film från ettan! :)

hittade den här söta filmen på julia (+ lite jonathan) från ettan :)

Something beautiful - NEEDTOBREATHE

gammal dator resulterar i gamla bilder..
skriver några snabba rader innan jag går ner & fixar ihop något varmt att dricka och mumsigt att äta! åkte hem från skolan lite tidigare idag, dels för att vi hade hål i 3 h innan sista lektionen och dels för att jag har ont i huvudet! sitter vid en helt annan dator än min egna som jag är van vid haha.. för den har laddningssladden dött på så nu får jag inte igång datan :/ pappa får fixa sen..
jajaaa nu ska jag kila ner & mysa ner i soffan :)

one day you'll wake up and you'll be missing me

sitter alldeles slut i soffan efter att ha kört aerobics i ett par timmar haha. elin & jag fick i uppdrag att lära ut någon slags koordinationsträning imorgon för utökad idrott. och såhär precis i sista minuten (som vanligt) så kommer vi fram till att det är lättast att göra en aerobicdans! så jag har suttit och tänkt ut en koreografi & lärt in den, letat passande låt osv osv hela dagen. men nu är det klart och måste säga att det blev hejdundrande bra! för att inte vara dansare så äre klart godkänt haha :)
nu väntar jag på att mamma ska komma hem från dalarna för det är lite tomt på females här i huset. hela helgen har både amanda & mamma varit borta så det har bara varit jag, dadda & johan!

save me from danger

idag för många år sedan flög fina moster upp till himlen. vila i frid vår ängel, vackrast av alla! ♥

we weren't born to follow - bon jovi!

nisse & simba, inga linslusar direkt ;)
en nöjd ellen åkte hem från skolan idag med både svenskauppsats inlämnad och spanskaredovisning avklarad, samt hållit i en idrottslektion tillsammans med bästa vännen som blev mycket lyckad och vi fick våra kära klasskamrater precis till det stadiet vi ville nå.. gråtandes på golvet, perfekt! nu har dom fått motion så det heter duga dom rackarna ;)
hände även något helt (för mig, jonte & linnea) väldigt ovanligt today.. vi var alldeles klara med ekonomikapitlet (!!!!) så våran 2 timmars lektion blev plötsligt väldigt kort och vi gick till älskade café istället! bättre upp så ropade cafétanten ut "gratis kaffe!!" amazing! den koppen höll mig vaken hela bussresan hem :)
ikväll ska jag till fina linnea och ha filmmaraton! blir en himla bra fredagskväll/natt! ♥
åh ni skulle ha sett alldeles nyss förresten.. min tjocka katt simba brukar hoppa upp på fönsterbrädan utanför köket när han vill in, men nu är den täckt med is.. så istället blir det att han hoppar upp, halkar in i fönstret med en himla smäll och sen ramlar tillbaka ner på backen igen! HAHAHA jag dör det ser så galet kul ut när en svart hårboll dundrar in i fönstret! ,) mina katter är allt bra goa & jag har en känsla av att min vovve kommer bli .. unik! mihi
men på riktigt.. jag skulle gå under utan mina katter! crazycatlady speaking

crowd is calling

var alldeles död när jag åkte hem från skolan idag, somnade på bussen & har ett svagt minne av att jag drömde någonting så hoppas för allt i världen att jag inte pratade i sömnen som jag brukar göra när jag drömmer, det vore himla pinsamt.. hoppade av vid mammis jobb & slängde i mig en hel drös av pepparkakor i väntan på att hon skulle bli klar så vi kunde åka hem!
sen har hela dagen bestått av plugg i mängder, svenskauppsatsen är alldeles snart avklarad & spanskaredovisningen får fanimej duga. så nu ska jag bara luta mig tillbaka resten av kvällen och vara nöjd haha. har förresten hemskaste träningsvärken i magen också så det gör ont varje gång jag skrattar, nyser eller hostar! menmen, vad gör man inte för att hålla figuren? höhö. sen ringde en snubbe alldeles nyss också..
- hallå det är ellen!
- ja hej, är det susanne jag talar med?
- ehm nä.. det var ju då ellen.
- aha.
undrar vad han tänkte..

