Gott nytt år folks!

Egentligen sitter jag iklädd en vit skjorta och svarta jeans med håret uppsatt i en slarvig toffs (ellenstandard), osminkad och redo att snart börja kila ner till bussen för att istället fixa mig tillsammans med tjejerna, laga god mat och lyssna på bra musik innan kvällens festligheter börjar på riktigt!!
Ikväll ska jag skåla och dansa in det nya året tillsammans med några av mina allra finaste vänner, hur fint? Och till resten av mina favoriter som är utspridda lite här och var i landet - vi hörs vid tolvslaget!! Puss

lite nytt i garderoben!

Det här, plus ett par jeans och lite annat fick följa med hem från min och Linneas krigarrunda på mellandagsrean!

kärlek vid första ögonkastet!

Ååh hittade den här filmen i en gammal mapp på datan! 2/12 2010, datumet då vi var och hälsade på valparna för första gången!!
Det är så kul, för vi hade ju egentligen tänkt ha en tik och hade ögonen på dom hela tiden nästan. Men så i slutet av filmen så ser ni en liten herre som står och gnyr och mamma säger "Nej men titta på den här då, kan inte du lyfta ut den lite Ellen, snälla?"
Och den lille herren kom att bli hela familjens lilla ögonsten ♥ Goaste lilla Nelson

spontana påhitt!



Hej finisar!!
Jag tänkte bara passa på att berätta om min kväll/natt som gick från världens ensammaste och tråkigaste till huuur bra som helst på bara några minuter!
Jag hade egentligen bara tänkt ligga hemma och kolla film eftersom jag inte hade någon lust till utgång. Men så fick jag ett sms från en kompis och helt plötsligt befann jag mig vid Oskars sommarstuga tillsammans med honom, Rebecca och Marcus! Det blev jättebra med badtunna varvat med bastu, gammalt supermariospel och avslutningsvis en jääättegammal vhsfilm som jag inte kommer ihåg namnet på!
Jag älskar spontana påhitt, dom är mina allra bästa för då blir det alltid så himla kul!

Nu ska jag däremot försöka planera ihop något inför denna kväll också, eller om jag bara tar det lugnt hemma med någon mysig film! Hur skönt är det inte med jullov? Underbart.

Min jul i bilder!

Nelson fick självklart öppna paket på morgonen!
Jag och Nelson önskar alla en god jul! :)
Och jag och "lillebror" också ;)
Vi gick till farmor och åt julmat!
Jag och mamma ♥


Farfar busade med Nelson :)


Och jag fulade mig på kort med pappa!


En av mina julklappar var en jättefin klänning från mamma & pappa!


Söta faster var mest inne i kalle anka och satt bänkad på golvet framför tvn!


Paketen från Amanda var så fina att jag knappt ville öppna dom!


På kvällen gick vi till moster där Nelson fick ännu fler paket :)


Dan före dopparedan!

Har ni sett så fint jag och mina syskon klädde granen igår? Finaste på länge, helt klart! Och några norska flaggor i toppen också, en absolut självklarhet :) Julstämningen är på topp här hemma och jag kände mig som ett litet barn när jag kikade under granen efter paket med mitt namn på hihi.

Idag har jag sprungit en sväng så att jag med gott samvete kunde trycka i mig av den mumsiga julmaten nu på kvällen! Och så har jag varit vid mormors grav en sväng också och önskat henne god jul. Kan inte förstå att jag har tagit mig igenom åtta julaftonar utan henne nu och jag saknar henne exakt lika mycket som när jag var 10 år. Tänk den som har sån tur och får fira jul med alla sina nära och kära.. vilken lycka!

shake up the happiness

Så var jullovet igång och fyfarao vilken fin start det fick igår!
Julshow i skolan, hur bra som helst och jag satt lika impad som alltid över hur man kan vara så duktig på musik (jag som både är tondöv, saknar taktkänsla och inte kan sätta ett enda ackord rätt haha).

