håll mig hårt,

åh vad dumt! spanade in snyggaste vårjackan & när jag hade klickat i allt, redo att skicka efter den så vips.. finns inte längre i lager. mygod vad ledsen jag blev :( brukar ha så svårt att hitta jackor som jag verkligen tycker om och så ah, otur helt enkelt! har även spanat in en fin väska men där strular det också med att skicka efter så får fortsätta mitt letande!
> idag! första dagen i skolan, seg & tråkig. fick dock träffa linnea & admir vilket gjorde dagen lite bättre, men vi saknade jonathan som har opererat knäet & därför inte kom till skolan! tänkte snacka med linnea om att köpa en b&j och kila upp till honom imorgon på någon rast? we'll see!
min söta pojkvän har dessutom lovat att laga mat åt mig på lördag eftersom vi är ensamma hemma då! (egentligen ska vi laga tillsammans men jag är ju ingen vidare kock så..) blir nog himla fint om inga andra planer dyker upp!
jag & mitt admir har förresten 1 månad idag, egentligen den 29de men det datumet finns ju inte i februari så.. ;) puss till oss


tränatränaträna

Jillian Michaels
inspererades av Cecilia Hjärtmyr som tipsade om en jättebra träningsdvd. tänkte att jag lika gärna kunde ge det en chans & nu, ett pass senare känns hela kroppen som spagetti haha! känns som jag kommer ha en fin träningsvärk i morgon, sweet. iaf.. tack för tipset cissi, det var skitbra :)
kollade även upp hur mycket energi min kropp behöver/dag (även cissitips haha) och fick fram 1269. Hur man får fram det kan ni kika på cissis blogg, och få ännu fler tips från henne om träning. Cissis blogg hittar du här!
>> NU mina fina läsare ska jag fixa iordning mig lite, eftersom jag stinker svett mmmm, sen plugga lite matte samt läsa bok & invänta min grymma vän linnea som kommer vid 6! hoppas att mamma & pappa köper med lite kineskäk hem så vi kan gotta det framför solsidan ikväll hihi.
tror min söndag blir finfin. ser nästan fram emot skolan imorgon också, mest för att jag får träffa min snygging igen hihi. take care people

hurtbullen

springtur check! nu när jag nästan är helt frisk så kan jag inte hålla mig från att träna längre så därför passa jag på att springa en sväng nu när det ändå är plusgrader & allt! riktigt skönt. får dock passa vikten så att den inte sjunker allt för mycket när jag kommer igång, står på 53.8 kg nu & får absolut inte gå under 50 haha. jaja det fixar sig, hellre lite för smal än ah.. tvärtom
får väl se till att gymma en del också så jag får tillbaka lite muskler :)

städning check!


valpmys & städlördag!

så fin hon var min fina lilla häst :) ♥
sitter med en mysig valp bredvid mig och bloggar lite innan det är dags att börja städa här hemma! måste läsa boken idag & plugga lite matte, senare blir det att träffa fina emma för att catcha upp med henne. myspys
somnade sent igår & vaknade mitt i natten och kom att tänka på att mina schabrak låg kvar i flyttvagnen igår (vi använde dom som skydd för möblerna) och jag blev jätteorolig att pappa glömde kvar dom där när han lämnade tillbaka kärran. haha, lite annorlunda att det är det första jag tänker på när jag vaknar mitt i natten ;)
det hade väl kanske varit slutbomben för att jag skulle glömma allt från mitt tidigare liv men som tur var kom min söta pappa ihåg att ta ut dom!
har bestämt mig för att inte sälja några av mina hästgrejor, dels för att dom påminner om fina roxane & dels för att jag nån gång säkert kommer skaffa ny häst igen och då är det rätt bra att ha lite saker, allt är ju i fint skick liksom!
nu ska jag slita mig från datan & städa vardagsrummet lite. pussenuss

förvånat!

