nya skor!

Jag har skickat efter ett par supersöta skor från melba.se! Kommer bli skitbra när snön kommer.. inget mer frysa om tårna här inte :) Hoppas dom kommer riktigt snart..


visst är dom söta?


not so awesome

Kalas.. lördag morgon och jag vaknar upp sjuk :/ Kan det bli mycket bättre? Är förkyld och har lite svårt att andas (som jag alltid får vid förkylning pga astman) & efter att ha övervägt ett bra tag om jag skulle åka till stallet eller inte så bestämde jag mig för att det trots allt är bäst att stanna hemma och vila upp sig. Får världens dåligaste samvete bara men vad kan man göra åt saken? Alla blir ju sjuka ibland.. antar att jag får ta igen all träning när jag blir frisk i stället.
Så jag antar att dagen kommer erbjuda mig en soffa, filt.. något varmt att dricka också kanske? Blir iaf att ligga lågt och hoppas på att jag är bättre i morgon.



score!

Har precis kommit hem från stallet. Jag, Niklas, Niklas hund och så Roxane gick ut på en promenad i mörkret! Jättetrevligt men man fick se sig för var man satte fötterna.. jag blir TOKIG på detta skitväder som aldrig vill ta slut! Längtar tills det blir lite snö så man kan rida & träna ordentligt igen.
Hur som helst.. jag scora MVG på engelskaprovet! Det hade jag aldrig trott men gosh vad glad jag blev :) Simningen gick också bra men fy vad tråkigt det blir i längden att ligga där och plaska omkring. Linnea blev självklart klar först eftersom hon är simmare ;) Men jag var icke så långt efter inte haha. Dock vet jag att hon gjorde långt ifrån sitt bästa!
Nu ser jag iaf fram emot en lugn hemmakväll med idol & godis, hjärta. I morgon ska jag ut till stallet som vanligt och sen får vi se vad som händer framåt kvällen, kanske drar hem någon kompis eller något! Alltid nice :)


Mys polle & Roxane pussas :)<3


good old times :)

Jag sitter och kollar på gamla filmer, sånna där som är på mig, mina syskon och mina barndomskompisar ni vet :) Så himla kul är det och gud vad liten man har varit en gång i tiden hihi. Just nu är det en film från 94-06-24 och jag sitter och äter på något äckligt haha.. dock så blev jag ifråntagen mitt fynd, lite elakt kanske :/ Åhh vad jag saknar tiden när man var sådär liten! Inga bekymmer, ingen stress, ingen oro för framtiden.. gudja om man kunde uppfinna en tidsmaskin.. jag skulle bjuda högt!
Idag har jag hur som helst varit i skolan, som alltid. Försov mig i morse så det blev lite stressigt men jag hann precis med bussen bra som jag är höhö. Sen har jag även ridit Roxane! Variera mellan tre olika ställen (vägen, ridbanan och ett gärde) eftersom vädret inte tillåter något annat, usch vad jag hatar detta eviga regn! Menmen, nu ska jag kolla en stund till och sen ska jag väl leta fram en bikini inför morgondagens simning på idrotten.. fy. Får nog tillbaka engelskaproven imorrn också, hoppas på VG eller MVG ofc men blir nog nöjd så länge jag inte är underkänd.. men nu blev det lite spännande på tvn så jag får slita mig från datan en stund :)
Här har ni en liten muppbild på mig, Julia och Linnea! Vi äger helt enkelt..


sleepyday

Dålig uppdatering as hell i know. Menmen.. hade redovisning om en bok på engelska idag, gick faktiskt bra. Hollis Woods heter boken om ni undrar ;) Efter skolan var jag så himla trött så jag åkte hem.. gick och köpte lite godis (a) och sen blev det hem och halvsova, fy vad skönt! Nu ska jag kolla på greys anatomy <3 och sen ska jag sleepa. :)