Efter julavslutning i skolan åkte jag hem och laddade om inför kvällen! Kilade till hallsberg och mötte upp Linnea och gick sen mot tåget 20.12. Nu tänkte vi vara lite smidiga och slippa betala (ja hur fult som helst jag vet) och vi satt inne på tågtoaletten hela resan! När vi sen skulle kila ut så stod dock konduktören där och kollade surt på oss.. så gick det med den plankningen! Sura över vårt misslyckande gick vi sen vidare mot strömpis och mötte upp Lisa och gänget, sen satte kvällens festligheter igång på riktigt! Hela kvällen hade vi roligt och träffade massor av kompisar, dansade tills vi fick ont i fötterna och sjöng högt skrek till Håkan!
Dock spårade kvällen mot slutet, dansgolvet kändes helt kaos och jag och Linnea blev nertrampade vart vi än gick så vi bestämde oss för att kila hem till hennes pappa där vi sen somnade bums!

Idag vaknade vi upp till mummafrukost som Mia hade gjort iordning och sen gick vi en sväng på stan så jag fick de sista julklapparna inhandlade!! Nu är jag hemma och båda mina syskon också, så ikväll ska vi klä granen och spela spel med familjen! Mysigt ♥

It always seems impossible until its done.




Hej finisar!!
Idag var sista dagen i skolan!! HUR SKÖNT? Och jag sitter och pratar musik med pappsen sen flera timmar tillbaka! Rocklegender som Bob Geldof, Phil Collins, U2, David Coverdale och hu så många fler kända röster har spelats nonstop här hemma och det låter i hela huset (vi passar på när inte mamma är hemma).
Har dessutom kikat igenom massa klipp från Band aid 1984 och Live aid 1985! Hur bra?? Fysjutton vad jag önskar att jag hade varit född då. Förstå att vara en av dom där 72000 människorna som fanns på plats i London, eller en av de 90000 i Philadelphia och se den tidens världsartister samlas på en och samma scen för att samla in pengar till svältkatastrofen i Etiopien! Vilken känsla!! Jag vill



stuck in my daydreams

Somriga bilder från soliga dagar!
Har bytt sängkläder för tredje gången de senaste dagarna i hopp om att få jackpot och finna några som inte är tvättade i fel tvättmedel!! Tredje gången gillt hoppas jag verkligen för jag håller på att klia sönder mina ben och dom har till&med börjat värka av mitt scratching! :(

Idag har jag i alla fall haft besök av en av mina allra bästa och finaste vänner från linkan! Julia kom hit vid 15.30 och sen gick våra käftar i ett fram tills hon åkte för dryga timman sen! Vi hade hur mycket som helst to catch up och pratade om allt från killar och kärlek till nyårsfirande och bal och massor däremellan! En extremt välbehövd eftermiddag och nu får vi se till att ses mycket under lovet, planera göteborgsresa och annat kul! Hur fint ♥

Nu ska jag på date med J.D och Turk och sen lockar sängen! Puss

Warm me up and breathe me

Avbröt mitt filosoferande (sista fördjupningsuppgiften innan jul!!) och tog en snöig promenad med Nelson istället. Underbart och hur fint som helst med lite snö på fjärde advent!

Boy A



Vilken fin-hemsk-allting-film!
Min samhällslärare rekommenderade den här filmen - Boy A - och jag gav den en chans nu på lördagskvällen! En hemsk och sorglig historia om en kille som strugglar med att börja om på nytt med sitt liv och skaffa en ny identitet efter att ha suttit i fängelse!
Han blir kär, får vänner, förbättras och blir en helt ny människa men samhället har fortfarande en sådan sjuk inställning till honom och han är ständigt jagad. Rekommenderas!