åh, vad jag skrattade när jag såg det här.
om man skriver ä femton gånger såhär som på bilden, så blir översättningen faktiskt pokemon! UNDERBART

I'm on the right track baby,

fint dygn hos min underbart härliga pojkvän! vi har myst i varandras sällskap hela dagen igår och hela natten. spenderade gårdagen med filmmys, tvtittande och massor av prat in på sena timmarna om allt mellan himmel och jord. känns så bra att ha någon som jag kan prata med om allting! efter i somras har jag haft så svårt att lita på människor så det känns skönt att admir verkligen har visat att det jag säger till honom, det stannar hos honom ♥
idag låg vi kvar i sängen länge länge efter att vi vaknat och kramade om varandra tills vi gick upp och slängde i oss lite frukost.
efter det var det dags för mig att åka hem för att hjälpa familjen att packa flyttvagnen. ett himla bärande blev det men nu är alla möbler på plats i den lilla lägenheten i kumla och där lämnade vi även kvar amanda.
så nu sitter jag här, största barnet i huset hihi och kan inte riktigt sätta finger på hur det känns! har väl inte riktigt vant mig vid det här än, det känns fortfarande som att amanda ska slå upp dörren vilken sekund som helst och allt är som vanligt. i vilket fall är det rätt skönt, det är svårt att bo så tätt inpå varandra när man är så olika så jag tror det här kommer bli bra för min & hennes relation till varandra!
under kommande veckor ska jag & lillebror byta rum också, renovera och göra snyggt där uppe :) blir skönt att ta över hans rum som är lite större än min lilla hamsterbur!
pusspuss

morgonmänniska ohja

vaknade vid sju av att en liten valp kurade ihop sig bredvid mig i sängen och fick en sovkompis resten av morgonen, mysigt! vid strax efter åtta kom dock amanda in i mitt rum och hämtade honom för hon trodde att jag ville sova lite längre. snäll syster har man ibland men jag skulle ändå gå upp!
gick bums till badrummet, tappade upp ett bad och blev liggandes en stund, perfekt sätt att vakna upp på!
nu ska jag dra på mig lite kläder och sätta upp håret i nån slarvig toffs, sen blir det bussis till laxå och min fina ♥

you make me rise when I fall

30 sidor avklarade i engelskaboken, måste dock läsa 15 till ikväll för att klara 45 sidor/dag fram till måndag. KUL!
anyway. imorgon tar jag med min dumma bok och åker till laxå som sagt. pojkvänsmys hela dagen/natten lång, blir underbart! åker hem vid ett på fredagen och sen bär det av till kumla.
helt fel att lovet går så fort, knölen i veckan avklarad och snart är det skola igen.. fyfän.

titta vad posten kom med..

glömde förresten att skriva att min nya telefon låg och väntade på mig när jag kom hem igår!
är än så länge rätt nöjd med den :)

like you're less than, fucking perfect

nelson väckte mig 07.22 så det var bara att lyfta på arslet från den varma sängen & gå upp! fast lika bra det, man missar så mycket av dagen annars.
efter det stod disk, promenad med nelson & matteplugg på schemat. väckte även min lata lillebror & gav honom massage som tack för att han hjälper till så himla bra med nelson när inte jag är hemma :)
nu sitter jag här och funderar på om jag ska baka något gott eller städa huset haha. känner att det jag drar in en hel del vuxenpoäng denna onsdag! very good ellen.
imorgon ska jag kila till laxå för att träffa min älskling och sova hos honom! på fredag åker jag hem för att sen dra vidare till lägenheten i kumla & hjälpa syster att installera sig där. helt sjukt att hon flyttar hemifrån på fredag ;o gick förresten igenom hennes klädsäckar medans hon sov & hitta halva min garderob där i haha.
nu börjar jag bli hungrig så ska snart fixa ihop lite pizza åt mig & lillebror. have fun pussis

linnea & goldie!