Sötnöt Nisse på bild <3


hemma bäst

ÄNTLIGEN HEMMA!
Jag har varit på ungdomsledarkurs hela helgen! Och för er som inte vet vad det är så.. det är precis som det låter :) En kurs man går för att kunna utbilda och engagera sig i de unga inom ridsporten. Kurserna var verkligen asbra och jag lärde mig en hel del som jag faktiskt inte visste sen tidigare.. dock så trivdes jag och Linnea inte så mycket med resten i gruppen så vi höll oss lite vid sidan av ;) Lördagens höjdpunkt var iaf när vi gick ner till stugan efter kvällsmaten och upptäckte bumbibjörnarna på tv :D Senare på kvällen kollade vi på robinson och någon långfilm.. hade ju bara ettan, tvåan och fyran :/
Nu ska vi iaf starta igång en hemuppgift också.. något som har med ARK att göra. Vi har några planer redan nu men dom tänker jag inte avslöja riktigt en ;) Nästa träff är i januari så det är ett tag kvar.. längtar dock inte tillbaka menmen, kurserna var ju som sagt bra iaf.
Nu ska jag njuta av att vara hemma i Askersund och bara ta det lugnt, feting skönt ska det bli. I morgon börjar ju skolan igen så jag ska gå och lägga mig tidigt (har ju gått upp 7 hela helgen) så jag får sova ordentligt. Här är några bilder på konferensrummet och lite av resturangen.




¨


hey ho let's go

Jag och Roxane <3

Just nu får min dator följa med mig runt i hela huset. Jag håller nämligen på att packa inför helgen :) Ikväll ska jag till Linnea och ha galet kul med henne & tidigt imorrn åker vi till Ånnaboda, Kilsbergen på ULK (ungdomsledarkurs). Alla jag känner som är äldren mig och har varit på kursen säger att det är skitkul! Så vi får hoppas att dom har rätt.. ser iaf fram emot det bigtime (y)
Förövrigt så har dagen bestått av tråkiga lektioner, skratt med Linnea & Julia ofc och så en liten uteritt på Roxane. Vi fick tillbaka antikproven idag också btw, blidde ett VG så jag är nöjd. Aja nu ska jag väl fortsätta att springa omkring och slänga ner saker (som jag inte ens kommer plocka upp sen) i väskan. Man är väl tjej eller? ;)

studyyyy

Sitter här helt slutkörd! Jag är verkligen trött.. suck. Och det blir inte bättre av att engelskan ligger och väntar brevid mig heller. Har ju prov i morgon men orkar inte plugga! Shit, skoltrött eller? Aja.. får väl köra ett sista ryck sen är det ju inga fler prov på ett tag :) Och så är det ju typ bara 4 veckor kvar i skolan också.. skööönt!
Dåligt väder är det också.. blä. Skulle rida men banan var en lersjö och skogen var jättemörk så jag mockade, fodrade och tog in henne ist. Ibland får man lata sig.. men det är väl sånna tider antar jag.
Aja, nu ska jag pluggeliplugga!

daddy said what?

Pappa och jag hade en liten disskusion om sprutan förut för att övertyga min rädda lillebror om att det inte känns nånting att ta sprutan :)

Ellen: Nejdå det kändes ingenting..
Pappa: Nä bara ett litetlitet stick men sen känns det inte när sprutan väl är inne i armen.
Ellen: Jo jag tyckte det kittlades? :o
Pappa: Jaha... ja det kanske inte känns när man tar i muskeln då :)
Ellen: Tar dom inte sprutan i en muskel?
Pappa: Jo.. på mig gjorde dom de ;)
*Jag tänker och försöker noggrant ta in det han just sa, försöker fundera ut hur det hänger ihop att de tog i en muskel på honom men inte på mej och...där kom jag på de (I)*


För er som är lika sega som jag så skulle det vara ett försök i att ironiskt få fram att jag inte har några muskler.. fast ah, det är ju inte riktigt sant.