it goes on and on and on

eric, jag & jesper i 7an haha
burrr.. sitter och tinar upp i min varma säng efter att nyss ha kommit hem från lång skoldag! tror vi tog ut all vår glada energi i början av dagen för fy vad mycket som var roligt då haha, men framåt slutet av dagen så låg både jag, Linnea och jonte och halvsov i café för att sen kämpa oss igenom sista sega lektionen (geografi) som slutade 5 minuter efter att bussen gick. om det är något jag blir sur på så är det att missa bussen och behöva vänta en timma till i skolan.. blä. gick då till god smak en sväng med alvina & eric i väntan på bussen, drack varm choklad och fika! muums.
nu väntar en pluggkväll och förhoppningsvis något roligt också haha.
STORT grattis till min fina vän niklas som fyller hela 20 år idag också, hoppas du får en alldeles fin dag! puss

when the stars go blue - ryan adams

ser ni hur stora dom har blivit? pojkarna på bild! ♥
hela livet är en berg&dalbana, visst är det? upp & ner hela tiden och åkturen stannar aldrig i den roligaste kurvan. well done där ellen, jäkla poet!
jag saknar min fina vän julia så mycket sååå! dagarna går så bra med jonathan & linnea, dom gör verkligen allting snäppet roligare och lättare i skolan/på fritiden.. men när jag verkligen tänker på dig min vän, så tänker jag på hur grymt bra det var att ha dig varje dag och det är då jag saknar dig som mest! puss
men min lilla berg&dalbana har allt några härliga svängar den också! nästa vecka åker jag och hälsar på valpen som kommer att finnas i mitt liv i kanske femton år framöver. woah jag ska bli mamma, slå den! :) och nu när snön har lagt sig ordentligt är det himla bra julstämning överallt också och jag älskar det!
sen att kärleken inte vill sig.. det är en grej som jag verkligen inte vill prioritera nu och ser på det där klassiska "killar kommer & går, vänner består!". och jag har trots allt dom allra finaste vännerna kvar vid min sida ♥
avslutar med en bild på tjejerna också! för söta


ikea <3

Har alldeles nyss blivit uppdaterad med ännu fler mysiga valpbilder! tänkte dela med mig av dom här men så funkar det inte att ladda upp bilder.. typiskt.
anyway, dadda & jag har varit inne i örebro en sväng idag & inhandlat lite nödvändiga grejor till hemmet :) jag lyckades smila till mig en ny mysig matta till rummet och lite saker till mitt lilla badrum, härligt! Stackars lillebror har helt evakuerats från det där badrummet, skåpet är fullproppat av tjejgrejer - smink, lotions osv - och det till&med luktar tjej där inne haha.. så han sätter inte sin fot där inne nu för tiden ;)
nu ska jag kolla på en film som jag nyss laddade ner & hoppas den är bra :)

rumbyte!

Huh! Har tillbringat hela eftermiddagen fram till nu med att flytta in till huset :) Det är så kallt på mitt rum nu och blir så jobbigt i längden att gå in och ut.. in och ut, speciellt på morgonen när det är iskallt, man precis har vaknat och måste kissa haha! happ nu vet ni det också ;)
Men såhär mysigt lever jag nu i alla fall!

och så min söta lilla walkincloset!
kommer nog trivas bättre här inne, måste fixa en liten plats åt valpis också som ska bli min sambo tihi. och så kan missarna sova hos mig hur mycket dom vill :)

du är bäst nu, men du var bättre förr

geoprov check! fyfasiken vad skönt det känns att ha avklarat det där nedrans provet nu.. sen om resultatet blev tiptop är en annan femma, men gjort är det i alla fall så nu kan en stor sten ramla från ellens samvete!
dock har jag fortfarande ett dumt spanskaprov imorgon så det är nog bäst att jag sätter igång att plugga inför det lite nu haha, har knappt kikat på det än! dumt som sagt. men känner mig hyfsat lugn inför det ändå så får försöka lita en gnutta på min magkänsla :)

