NY BLOGG. http://ellensfoton.devote.se/

Hej kära ni. 
 
Jag har totaltröttnat på blogg.se nu när jag inte förstår någonting vad gäller min design och stilmall längre. Därför, och också för att jag helt enkelt känner för en nystart - den här bloggen har jag ju haft i snart fyra år - så har jag nu startat en ny blogg på devote. Där kommer jag att bomba med foton och inlägg om bland annat träning, vardag, jobbet, kärlek, tankar osvosv.. 
 
Jag hoppas nu därför att jag får med mig er läsare dit istället där ni kan fortsätta följa mig :) Min nya blogg heter http://ellensfoton.devote.se/, kika in där. 

October, be good to me.

 
Mitt i natten och jag är fortfarande så förbaskat pigg!! har verkligen totalvänt på dygnet nu.. Imorgon ska jag ställa klockan tiiiidigt tidigt så jag kan vända tillbaka det innan jobbhelg igen! :) 
 
Hela dagen har jag funderat över universitet och sånt där jobbigt som egentligen bara får mig på dumma tankar. skulle så gärna göra något galet, typ resa till andra sidan jorden och se världen, eller bara flytta iväg till en helt annan stad och börja ett helt nytt liv där. Men.. tanken på att lämna min familj, vänner, Nelson och Julius bakom mig är fruktansvärd, vilket lämnar mig med en kluven känsla som gör ont i hela mig. Vad fasen ska jag göra i vår? 

RSS 2.0