Och jag har absolut ingen aning om varför jag skriver det här inlägget men i min värld var det under en liten stund en rolig utfyllnadsgrej eller något :) PUSS

turn back time

Jag vet inte vad ni tycker, men jag hatar när allt förändras!
Jag hatar när kompisar flyttar och när man tappar kontakten med dom man tidigare har varit piff&puff med. Visst är det jobbigt? Ibland vill jag bara att allt ska vara som det var förr och att man kunde spola tillbaka tiden och se till att man aldrig tappar kontakten med någon i framtiden! För när det väl händer.. ja, man vet inte vad man har förrän det är borta antar jag.
Dock har två av dom som betyder väldigt mycket för mig endast flyttat till örebro och karlstad.. men det blir ju inte att man ses så ofta längre direkt.
Så Andrea, jag saknar våra promenixer, energidryckerna och allt prat och skratt! Få människor kan få mig att skratta lika mycket som du kan :) Och Amanda, jag saknar våra spanskalektioner haha (du ska se vad lam spanskan är nu) och våra myskvällar hemma!
åååh vad livet är surt ibland.



LN vs thaipinnen <3

vaccinerad mot svin!

Nu är jag vaccinerad. Trots allt snack om att man blir dödssjuk och får kroniska fel så tog jag risken maha! Haha nejdå.. det är nog bara så att jag inte tror på skitsnack :) + att eftersom jag har astma så känns det bättre att vara vaccinerad. Så nu är det iaf gjort! Det kändes ingenting och jag lever fortfarande (y)


ett litet plåster på köpet också.. kan knappast bli mycket bättren såhär :D


random

Om..


UTSEENDE
[ ]  Jag är kortare än 150 cm.
[x]  Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ]  Jag blir lätt brun.
[ ]  Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x]  Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ]  Jag har en/flera tatuering(-ar)
[ ]  Jag har haft/har tandställning.
[/]  Jag har glasögon/linser.
[ ]  Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x]  En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x]  Jag har mer än två piercingar.
[x]  Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x]  Jag har fräknar.

SKOLA/JOBB
[x]  Jag studerar.
[ ]  Jag jobbar.
[ ]  Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[/x]  Jag gör alltid mina läxor.
[x]  Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ]  Jag underkändes(eller avbröt) i mer än en kurs i fjol.
[ ]  Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ]  Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ]
  Jag har sagt "lol" i en riktig konversation
[x]  Jag börjar ännu också gråta av disneyfilmer.
[x]  Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x]  Jag har gråtit av skratt.
[ ]  Jag har limmat fast min hand i något.
[x]  Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ]  Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ]  Jag föddes med en sjukdom.
[x]  Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x]  Jag har brutit ett ben i kroppen
[ ]  Mina tonciller har tagits bort.
[x]  Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ]  Mina visdomständer har tagits bort.
[ ]  Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x]  Jag har haft vattkoppor.
[x]  Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x]  Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x]  Jag har flugit.
[ ]  Jag har varit i Ryssland.
[ ]  Jag har varit i Kina.
[x]  Jag har varit i Sverige.
[ ]  Jag har varit vid haldefjäll.
[ ]  Jag har varit i Japan.
[ ]  Jag har varit i Usa.
[ ]  Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[ ]  Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x]  Jag har sett en fallande stjärna.
[x]  Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x]  Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x]  Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x]  Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ]  Jag har varit i ett casino.
[ ]  Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x]  Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ]  Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ]  Jag har krockat en bil.
[x]  Jag har åkt skidor.
[x]  Jag har medverkat i ett skådespel.
[x]  Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ]  Jag har sett norrskenet.
[x]  Jag har suttit på ett tak på natten.
[x]  Jag har åkt taxi.
[ ]  Jag har ätit sushi.
[/]  Jag har åkt snowboard.

DÅLIGA TIDER
[x]  Jag har druckit alkohol.
[ ]  Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ]  Jag kan inte svälja piller.
[ ]  Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ]  Jag tar mediciner mot depression.
[ ]  Jag har anorexi &/eller bulimi.
[ ]  Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x]  Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[ ]  Jag är rädd för att dö.
[x]  Jag hatar begravningar.
[ ]  Jag har sett någon dö.
[x] Jag har sett en död människa irl.
[ ]  Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ]  Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] 
 Jag äger en mp3 / ipod.
[ ]  Jag har/ haft en ohälsosam relation med anime/manga
[ ]  Jag äger många dyra designerväskor.
[x]  Jag äger något från h&m.
[ ]  Jag samlar på serietidningar.
[ ]  Jag äger något från benetton.
[ ]  Jag äger något jag köpt på tradera/e-bay.