And then we do it again

Wä vilken kväll det blev igår!!
Med start hos Lisa tillsammans med Josefina, Maida, Evelina, Ida, Sandra och Terese. Hur fint som helst med mumsig pizza, för många glas vin och extremt hemska drinkar à la Maida innan vi vinglade vidare mot tåget som tog oss vidare mot Örebro och Ivy Bar där vi träffade ännu fler fina och festglada människor!
De sista timmarna spenderade vi sen på strömpis innan alla så småningom gick åt olika håll. Tack för en grym kväll, ni är bäst!

Terese, Maida och Ida!

Jag och Josefina!

Och snygga Evelina!


pepp!

Sådan far sådan dotter!

Nu - Promenad med Nelson och sen vidare mot Hallsberg! Kvällen spenderas tillsammans med massa fina tjejer hemma hos Lisa och sen i Örebro. Ser fram emot en grym kväll helt enkelt! :)

åh.

Hur många jobbiga saker kan hända på en och samma dag? Nu ser jag inte fram emot mitt jullov alls.

luciafirande och familjemys!

Tre timmar av den här dagen spenderades i närlundahallens kök, varav jag var ensam i ca en och en halv. Ensam lämnad med pepparkakor, lussebullar, glögg, julmust, skumtomtar och massa annat gottigt hihu. Jag lyckades dock behärska mig, så det var nog bara halva burken skumtomtar som försvann ;)
Jag hade alltså hand om luciafikat som Cissi paniksmsa om imorse hihi, dom hade nämligen dåligt med hjälp och eftersom jag inte hade något för mig den här söndagen så stallde jag upp!
Dock slutade spisen fungera (nej, egentligen var det bara jag som var oteknisk.. som vanligt) och jag panikvärmde glöggen och thévattnet i små koppar i micron!! Haha, så himla typiskt mig att det alltid ska lyckas gå snett någonstans! Men både glöggen och vattnet blev varmt iaf, så helt misslyckat blev det ju inte.

När jag kom hem igen överraskades jag av Mandy som degat sig hit från Kumla! Hur kul som helst för det var riktigt längesen jag såg min syster nu och vi firade lite med att köpa godis och kolla film - The resident - tillsammans med hela familjen! Hur fint ♥
Nu ska jag krypa ner i min säng. Jag ser lite fram emot skolveckan, för jag vet att den kommer vara riktigt slapp hihi (och så kryper dagarna ännu närmare jullovet)!

don't ever chase someone, who has chosen to leave you

sommarminne, Jag och Josefina ♥!


Hejhopp och ännu en perfekt fredag passerade!!
Vi gick kort dag i skolan och kilade in mot Örebro för att handla julklappar, jag, Linnea och Julia. Jag hittade perfekta julklapparna till mamma och pappa och dessutom ett fint linne till mig själv som jag sen hade på mig under kvällens festligheter. Vi sprang omkring i massa olika affärer och avslutade vår shopping med varsin baguette på La Baguette! YUMS.

När vi kom tillbaka till Hallsberg delade vi på oss. Linnea gick hem och jag och Julia gick upp till olgy där dom flesta hade valt att stanna kvar under helgen! Nu stod lite förfest på schemat tillsammans med världens finaste vän, Josefina, och hu så vi fulade oss till gamla låtar (sånna där som spelades när man var sisådär 10 år? Hihi) genom att hoppa omkring och hitta på egna dansmoves i form av dammsugaren, skuraren, skidåkaren och jag vet inte vad, men fytusan vad vi skrattade och taggade inför kvällen!

Jag och Josefina lämnade kvar Julia på olgy och tog 21.20 tåget in till Örebro och när tåget passerade Kumla kom även Armin och Nedim på. Den här utgången var ju egentligen till för att förskottsfira Armin som fyller år imorgon, men det var hur kul som helst att se Nedim igen efter hans tid i Spanien också!
Vi startade med varsin cider och öl på Ivy Bar där jag och Josefina fick lite tid för oss själva att prata om allt mellan himmel och jord en stund innan vi gick vidare mot strömpis där vi blev kvar resten av kvällen, även om vi hade tänkt varva med satin!