vaknade upp bredvid linnea denna morgon & det kändes himla ovant att det var hon och inte admir som låg där haha. har ett svagt minne av att jag faktiskt tänkte "undra när han lägger armen om mig.. " när jag vaknade innan jag kom på att nejfan det är ju linnea i sängen ;) när jag sover med admir vaknar jag nämligen alltid av att han lägger armarna om mig och pussar mig i nacken, helt übermysigt hihi.
anyway! jag har blivit en förjävlig morgonmänniska så jag vaknade faktiskt före linnea & fick för första gången väcka på henne. vi gick upp, käkade frukost & drog på oss varma kläder för att sen promenera till stallet :)
himla kul att se goldie igen & måste säga att jag redan ser skillnad på henne sen sist, linnea gör ett strålande jobb med hästen!
fotograferade lite & resultatet ser ni här under! nu har jag laddat ner sista säsongen av himym så tänkte nörda det ikväll! puss alla
hästen är endast 5 år men visst är hon jättefin? och framförallt så rider linnea henne riktigt bra. låg form, mjuk hand & ett steg i taget vilket kommer ge henne en grymt fin polle!

"så jävla trött på tjockisar!"

- jag har kraftig benstomme..
- jaha, som ligger i väck utanpå kroppen då eller?




så bra, så sant! linnea & jag skrattar så vi viker oss dubbla till betnér.

måndagskväll hos feijn vän!

har precis testat linneas massagestol & sitter nu i soffan med datan i knäet! eld i brasan och betnér på TV, vi är nöjda med tillvaron vill jag lova!
imorgon ska vi ut till stallet. linnea ska rida & jag ska fota, blir himla mysigt att få lite hästlukt på kläderna igen hihi. stallet är förresten himla trevligt och rykten säger att stallägarna är bland dom snällaste man kan hitta så jag tror linnea kommer stormtrivas där ;)
nu ska vi fortsätta att glo tv & dricka mjölk som pricken över i.
ha en fin måndagskväll allihopa för det kommer vi ha!

en perfekt start på lovet ♥

har haft en alldeles underbar start på lovet som jag tänkte skriva ihop några rader om nu!
började fredagen med att följa med admir hem efter skolan! mycket prat, mys och mumsig mat (hans mamma är en grym kock) gjorde våran fredagskväll! vi somnade i varandras armar framför TVn och vaknade upp på samma sätt, helt perfekt!
lördagen gick vi en promenad i finfina solvädret & sen tog vi det lugnt i varandras sällskap, åt någon maträtt från kosovo som var jättegod och sen kom pappa & hämtade oss eftersom vi skulle vara hundvakt på söndagen!
spenderade kvällen med filmtittande och massage! stackars admir kände sig inte alls bra under lördagen & söndagen (tack vare sin elaka flickvän som smittat honom med hosta) så jag fick ta hand om min sjukling lite extra.
söndagen vaknade vi upp ensamma i husen & började dagen med en dusch, frukost och lång promenad ner till hamnen med nelson! när vi kom hem fixade jag ihop en kanonmåltid, nämligen mina allra finaste pannkakor hihi och sen kollade vi lite TV tills mamma & alla kom hem igen.
kvällen bestod sen av hemgjort pizzakäk med familjen, solsidan, big brother och halva the walking dead.. sen somnade admir i soffan så jag drog ett beslut att gå och lägga oss i sängen i stället :)
idag har vi inte hunnit med så mycket eftersom hans buss gick halv 12. nu sitter jag ensam igen och saknar honom redan. hade precis blivit van med att ha honom hos mig hela tiden och sen är det helt plötsligt slut på vår helg och måndag igen!
anyway, nu ska jag fixa ihop lite käk & sen ska jag leta på mina hästkläder (förmodligen damma av dom också haha) och åka iväg till linnea för att träffa Goldie igen och fota dom lite, ska bli superkul! dessutom slipper jag somna själv ikväll också hihi, skulle kännas riktigt tomt att somna utan någon inatt när jag haft sällskap tre nätter i rad av min finaste ♥

bigmoma news.. soon

ÅH ÅH ÅH stora & glada nyheter ramlade nyss in i min inkorg! herregud vad jag vill berätta nununu.. men säger ingenting förrän allt är helt klart ;) måste snacka ihop mig lite med klingan först också hihi

en hälsning till julia ♥

- trots avståndet mellan dig & mig och att vi inte ses varje dag som vi var så vana att göra förr, så hoppas jag du vet att jag ändå finns här för dig hela tiden! whenever you need me, just make a phonecall and I promise I'll pick up! du är fortfarande än av mina finaste vänner och jag älskar dig gullan. du & din kärlek kommer att fixa det här utan problem, det vet jag! pussar & kramar till Julia Almén från din knasiga vän som saknar dig & tänker på dig ofta ♥



feels amazing!

