klackarna i taket!!

woah ska snabbskriva ett litet inlägg här innan jag åker iväg & kollar på båt med pappa och sen vidare till laxå!
jag hade en GRYM kväll/natt igår med förfest hos linneas kompisar i kumla & sen vidare till örebro och strömpis. dansade nonstop i fyra timmar, drack, skrattade och sjöng med till musiken tills rösten försvann!! dock söp jag inte mig själv under bordet utan jag var hela tiden medveten om vad jag gjorde & vad som hände :)
meen ååååh vad roligt vi hade och helt sjukt mysigt nu när uteplatsen är öppen också, så kunde vi sitta där i soffor med filtar och bara prata och pausa ibland från "klackarna i taket på dansgolvet"!
berättar mer imorgon när jag kommit hem & då kanske ni även får lite bilder också, om jag har fått dom själv! TACK ALLA SOM GJORDE MIN NATT GRYM, ni är awesome! pusspusspuss

rummet!

här har ni dom lovade bilderna på mitt rum :)
jag stortrivs!

shoppingdag med linnea! :)

mina fötter är nog färdiga att amputeras snart.. har gått omkring med skavsår hela dagen i skolan + flera timmar i örebro efteråt på min & linneas shoppingrunda! mina fötter ska inte behöva ta ett steg till i skor idag vill jag lova.
hur som helst så började vår eftermiddag riktigt roligt då en kille på tåget försökte gå på toaletten & dörren ville inte stängas.. han tröck på knappen säkert åtta, nio gånger & varje gång åkte dörren upp och han såg lika generad ut! jag och linnea kunde tillslut inte hålla oss för skratt och det kunde faktiskt inte han heller ;)
efter det gick vi omkring i olika affärer och letade kläder till morgondagens krogdebut! hittade dock endast en jumpsuit på newyorker som jag planerar att ha i sommar till brunbrända ben, inte alls vad jag var ute efter alltså.. men nöjd ändå!
avslutade vår shoppingrunda med ett fik & när jag sa till killen bakom disken att "den där vill jag ha" så kollade han konstigt på mig en stund & utbrast sen "hela?!" haha, oj vad jag skrattade. han måste ha trott att jag var tokig, men en så liten människa som jag kan ju inte trycka i mig en halv kaka själv borde han väl ha förstått? det var iaf rätt kul kommentar som både jag & linnea skrattade åt sen :)
dock måste vi åka in till örebro imorgon igen eftersom vi inte hittade vad vi sökte idag... wihu. men efter det taggas utgång woopwoop!
det är jag, linnea, johanna & linneas kumlakompisar anton, tim & nån mer är det som ska göra örebro lite osäkert, ska bli sjukt kul med förfest i kumla för att sen sätta klackarna i taket på strömpis!
nu ska jag inte sitta här längre utan jag ska kila ner och tappa upp badkaret för att chilla en stund med badspaet som jag fick av linnea i födelsedagspresent! sen är det full time för lite spanskaplugg & bigbrother! pusspuss

titta förresten vilken stor bit jag fick ändå, haha! orkade knappt äta upp & stackaren trodde att jag ville ha dubbla..
munkarna är från igår då det var askersundsmarken! jag & linnea gick enbart för att gotta.. tjockisar är vi alla gånger :)



helloo eighteen!

liten ellen!





då var man 18 år fyllda :)
åkte till emma igårkväll & hos henne väntade en present bestående av smink, samt lite godisar! blev jätteglad & överraskad eftersom jag inte hade förväntat mig någonting! :) sen spenderade vi resten av kvällen med att fula oss, skratta & prata ikapp en himla massa om våra liv!
idag vaknade vi upp till en mummafrukost & sen var det dags för mig att åka till skolan! TACK EMMA FÖR EN SUPERFIN KVÄLL & PERFEKT START SOM ARTONÅRING ♥
efter det har dagen rullat på med massor av gratulationer, kramar och fina människor, gud vad uppskattad jag har känt mig & vad fina vänner jag har! älskar allihopa ♥
när jag kom hem ringde admir också & grattade mig & sen snackade vi på telefon en lång stund om varandras dag! :)
nu ska jag ta tag i lite spanska & ekonomiplugg och sen ska vi äta god mat här hemma för att fira min dag!
än en gång, tack så himla mycket för alla gratulationer! pusspuss

bilder från promenad!