Natten bjöd på mycket dans och glada miner och jag mår alltid så bra i ditt sällskap Josefina! Jag hade en riktigt fin kväll som tog slut alldeles för fort. Hemresan var dessutom min värsta på länge! Jag mötte upp Martin inne på strömpan som sa att jag kunde åka med deras skjuts hem. Dock var det full bil och vi fick lägga Rasmus i bakluckan när vi åkte genom Örebro och när vi sen svängde av för att plocka ut honom igen så hamnade vi helt fel när vi åkte vidare och helt plötsligt befann vi oss i Fjugesta? Jag var trött, sur och ihopklämd och irriterade mig på två killar som åkte med i bilen (några som jag aldrig någonsin sett förut) som hela tiden tjatade om hur sugna dom var och usch, jag kände mig så obekväm och äcklad! Det var så extremt skönt när dom hoppade ur bilen i Åsbro och jag snappade åt mig platsen i framsätet de sista kilometrarna hem.

Väl hemma upptäckte jag att min lillebror hade lagt sig i min säng som han brukar göra när jag inte är hemma, och jag tvingades väcka och flytta på honom så att jag själv kunde krypa ner (i en då redan uppvärmd säng hihi) och somna på en gång!

Oj, vad långt det här inlägget vart nu.. Men såhär såg iallafall min kväll ut! Puss

springtur i kylan, perfekt!

Jag kände mig som en isbjörn när jag plockade på mig allt möjligt för en springtur i kylan! Och fytusan vad bra det gick också. Perfekt luft att springa i och snön lös upp allt omkring mig. Ut och rör på er, hur skönt som helst! Rekommenderas.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner i soffan och slå på något bra på TV, kvällspromenad med Nelson står med på listan också! Puss

ännu en helt onödig dag.

Har segat igenom ännu en lång och helt onödig dag. En lektion på morgonen, en lektion sista timmen och fem timmars rast däremellan. Vi fördrev tiden med kortspel och Jonte hängde med mig till banken där jag hämtade en ny bankdosa (eftersom jag duktigt nog tappat bort min).

Imorgon har jag bara en eller två lektioner och därefter åker jag in till Örebro med mina tjejer. Julshopping står på schemat, och sen ska vi hem och göra knäck eller något annat mumsigt tillsammans! På kvällen sen hänger jag förmodligen med Josefina och Armin ut också. Perfekt!

shake up the happiness

Dagarna bara flyger förbi och utan något pluggstress känns skolan nästan ovärd! Vi hade två lektioner idag och ändå gick vi till sent. Så vad gör vi egentligen? Herregud. Jag tror vi har spenderat säkert 70 % av vår skoltid i cafésofforna.. samhäll är kämpigt. Dock himla dumt att klaga på en sån grej, visst? Dessutom blir mina dagar ännu bättre med Jonte, Julia och Linnea. Alla fula skämt, diskussioner, skratt osvosv (ni skulle bara veta vad som kan komma på tal). Idag blev den här onsdagen förresten extra bra när jag fick reda på att min filosofianalys resulterade i ett MVG-!! JIEJ. Superupgrade från förra analysen och en total chock då jag inte alls tyckte att det blev vidare bra. Och en liten push inför vår sista analys som jag tänker börja skriva på efter helgen! :)

Nu ska jag hämta en lussebulle och mumsa på. Hela kvällen har jag klickat hem julklappar till mig själv haha. Ish inte alls så roligt, för jag kommer inte bli ett dugg överraskad där på julafton.. men å andra sidan, nu kan det ju inte slå fel! (dessutom har säkert mamma och pappa fixat ihop lite saker som jag inte vet om också). Nej, bulle var det ja. Hejs

förbannat bra tisdag!



