hejdär

sådärja ellen ig-fixarn! känns dock bra att halva klassen fick samma usla resultat som mig haha. men som jag sa förut så bryr jag mig inte så mkt & det verkade inte läraren heller göra.. "det här kommer ju inte att påverka ditt slutbetyg för du har ju gjort bra ifrån dig annars, men det är ju lite tråkigt när det händer" så lät det :)
i vilket fall så ska jag snart slänga i mig nybakade bullar made by johan & sen kila ut till josse och träna henne + hennes häst ramona i hoppning! ska bli kul att se hur mycket kunskap & erfarenhet som sitter kvar i mig men det ska nog gå bra!
skriver senare om hur det gick! pusspuss

hemska allergi!

'
sitter i soffan & snörvlar, nyser, kliar mig i ögonen osvosv.. hemska allergi!! hela dagen har jag gått omkring och nysit, ögonen har runnit/kliat & huvudet har känts som tredubbelt. pappa ska snart åka ner & fixa nya allergitabletter samt ögondroppar åt mig snart så får jag hoppas att det hjälper!
provet idag gick inte alls men på något sätt så känner jag att jag inte bryr mig ett dugg, det är bara skönt att kunna bocka av skiten från listan!
dagens stora plus var att jag fick spendera rätt mycket tid med min älskling idag.. dock himla svårt att hålla sig från pussar men eftersom båda är sjuka (och verkligen vill bli friska nuuu!) så ser vi ingen annan utväg än att sluta blanda våra bakterier. hoppas vi är friska snart
nu ska jag kolla ett avsnitt scrubbis & sen göra klart engelska!

just stop for a minute & smile

idag har jag och min finis 2 underbara månader tillsammans! känslorna är fortfarande precis lika starka som från första stunden, jag har aldrig varit såhär kär förut :*
hur som helst så har jag en himla attfixalista att ta tag i..
  • engelskaarbete
  • svenskauppsats
  • spec.arbete
  • ekonomiprov
  • högskoleprov
dessutom tar pappa hem färg & tapeter till mig & brorsan i helgen så jag måste måla hela söndagen.. undrar hur jag ska hinna med alltihopa.
engelskaarbetet gör jag nog klart imorgon & då får jag ta och börja med svenskauppsatsen också. ekonomiprovet är i morgon & spec.arbetet får skjutas undan så länge.. pjew det är verkligen inte lätt att få allt att gå ihop!
som tröst har jag iaf feta sovmorgonen imorgon :)

jobbintervju check!

nisse!
hejdär!
nu har jag alldeles nyss kommit hem från en arbetsintervju. det gick bra & jag hoppas jag gav ett bra intryck.. dock finns det ju andra som har sökt så jag får inte besked förrän om några dagar! så nu ska jag hålla tummarna och hoppashoppashoppas att jag får det här jobbet!
imorgon ska jag nog pallra mig iväg till skolan igen, mest för att admir ska göra samma sak & vi har två månader tillsammans imorgon så vill gärna träffa honom då :) dessutom missar man så otroligt mycket när man är borta i några dagar.. pjew samhäll alltså! fick dock reda på av linnea att provet är på onsdag vilket ger mig en extrakväll att plugga!
nu ska jag krypa ner i soffan & vänta på ett phonecall från min fina. pusspuss

once were lovers - luther vandross

avslutade nyss ett lååångt phonecall med admir! jag blir så glad bara av att höra hans röst och även om vi bara varit ifrån varandra i två dagar så känns det som sju år! längtar nästan till skolan igen bara för att få träffa honom hihi.
nu ska jag alldeles snart äta mat & sen duscha, ikväll är det pensionärsjävlar på semester som gäller och sen ska jag förmodligen krypa ner i sängen & ta tidig kväll.
imorgon ska ekonomi pluggas i mängder utifall jag måste göra provet på tisdag.. pjew.
NU ska jag käka!! såhär hungrig

