besök av dom bästa!

 
Dagens minus: 
- Vädret SUGER. Regn & blåst och kallt, usch!
- Upptäckte att mitt rabattkort var slut när jag skulle åka med bussen, så jag laddade över 200 kr för att sen komma på att jag fyller om 2 dagar, och då får jag inte längre åka som ungdom. Helvete. 
 
Dagens plus: 
Mami och papi var här och köpte en cykel åt mig som tidig födelsedagspresent!! Så nu behöver vi inte slåss om julles längre ;) Så härligt att träffa dom igen dessutom, känns som att det var evigheter sen! Och som pricken över i hade dom med sig världens goaste lilla nelson också (plus en påse marknadsnougat). Känns så tomt när dom har åkt och jag måste återgå till mitt eviga tentaplugg, handla och laga mat.. åh. 

promenix i solskenet!

Vaknade äntligen upp till solsken & tog en låååång promenad i värmen tillsammans med min kärlek. Så fint längs stranden och jag passade på att ta med mig kameran för en gångs skull :) 
 

till sollentuna & tillbaka

Just nu i bilen :))

Hejdär!! 

Är pluggledig idag så hänkade på Julius till Sollentuna på en arbetsintervju. Två timmar i bil för typ tjogo minuters intervju, och nu är vi på väg hem igen. Meeen det verkar som den gick bra, så nu får vi vänta och se vad som händer! :) 

Har en fruktansvärd pluggångest med hur mycket som helst att få in i mitt huvud innan tentan om två veckor och vill verkligen inte att den ska förstöra lyckan på min födelsedag nästa fredag!! Får plugga stenhårt fram tills dess. Oh crapper 

home sweet home


Såhär mysigt har vi det här hemma nu, jag & julius. Båda älskar lägenheten & vi stormtrivs nu när vi har fått  den lite mer personlig!! Inser vilken tur vi har haft som kan bo så fint med perfekt läge. Underbart!! 

nyinflyttad!

 
 
Ja det var då själva fan vad allt har gått i hundranittio senaste dagarna. Fick nys om en lägenhet i Örebro i torsdags tack vare Jonathan och igår (onsdag) flyttade vi in. Herregud haha, inte ens en vecka tog det!! En jättefin liten lägenhet i Örebro, perfekt läge & jättebillig för mig & Julius. Har sprungit på IKEA efter dagens föreläsning & labbintro och shoppat både det ena och det andra men har säkert glömt hundra saker ändå. 

Samtidigt har vi börjat en ny kurs i skolan & jag har haft 4-timmarsföreläsningar från morgon till kväll hela veckan typ. Dock är det här verkligen min grej, anatomi med fysiologi! Så mycket roligare & mer intressant än vetenskapsmetodik!! Nu kallar jobbet snart igen. Fan vad jag vill sova
 

RSS 2.0