no regrets, just love

Tänk om alla mina dagar var lika behagliga och fina som idag!
Jag kämpade mig upp ur sängen imorse för att snabbt struggla mig egenom två lektioner i skolan :)
Efter det kom mamma och Nelson och hämtade upp mig och så åkte vi tre vidare mot ålderdomshemmet där min fina morfar bor! Det var allt ett par månader sen jag såg honom sist, och det gör lika ont i hjärtat varje gång jag tänker på att tiden inte räcker till..

Morfar är dement och vad han är på för humör varierar ofta och beror på mycket som jag inte riktigt förstår mig på. Idag var han dock glad, pigg och hyfsat "klar" om man kan uttrycka det så! Hela han sken upp när jag och Nelson kom fram "Är det Ellen?" frågade han och det känns lika fint varje gång han minns mitt namn ♥
Dessutom blev han helt till sig av att lille Nelson var med för morfar har nämligen aldrig fått chansen att träffa honom förut! Det syntes verkligen på hela honom hur han njöt av pälsbollens närhet.

Det var inte bara morfar som fick uppvaktas av Nesse idag, många andra på boendet vart också jätteglada över att se min lilla hund och dom klappa och gosa så det stod härliga till. Sicken lyx för Nelson att få så mycket uppmärksamhet från så många människor på samma gång ;)
Vi fikade lite kaffe och kex innan vi åkte iväg till nästa stopp - bilbesiktningen. Jag gick dock en långpromenad i Hallsberg med Nesse under tiden (mycket trevligare än att vistas på en bilverkstad).

Nu är jag hemma och har precis skrivit klart min eländiga projektplan som aldrig tycks bli bra och läraren tycks aldrig bli nöjd med den.. åh suck. Om han fortfarande inte vet vad jag vill få fram efter att ha läst min senaste pp, då vet jag inte vad jag gör!!

Kommentarer
Postat av: julia

Gu vad lik din morfar är din mamiii ellen!! PUSS

2011-10-01 @ 20:07:19
URL: http://juliaalmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0