when everything's made to be broken

jahaja det var ju inte många dagar jag fick vara frisk! mådde toppen igår & var så glad över att min sjuka var kortvarig, tittade på ponnytävling & följde med linnea ut till stallet. kikade när hon red en stund & sen fick jag äran att hoppa upp på fina goldie :) kan dock inte påstå att det såg så bra ut - jag har mycket att finslipa - men för att inte ha ridit på flera månader & hoppa upp på en unghäst som jag aldrig tidigare suttit på så var det nog godkänt iaf ;) och hu så kul det är, hade nästan glömt bort hur roligt det faktiskt är!
nu däremot ligger jag återigen nerbäddad i soffan med kliande ögon, rinnande näsa, tjocka luftvägar & feberont i kroppen. det blir alltså ingen skola för mig imorgon heller men jag missar bara tre lektioner (varav två är träning & idrott) så det gör inte så mycket.
vet att linnea också stannar hemma imorgon för hon är lika sjuk som mig (om inte hostigare) så jag får ligga och samtala med henne över telefonen, likaså med admir som fortfarande är sjuk han också!
bjuder på lite bilder från gårdagen & sen ska jag sova en stund. pusspuss




lite vingligt & dant, behöver sträcka mer i ryggen & trampa ner hälarna osv men det är som sagt sånt jag får finslipa :)
avslutar med att berätta att goldie är en supertrevlig häst att handskas med både från marken och på ryggen & linnea gör ett strålande jobb med henne!

linnea & gullan!

knäppte såklart några på linnea & hennes fina goldie också och här är toptre! fler bilder kan ni se på hennes blogg som ni hittar här :)

Elvis P!

mina damer & herrar, låt mig presentera linneas ursnygga hund elvis som jag knäppte lite kort på förra helgen ;)
visst är han rolig? ;)

drömmar om något vackert

titta vilka fina accessoarer jag hittade på accessoara! om jag nu hade lite extra pengar i fickan vill säga.. fint men dyrt och som 17åring lever man snålt haha. vill gärna inte fråga mamma & pappa om pengar eftersom jag tycker att jag är stor nog att betala för mig själv. inget pappa betalar här inte ;)
anyway! går du omkring med 1695 :- i fickan & inte vet vad du ska göra med dom så kan den här söta samlingen bli din! (väskan är dock från hm & den planerar jag att införskaffa imorgon).
nu mår jag mycket bättre, tänk vad sömn & lite tahandommigsjälvtid kan göra! tycker dock fortfarande synd om min älskade kille som ligger hemma med feber och inte alls mår bra. åh önskar faktiskt att vi kunde byta för jag hatar att se honom må dåligt!
sen mitt förra inlägg har jag iaf hunnit promenera med nesse & övningskört en massa! gick superbra & nu är jag verkligen taggad på att få börja köra ordentligt "på riktigt" så att jag kan få mitt körkort så fort som möjligt när jag fyllt vuxen hihi. imorgon är det bara en månad (!!!) kvar tills jag har levt i hela 18 år. trots det så kommer jag att sakna 17, det är en så fin ålder trots att det senaste året har varit så upp & ner att jag flera gånger trott att jag skulle ramla ur berg&dahlbanan.
det är så skönt att må bra igen ♥ jag är så kär & lycklig att jag tvivlar på att någon mår bättre än jag just nu
min kväll kommer iaf att spenderas här hemma med mamma & pappa! imorgon kommer linnea hit & så ska vi kolla på tävlingarna i byn. (känns fortfarande konstigt att vara åskådare) haha
nu kom mamma & putta undan mig från min soffplats, det finns fem andra platser att slå ner röven på men hon var absolut tvungen att ha just det hörnet som jag satt i.. åh föräldrar alltså ;)

fredagsmys

efter ett långt bubbelbad sitter jag nu med nyrakade ben, insmord i vanillabodybutter med nymålade naglar och känner mig en gnutta piggare, för att inte tala om fräschare!
mamma ringde nyss & berättade att hon skulle fixa våfflor när hon kommer hem, åh hoppas jag kan få i mig lite när hon är så snäll och ställer upp! känner mig alltid så otroligt ynklig och liten när jag är sjuk.. precis som att hela jag krymper ännu mer.
jaja, nu ska jag dra på mig pyjamas & mysa resten av fredagen!

