ledig dag ♥

Hallådär. 
Pluggade igen öronen med öronproppar innan jag somnade igår, för jag vaknar ju alltid av Julius alarm kl 06.00 varje dag. Och trots att jag är ledig & kan sova hur länge jag vill så lyckas jag fan aldrig somna om igen. Så idag var det verkligen såååå skönt att få sova tills jag vaknade av mig själv. Dock hade jag missade samtal & sms från bemanningen som behövde inhopp när jag vaknade, så jag hoppas att dom inte blir allt för arga på mig nu. 
 
Igår hade vi fullt hus hemma hos mamma & pappa. Min faster & farbror från Stockholm var och hälsade på så farmor, jag, Julius & Julia kom dit för att träffas, prata ikapp och äta mumsig lax & dricka vin i några timmar innan vi åkte hem till Örebro igen. Idag ska jag bara njuta av ledig dag för imorgon jobbar jag heldag och sen är jag inte ledig förrän onsdag nästa vecka! Den där turkietresan börjar kännas enormt efterlängtad nu. 

the land at the end of our toes, goes on and on

 
Jag är så extas att jag inte kan somna om, trots att klockan är 7.00 på morgonen & jag är ledig idag!! 
Jag har sådan sjuk hästabstinens och behovet efter att få sitta upp, rida ut på en långtur i skogen eller bli helt genomsvett efter ett träningspass på banan är större än någonsin nu. Men med plugg som drar igång om några veckor igen och mycket annat runtomkring så måste jag smygstarta lite. Därför la jag upp en annons på blocket igår, där jag berättade lite om mig själv och mina ridvanor & vad jag var ute efter (alltså, bara få komma ut i stallet och pyssla, mocka, rykta, rida lite ett par gånger i veckan). Och gissa om jag fick svar?? 

Hela kvällen ramla det in mail från höger och vänster & nu ska jag provrida ett superfint skäcksto på söndagkväll hos en tjej som behöver en medryttare. GUD. Jag är glad att jag skrev med i annonsen att jag inte har ridit på 3 år haha, för fy vad nervös jag är nu!! Men kul ska det bli också, och jag är gladare än någonsin! Äntligen äntligen känns det som att mitt liv hamnar på rätt bana igen. Det är ju bland hästar som jag fungerar bäst och verkligen är mig själv till hundra procent.

RSS 2.0