tolar! ♥

har helt glömt att lägga upp bilderna på mig & min söta lilla tolar! bättre sent än aldrig, här kommer dom!
visst är han snygg? ;) finns även en film på oss men då får ni gå in HÄR och kika! ♥

celebrating eighteen!

hello folks!
vaknade upp vid 10 tiden & kilade ner till pappa för att slänga i mig lite frukost och sen gå långpromenad med honom, nelson och mamma. superfin start på dagen :)
nu har jag duschat, fixat i ordning mig och öppnat mina presenter (vi firar mig idag eftersom jag går i skola till sent imorgon & mina föräldrar jobbar). men mig spelar det inte så stor roll för om jag firas just på min födelsedag eller inte så det är lugnan!
kommer snart..

sådär. tog en paus för att käka tårta med släkten! ska bli intressant att se vad vågen står på ikväll efter allt tårt & kakätande ;) vägde mig förut & då stod den på 52.5 kg! lovar att jag väger dubbla nu hihi.
anyway, här kommer lite bilder tagna under dagen! ikväll åker jag till emma & får vakna upp hos henne som 18 år imorgon, blir great! pusspuss

sissy som rena rama jultomten & jag!
nelson fick självklart vara med ♥






nu ska jag kila ut på promenad med min gosiga vovve! måste erkänna att jag är lite pepp på skolan imorgon också (mest för att linnea har present till mig) men lite för att träffa henne & jonathan också :) håller dessutom tummarna för att mitt ansikte inte kommer täcka varenda vägg på skolan men dom är rätt busiga mina vänner så man kan aldrig gå riktigt säker..

What are words

Hallå där ute världen!
Linnea sov här igår och åkte hem idag på förmiddagen. Vi startade dagen med en promenad upp till väderkvarnsbacken där vi satte oss längst upp på kullen med utkik över hela staden och solen i ansiktet, underbar start på dagen!
Efter det har gottat mig i solen hela dagen lång & min kropp har allt fått sig en början på en fin gyllenbrun färg, fy satan vad jag älskar sommar och solbrända ben :) Har till&med hunnit med att plugga lite spanska inför kursprovet så nu kan jag somna med gott samvete ikväll och vakna upp till en dag full av gäster då vi ska fira mig lite i förväg imorgon!
Mamma är i full gång & bakar tårtor där nere hihi, kan knappt fatta att jag stiger in i vuxenlivet på riktigt på tisdag.. att det bara är en dag emellan mig och the big eighteen!
Nuuu ska jag bädda iordning min säng & sen ska jag slänga upp lite bilder på nya rummet som äntligen börjar bli helt klart! pusspuss



glad påsk folks!

hallå & glad påsk på alla där ute!
själv vaknade jag upp till ett fint påskägg inehållande nagellack, spagrejs & självklart godis :) vi har som tradition här hemma att få leta på varsitt godisägg varje påsk, men sen några år tillbaka har jag nöjt mig med att bara få det lagt framför mig hihi.
under dagen har jag ätit påskmat tillsammans med min fina familj, sprungit med lillebror vid sjön & solat i värmen! nu har mamma & pappas gäster börjat rulla in också och själv inväntar jag linnea, för visst vill man fira påsk med sin bästa vän? :) dock saknar jag min andra söta linnea himla mycket & det är trist att vi inte har hunnit träffats något under lovet, hoppas att vi kanske kan klämma in det någonstans bland dom få dagar som är kvar!
anyway, fyfarao vad solen har tagit snabbt dom här dagarna.. bikinilinje i april är faan inte ofta, men jag klagar inte, snarare tvärtom! det är så himla fint nu när alla börjar klä sig i sommarkläder & vågar visa upp sina ben som gömt sig under jeansen senaste halvåret, stort plus!
måste även tillägga att jag saknar min upptagna kille riktigt mycket nu också! vi har bara hunnit träffa varandra drygt två timmar under det här lovet vilket är superjobbigt. det gör dessutom att man längtar ännu mer efter sommarlovets lediga dagar ♥ puss hjärtat jag älskar dig

vårbilder!