RANDOM
[ ]  Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ]  Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/]  Jag dödar inte insekter.
[ ]  Jag svär ofta.
[x]  Jag sjunger i duschen.
[x]  Jag är en morgonperson.
[x]  Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/]  Jag är bra på att baka.
[/]  Jag vet hur man skjuter
[?]  Jag är kär i kärleken.
[x]  Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ]  Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ]  Jag är bra på matematik.
[/]  Jag tror på spöken
[/]  Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x]  Jag är väldigt kittlig.
[ ]  Jag älskar mörk choklad.
[ ]  Jag biter på mina naglar.
[/]  Jag är bra på att minnas ansikten.
[/]  Jag är bra på att minnas namn.
[/]  Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x]  Mina svar är ärliga

 


+ -

Idag har jag, Linnea och Jessica tränat i skogen (y) Med hästarna asså ;) Många ryttare anser att en häst aldrig blir något av att ridas i skogen men det är så fel! Att rida ut ger grymt mycket och hästen håller sig friskare, de ni :) Och vem säger att man inte kan rida dressyr i skogen? Det går att arbeta hästen på exakt samma sätt som man gör på en ridbana eller i ett ridhus. Så idag har vi galopptränat, öka, hålla tillbaka.. ni fattar! Vi var ute i en timma och jag lovar, den träningen gav lika mycket, om inte mer, som ett vanligt pass på ridbanan skulle ha gjort, kalas.
Men nu sitter jag här med världens värk i mitt vänstra knä, vilket är mindre bra. Förr så hade jag problem med knäna och jag antar att det har kommit tillbaka nu när jag har tränat så mycket. Uschofy men så är det! Jag har iaf pratat med min spec.idrottstränare och han tyckte att jag skulle göra knäkontroller så det får nog bli så i några dar och så får jag hoppas att det blir bättre. Tills dess så får mitt knästöd vara lojalt. Nu ska jag snart käka och fixa grejor tills i morgon ;)


:)


to let u have your way with me

Jag vaknade tidigt idag.. för tidigt! Ebba skulle ju och tävla så vi gick upp vid 6 & väl på tävlingsplatsen så räknade vi ut att vi kunde ha sovit minst en timma till! Så typiskt när det blir sådär men så är det i hästvärlden.. och det är bättre att vara för tidig en för sen :) I morgon har jag iaf sovmorgon! Jag och Jessica bestämde att vi åker ut vid halv 12 till stallet så vi får soooova! Jag längtar så mycket att jag ska gå och lägga mig precis när jag skrivit klart detta inlägg.
Men hur gick denna tävling då? Jo den gick jättebra! Dock så flög Ebba av första rundan och blev då lite lessen, vilket är helt förståeligt! Jättetråkigt att det skulle bli så för dom var hur fina som helst fram till det där j*kla hindret ju! Det var ett hinder gjort av träd (??) och vi tror det var det som Matilda (hästen) reagerade på.. skulle jag också ha gjort om jag var häst! Aja, Ebba peppa upp sig själv inför 90 klassen iaf och red superbra! Men så kommer det där bäverhindret igen och Tildisen blir rädd :/ Hur som helst så var Ebba nöjd och det ska hon vara, för bortsätt från dom här små missarna så såg det riktigt fint ut! Ett galant ekipage med andra ord. Här har ni en video som Ebba har gjort själv på sig och Matilda! Jag tycker den är jättebra så hoppas ni tycker det också :)

Nu ska jag sleepa! Godnatt


simply the best

Ååh, jag sitter och kollar på bilder från våran gamla klass (9f). Gud så jag saknar dom, verkligen saknar.. kommer ihåg hur jäkla jobbigt det var på skolavslutningen :/ Känner mej så dum för jag har knappt tänkt på klassen.. tills nu då vill säga! Vi hade så galet roligt om dagarna, inte en enda dag var tråkig med er! Helt klart en av de bästa klasserna jag har gått i och jag hade gärna tagit med mig den till gymnasiet också bara för att inte splittras :( Kommer aldrig att glömma er, ni var/är bäst! <3


i skolan!