sjutusen faktasidor & en hyfsat bra analys senare sitter jag nu helt fri (nästan) från plugg! har endast boken kvar nu & så ska jag plugga lite matte under lovet, men åh så skönt det är att ha fixat allting nu. fanns verkligen stunder där som jag hade god lust att hoppa av skolan haha, men känner mig sjukt nöjd som fixat flera veckor fulla av läxor, prov, uppsatser mm. känns hur fint som helst och nu tänker jag ta kvällen till att slappa och inget annat = fem av fem toasters.
imorgon följer jag med mitt hjärta hem efter skolan & sover där. på lördag kommer pappa & hämtar oss och så sover vi hos mig under natten för att sen vara hundvakt åt nelson hela söndagen och så tror jag han åker hem på måndag igen. åh vad jag ser fram emot det här lovet och fy vad livet leker för mig just nu. underbara vänner, underbar pojkvän & ett stort plus att syster flyttar till kumla i veckan (tror jag iaf) hihi, även om jag säkert kommer att sakna henne när hon är borta. men å andra sidan får jag också bo i en lite större stad då och då ;)

mittiveckanknölen check

Onsdag är verkligen mittiveckanknöl, när man väl har tagit sig förbi den så är det rätt chill.. torsdag, fredag sen helg! längtar extra mycket till fredag nu också, dels för att det är lov veckan efter & dels för att jag börjar lovet med världens finaste pojkvän. underbart!
har även checkat av ett lyckat psykologiprov & ska snart sätta mig för att skriva analysen på geografin, det allra sista jag gör innan lovet! dock har jag fortfarande kvar engelskaboken & en uppsatsskrivning på den men eftersom jag inte har läst något så tar jag det efter lovet istället ;)
livet leker

alla ♥ dag

har skrivit mitt livs sämsta spanskaprov, förfrusit benen & fötterna på väg hem från bussen och nu sitter jag med nästa provplugg framför mig och har ingen som helst lust med någonting!
alla hjärtans dag ska vara fint och mysigt och här sitter jag ensam utan min kärlek och beklagar mig över allting. vill så gärna spendera kvällen med honom men bussarna går inte & mamma jobbar till sent så har ingen möjlighet att ta mig till laxå ikväll och detsamma gäller honom. åh det är så jobbigt att inte få vara där man vill när man vill det!
dessutom kunde vi inte pussas så mycket i skolan heller eftersom jag inte vill smitta honom haha, vilka problem jag har.
hoppas alla andra små förälskade människor där ute får en finare alla hjärtans dag än vad jag har.
nu ska jag fortsätta att plugga på min dumma psykologi och sen försöka orka ta tag i geografin! pusspuss

plugg & städ-dag!

underbara dag! astman, andningen & hostan är mycket bättre idag. dock rinner fortfarande näsan haha men det gör ingenting, så länge jag kan andas ordentligt ;) har spenderat förmiddagen i skolböckerna. spanskaplugg en timma & psykologiplugg i tre timmar sen käk & långpromenad med nelson i fina vädret :) vi gick ner till sjön och gick ut på isen hihi.
nu väntar en städning av mitt rum, garderob & badrum för hu vad jag har stökat till det. efter det ska jag dyka ner i spanskaboken igen :)

vad jag vill just nu..

