nisse, världens bästa kisse!

Sitter med en klump i magen för imorgon när jag vaknar ska jag ringa veterinären och försöka få en tid så fort som möjligt åt min lilla Nisse ♥ Han har nämligen fått tårkanalen i ögat avsliten och hu, det ser inte alls bra ut :(
Det värsta besked jag kan få är nog operation, för det kostar multum och är ingenting som varken jag eller mina föräldrar känner att vi har råd med just för tillfället.. och vad ska jag ta mig till då? :(

Min lilla Nisse som jag så envist släpade med hem från mina kusiner för åtta år sedan då han bara var en liten kattunge. Det var inte alls planerat att få med en katt hem från det besöket, men jag kommer ihåg att jag tog med honom och satte mig i bilen - och där satt jag kvar tills vi åkte, tillsammans med min nyblivna pälsiga vän!
Sen dess har han funnits vid min sida varje dag i åtta långa år ♥
Jag skulle dränka mig själv i tårar om jag förlorade min misse

Kommentarer
Postat av: Amanda Gylling

Nej men fy, jag hoppas att de ordnar sig och du får ett bra besked och inte de värsta :( själv så har vi för många katter hemma.. katten hemma ska snart på bebisar igen.. vi måste ses snart med :)

2011-09-22 @ 11:32:07
Postat av: ellen

Det gick bra och dom fixade ihop det så fint så, han ligger och sover inne på mitt rum :) haha ja ni och alla era katter ;) ja det måste vi verkligen!!

2011-09-22 @ 15:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0