Tjjoo. Just nu sitter jag och Jonte i klassrummet och degar. Han har precis fått sett filmen till temaarbetet (y) Godkänd. Nu väntar vi på att alla andra muppar i våran klass ska bli klara så vi kan få gå och äta!! Sen blir det att kolla film, titanic, fast bara en snuttis. Aja bloggar senare eller i morgon.

enjoy

What's up med er killar nu för tiden? Helt otroligt att man inte kan gå ut en enda gång utan att se blonda taggar överallt.. I vissa fall är det här helt okej, i BEGRÄNSADE mängder vill säga. Men endel är ju bara för mycket eller? Och det roliga är att dom enda tjejerna som "faller" för dessa sminkade & överfixade sthlmwannabes är de tjejer som ser precis likadana ut.. och hur ironiskt är inte det? Jag menar, hur kul är det som tjej att dela smink med pojkvännen t.ex? haha! Men jag antar att alla får se ut hur dom vill.. det här är ju endast mina åsikter som sagt och vill man se ut som en docka så.. jaha.
Så nu tänker jag beskriva hur JAG tycker att den "perfekta" pojkvännen ska vara.. enjoy.

  • Han ska få en att skratta, det är hur viktigt som helst tycker jag.. att man har kul ihop med den man tycker om!
  • Han ska vara snäll och omtänksam, inte en såndär typ som trackar andra 24/7 för att själv må bra. Vilket leder oss till punkt nr 3..
  • Han ska ha självförtroende. Inse att det är sjukt attraktivt med en kille som trivs med sig själv och som inte försöker vara någon han inte är. En jordnära kille med andra ord. För mycket självförtroende kan dock gå till överdrift, lagom är alltid bäst :)
  • Överraskningar är alltid bra. Fatta mys med en kille som helt plötsligt har köpt en ros eller liknande? Eller som kommer förbi en randomkväll bara för att träffa en! puss påt
  • Han ska stå för det han tycker, även om jag tycker annorlunda, och han ska vara ärlig! Ärlighet varar längst.

Ja det var några punkter på en bra kille haha.. än en gång, detta är mina åsikter. Men kan ju ändå vara kul att veta :) Och som ni ser så har jag inte nämnt något om utseende? Det är för att jag inte anser att det spelar någon så stor roll, MEN det spelar en liten roll det också.. och det kan ingen säga att ni inte tycker. Men om jag nu ska vara lite ytlig så brukar jag tänka på ögonen (a) Finns inget finare en vackra ögon.. favoritfärgen tänker jag dock inte skriva här.. det får vara en liten hemlis ;)



Vad skulle ni föredra av det här? :) Vet att JULIA lätt skulle ta han till vänster! :D


cutest ever

Wiiii idag hade vi SÖTASTE gubben som vikarie, han gjorde verkligen dagen haha! Tänk er själva en 69åring stå framme vid tavlan och skutta? FÖR söt alltså.. om man bara hade varit några år äldre :/
Veckorna passerar sjukt snabbt btw.. redan torsdag liksom, i morgon är det fredag :)) Jag och Julia hoppas på filmkväll.. får se om någon vill joina oss ;) Dääänii är på iaf men vi får la se vad som händer antar jag (y) :)
Nu sitter jag och taggar inför utvecklingssamtal.. usch! Men jag sköter skolan bra och tror inte att dom kommer framföra något negativt, hoppas jag. Trycker i mig några extra pepparkakor så jag är snäll sen (a)
Mina vantar förresten.. dom är borta :( Så om någon ser ett par grå vantar som är SÅHÄR sköna så är dom mina okej?!


Mamma hittade min giraff som var en av mina bästa vänner när jag var liten höhö. Jag döpte honom till Ollebass, bara så ni vet. Han är mindren jag minns honom..


En norsk konversation..