sometimes life isn't so nice

ligger nerbäddad i soffan (och tycker synd om mig själv) med nelson bredvid mig! enda trösten är att veta att det inte bara är jag som mår så här uselt! både admir & många av mina kompisar har dragit på sig samma skit så det är väl något som går!
måste se till att få i mig något att äta men allting tar emot och ingenting känns lockande! hela jag är blek & fryser och hemsöks av tanken på plugget som måste göras! usch livet är bra deppigt ibland!
nu ska jag försöka resa mig ur soffan och få i mig något, gå ut med nelson på promenad (det är iaf fint väder) och sen förmodligen hamna här igen. uppdaterar mer om min sjukdag senare!

Studentklänningar!

fick en fråga om att tipsa om studentklänningar här på bloggen vilket jag tänkte göra nu! blev dock lite förvånad över att jag får sånna frågor också eftersom mode/kläder osv inte är det jag i huvudsak bloggar om. men om någon vill inspireras av mig & min stil så känner jag mig bara smickrad och ska självklart göra ett försök :)
letade runt lite och hittade dom här klänningarna på nelly som jag tycker var supersöta och absolut något som jag skulle kunna ta på mig. jag tycker att studentklänningar ska vara ljusa, vilken färg det sen är spelar ingen roll men ljust passar bäst på studenten!
klänningarna här är från bubbelroom!
anyway, klänningar i den här stilen faller mig bäst i smaken men sen är det ju upp till var och en vad man själv tycker om osv.
passar på att hänvisa till min vän julias blogg när vi ändå snackar kläder, för hon har grymt bra koll på fashion och är expert på att hitta söta kläder, smycken mm. ;) julias blogg hittar ni här!
hoppas ändå att jag kunde inspirera den som frågade lite iaf! :)

I don't believe that anybody feels the way I do, about you now

usch&fy! min lilla sjuka har inte gått över alls utan snarare blivit sämre. huvudet känns som det ska sprängas & allt snurrar så fort jag ställer mig upp, att jag dessutom har sprängande träningsvärk från gårdagens workout gör verkligen inte saken bättre!
jag rådfrågade personen som enligt mig vet bäst & han tyckte att jag skulle stanna hemma imorgon & bli frisk, ta vara på tiden jag har hemma och ta tag i lite annat plugg istället. pojkvänner är allt bra att ha ♥ dock kommer han få tjata säkert sju gånger innan jag ens lyfter ett finger för svenskauppsatsen & engelskan.
nu har jag precis fixat en ny header/design till bloggen som syns snart (jag ser den inte än men det kanske ni gör?), min dator är lite seg på att uppdatera hihi.
ska snart hoppa in i duschen & sen ringa min underbara pojkvän för att se hur han mår. puss

let's go the distance

efter en lång natt med kallsvettande feberpojkvän bredvid mig i sängen övervägde jag länge om det var värt att åka till skolan idag, för jag hade mycket hellre legat kvar i sängen & tagit hand om honom hela dagen! men kände ändå att jag behövde gå på företagsekonomin eftersom vi har prov imorgon & pallra mig motvilligt ur sängen trots att tankarna på att ligga kvar vägde tungt.
när vi sen kommit fram till hallsberg & jag vinkat hejdå till admir som tog tåget vidare hem till laxå så får jag förklarat för mig att vi inte har någon ekonomi på morgonen samt eget arbete på geografin vilket betyder att jag hade kunnat börja halv 1!! åh fybubblan vad sur jag blev.
gjorde dock lite geografi innan huvudet började värka och jag kände mig alldeles hängig. åkte därför hem, la mig i soffan & ringde admir för lite sjukupdate.
blev dock piggare en stund & övningskörde ner till konsum för att hämta nelson som var med mamma på jobbet (hon jobbar med handikappade och dom tycker att nesse är helt underbar). nu däremot har huvudvärken kommit tillbaka och jag känner mig sådär seg i kroppen igen.
dagens plus i kanten är iaf att jag fick MVG på mitt enorma geografiarbete (!!) och korten som jag skickat efter har kommit så nu ska jag bara fixa ett fotoalbum att sätta in dom i. har dessutom fixat mig en jobbintervju på måndag och jag hoppas verkligen att den går bra för det här är ett jobb som jag absolut kan tänka mig att hållas med i sommar hihi.
nu ska jag värma thé & gå igenom lite ekonomi utifall jag är piggare & åker till skolan för provskrivning imorgon!

rolling in the deep

ta mig till sommar!