bilder från min, linneas & nelsons vårpromenad igår kommer nu! :)
måste berätta att nesse & jag var på valpkurs i onsdags! mamma, linnea & pappa var med och kikade också :) nelson skötte sig utmärkt med tanke på hur mycket nytt det var att ta in & alla hundar som hoppa omkring, kunde inte ha varit en stoltare matte till min fina underbara lilla valp! det var hur som helst jätteroligt & nelson somnade som en stock när han kom hem! :)

update!

sitter och funderar på om jag ska plugga ekonomi, matte b eller spanska.. eller om jag bara ska fortsätta städa & fixa på rummet och ge min garderob en genomgrundlig städning i samma veva?
spenderade hela dagen på ikea & marieberg igår tillsammans med mamma & lillebror och med mig hem fick jag ett skrivbord, en datastol, en bokhylla, en hylla, två tröjor & ett par converse! råkade dock gå in med min nya tröja i en vass kant och rev sönder den :( åh sånt där är typiskt att det ska hända mig, ska nog fråga farmor om hon kan vara snäll & sy den lite fint hihi.
när vi kom hem övningskörde jag med trafikskolan för första gången & det gick riktigt bra faktiskt, så nu ska jag fundera ut när jag vill boka in ett prov & försöka ta kortet så fort som möjligt! allt kommer bli såååå mycket lättare med körkort känner jag :)
resten av kvällen gick åt till att montera ihop dessa möbler & hu vad lång tid det tog! ska slänga upp lite bilder på rummet så fort det är klart så ni får se hur fint det blev! :)

nu känner jag att jag måste uppdatera om veckan hittills eftersom jag inte skrivit ett skit knappt! helgen spenderades som sagt med linnea och på måndagen kom admir hit i några timmar. vi gick ut på bron till "barnens ö" och satt och pratade på den en lång stund i solen innan vi gick över till ön & admir testade linbanan ;) sen satt vi och pratade ytterligare en stund på stranden. så himla fint att få sitta där i solskenet & den faktiska sommarvärmen med personen man älskar och bara släppa alla problem en liten stund ♥
när admir åkt hem kom syster ner till hamnen och mötte upp mig, så åt vi glass tillsammans & snackade om allt som händer i våra liv just nu! efter det åkte vi hem och grillade med mamma, pappa, johan och så kom linnea också :)

påsklov, finally!

åh vilken fin början på lovet jag har haft med bästa vän & massa häst! började med att kika på henne & goldie när dom tränade för johanna nordin i lördags och oooj vad fint det gick. johanna var superbra & gav himla bra tips & goldie gick finare än någonsin så det var jättekul att titta :) och gör dessutom att jag längtar ännu mer till hösten hihi..
sen upplevde vi en av de hemskaste bussturerna nånsin hem till mig, bussgubben körde hur vingligt som helst så både jag och linnea satte på oss bältena & höll i oss i sätena framför för att inte flyga omkring! efter det belönade vi oss med en stor godispåse, åt mat med mamma, pappa & syster som är hemma i helgen och kollade tv tills vi gick upp och la oss & somnade bums! :)
imorse vaknade jag av att hon killade mig under fötterna & sen tog vi med oss varsin macka på vägen till byn för att kika på tävlingarna!
när vi kom tillbaka hit åkte linnea hem och sen dess har jag varit ute hela dagen. gått promenad med nesse, sprungit med nesse & gått promenad med sanna och hennes turbo! så nu är jag helt slut och känner att den där godispåsen inte spelade så stor roll tihi, ibland är det bra att vara liten & smal så man kan gotta i mängder! ;)
nuuu ska jag kolla upp vad det blir för käk ikväll & sen ska jag städa lite här hemma! imorgon kommer nog admir hit (: pusspuss

här kommer lite bilder från linneas träning!















visst är dom enormt fina tillsammans? :)

bus med nelson!