Ja, norrmän är bra dumma.. säger man att man äter glass då förstår dom inte? På norska är glass nämligen "is".. knäppt :) Men jag gillar Thomas ändå, vi är ju trots allt ganska nära varandra i ålder :) Btw det är jag som är smart


sminktips..


we like it

Mjuktisbyxor, tofflor och en skön soffa äger mig just nu!
Jag hade att välja på sovmorgon, specidrott eller egen träning den här morgonen. Vad tror ni jag tog? Egen träning ofc. Så jag var i stallet 07.00 och därefter red jag Roxane och mockade hennes box samt två spiltor. När allt var färdigt gick jag ner till stugan för att duscha och göra mig lite fresh inför skolan. Jag ångrar verkligen inte mitt val den imorse för jag var supertrött efter skolan och då var det så himla skönt att veta att jag redan har gjort det jag ska.. Det stod praktiskt taget mitt namn på soffan när jag kom hem haha!
Nu håller mamma och syster på i köket, dom gör tacos! MMMMMMM va gott det ska bli! Sen ska jag trycka i mig blåbärspaj och glass också :) Jag rullar väl till skolan i morgon eller något.. (y) Nej jag måste vara i toppform tomorrow för då ska jag sno alvins vantar - FETT sköna är dom! :((

Är det förresten någon mer en jag som stör mig på tonårsgravidreklamerna på MTV? Jag förstår inte utbudet typ? Vill dom att man ska bli på smällen när man är 15 år bara för att köpa dom där grejerna? Eller är det bara lite practical joke dom kör med för att fylla ut reklamluckorna? Jag tycker iaf att det är sjukt vilket som.

Nu ska jag fortsätta med min slapparkväll och glömma allt om läxor, prov osv.. det börjas igen nästa vecka så man får ju passa på medans man kan ;)

En kul grej förresten... Julia och jag satt och kollade i veckorevyn och upptäckte då att Hakim är galet lik killen till höger.. som btw kommer döda mig när han ser det här, hoppas han någon gång förstår ironin i det hela (a) PUSS


vi gillar detta (y)


Bilderna jag lovade..

Här är bilderna från förra tisdagen (temadagen) i Askersund.


Söta Linnea och Julia på café :)


Muppbild på mig och Jonte x)


Gandalf, Merry & Pippin..


Kanon (y)


Jag, Julia och min gamla lärare :)

daddysday

Det har varit en hektisk dag men väldigt kul. Mådde bättre imorse så jag åkte ut till rihuset vid elva. Så dagen har varit fylld med hästfolk, fina hästar, duktiga ryttare och så vissa som bara var rent av otrevliga. När en klubb (i detta fall en person) ställer upp och anordnar en pay&jump eller tävling så tycker jag att man som ryttare ska visa lite respekt och vara tacksam i stället för att klaga på funktionärerna? För vi gjorde alla vårat bästa för att få ihop allting idag. Ibland blir man bara för trött på endel..
Men som sagt, det var jätteroligt att hjälpa till Johanna och du gjorde ett superjobb som fick allt att flyta på bra! Nu ska jag snart fika med familjen eftersom det är farsdag hihi, det får man ju inte glömma bort liksom.. pappor är ju trots allt ganska bra att ha ibland eller hur? ;)

and so it's done

Om fem minuter är ännu en dag förbi, dä ni :)
Och här sitter jag i en fotölj och ska precis gå ut till mig och nanna kudden. Känner mig inte 100% idag, väldigt trött o börjar bli förkyld usch. Så nu ska jag sova bort det som jag hoppas inte blir en värre förkylning och så ska jag vakna pigg & pepp på att drajja ner till ridhuset och hjälpa till. Vilka korta inlägg det har blivit idag :s Jag som brukar skriva flera rader haha.. nat. Menmen, jag skyller det på min lilla förkylning. Godnatt :)


bjussar mongobild på mig själv för en gångs skull :)


lazydayzy

Det är jag, en dator, en tv och en godisskål <3
Visst låter det helt lazy? Men jag har till mitt försvar varit ute hela dagen, verkligen HELA dagen. Från kl 9 till halv 6 eller något :) Så ja,, jag förtjänar att lata mig en stund hihi.  Nu ska jag kolla vidare på tvn så jag bloggar senare eller något.

if i'm not made for u then why does my heart tell me that i am?

With every step you'll climb another mountain.

