vuelvo










nuuu tänkte jag blogga lite, efter en veckas uppehåll! en underbar vecka dessutom och den gick alldeles för fort! bilderna talar lite för sig själv också :)

och uujjuj det är så himla mycket att berätta så jag kan skriva i evigheter.. ska försöka dra igenom vad vi har gjort lite kortfattat iaf :)
vi kom ju dit rätt sent på natten förra måndagen & då träffade vi ivan & erik från örebro, dom spenda natten hos oss eftersom deras ac inte fungerade (stackars!) så det blev rätt sent i säng den natten. sen upp på förmiddagen för att bege sig till nissi beach, åh så fint! vit sandstrand, klarblått hav och musik från högtalare, guld! där låg vi hela dagen & blev kräftor hihi. följande dagar spenderade vi på olika stränder, bland annat macronisuss, och kvällarna/nätterna blev till att umgås med örebroarna lite smått. 
inte förrän fredagen gick vi ut och festa aset faktiskt! och det gjorde vi med ett gäng finskar som bodde på samma hotell, urtrevligt :)  
vad har vi gjort mer då.. hm. usch det är så mycket som sagt! snorklat, badat, solat, ätit god mat, shoppat osv osv. haft en grym semester helt enkelt!

men nej nu ska jag plocka ihop lite saker till morgondagen & kila ner till adam. sovmorgon ♥


Kommentarer
Postat av: Joonas Ahokas

Haa i found these pictures :D it take quite many hour but luckily i have much time when i'm working :D

2010-09-09 @ 01:38:18
Postat av: ellen

haha, how fun you found my blog! how are you? :)

2010-09-26 @ 20:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0