bästa vän! ♥




dålig uppdatering folks!

dålig update var det här!
har haft himla mycket för mig senaste dagarna.. men nu är det äntligen looooov och jag har knappt något skolarbete under veckan, underbart!
sov hos admir i onsdags & i torsdags var jag med linnea och red ut en sväng, full galopp genom skogen och min bästavän var EXAKT vad jag behövde! när jag sen kom hem på torsdagen hade pappa överraskat & tapetserat om i rummet, så nu är det bara möbler som saknas & dom köper vi förmodligen på tisdag :)
ska kila ner och äta snart så får bli ett kort inlägg!
avslutar med att berätta att jag & jonathan fick varsitt påskägg av linnea idag, du är UNDERBAR vår söta lilla vän!
såhär snyggt är rummet än så länge, och snyggare ska det bli! tack pappsen :)
och såhär snygga var jag och jonathan med våra påskägg i det blåsiga vädret idag! puss
fasiken vad fina vänner jag har ♥

fotoalbum, tjuvkik!

här är lite smakprov på vad som finns i mitt fotoalbum! än så länge finns det bara hästbilder & lite simba & nisse, men det kommer snart att fyllas med fina stunder & minnen med kompisar, släkt, resor mm! :)
fyfarao vad fin roxane var här! både dressyr & hopptalang, och jag hoppas verkligen att hon får hoppa mer i framtiden för jag vet hur kul hon tyckte att det var.. och det vore synd att ta ifrån en så talangfull häst något som den verkligen älskar!

härlig vårdag med bästavän & polle!

nerbäddad i min nya säng i mitt nya rum & har enormt ont i rumpan efter dagens ridtur tillsammans med linnea! åh vad härligt det är att vara engagerad i något igen & veta att jag har den här söta pollen att rida & sköta om tisdagar & torsdagar :) känns bra att få två dagar i veckan att rida & fixa lite för då hinner jag med skolan också!
hur som helst så red vi ut på en halvlång ritt i skogen, skrattade och pratade om hur bra allting löste sig tillslut med våra stressiga liv & folk som körde med oss hit & dit. pratade om hur bra vi mår nu & hur kul det är att vi två har följts åt genom hela vårt liv som ryttare, att det alltid är hon och jag liksom och att ingen någonsing kommer att kunna ändra på det!
det är enormt komiskt att tänka hur människor trodde att lite skitsnack kunde förstöra min & linneas vänskap som vi delat sen vi föddes.. noway :)
nästa ridsväng blir på torsdag! jag har redan installerat mig lite med grejer och sånt där så det känns bra! stallägarna är verkligen urtrevliga, riktigt välkomnande och snälla!
linnea sov förresten här inatt & igårkväll käkade vi godis & pluggade lite :) nu ska jag njuta av att nästan allt mitt plugg är avklarat & fixa lite med mitt fotoalbum som blir supermysigt & personligt! här är två bilder på mig & lille tolar :)
såhär söt ..


fina tolar ♥

jag har en grym vän named pirsech!

har nyss smällt i mig två våfflor med hallon & vaniljglass, nomnom! försöker även att smälta ett telefonsamtal från linnea som ringde nyss haha.
hon babblade på om att fjordingen i stallet där hon har sin goldie behöver ridas och så vips hade jag tagit på mig ansvaret som skötare tihi, så nu har jag en överviktig busig polle att ta hand om! blir väl några dagar i veckan till att börja med & sen får vi se, ska iaf bli superkul att känna på hästlivet lite igen! så TACK linnea haha, även om jag inte hängde med i svängarna ;) men guuud vad glad jag blev! pusss på dig ♥

nedräkning till 18!

