uppdaterar på dammiga bloggen!!

Hejhallå där ute! 
Väl medveten om att det inte händer mycket här på bloggen, för jag är så upptagen med annat & har varken ork eller lust att skriva här. Vilket i och för sig är trist för det är ju här som många av mina bästa minnen sparas. Så nu tänker jag uppdatera lite!! 

Jobbet rullar på bra & jag trivs med personalen men framför allt så trivs jag med mina brukare. Det blir inte mycket tid över till annat men när jag väl har lite lediga stunder & dagar så passar jag på att bada & sola & få lite sommar jag också!! 
 
 
Vi har hunnit med minisemester på Harge camping, jag, Julius & hans kompisar. Det var superkul & spontant med helikopterflygning, nakenbad, grillning, ölspel, beerpong, kubb osv. Jätteroligt att hänga med grabbar för en gångs skull då det verkligen skiljer sig från hur vi tjejer är kring varandra (jag saknade sexsnacket dock, det blev inte mycket sånt bland killarna). 
 
Julius, Adrián, Jonathan & jag. 

Grabbarna solar & dricker öl på klipporna i Harge! 
 
Och så har Jonathan hunnit vara här en snabbis också & det var så kul att träffa honom, grilla, dricka lite & prata ikapp massor tillsammans med Julius & Julia också!! Och Carro kom i helgen, så jag hängde på henne, Nathalie & Carros två kompisar från värmland till Satin under lördagskvällen. Dock skulle jag upp & jobba tidigt på söndagen så något stort intag av alkohol blev det inte. 

Jonathan, jag & Julia ♥


Nathalie, Sofia, Carro, jag & Nattis. 
 
Nu har jag en sista jobbkväll framför mig & sen väntar 4 dagars ledighet då jag & Julius planerar att åka på någon minitripp någonstans. Vår långa semester tillsammans får vi om 25 dagar då vi åker till Turkiet. Åh vad jag längtar. ♥♥
 

RSS 2.0