åh vad mysigt det är att krypa ner i sängen efter en lång dag!
checkade min mail & såg att jag ska skriva högskoleprovet 2/4 kl 08.30-16.20! pjew vilken dag det kommer bli och jag hoppas verkligen att jag får några rätt iaf haha. 0,1 vore ju inte helt fel om man heter ellen vill säga ;)
nu är jag sådär trött att ögonen sluddrar och jag ser bara suddigt så ska snart stänga ner datan och lägga mig tillrätta på kudden som luktar pojkvän hihi. tur som är följer admir med mig hem imorgon så det blir inte allt för många nätter som jag måste sova ensam.
onsdag, knölen i veckan som julia brukade säga, och sen är det bara två dagar kvar till helg igen. underbart att veckorna bara rusar förbi nu när solen tittar fram och allt :) snön har förresten försvunnit med väldans fart idag, gick en promenad med nelson efter skolan & när jag gick samma runda framåt kvällen såg man marken som bara några timmar tidigare varit täckt av snö!
nu praktiskt taget skriker kudden att jag ska stänga av så jag avslutar med att säga godnatt söta läsare!

walking down the street, distant memories

Scorpions – Wind Of Change
den här låten måste vara en av mina absoluta favoriter. vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den nu men jag tycks aldrig tröttna på den. den påminner så mycket om pappa för vi brukade alltid spela den här (och många andra scorpionslåtar) högt i huset och sjunga med i texten.
anyway! hittade nyss ett himla gråtframkallande klipp på idas blogg och sitter nu och tänker på hur fint liv jag har egentligen. hur klarar man sig med tanken på att den man älskar kanske aldrig kommer hem igen?.. åh klippet & idas blogg hittar ni här!
nu ska jag skriva klart det sista på min engelskauppsats som hade deadline 20 december hehe. såhär långt efter har jag nog aldrig varit med plugg som tur är, det får inte bli någon vana! puss finisar

grattis jonathan!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller den här grabben 18 år!! Grattis jonathan på din bara din dag :)

show me what i'm looking for

är hemma tidigt från en kort skoldag efter långhelg. och åh vilken helg dessutom, längesen jag var så uppbokad!
i fredags kom som sagt emma hem till mig & jag berättade om vår fredagskväll här :)
på lördagen gick jag först ut på långis med nelson i finvädret och framåt kvällen kom linnea hit & gjorde mig sällskap eftersom jag var alldeles själv hemma den kvällen! vi gjorde jättegoda varma mackor med kesoblandning och glass till efterrätt och till det kollade vi på körslaget & fulade oss åt dom som provsjöng!
vi somnade i lillebrorsans säng (hans säng är så grymt skön så vi passade på när han inte var hemma) tillsammans med lille nesse bredvid oss!
dock fick jag springa ut med nelson någon gång vid fyra eftersom han var akut kissnödig då & sen vaknade jag vid halv 8 igen för att gå morgonpromenad samt mata den lille lurven. efter det var det skönt att krypa ner hos linnea igen som sov som en stock & somna om till klockan slog tio då jag vaknade av en kudde i huvudet & kittlande fingrar! damn
på söndagen följde jag med henne hem och så åkte vi till stallet nästan direkt! underbart väder fick vi och åh, det är sånna dagar som man saknar hästandet lite extra mycket! (tur jag har så fina vänner som låter mig följa med dom). jag hjälpte iaf henne att mocka & fixa fint i stallet och sen tog jag kort när hon red sin Goldie. när vi sen kom hem till linnea igen började vi med maten och efter en stund ramla resterande familjemedlemmar in så vi kunde äta tillsammans. mycket skratt & prat varierande med god mat! det märks att linnea & jag har varit vänner sen vi var bebisar för vi trivs så bra hos varandra och känner oss verkligen som hemma!
på måndagen åkte vi till stallet igen efter frukosten. jag hjälpte till att mocka igen & sen tog jag ytterligare några kort på linnea när hon longerade :) sen var det dags för mig att åka hem för att duscha & möta min fina kille. det kändes verkligen som att det var flera år sedan vi träffades trots att det bara var ca tre dagar. vi glodde film & käkade god mat tillsammans och sen kollade vi lite tv innan klockan blev så mycket att sängen kallade. åh vad jag älskar att få somna och vakna upp bredvid den killen alltså, helt underbart vad kär jag är ♥
han hade dessutom med sig ett foto på sig själv som jag ville ha & nu står det inramat på bordet bredvid sängen så jag kan kika på det när som helst hihi.
nu kallar skolböckerna! pusshej
världens bästa & finaste kille!