pojkvänsmys
fruktsmoothie
vara frisk
kunna träna
pojkvänsmys
pojkvänsmys

hej jag är sjuk hej

en snygg vän ;)
ligger nedbäddad i sängen laddad med halsduk & näsdukar. önskar inget hellre än lite pojkvänsmys i den här eländiga förkylningen :( i stället har jag hela skolan bredvid mig och bockar ivrigt av min attplugga-lista. än så länge har jag iaf röjt undan svenskarapporten och är helt inne på att avsluta mina jäkla frågor på geografin så att jag kan börja med analysen som säkert kommer ta sju år den också.
sov hos emma natten till idag och när jag vaknade så kände jag mig helt hemsk haha. lungorna & näsan har totalsvikit mig nu, nyser hela tiden och blir överansträngd bara av att gå upp för trappan. kul det där med astma.. fast nä.
trots det så var det himla mysigt med emma igår! filmmys, godis och tjejsnack brukar alltid lyfta mitt humör en smula. synd bara dagen efter när man inser hur mycket man faktiskt har att ta tag i så bäst att jag fortsätter nu.

plugg, plugg och så plugg

drunknar i söta ord från min finaste samtidigt som jag känner hur jag verkligen borde ta upp den där jävla spanskaboken, fysikboken, geografiuppsatsen, engelskaboken, engelskaglosorna, svenskarapporten osvosv.. helvete vad skolan äter upp mig :( har ingen som helst aning om vad jag borde prioritera heller.. spanskaprovet är på måndag, psykologiprovet på onsdag och geografin ska lämnas in till slutet av veckan, engelskauppsatsen skrivs på fredag och glosförhöret är på måndag och svenskarapporten måste också in. åh glömde den där jäkla powerpointen i ekonomin också, great!
känns kanske som att jag måste slita mig från min fina kille en stund & pluggkötta lite innan jag stiger på buss 704 till emma! hoppas att en kväll med henne kan få mig på bättre tankar :)

det var en gång.. :)

när det var som bäst! ebba, linnea, olivia, sanna & jag samt björnarna diesel & nugget ;)
jag & joi ♥

morfar & jag ♥ åh
lina & jag i norgestugan :)
fina stunder med bästavän ♥
jag, pirsech & ebba!
bad i fågelsjön! ebba, sanna, emma & jag ♥

te quiero mi novio ♥ vs sjuk usch

bild från förra vintern.
Följde med älskling hem efter skolan igår och sov kvar där under natten. kollade film, åt mat och myste en massa. att bara få vara nära honom gör mig så himla glad och jag är så tacksam att jag har honom ♥
Imorse var vi dock tvugna att gå upp alldeles för tidigt fastän båda helst hade legat kvar i sängen hela dagen lång. Jag hade inga lektioner fram till halv ett heller så det kändes extra segt att åka in, men tänkte att jag skulle ta till vara på den tiden i skolan & röja undan lite plugg! dock hann jag endast skriva en uppsats om etiskt perspektiv inom idrotten innan jag fick hemskaste krampen i magen och hela huvudet började snurra! fysjutton. jag var ensam också, varken jonathan eller linnea var hos mig så jag tänkte att jag säkert skulle dö eller nått & så skulle någon stackare hitta mig haha. nä blä, tänker alltid det värsta ;) stängde av datan bums och stappla mig iväg mot skåpen, kände hur likblek jag var i ansiktet och hur jag var tvungen att lägga mig ner riktigt snart innan jag ramla ihop där i korridoren.
pappsen kom iaf och hämtade mig snäll som han är och när jag kom hem kilade jag direkt till soffan där jag fortfarande ligger.
Nu känns det iaf bättre, är mest yr i huvudet men illamåendet & magontet är borta vilket är skönt! Ska fortsätta min pluggtorsdag medans mamma lagar mat åt mig som jag ska försöka trycka i mig, åh när man mår dåligt är det verkligen skönt att ha föräldrarna nära till hands. ♥

they don't think what they say before they open their mouth..