Mysklädd och läxfri, och hela huset luktar mummamat som pappa är i full gång att ordna. YUMS!
Och jag har en sån fruktansvärd träningsvärk efter morgonens dubbelpass och jag vill inte ens veta hur det kommer kännas imorgon när jag går upp :( FY. Jag startade dagen med spinningsintervaller tills svetten rann (uäk) och därefter körde jag bålträning. Sen kom resten av klassen (egentligen dök bara ca 10/30 upp hiho) och då körde vi badminton :) Resten av dagen rullade på bra med en oändlig diskussion om sociologi på samhällen (mitt absoluta favoritämne hihi) och avcheckning av PA. Och Julia hade bara sovit dryga två timmar under natten så hon såg till att vi inte gick skrattlösa en sekund. Djisses!

Nu har Nelson hoppat upp bredvid mig i soffan och kraffsar mig på armen med en boll i munnen. Ska busa lite med honom innan jag käkar upp all mat för pappa och Johan! PEACE

it was a fantasy, a dream come true

Nelson var världens busigaste i snön! Han hoppade omkring och var huuur lycklig som helst!!
När jag kom in igen hade mamma och pappa plockat fram pepparkakor och glögg, yums!
Nej, nu ska jag ta tag i mitt projektarbete lite. Kursplaner ska plockas fram och loggbok ska skrivas! Sen ska jag sätta på någon fin film att somna till. (Jag har förresten dealat till mig skolgymmet på tisdagar eftersom min buss kommer in så damn tidigt fast vi inte börjar förrän 08.30! Så imorgon ska det tränas lite också. b a m)

snö, äntligen!

Åh äntligen har det börjat snöa!! Iih det är så fint och jag hoppas den ligger kvar i några dagar i alla fall!
Efter en seg (mest ovärd) skoldag så kilade jag till mamma på dagis och lekte lite med barnen en stund hihi. Vi lekte hund och läste böcker innan alla hann åka hem. Så himla söta ungar!
Nu kurrar dock min mage så jag hoppas att maten är klar snart. Efter det ska jag gå ut med Nelson för gud så roligt han tycker det är med snö! :)

eat my words, then swallow your pride down





Hej vänner!
Jag hade en så perfekt, bra, fin och rolig fredagskväll igår!! Den började med en biltur till Laxå och Na-Ná för att fira henne som fyllde 18 år i torsdags! Det bjöds på god mat, fint sällskap och massa skratt åt alla konstiga presenter som Na-Ná fick öppna :)
När tjejerna bestämde sig för att dra in till Örebro för utgång så skjutsade jag ner dom till tåget och därefter åkte jag, Julia och Linnea hem till Julia för en tjejkväll där istället! Vi satt länge och pratade och skrattade åt alla pinsamheter som vi har råkat ut för, åt massa gott godis och öppnade varenda lucka i chokladkalendern hihi.
Sen bestämde vi oss för att hoppa i badet och så låg vi där fram till sena timmarna! Hur mysigt som helst.

Idag vaknade vi tidigt för Julia hade träning klockan 10 och jag skulle kila hem igen. Idag står pepparkaksbak på schemat och så ska jag försöka få tag på någon fin människa att spendera kvällen med! Puss

talk that talk

Fina klänningar från Nelly.com!
Jag måste ha hoppat omkring i sängen inatt, gjort kullerbyttor eller något liknande för jag vaknade upp helt öm i pannan imorse haha. Det känns som ett blåmärke, även om det inte syns! Knepiga jag.
Har i alla fall strugglat igenom veckans jobbigaste skoldag - torsdag - och nästan blåst bort på vägen till och från bussen! En tjej från mitt teckenspråk gick en bit före mig och tappade alla sina papper i stormen så jag kastade allt jag hade åt sidan och sprang hopplöst omkring för att hjälpa henne att fånga alla papper som verkligen blåste överallt! Det kändes som en tecknad serie hihi. Dagens goda gärning i alla fall, och vi lyckades dessutom fånga allting :)

Nu sitter jag iklädd mina myskläder och funderar på vad jag ska göra.. Helt plötsligt har jag ingen som helst skolstress och jag har all tid i världen att göra precis vad jag vill! Frågan är bara vad ;)

RSS 2.0