frulletajm

hola amigos!
estoy en el casa de linnea! me levantaba a las dies y tengo muy hambre.. vamos a desayuno hihi.
jaja, vi är här och ska precis äta frukost som linnea gör iordning! ;)
jag vaknade av att hennes hund pussade mig i hela ansiktet och kunde inte somna om sen! dock var det på tiden att jag gick upp iaf :)
skriver bara ett kort inlägg nu & uppdaterar er mer om min grymt fina helg senare! pusspuss

happiness comes with joy

woah fina vädet kom tillbaka åh ♥ nu är jag så glad som man bara kan bli om man heter ellen!
emma kom hit igår och så käka vi supergod mat och kollade på let's dance! efter det gick vi en promenad med nelson och sen satte vi på film framåt kvällen! blev en himla massa prat också, om allt som fanns i våra huvuden och vi skrattade åt våra enormt konstiga konversationer tills klockan slog sent!
imorse väcktes vi till nelsons morgonmys & satte igång ett youtubeklibb med hundar & katter för att reta honom lite.. åh nelson blev riktigt fundersam & det slutade med att 5an på mitt tangentbord blev lidande!
efter det gick vi ner och åt världens godaste frukost, nämligen våfflor med glass innan det blev dags för emma att åka hem igen.
tack världens finaste vän för en riktigt kul kväll!
NU har jag precis varit ute på långis med nelson i solskenet och kameran följde självklart med så här kommer några bilder från vår promenad! :)

jag har nog världens finaste vovve ♥

beneath the sheets of paper lies my truth

efter en långsam skoldag med många förvirrade tankar (och humörsvängningar haha) så sitter jag nu i min säng och kollar ut över rummet som är låångt ifrån städat.. hu :( är inte alls pepp på att städa rummet även om det verkligen behövs, började lite nyss men hamnade här i stället i hopp om att finna en ursäkt till att inte fortsätta!
ikväll kommer iaf min fina emma som jag inte har träffat på många dagar & myser med mig hela kvällen och natten lång! vi har SÅHÄR mycket att prata ikapp om så jag tror käftarna kommer gå i ett hela kvällen haha.
dock kommer det här vara första gången på länge som jag inte spenderar hela helgen med admir, men den stackarn har ont i halsen & mår inte bra så lika bra är väl kanske det så han får friskna till ordentligt! har dock lite planer på att eventuellt ses på måndag eftersom vi har studiedag då!
måndagen kommer även att tillbringas med linnea några timmar för att fixa ihop något grymt åt jonathan som fyller 18 (!!) år på tisdag! jiej
menmen, nu ska jag väl fortsätta städa det där rummet då.. plus garderoben när det också ligger kläder över hela golvet åh. pusspuss

just wanna' make the world dance

plusgrader, SOL och glass! åh vårkänslorna är såhär stora ♥
vaknade upp bredvid admir imorse, lika trött som vanligt & orkade inte fixa mig innan skolan. så utan smink & med slarvig toffs har jag glidit om kring idag! skööönt. åkte till&med in tidigare till skolan eftersom admir inte hade sovmorgon. tog vara på tiden innan jag började & gjorde ett specialidrottsarbete som jag nu kan stryka från min, konstigt nog, korta plugglista.
slutade tidigt idag och åkte hem med fetaste smilet på läpparna tack vare det fina vädret! när jag kom hem tog jag solbrillorna & nelson och gick ut på en långpromenad i vårsolen och när vi kom tillbaka åt jag glass med mamma på altanen.
åh låt det vara såhär nu! enda som fattas är att snön försvinner :*
ah söt tjej