faller jag nu går jag sönder

jag & strumpan inne på monki!
Majorpissed ella sitter i köket där hon har befunnit sig enda sen hon kom hem från bajsskolan. Jag har fetaste geoprovet imorgon och kan långt ifrån allt än, åh vad dumt dumt dumt att jag ALLTID skjuter fram provplugg till dagen innan, DUMMA MIG! Och på fredag har jag spanskaprov som jag inte heller har pluggat något inför och idag hinner jag inte för idag måste jag prioritera geografiskiten.
Det här är inte roligt, inte alls.
I helgen måste jag påbörja en gigantisk svenskauppsats också ÅH! känner att jag måste avrunda det hela med att göra något sjukt galet kul också.. *smsar bästis*.. väntar på svar, hoppas på bra svar!
Åh nu ska jag fortsätta plugga & trycka i mig en hamburgare eller två haha. Sen ska jag glo lite på förnedringstv för att rymma från plugget en stund :)

Omkom i ridolycka.

Läste alldeles nyss om en sjuårig flicka som omkom i en ridolycka idag. Hääär kan ni också läsa..
http://www.dn.se/nyheter/sverige/flicka-avled-efter-ridolycka-1.1209276
Verkligen helt sjukt hur farlig sporten är och det är synd att många underskattar den när ridsport faktiskt är den tredje farligaste sporten i världen.
Olyckan skedde på en ridskola och då är det extra viktigt att ledare och skötare runt omkring har 100% koll så att ingenting händer (speciellt när så små barn är inblandade). Självklart sker det olyckor ändå men enligt mig så ska man ha såpass bra koll att en häst inte kommer lös i alla fall.
Well, rest in peace lilla ryttare.

Knock on my door and I'll let you in

Vaknade helt sjuk när pappa väckte mig vid sex. Somnade om och vaknade vid 13.00 i stället haha.. då av att mamma tyckte det var dags att pallra sig upp, annars hade jag nog sovit ännu längre.
Men usch, har haft ont i huvudet och halsen hela dagen och är genomförkyld! Dock har jag gjort lite nytta och tagit tag i plugg.. känner ändå att jag måste släpa mig till skolan imorgon för att inte hamna efter! åh vad jag önskar att jag inte hade valt en plugglinje ibland.
Menmen, för att muntra upp lite så ska jag visa bilder på valpisarna (iiiih) som jag fick direkt efter att dom ploppat ut.

Är dom inte helt sjukt söta? Tikarna ligger på rosa filtar och hanarna på blå. Underbara!


bli med valp!

jej kolla vad mamma kom hem med till mig idag? åh hela jag håller på att spricka av förväntning! Om ca 2 veckor får jag träffa min lilla valp för första gången, kan knappt vänta! :)

Min pappa är bäst ♥

DADDYS DAY!
Well, vi har alla våra egna små förebilder i livet och pappa är utan tvekan en av mina! Hela mitt liv har jag varit pappas lilla flicka (kliché) och det kommer jag fortsätta att vara. Jag menar.. gubben lärde sig hästar för min skull, vad mer kan en dotter begära?
Du är allra bäst lilla pappa, jag älskar dig! ♥

patetiskt, sorgligt osv. :)



Låt mig ha kvar minnena och låt mig gråta tills jag somnar. Må bra av att se mig må dåligt, det var ju såhär ni ville att det skulle bli?
Men jag förstår verkligen inte varför man hela tiden måste trycka ner någon, som redan har förlorat det som betydde mest för henne, för att själva må bra..
För om det inte var viktigt, då skulle dom låta henne va. Woah vilken brist på liv man måste ha om alla samtal bygger på skitsnack om varandra. Kanske är det inte jag som har ett sorgligt liv trots allt?