Nu är det fredagsmys. FEL, det har redan varit fredagsmys.. Hela kvällen har tillbringats med mamma och pappa i vardagsrummet framför tvn med god mat & godis :) Skönt att bara ta det lugnt ibland. Nu är jag hur trött som helst och då är det ju skönt att det är lördag i morgon? Lördag betyder ju sovmorgon eller hur? Fel igen. En ryttare har minsann aldrig sovmorgon, nästan aldrig iaf hihi. Vi är uppe tidigt även på helgerna för att hinna med dagen. Jag menar, vaknar man vid 12 så har ju halva dagen redan gått :o Så klockan ställs på 09.00.. lite sovmorgon iaf. Då ska jag bara slänga på mig kläder, slänga i mig frukost och slänga mig in i bilen för att sen åka till stallet och hjälpa till på en barnridning. Efter det ska jag rida dressyr med Roxane och sen är det barnridning igen. Full fart på lördagarna brukar det vara.. men å andra sidan så är det bara kul :) Linnea kommer hem från London i morgon också! Har saknat den räkan <3 På söndag ska jag hjälpa till på Johanna Nordins projektarbete. Hon har anordnat en pay&jump i a-sundsbyn. Själv orkade jag inte vara med men det ska bli kul att se alla andra ryttare för många är väldigt duktiga. Sen får vi hoppas att lilla Johanna får MVG på detta projekt också, håll tummarna folket.

Dagen har varit.. seg? Väldigt seg faktiskt. Och jag gillar verkligen inte att vi har matte sista lektionen! Dels för att jag är helt slut efter veckan då haha, och dels för att jag alltid tänker att vi slutar efter engelskan vid 2. Förstå vad hemskt det är att varje gång komma på att man har en till lektion? :o Och matte är verkligen inte min grej. Det är hur som helst tur att jag har snälla kompisar i klassen som gör dagarna värda. Jag känner att jag har hamnat precis rätt i den här klassen och det är superskönt att känna så.

Nej nu ska jag sova för mina ögon orkar knappt hålla sig uppe. Ska även påminna er om att det är ca 30 skoldagar kvar innan nästa lov nu också ;) Godnatt & puss.



Här är en bild från i våras på mig och mina toksöta katter Nisse och Simba <3


Brrr it's cold in here

Det blev en kort dag idag. Åkte till skolan och var med på engelskan & historian men sen åkte jag hem. Ena anledningen var att jag hade tre timmar hål och sen EN lektion.. ovärt. Och andra anledningen var att jag faktiskt mådde lite dåligt, ont i halsen och hängig. Så jag gick helt enkelt och pratade med våran mattelärare och han förstod. Han är riktigt bra btw :)
Hemma tog jag det bara lugnt och försökte vila upp mig inför kvällens träning men nej.. då får jag ett sms om att tränarn är sjuk så det blev inget. Åkte ändå till stallet och hjälpte till med barnen en stund i kylan, burrr va kallt det var. Jag har fortfarande inte tinat helt så min kropp längtar verkligen efter en varm dusch, precis vad jag ska göra nu. Efter det ska jag pluggeliplugga och vila. Får väl hoppas att jag inte blir sämre. Lite surt att få svininfluensan innan vaccinet är på plats haha ;) Just det.. jag har bestämt mig för att ta vaccinet! Vad har jag att förlora liksom? Förutom allt snack om att nervsystemet sabbas, att man hamnar i koma, att man blir förlamad osv.. jag tar en risk! Tror ni på allt snack gällande influensan och vaccinet?

You are safe in my heart

DET SNÖAR! Gud så härligt, jag älskar verkligen snö.. blir så glad av det! Och jag och Mysan red ut i den första snön också. Solen hade gått ner och det var jättemörkt i skogen hihi.. lite glad att jag inte var själv då :)
Idag hade jag min spanskaredovisning också btw.. det gick skitbra faktiskt så nu hoppas jag på ett bra betyg haha. Vi håller tummarna (y)
Tänkte inte skriva så mycket idag utan lägger in ett klipp på en av världens finaste låtar? :o Jag börjar gråta typ gråta varje gång jag hör den.. är så himla bra! Filmen är ju också helt sjukt bra OCH sjukt sorglig. Aja här är klippet på titanicsången ;)