once you heard it, it's on your mind

världens finaste vovve!
var ute på långpromenad för en stund sen med lilla nelson. tänker på den där hemska videon när jag tittar på honom! han är så himla söt med sina stora ögon, förstora tassar och lurviga päls och jag bara ryser av tanken på om någon skulle plåga honom på samma sätt som med dom stackars djuren på filmen. kan inte alls släppa det där och ååååh jag vill bara skrika så mycket hemskt åt alla som håller på med djurplågeri! det finns inget som jag hatar mer än människor som torterar djur för sitt bästa eller för nöjes skull. det är bara sjukt!
ska försöka glömma en liten stund och tänka finare tankar. väntar på att maten ska bli klar så jag kan få lite i magen & ikväll är det äntligen DH igen! mamma och jag kommer vara bänkade här nere i soffan ;)
imorgon är det bestämt att jag ska kila till laxå igen och stanna där över natten hos admir. har lovat bort mig i helgen till fina emma så imorgon är enda dagen den här veckan som vi får vara med varandra ♥
nu luktar det maaaaat så jag springer till köket bums. inte så hungrig

vilka jävla människor det finns!

åh sitter och är så grymt förbannad, ledsen och ah allting över det här klippet som jag hittade på en fbgrupp! förstår inte hur man har hjärta att plåga djur på detta sätt, hur i helvete kan det finnas människor som är så jävla kallhjärtade att dom flår djur levande, slår dom med pinnar & slänger dom i marken tills dom dör, sparkar och trampar på dom och åååh helvete vad arg jag blir när jag ser sånt här! önskar att jag hade all makt i världen och kunde göra något åt saken.
http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

bring me up, bring me down, playing sweet

sådärja. ännu en ny måndag avklarad & jag hoppas den här veckan går lika fort som dom andra har gjort! sitter för tillfället med johan & nesseboy i soffan och njuter av att jag inte har något brådskande plugg att ta tag i, gjorde nämligen veckans plugg i skolan idag på håltimman!
helgen började segt med en tråkig fredag eftersom alla mina kompisar tycktes vara upptagna, men lördagen blev desto finare när pappa skjutsade mig till laxå. stannade där tills idag & tog lite sovmorgon innan det var dags för skola igen.
nu funderar jag på att baka något mumsigt som jag kan ta med och äta framför jonathans ögon imorgon ;) puss

vårpromenad!

somnade efter en timmas långt telefonsamtal med min fina kille igår & var sen inställd på att gå upp klockan 7 för att ta hand om nelson, men ingen mamma väckte mig imorse så jag sov till halv 1 (!!!) istället. herregud att halva dagen har gått när man vaknar så sent. mamma förklarade sen att hon hade haft så lätt att gå upp imorse så hon tog nelson åt mig, väldigt snällt tycker jag! :)
när jag iaf vaknat så gick jag ner och möttes av ett gäng glada mammor som var här på frukost & fika och när dom sen åkte hem så gick jag och mamma ut på långpromenad med nelson!
solsken, plusgrader & kameran var självklart med så här kommer lite bilder från promenaden.
nu ska jag snart äta mat och sen åka till laxå för att stanna resten av helgen där! pusspuss
världens finaste valp!

äntligen fredag!

