Sköldis till salu!

Hemma en stund efter några fina dagar tillsammans med Julius som vi har förgyllt med glass, promenader, wakeboardåkning, midsommarfirande, kompisar and so on! Hur bra som helst. Nu är jag dock hemma en sväng i samband med jobbintro så har passat på att busa lite och gå promenad med Nelson, betalat räkningar och lagt ut min sköldis på blocket då jag inte har tid för henne längre.. nu när jag knappt är hemma! Så om nån är intresserad så kan ni kika in och kolla annonsen! 
 
Har kikat igenom mina sökningar till universitet också och sett att jag har behörighet i allt jag sökt, vilket är skitkul! Nu ska jag lägga mig i solstolen en stund och slappa lite innan jag åker tillbaka till Örebro. Puss
 

bilägarn!

Nu är jag inte längre tjejen som glider på pappas bensin. Nu är jag tjejen som med pengar från sin egen plånka har köpt en bil för 17000. DE NI. Inget pappa-betalar-trams här inte och det känns bra, riktigt bra. Sjukt bra investering eftersom jag kommer jobba både i sommar och höst!

Så numera är jag ägare till en liten peugeot 206a. #roadtrip #nice #nice again

Grattis min gamla polle, mamma nu igen ♥

Har förresten fått höra att min f.d polle har gått och blivit mamma nu igen! Från att från början gå som fölsto - till att tillsammans med mig tränas upp och bli tävlingshäst - till att skadas några månader efter att jag lämnat henne - till att bli mamma igen.
Fina fina Roxane, grattis till ditt lilla föl ♥ Även om du enligt mig fortfarande hade mycket kvar att ge på tävlinsbanorna, flygandes över hinder precis så som du älskade.

hello sunshine

Det har börjat sjunka in nu, jag har börjat inse att jag inte ska tillbaka till mina älskade klasskamrater i höst. Att jag har nya äventyr som väntar. Det känns bra samtidigt som det är sorgligt. Spännande men osäkert, you know.

Nu är jag i alla fall hemhemma i Askersund och har spenderat flera timmar med min goa lilla hund. Vi har klippt päls, trimmat päls och han lät mig för första gången klippa mellan klorna som han är så försiktig om, vilka framsteg av min lilla Nelson! Sen har vi gått promenad också, precis lagom till att mamma ramla in så skulle vi gå så då fick hon också hänga med ut en sväng. Solsken, så fint!

Snart kommer pappsen hem också och då ska vi åka för att kolla på bilar åt mig, SO NICE. Fasen vad vuxen jag känner mig helt plötsligt. Bil villa unge

studentbomb!


bal 2012

jag och världens finaste Josefina ♥
och cyperngänget!
Linnea och Jonathan som har varit mina närmsta i klassen enda sen vi började ettan ♥
min älskling kom förbi och tittade lite ♥
jag och världens bästa Jonathan!
Jonathan, jag, Julia och Henning!
Bästa tjejerna!

Fast på olgy!

Har nyss vaknat. Nyss insett att jag inte har några nycklar, = kan inte gå förrän jag är säker på att jag inte ska upp hit igen! Vilket suger. För jag är jävligt hungrig.


Bildbomb, Cypern 2012!

Här kommer massvis med bilder från våran resa!
På Skavsta flygplats sprang vi på en grupp europaekonomer från Alléskolan, helt otippat!
Så sprang vi på två orienterarbrudar också, som skulle till exakt samma ställe! #liten värld
Förresten så gjorde jag mitt matte c kursprov idag och klarade mig med bra marginal, så nu har jag godkänt i både a, b och c. Det trodde jag faan inte om mig själv för tre år sedan!
Nu har Jullis tröttnat på att jag sitter här. Ska springa och mysa med honom ♥

Hej hallå Sverige!

Hej vänner!!
Nu är jag hemma i gråa Sverige igen, på bussen mot Örebro för att vara mer exakt. Efter 5 timmars flygresa med ungar som sprang omkring hej vilt och luftgropar med jämna mellanrum, samt 2 timmars buss och tågresa till Hallsberg så kan jag inte säga annat ön att det är så jäkla skönt!

Har ju SÅ mycket att berätta nu, men det får vänta tills jag har en dator till hands. Tills vidare kan jag iaf säga att det har varit en supervecka!

Nu ska jag till min grabb, somna i hans armar och pussas hela natten. Nära. Så fint.


RSS 2.0