har satt mig till rätta i lillebrors säng haha. hans rum var så mycket varmare än mitt så kände att det var skönare att sitta här.. dessutom, det han inte vet lider han inte av!
har nästan precis kommit hem från en kväll på marieberg. dock skulle jag endast köpa skor men kom hem med lite annat också, bland annat två jättesöta ringar som mammi köpte åt mig ♥

skolan idag var lika ovärd som igår. kom dit & gick till lektionen 10 min försent, lite lagom sådär. dock var det bara jag & na-ná som hade kommit då men efter en stund kom även simon och viktor. 4 pers på infolayout är nästan bra ju! älskar att alla ser den lektionen som dropin också haha, vi kommer lite när vi vill & går när vi är klara med det vi ska göra.
efter det försökte jag få tag på jonathan & linnea men näe inte alls, båda låg och sov så jag fick umgås med na-ná & gänget en stund innan my kom och vi gick och käka, sen kom faktiskt jonten också!
efter lunch var det spanskadags, var helt inne på att stanna lektionen ut idag eftersom jag har alldeles för mycket frånvaro från språket.. men så fick jag helt olägligt ett himla dumt sms (kommer dock inte skriva vad det handlade om här) som gjorde att jag blev himla orolig och jag kände hur hela jag började må illa.. fy. drog en vitlögn om att jag skulle till frisören & kilade ifrån snabbt som attan till jonathan & pratade ut om mitt spontana problem, så glad att han fortfarande var i skolan!
tog tidiga bussen hem & stannade till vid ekonomen på vägen dit för att prata & kramas lite med admir. älskar att han är så nära om dagarna för hu vad jobbigt det är att vara ifrån honom ibland.

nu vetifan vad som ska göras. borde plugga men det tar jag när jag kryper ner i min egna säng sen ist! känner att jag ska somna tidigt ikväll också & hoppas på att morgondagen har lite mindre action med sig tack.

dum jäkla måndag

sitter & pratar med min snygging i väntan på tacos, mums!
helt kort & ovärd dag i skolan i form av ett träningspass på morgonen & en engelskalektion, wey. hatar när man gör sig besväret och åker in sånna här dagar! well oh well, fick ju pussas lite iaf och det gjorde hela min dag :)
imorgon ska jag & mamma kila in till marieberg för att handla lite och på onsdag tillbringar jag nog natten hos admir, känns som det blir en helt okej vecka trots allt :)
har dock fortfarande en hel plugghög kvar att ta tag i..

don't make this easy, I want you to mean it.

norge, lom!
plugg upp till näsan och det känns som att det bara blir mer & mer!
har räknat ut att jag måste läsa 23 sidor/dag i and then there were none för att hinna klart med den innan deadline. har spanskaprov nästa måndag, psykologiprov nästa onsdag (?), geografiarbetet ska vara inlämnat v. 7 och så måste vi skriva någon skit om våran praktik också.
herregud jag vill inte ha mera nu! dock är detta ingenting mot hur vi hade det innan praktiken. pjew, det där sportlovet känns så långt bort fast det bara är två veckor kvar.. men hu så efterlängtat det är! ska se till att vara klar med allt plugg innan lovet så jag kan ta vara på varenda dag när jag har ledigt sen :) men såhär är det att gå samhäll gott folk! ettorna tror dom har mycket nu haha, men det är ingenting mot vad dom kommer få i tvåan. så jäkla skönt att ha gått halva tiden iaf.
imorgon ska jag & linnea skriva ett mail gällande projektarbete också! vi hoppas på att kunna åka utomlands och volontärarbeta så vi får väl se hur det blir med det :) om det inte blir som vi hoppas är mitt andra val att åka hem till norge, bo hos någon släkting ett tag & göra ett arbete där. we'll see!
nu ska jag ta ett pluggbreak och göra rent akvariumet. so long

you give me the kind of feeling, people write novels about

solen skiner, plusgrader utomhus & hela ellen är alldeles lycklig!
känner att enda sen admir klev in i mitt liv så har allt bara blivit bättre, jag är mycket gladare än jag var förut och jag älskar känslan av att vara riktigt kär.
känns helt galet att jag har hittat någon som förstår mig så bra, någon som jag känner att jag kan prata med om allt och som samtidigt älskar mig tillbaka, precis för den jag är.
han är otroligt bra, den bästa faktiskt ♥


linnea 18 år!