äntligen fredag och fy vad underbart det är när det känns som veckorna flyger förbi! mycket riktigt tog jag bussen + tåget in till örebro igår vid 20.45! dock var det dumma tåget försenat med 20 minuter så jag fick sitta i drygt 35 min och kika på alla människor som gick omkring på stationen. sen äntligen vid efter 22 någon gång mötte jag upp min älskling vid södra station i örebro & tog sällskap hem till hans brors lägenhet för att sen slänga oss i soffan och kolla det sista av bigbrother hihi.
efter det fanns inte mycket mer att göra än att gå och lägga sig, båda var supertrötta men åh vad värt det kändes att åka den där långa sega vägen för att spendera natten tillsammans! det är så fint att vara kär.
idag vaknade vi tidigt och jag ville helst ligga kvar och morgonmysa.. men så var vi tvungna att skynda till tåg & skola osvosv. usch vad jag hatar vardagar! men skoldagen smet förbi snabbt & på bussen hem fick jag trevligt sällskap av kajsa vilket gjorde den trista vägen mot askersund bra mycket roligare!
nu ska jag städa nedervåningen i utbyte mot mummamat & 100 kronor. nice

det är underbart...

att vara kär & galen ♥
alla borde testa på det!

universitetesbesök!

jättefina kaffemuggen!
fina admir på föreläsning om att studera utomlands!

åh nu är jag tillslut hemma efter en heldag i örebro!
en tripp till universitetet & shoppingtur stod på schemat och nu är jag alldeles slut. vi har gått på fyra föreläsningar idag, jurist & rättskunskapsprogrammet, civilekonomprogrammet, studera utomlands och psykologprogrammet! känner dock fortfarande att jag inte har en aning om vad som passar bäst för just mig. är jättesugen på att åka utomlands och studera så det känns som det lutar däråt, sen är väl bara frågan vad jag ska studera också haha.
men det var intressant att lyssna om de olika programmen! jonathan är nog säker på att han ska gå civilekonomprogrammet och jag är lite avis på honom (och alla andra) som vet vad dom vill bli..
anyway! efter universitetsbesöket mötte jag & linnea upp några (för mig) nya tjejer och gick och käkade med dom tillsammans på kinamuren mums! jättetrevligt var det och tjejerna var hur snälla & roliga som helst :)
admir mötte upp oss där på kinakäket & sen gick vi vidare på shoppingtur, han jag & linnea! jag spanade överallt efter en väska men nääe vad kräsen jag är ibland.. så kom endast hem med en tröja! (något som jag verkligen inte behöver mer av).
nu har jag precis kommit hem från bussresan till askersund men funderar lite på att åka tillbaka till örebro ikväll då admir är ensam hemma i sin brors lägenhet & ville att jag skulle komma.. men blö det blir så sent så jag vet inte om jag orkar åka hela resan tillbaka en gång till! well oh well, nu ska jag iaf plugga lite spanskaglosor innan jag glömmer bort dom!

du är luften jag andas

MUMS säger jag till mina underbart goda toast som jag gjorde nyss! sitter i köket och kollar ut på det fruktansvärt hemska vädret och längtar tillbaka till gårdagens solsken. känner att det räcker med snö nu, för längesen!
å andra sidan är jag himla glad åt att matteprovet är avklarat & gick bättre än jag trott (dock betyder inte det att jag fixa det haha). nu har jag bara en svenskauppsats att skriva & ett ekonomiprov om några veckor, fejnt!
snart ska jag packa ihop min väska och kila tillbaka till hallsberget för att stanna natten hos linnea eftersom vi imorgon åker till universitetet och kikar!
fortsatt bra snöig onsdagseftermiddag alla! puss

matematik ååååh ♥

känner mig såhär för tillfället!
blö, har pluggat matte enda sen jag kom hem & fattar fortfarande inte ett skit av andragradsekvationer & andragradsfunktioner.. känner mig inte ett dugg förberedd inför provet imorgon och jag är rätt säker på att det inte kommer fixas.
tog lite timeoff från skiten förut & sprang en sväng i stället! så himla fint väder så kände att jag var tvungen att passa på!
Igår ramlade förresten admir in hos mig vid halv 6 tiden & åh vad glad jag blev att han kom hihi. lite räddare i nöden från all matte men efter en stunds prat & mys så pluggade vi faktiskt lite igen så helt ofokuserade är vi ju inte tillsammans ;) efter det käkade vi mat & kollade tv resten av kvällen haha.
>> nu! efter en liten bloggpaus så måste jag nog lägga näsan i böckerna igen & hoppas att mitt tröga huvud kan snappa upp lite kunskap! pusspuss ♥

photoshopstrix

är precis klar med julias nya bloggdesign! tycker om att fixa med photoshop & redigeringsprogram så det är bara kul när folk ber om hjälp!
själv tycker jag att designen speglar julias personlighet rätt bra så hoppas att hon är nöjd med den (om inte så gör jag gärna en ny julia) hihi.
julias blogg hittar ni här!

