommarplaner, mitt jobb, om pappas födelsedag & om nelson. varje gång vi pratade om nesse log han och skrattade lite ♥ sen började han berätta om sina bilar & att han skaffat ny bil nu igen osvosv :)
men det bästa var ändå när han sa "det är så skönt med sommar..". åh, jag är så glad som fortfarande har min fina underbara morfar kvar, fyfarao vad jag älskar honom.
huuur som helst. efter morfarbesöket gick jag till linnea. vi fixade hennes hår & testade lite frisyrer eftersom hon ska på bal på onsdag! kommer vara med och fotografera lite så ni får se hur fin hon blev på onsdag! :)
efter frisyrfixandet solade vi och bakade mumma rabarberpaj med vaniljsås!!
>> nu tänker jag dra igång lite scrubsavsnitt och kika tills jag somnar. imorgon är det skola igen & efter det åker jag & linnea in till marieberg för att fixa med lite saker. sen återstår en lejonkungendejt för min del! pusspuss

cry me a river, och dränk mig i den

jag borde vara så lycklig just nu. med underbara vänner, sommarvärme, skolavslutning och härliga planeringar som gör min vardag så fin!!
jag intalar mig själv att allt är okej, att jag mår bra!.. samtidigt som jag vet att EN grej, en liten dum grej förstör precis allting och det irriterar mig mer än något annat.
jag vill bara glömma, gå vidare & sluta bry mig men det går bara inte, hur mycket jag än försöker.

hej sommar!


"planterat" spår!

har nyss varit ute i skogen och lagt spår! dock endast ett litet kort men vi börjar enkelt och gör det svårare allt eftersom :) nu ska jag bara låta det lägga sig i 2 timmar och sen ska vi ut och testa nosen på nelson hihi.

ge mig något att bygga en dröm på

hej alla fina!!
efter en dag i solen igår lämnade jag av nesse hos farmor och drog mig sen ner för att jobba till tolvslaget. blev en rolig kväll med många trevliga och glada människor och jag kan inte känna annat än TUR att jag fick det här fina jobbet! kvällssolen och solnedgången är som allra finast när man är i skärgården :)
fick dessutom sluta lite tidigare, hämtade upp nesse hos farmor och lyckades komma hem strax efter midnatt till ett hus som fortfarande var fullt av festglada människor - fint!!
...fasen vad trist det är att blogga nu för tiden

jag behöver någon som behöver mig.

summerlovin'

ååh vilket väder hörrni!
har varit ute precis hela dagen, satt upp partytält, promenerat med nesse, sprungit en sväng och solat! äntligen börjar det kännas som sommar på riktig :)
om en liten stund ska jag åka och hämta upp finaste emma & sen bär det vidare hem mot henne för en fin kväll med prat, skratt osv. precis som alltid ♥
igår, lagom till att jag höll på att gå under av tristess så hörde sanna av sig och undra om vi skulle åka in till marieberg en sväng! köpte dock endast en söt liten klänning och en skjorta till pappa och sanna hittade en kakburk som hon värderar väldigt högt ;) haha. på vägen hem plockade vi upp linnea som följde med hem till mig.
kvällen därefter bjöd på en springtur (runt hela jäkla sjön!!!) och vi tog till och med ett dopp medans vi ändå hade vattnet bredvid oss! årets första, och det var riktigt skönt!
hur som helst, nu ska jag äta lite och sen åka iväg!! ha en fin kväll i sommarvärmen nu.
ÅH, glömde berätta det bästa.. när jag & mamma var på baksidan förut hörde vi plötsligt stön från grannens balkong, gick lite närmare & mamma utbrast "NEJMEN GUD, DOM HAR JU SEX??!!" hahah, fy vad vi skrattade. sånt där lär man tänka på innan man öppnar balkongdörren & stönar högt, får åh vad pinsamt för stackarna om dom visste att vi visste.. hihi, dagens.

spårning i skogen!

bilder från bad igår!
kom alldeles nyss hem efter cirka tre timmar i skogen tillsammans med nesse & några andra från klubben!
var superkul och helt nytt för mig & nelson! men usch så mycket mygg det var, är myggbiten precis överallt och hela kroppen kliar.
fick även testa att spåra med affe, patriks hund, vilket var skitkul eftersom den hunden är riktigt duktig på att spåra! kände mig rätt liten där bakom men lyckades iaf hänga med i tempot ;)
imorgon är vi iaf lediga!! UNDERBART. dock ska jag hjälpa till att städa hemma hela dagen, kolla när linnea ska till stallet också så kanske jag hänger på en sväng dit ut :)
ikväll ska jag hur som helst bara slappa och glo film och mysa massa med min underbart gosiga vovve! pussen

RSS 2.0