vårpromenad i plusgrader & sol!
börjar med att säga att jag hade världens finaste fredag tillsammans med världens finaste kille!
igårkväll åkte han dock hem & jag fick somna själv vilket var riktigt tråkigt & ensamt.. men somnade fort & vaknade vid elva, så nu är jag utvilad och pigg för en ny solig dag! :)
efter att admir åkt hem igår satt jag, pappa & johan och myspyssla i köket.. jag fixade med mitt fotoalbum & johan satte ihop nån mojäng haha. älskar sånna där stunder!
mamma är i norge & kommer hem ikväll och jag kan inte låta bli att hoppas att hon har med norsk choklad hem, nomnom!
dessutom är det dags för mig att skriva önskelista eftersom jag fyller om 16 DAGAR!! iiiih fan så jag längtar. 18 and life to goooo. men hu jag vet inte alls vad jag ska önska mig så jag är sjukt öppen för förslag tack! :)
nu ska jag skriva klart min svenskauppsats! pusspuss

jag har en dålig dag!

fyfarao vilken tråkig dag med regn, blåst & kallt väder. att dessutom ingenting fungerade som det skulle & att jag hade mensmammavärk hela dagen gjorde inte saken mycket bättre!
värst var när jag skulle ta en alvedon & den inte gick att svälja, så smaken satte sig i hela munnen & vaktis kom och frågade vad jag hade gjort för jag såg så äcklad ut. haha, linnea skrattade som bara sjutton men hu.. det var inte mumsigt alls!
ekonomin var ingen höjdare den heller & jag fick bli riktigt jäkla arg på läraren innan han tillslut (efter ungefär sju rop på hjälp) kunde förklara lite om hur vi skulle göra. sen vägrade skrivaren att skriva ut & när vi väl fick igång den så kom alla samettors arbeten om engelska/samhällskunskap ut så det tog arton år innan vårat kom. det & bristen på hjälp gjorde att vi blev klara precis när bussen gick & jag fick vänta ytterligare en timma i skolan på nästa! åååh dumma onsdag.
men nu är iaf veckoknölen avklarad & jag har hunnit med att plugga både svenskauppsats & idrott.
imorgon ser jag fram emot en fin eftermiddag med linnea & shopping! ny bikini, foundation & väska är prio ett men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog hem med lite annat också :)

hold your head high, when nobody knows your name

ge mig sommar & brunbrända ben, NU tack!
alarmet ringde 06.00 idag men det var endast admir som var tvungen att släpa sig upp då eftersom jag hade sovmorgon! kunde dock inte somna om utan honom för det blev så himla tomt i sängen.. luktade på kudden som luktade som honom en stund & sen gick jag upp jag också!
vi hade en superfin dag & kväll igår, precis som jag visste att vi skulle ha. åt vaniljglass med jordgubbar & hallon, promenerade med nelson, kollade film & framåt kvällen fick han massage av mig och så myste vi bara resten av tiden. fyfarao vad jag älskar den här killen, helt sjukt!
idag har dagen gått enormt långsamt. jag var tvungen att stanna kvar i skolan när vi slutade 15.20 eftersom jag hade utvecklingssamtal 17.00 (hinner inte åka hem emellan). men drog nytta av dom där timmarna och skrev lite på svenskauppsatsen, hade sällskap av sofie också så helt ensamt var det inte!
utvecklingssamtalet gick hyfsat bra, ligger på VG i de flesta ämnena.. några över & några under, så jag är nöjd. dock måste jag bättra på mig i matten (åh sjutton det har alltid varit mitt sämsta ämne) så att jag inte får underkänt i kursen.
blev så arg på min lärare för när hon snackade om matten så lät det på henne som att jag absolut inte kommer att fixa kursen & att jag borde fatta att det är för svårt.. kände att hon inte alls stöttade som man bör göra som lärare och jag fick nästan försvara mig själv.
tur som är har min kompis martin lovat att hjälpa mig med matten nu innan kursprovet & det är jag enormt tacksam för! det är så grymt skönt att ha vänner som är villiga att ställa upp på en när man behöver hjälp. TACK martin, du är guld värd!
så efter lite pepp från hans sida så känns det mycket bättre nu & den där klumpen som satte sig i magen efter att min lärare snackat negativt är nästan helt borta nu!
resten av kvällen ska jag ta det lugnt, hoppa in i duschen & kolla DP. imorgon har jag lång sovmorgon & på torsdag ska jag och linnea åka in till örebro efter skolan för en shoppingrunda & få lite girltime tillsammans! ♥

this is letting go - rise against

roxane & jag på hemmatävling! :)