Det här är förresten en av de.. okej, den ENDA låten jag kan introt till på piano *stolt*


temadag ftw

Tjulalu. Idag har jag fått lite sovmorgon, gud så skönt. Julia, Jonte och Linnea kom in till stan vid halv 10 och då började vi med en gång. Vi gick omkring på stan och intervjua folk, gick ganska bra faktiskt. Endel fick vi tillome filma samtidigt (y). Vi fastna på ett fik som lukta så himla gott så vi kände oss lite tvugna att ta varsin bulle hihi. Sen gick vi till turistbyrån och intervjuade en tjej där och efter det så gick vi till högstadiet och var med lite på en lektion för att intervjua några barn :)
Sen blev det pizza för hela slanten, mums! Och efter pizzan så gick vi till bussen allihop, kul att vi skulle med samma buss så fick man lite sällis på vägen. Dock hoppade jag av i skyllberg och dom andra i hallsberg :) Hade tänkt lägga ut lite bilder här på bloggen från dagen men jag kom på att Linneas kamera ligger i min väska.. så dom får jag väl lägga upp en annan dag. Smarta jag.

Red även dressyr på Roxane idag också. Blev klar precis innan det blev mörkt så det är jag väldigt glad över haha. Så jobbigt när man inte ser bra. Hon gick iaf jättefint så det blev många morötter för henne idag hihi. Galoppombytena börjar arta sig faktiskt så det är bara att köra på nu! Ska försöka komma iväg till ridhuset ganska ofta i vinter, så himla värt om man inte vill tappa allt man byggt upp under resten av året. Måste ju vara tävlingsklar i mars för jag tror det är då laghoppningen börjar :) Blir superkul.

Nu ska jag fortsätta med spanskaredovisningen och sen ska jag börja plugga lite om antiken, wihu.. eller inte.

Will he ever figure it out?

Gäääääääääääääääsp,
ligger i sängen och halvsover. Ska nog sova på riktigt snart för jag är galet trött.. helt sjukt vad skolan gör med en eller hur? För jag lovar, det är skolans fel att jag är trött. Men vill man ha en sån där lysande framtid så varför inte?
I morgon har jag iaf sovmorgon till strax efter 8, yes! Sen kommer Jullanbullan, Jonteponte och Linneasvea in till denna vackara storstad. Vi ska göra lite saker till vårat temaarbete och självklart ska vi tjocka pizza också. Askersund är ju liksom byggt på pizzerior. Hinner vi så får dom gärna komma hem till mig och tjecka läget också.. surt bara att jag bor en bit utanför stan :/ aja nu ska jag väl börja säga godnatt till alla och jag börjar här. Godnatt.


back on track

Trött tjej tillbaka i skolan igen.. allt är som vanligt. Gå upp tidigt, släpa iväg sig till bussen, sega sej igenom dagen och sen åka och rida, eller som jag gjorde idag, åka hem till soffan :) Ibland får man ju faktiskt ha lite segardag. Speciellt när man har haft lov i en vecka och sen två idrottslektioner första dagen! Ska förresten göra lite nytta och plugga lite spanska sen också.
I morgon har vi temadag så då ska jag och herrskapet vara här i Askersund. Med "herrskapet" menar jag Julia, Jonathan och Linnea och med "här i Askersund" menar jag att jag får sovmorgon wihu. Vi ska gå till skolan och försöka intervjua lite elever och sen ska vi även försöka få några intervjuer på stan. Till turistbyrån ska vi också haha.. och så måste vi äta nån stans också. Aja det blir säkert asbra! Och vi brukar ju ha roligt tillsammans också så jag är inte orolig ;) Det blir vad man gör det till right?

Mitt lov har förresten bestått av en massa ridning (ofc), kompisar osv. Har varit jätteskönt verkligen så jag hade inte haft något emot en vecka till.. dock var det kul att träffa alla i klassen igen :) 

Nu ska jag försöka fixa i ordning lite käk för jag börjar bli hungrig.


söthästen :))<3


RSS 2.0