hemma efter en kanonkväll med fina vänner! mycket prat, skratt, "sanning & konsekvens" mm hihi och när alla gått hem fick jag krypa ner med admir på en madrass & somna i hans armar, helmysigt!
vaknade rätt sent allihopa idag, käkade frukost & gick åt varsitt håll, linnea & viktor på kalas och jag & admir till buss/tåg!
nu ska jag snart dra igång o.c avsnitt & lägga mig i soffan! pjew vad trött jag är. verkar synas på mig också för jag gick förbi en gammal tant & gubbe på konsum förut som stanna, tittade på mig & utbrast "ojojoj här har vi en som är sömnig!" haha.
slänger in några bilder från kvällen! enjoy

nananana come on!

det kommer bli en galet bra kväll! hu vad taggad jag är, vill bara att klockan ska slå 17.08 då min buss går iväg till hallsberg för en kväll full av dans, onyktra människor, skratt & fyllelekar hihi. helt underbart med andra ord :) ännu bättre att min finaste kommer finnas på plats också och att vi sen får somna i varandras armar.. säkert på ett golv nånstans but still, i varandras armar ♥
sannis var här en stund förut & luncha med mig! hon hade med sig sin lilla vovve också som nelson tyckte var jätterolig! dock försökte han several times sätta på turbo så jag börjar misstänka att min hund är lagt åt fel håll hihi.
nu ska jag fortsätta fixa mig innan kvällen startar!
ha en lika grym kväll som jag kommer ha alla, puss!

I may be bad but I'm perfectly good at it

klingentard


Hade helt missat den här låten med rihanna (??) hur fasen.. anyway, nu spelas den upprepat här i sängen tills jag har kommit ikapp alla andra & börjat tröttnat på den.
kom hem från min skoltripp snäppet lyckligare som människa! min pojkvän är otrolig, helt underbar. jag är galet kär! har även fixat ihop en tårta till linnea & den blev mer än lyckad faktiskt, så känner för ett stolt ögonblick.
funderar på om jag ska vara hemma från praktiken en dag till? det är sista dagen men hu.. jag var hemma idag & då känns det knäppt att gå dit imorgon, dessutom vill jag helst hoppa omkring hemma hela dagen och tagga bästis födelsedagsfest och det känns som jag vill ha tiden på eftermiddagen att fixa mig osv. hm
blev nyss inbjuden till nästa 18årsparty också haha, herregud vad jag älskar att 93orna fyller vuxna i år, party hela året! hellyes
nu ska jag kika o.c tills jag somnar! puss

take my hand, kiss my lips.

slänger upp ett snabbinlägg innan det är dags att gå till bussen! måste kila in till hallsberg idag för jag glömde mina spanskaböcker i skolan och har prov efter praktiken buhu :( från den ljusa sidan kan jag iaf passa på att pussa på min älskling samtidigt! dock hinner vi bara ses en stund innan det är dags för mig att åka hem till nelsonbusen igen.
i eftermiddag hade jag tänkt baka ihop en tårta haha, får väl se hur lyckad den blir för jag är ingen vidare tårtbakare.. men vad gör man inte för sin bästa vän? :)

du är med mig, överallt

jag sover nog nu. och förhoppningsvis drömmer jag om mitt hjärta
det här är ett tidsinställt pytteinlägg serni :)

jag har världens finaste pojkvän
så kär ♥

alive with the glory of love

befinner mig i köket efter att ha cyklat hem från caféet, fick sluta tidigare idag eftersom det inte händer så mycket där på tisdagar! inte mig emot :)
nu sitter jag & nisse och lyssnar på det enormt irriterande ljudet från nelsons pipleksak, herregud.. varför köpte jag den? måste ha hatat mig själv då. dock tycker nelson att den är suuuperkul och det är väl huvudsaken :) förövrigt så har jag ett hack i handen efter ett försök att fånga en flygande kniv. plåstret verkar inte räcka för det har läckt igenom nu märkte jag. tur att jag är van vid att sånt här händer mig, skit man får ta när man är klantig!
använde mig av en kassa-apparat för första gången idag också & det var faktiskt min fd dressyrtränare anna som hade den äran att bli min första kund ;) trevligt att se henne igen!
anyway. nu väntar en sockerkaka och o.c på mig! puss

RSS 2.0