you're everything that's beautiful

mina två bästa killar, fångade på samma bild ♥
suckar i min ensamhet & känner hur tråkigt mitt liv plötsligt blev när mitt hjärta åkte hem.
han ramlade in här i fredags & vi tillbringade kvällen med mummamat & film, samt kikade på stjärnorna från mitt fönster framåt natten och pratade om allting, underbart mysigt!
på lördagen gick vi ut & gick efter att vi fått i oss frukost. blev en lång promenad neråt sjön som vi sen gick ut på! träffade en gubbe som satt och pimpla och oj vilken miss det var att hälsa på honom för det blev svårt att komma därifrån sen haha, han pratade på som bara den! kul att folk är sociala & trevliga iaf :)
när vi kom hem hade pappa fixat mat & sen var det dags för honom & mamma att åka bort på fest hos vänner.
avslutar inlägget med att säga att guuhu vad jag är kär i den här människan som alltid finns där för mig!

friday, i'm in love!

fredag, äntligen!
kilade iväg till farmor när jag gått av bussen & tog en fika hos henne med mamma och pappa, alltid lika mysigt att träffa farmor & farfar hihi :)
nu har jag precis duschat och ska kila iväg för att möta admir, en fin start på en (förhoppningsvis) fortsätt fin helg! puss

every little heartbeat, every little breath

wonderful! äntligen kan jag checka av engelskauppsatsen på boken från listan & känna mig urstolt som läste halva boken ändå.. egentligen var det linneas förtjänst att jag ens fixade skiten, eftersom det var hon som hittade ett kvarglömt papper på vad vi skulle skriva om i klassrummet hihi!
nu ser jag fram emot en fin helg med världens bästa pojkvän ♥ bara ta det lugnt.. mysa, promenader (lite matteplugg) osv! kunde inte må bättre just nu!

det går bra nu!

Startade dagen med över en timmas träning! Arvid fick chansen att coacha mig lite eftersom vi hade egen träning & oj vad han utnyttjade den. Först fick jag springa med rätt bra tempo åtta långsträckor i hallen vilket för mig, som inte har tränat ordentligt på flera veckor & dessutom har ansträngningsastma, var rätt påfrestande. Men för honom var det självklart bara uppvärmning för sen skulle jag satsa allt jag hade fyra långsträckor till haha. Några upphopp senare så kilade vi tillbaka till gymmet där jag skulle göra allt möjligt jobbigt! pjew jag var alldeles slut efteråt, men tacktack Arvid för hjälpen iaf! (passar på att säga det nu för imorgon lär jag inte vara lika glad över det haha).
Efter det rullade dagen på med matterepetition inför prov, stå i lång himla kö till maten TVÅ gånger för att jonathan (som är handikappad för tillfället) inte kunde bära sin bricka själv. Men visst ställer man upp på sina vänner när dom behöver det :)
På psykologin fick vi reda på provet & jag fick VG+ vilket jag inte var helt nöjd med.. det där lilla som var kvar för att få MVG kändes enormt irriterande! Dock förklarade min lärare att jag ligger väldigt bra till annars så om jag skriver en hejdundrande bra fördjupningsuppgift framåt kursslutet så kommer jag få MVG i kursen, weey!
Så eftersom jag tränat så duktigt idag ska jag nu ta fram resten av min ben&jerry's glass som inte slank ner helt igår & kika lite på tv hihi.

nomnom!

mmmm sitter & tjockar i mig lite ben&jerry's efter en långsam och seg dag i skolan. nomnom! och som grädde på moset så visas scrubbis på tv också, ååh fin tisdagseftermiddag för ellen alltså!

RSS 2.0