aktivt

Äntligen har min förkylning börjat lägga sig och jag känner mig faktiskt lite i form.. kan bero på att jag nyss var ute och sprang? Så skönt och härligaste vädret också.
Inatt sov iaf My hos mej (: Trevligast var det. Vi gick upp tidigt, åkte till stallet och red ut en sväng och sen drajja vi vidare till tävlingarna i byn.
På eftermiddagen har jag tjockat en himla massa kakor osv.. men som sagt, jag har sprungit också (a) det väger väll upp det hela? ;)
Nu ska jag nog glo lite tv och sen sova haha, trött som bara den.


talang 2009 ?

Just nu sitter jag och diskuterar talang 09 med Niklas. Visst är dom duktiga men hallå, ingen av de svenska talangerna kan mäta sig med de brittiska klippen man har checkat in på youtube (y) Kolla dom här grabbarna for example..
http://www.youtube.com/watch?v=6GrOMLylvhQ
Nästan så man överväger att gå in på scen och låta de svenska folket, samt juryn, ta del av min personliga utstrålning och sedan tassa ut igen haha. Jag skulle lätt kamma hem en halv miljon på de, eller vad säger ni?
Och dom som inte tycker att denna dam äger sönder kan ju slå sig själva? ;)  http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
Men Sverige är inte helt talanglösa dom heller.. knäckebrödsdansen är ju på topp haha. Så sköna killar måste jag säga.

sjukt egojag skämmer bort mig själv en smula när jag är sjuk
ibland förtjänar man det.

gosig?

Jag har fått klagomål på min blogg.
Min barndomsvän Viktor tycker inte att jag skriver hur gosig jag är i den? Personlighetsgosig alltså.
Så jag fråga honom om jag skulle skriva typ "Hejsan jag heter Ellen och är en gosig person?" Men det skulle jag tydligen inte, jag ska bara framföra det i texten på något sett haha.
Så ni kan läsa mellan raderna?
Jag fatta ingenting. Jag är inte så entusiastisk när det gäller min blogg utan skriver bara ibland om det händer något speciellt eller om jag bara känner för det helt enkelt :) Och eftersom mina inlägg inte är så personliga så antar jag att det är därför ni inte heller lär känna mig genom bloggen?
Så nu tänkte jag berätta lite om mig själv.
Jag heter då Ellen Lina Eriksson som dom flesta kanske har fattat? Jag bor i en skitstad där det inte finns någonting att göra och den staden heter Askersund.
Jag är sexton år och bor då med mina föräldrar, storasyster och lillebror samt två katter vid namn Nisse och Simba. Roxane bor alltså inte här utan i Skyllberg som ligger 10 min bort.
Om jag ska beskriva mig själv så kan jag säga att jag är sjukt envis och ger för det mesta aldrig upp oavsett vad det gäller. Tack vare min envishet är jag van att få som jag vill men jag är inte mer bortskämd en någon annan. Jag skrattar ofta och då är det ganska ovärderliga saker jag skrattar åt också.. Dåligaste humorn någonsin har jag.
I skolan är jag väldigt pratglad och jag brukar säga som jag tycker. Även om jag får skit för det ibland ;)
I stallet är jag världens lyckligaste för det är där jag trivs bäst och hemma kan jag vara lite sur (a) men det är nog ingen tjej i min ålder som inte är det ibland haha.
Jag festar inte så mycket, lite då och då sådär men inte varje helg. Är mer sittahemmaochmysamedkompisarochfilm typen (y) Men ibland måste man ut också för att bli lite galen ;d
Mitt mål med detta inlägg var att om ni läser mellan raderna så förstår ni att jag är mysig? Tror inte jag lyckades haha.


Jag och Jeje. Lisen, Jessica och jag.

allébesök&stugmys

Igår åkte jag och min vän Sanna in till hallsberg/allé för att spana in folket som kommer gå samhällsprogramet :) Måste säga att alla såg trevliga ut minsann så det blir förhoppningsvis kanonbra det här. Längtar som bara den till gymnasiet! Missta mig inte nu, jag kommer sakna min klass, endel av dom iaf, mycket men jag är pigg på förändringar och att träffa nya människor.
Efter allébesöket åkte vi till stugan och där hade My redan fixat mat åt oss, gott vare också :) Sen tog vi det lugnt och snacka lite, åt lite godis och hade allmänt trevligt helt enkelt.
Nu sitter jag och väntar på att min mamma ska komma hem med min nya dator haha! Det var på tiden att den kom tycker jag.
I morgon är det iaf skola igen men sen på kvällen är det träning *tummen upp*. Roxane är helt klart det bästa som finns <3


H.Roxane <3

Let me know, let me know when you find someone who captures my heart like she do.
For without you, I'm worthless and without you I'm nothing.
So let me know but I'll never let her go. My life would suck without you <3


RSS 2.0