Lilla lady - Daniel Adams-Ray

Nu är jag fitforfight för den (tydligen) iskalla vintern som väntar! Åkte in med mammsen till marieberg idag & införskaffade två nya skor eftersom mina sneakers är rätt värdelösa dessa tider.. synd för jag älskar sneakers :) Men så är dagsläget. Fick även med mig en ny bh, smycken & jeans hem!
Gårdagen spenderades hemma med filmmys, helt okej! Ikväll däremot får vi gäster så vi ska äta mummamat som pappa fixat, suuupergod efterätt som jag har fixat (!!) och ha trevligt fram till sent. Imorgon måste jag verkligen plugga till veckans geografi & spanskaprov, sen åker jag nog välförtjänt till hallsberg och stannar natten hos bästis! Förutsatt att hon kan förstås, men hoppas på det :)
pusspuss

Ida här!



Shululul lille lady, som vi säger här i Stockholm. Nä, men jag hade bara tänkt slänga in ett litet inlägg om vem jag är och vad jag gjort! Som ni ser har jag gjort om Ellens design totalt, hoppas du blev nöjd :) Den liknar min asmycket, men vafan.. Den är ursnygg haha. Hoppas ni andra också tyckte den var fin.

Och vem är då jag? Jag heter Ida Forsberg och är en kompis till Ellen. 16 år (alltså 94a, ett år yngre än Ellen) är jag och bor i Stockholm. Lärde känna Ellen genom Esperud gård då jag och min kompis Sofia kom dit för att rida. Där träffade vi underbara Ellen. Vi har vart där en antal gånger och det är alltid lika kul att vara där för att träffa alla! Ellen lärde vi känna mest och längst. Tack för att du stått ut med oss och lärt oss saker inom ridningen! Du är guld värd. Det vet du.

Nu får ni läsa Ellens blogg flitigt. Pusshej / Ida, liptip.blogg.se


det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå

jag ser sprickor i horisonten som ingen ser, hur saker blir stora på nära håll
det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer, är det här allt tror jag nog att jag vänder om
igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför
jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, se mer än jag ser, nått kommer brännas ned
en miljon på banken men ingenting att leva för
min mest spelade spellista just nu tihi, åh killen är alldeles för bra!
d a-r
DANIEL ADAMS-RAY ♥

So stung - Howie Day

hur skönt ser inte det där ut nu? ta mig tillbaka!
mojsgojs jag har hela huset för mig själv i några timmar! mamma, pappa & amanda är iväg på nån föreläsning gällande adhd men jag hade ingen som helst lust att hoppa in i en kall bil i snöstormen ute så jag blev kvar hemma i stället, mycket trevligt!
ska nog hoppa i badet om en stund men först ska jag slänga mig ut i kylan till mitt (under vintertid väldigt opraktiska) rum och ställa in en fläkt där så jag inte fryser ihjäl inatt. sen ska jag ställa in en kattlåda åt missarna också för dom vill under inga omständigheter kissa i snön. tack&hej

en miljon på banken men ingenting att leva för!

Daniel Adams-Ray är helt klart en kille värd att lägga ner många tysta stunder på! Gubben i lådan och dum av dig har väl dom allra flesta hört vid det här laget (om inte synd för dom) men här är iaf två lite nyare låtar med sångfågeln, enjoy!
Daniel Adams-Ray – GryningspyromanenDaniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
vilket väder förresten.. jag och jonathan har trallat omkring på skolan hela dagen utan att haft någon seriös lektion förutom spanska. dagen spenderades i stället i café så som alltid (haha) grubblandes över hur mycket snö det ska komma :) när jag gick till bussen blev skorna alldeles blöta och det var INTE smart att välja låga strumpor, tygskor och lite lite för korta jeans. bussresan hem fick jag lida med frusna tår & när vi nästan var i askersund så började blod rinna från näsan också (!!) tur man nästan var hemma.
neheja nu ska jag grädda lite våfflor och kolla vidare på snöstormen utanför! puss älsklingar

Stairway to heaven - Led Zepagain

man blir rätt ledsen när man trodde så mycket om en person som pangbom lämnar en bara sådär.. mitt i allt det dumma, precis när man mår som jobbigast och när ingenting fungerar.