hejdär allihopa!
delade nyss ett kortisphonecall med min kille & nu när vi lagt på igen så är allting lika tråkigt som innan han ringde. vi har inte träffats & haft tid för oss själva på över en vecka och det är så himla jobbigt att vara ifrån honom att det känns som flera år har gått.
därför kommer det bli extra mysigt, extra fint & extra underbart imorgon när vi båda slutar skolan tidigt & han hänger med mig hem för en eftermiddag, kväll & natt i varandras sällskap! åh ska bli så grymt skönt att få hänga lite med honom bara vi två, prata om allt som behöver komma ut, somna på hans bröst & vakna upp likadant ♥ precis vad jag vill ha just nu! jag vet att jag är tjatig, men jag är så kär att jag inte kan hjälpa det :)
idag har jag iaf fått sova ut länge, vanligtvis brukar nelson skälla på morgonen när en av oss gått upp för att alla ska vakna & han får sin flock samlad, men han har börjat lära sig att vi så småningom vaknar hela bunten så jag sov till elva ;)
resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, målat lite i lillebrors nya rum & det blev himla bra faktiskt. kan tänka mig att det blir skitsnyggt när tapeterna kommer upp också!
nuuu ska jag hämta något gått att dricka, krypa ner i soffan & beklaga mig över att solsidan inte visas längre.. pusspuss

far from the world below

the road is long
there are mountains in our way
but we climb a step everyday
love lifts us up where we belong...



titta vilken söt bild jag hittade på nesse! tänk vad liten han var & vad stor han har blivit nu på den korta tid vi haft honom, så enormt söt!
i vilket fall så checkade jag facit & blev himla förvånad över resultatet, mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå så det var sjukt kul att se :) dock har jag fått hosta nu också, verkar som att skiten aldrig ska ta slut.. känns som jag ska hosta upp lungorna när som helst. planerar därför att ta tidig kväll & lägga mig redan nu, så att jag frisknar på lite snabbare! dessutom gick jag upp 06.30 imorse så jag är ganska trött..
nattinatti!

högskoleprov check!

högskoleprovet avklarat!
väntar med spänning på att facit ska komma upp så att jag kan kolla mina resultat :) men oj vilken dag det har varit, sju timmar tog det allt som allt men då var ju raster inräknade också.. nu är jag helt slut & ska inte lyfta ett finger på hela kvällen! tror dock inte att jag kommer göra om provet igen, det var riktigt svårt & inte alls roligt haha. däremot hade jag supertrevligt med admir, linnea & kajsa på rasterna vilket underlättade dagen en hel del!
meeeen, nu ska jag slänga i mig något att käka för jag är såhär hungrig! sen ska jag slänga mig i soffan och dö lite, pusspuss

let's drink to feelings of temptation

nothing compares to you ♥
somnade halv 8 i soffan igår & vaknade av att mamma putta på mig, efter det gick jag iväg till min säng istället & somnade om för natten. pjew min kropp mår inte alls bra och det märks både psykiskt & fysiskt på mig..
därför planerade jag att bara åka in & lämna engelskaarbetena idag så jag kan stryka det från mitt samvete! somnade på bussen in & kände mig som en levande död för att sen få reda på att läraren är hemma & vårdar sjukt barn?! åhnäe vad surt. för att se det hela från en ljusare sida så fick jag iaf träffa admir & krama på honom en stund ♥
nu idag har jag pluggat stenhårt på min svenskauppsats & den svåraste delen av arbetet är avklarad nu! känns asbra att ha börjat på den & förhoppningsvis är det klart i helgen så jag kan fokusera på idrottsprovet & spec.uppgiften nästa vecka :)
imorgon laddar jag däremot om för högskoleprovet! känner mig hyfsat lugn faktiskt & efter ett påspringande samtal med cissi på netto som sa att det är skitkul för man träffar folk & massa, så känns det faktiskt bra att få göra det där & bli av med det!
nuu ska jag äta mat & sen bädda ner mig i soffan för restan av kvällen. hoppas ni andra har en mycket roligare fredagskväll!

RSS 2.0