too much of everything is too much

mamma & jag :)

motorcykeln som sedan jag var 10 år har rest omkring.. sjukt!

läskig gubbe som skrämde skiten ur mig när han plötsligt rörde sig.. omg.
har haft ett sånt där underbart lov.. så det låg liksom bäddat för att det skulle sluta himla dumt, så är det ju alltid. men efter ett litet snack med vännen jonathan som tyckte att jag skulle göra det bästa av helgen iaf så bestämde jag mig för att lyssna på honom & kilade iväg till sthlm! emma & julia var också himla peppande! åh vad bra det är med vänner, tack för att ni alltid finns där mina hjärtan ♥
så nu har jag haft en liten resa till sthlm! bott på hotell och hälsat på faster & hennes man, hur kul som helst :) gick en massa på stan idag också och sprang på en asiatisk kille som sen sju år tillbaka hade åkt omkring i världen på en motorcykel (wooaaow), helt jäkla amazing ju. han hade varit i nästan hela världen och nu var han i sverige.. vilken kille, helgrym! kan bli en bra förebild för mig som vill resa mycket i livet - kan han så kan bannemej jag också! ;)
älskar verkligen stockholms stad och kan absolut tänka mig att flytta dit så fort som möjligt haha. enda tråkiga är väl bara när man ser uteliggare och sånt på gatorna.. när jag såg en liten gubbe vid ett gatuhörn idag med en lapp där det stod "jag är hungrig" på så blev mina problem plötsligt väldigt väldigt små och det var svårt att hålla tillbaka tårar. livet är alldeles för orättvist ibland och sånt där är jag svag för att se tyvärr. jag & lillebror gav honom pengar för usch.. man kan ju verkligen inte bara gå förbi!
anyway.. på hemvägen fick mormors grav ett besök, jag tände ljus på den och grät ut lite i mammas armar. för vid hennes grav kan jag inte hålla tillbaka tårarna. jag saknar henne så otroligt mycket och jag vet inte hur många gånger jag har tänkt "varför är du inte här när jag som mest behöver dig?". jeg elsker deg bestemor och åh vad du fattas oss ♥
väl hemma och inne på konsum fick jag ytterligare en såndär chans att göra livet lite bättre för någon. jag hittade hundra kronor på golvet och skänkte dom till fattiga barn. dumt kanske en del tycker men själv anser jag att dom behöver dom bra mycket mer än mig, hundra kronor hit och dit har ingen betydelse för mig och då är det bättre att ge pengarna till någon som är i stort behov av dom. så nu kan jag väl bara hoppas på lite karma.
i morgon ska jag träffa finaste emma och prata ut en massa med henne som får lyssna på mina problem haha. på måndag börjar skolan igen.. fyfan.

en liten hälsning, från mig till dig!

en liten hälsning till världens härligaste lilla tjej!
jag har inte glömt bort dig & dom andra, det var så himla kul att vara eran ridledare och jag saknar er massor! är säker på att vi springer på varandra någon dag någonstans :) tills dess får du & dom andra göra mig riktigt stolt och visa världen vilka grymma och duktiga ryttare ni är, för det är ni verkligen! :)

puss & kram till lilla linnea ♥
/ellen

te amo

min allra bästa ♥
hej hjärtan!
har alldeles för en stund sen följt emma ner till bussen! hade en himla bra kväll igår med prat om allt mellan himmel och jord och det är skönt att prata med någon som vet exakt vad jag går igenom ♥ sen somnade vi när klockan slagit sent, vaknade sent & startade dagen med baguetter som snälla mamma hade varit nere och köpt till oss på morgonen tihi, en glad & mumsig överraskning :)
nu har jag bokat tåg också så imorgon vid tre åker jag iväg till mussemus & tillbringar två nätter hos honom. sen på torsdag blir det hemfärd och så hoppas jag på party samma kväll haha.. hoppashoppas.
får bli ett kort inlägg för jag har himla mycket att ta tag i idag! puss på er

RSS 2.0