ellen + roxane = totally awesome

Här är några bilder från helgens tävlingar också, enjoy!









den här sista blir lätt nya visningsbilden på fejjan ;)
TAAACK NIKLAS för de finfina bilderna!


why're we talking when we dance so gooood?

Ajsingen vad ont min brända lilla näsa gör :/ satt och sola en stund utanför huset igår och huu solen brände på som sjutton.. snyggt blek där bikinin har suttit och lite bränd på nästippen - nu är det väl ändå sommar!



Ovärd dag i skolan också.. hade en lektion på morgonen där vi inte gjorde ett skit och så prov på eftermiddagen. Snacka om att vi bara sitter av skoldagarna nu för tiden! Dock riktigt skönt att ha nk-provet avklarat :) Nu är det bara bild, historia, profilgrej, politik o svenska kvar och när den här veckan är slut så kommer ALLT att vara borta, ååh jag längtarlängtar.
Åkte ut till Roxis en stund efter skolan och skritta ut en sväng på henne, väldigt mysigt i (numera) sommarsolen :) Nu har jag precis varit ute en sväng med båten också, premiäråket ju! Guuud vad jag har saknat den underbara känslan av att hoppa fram på vågorna i full fart, något av det allra bästa.

Men blö visst känns det som man har tusen andra (lite viktigare) saker för sig att göra när man egentligen borde plugga rumpestumpen av sej? Mjo så är det nog. Har iaf pluggat in historian någorlunda bra så det ska nog gå.. Jaja, nu ska jag kila iväg och duscha. Heeeejsvejs :)


mothersday & tävlingsresultat.

Grattis lilla mamma på morsdag! :)



Åhhh tävlingen idag gick great, awesome, kanon.. ni fattar! Jag och Roxane dubbelnolla LB 110 cm för första gången tillsammans :) Så himla härlig känsla! Låg 2a ett tag också, vilket var ännu roligare :D Dock blev jag nedputtad med EN placering :( Så blev ingen placering idag tyvärr.. men jag är som sagt väldigt nöjd iaf :) Och med tanke på att det var regionalt så är jag ännu nöjdare hihi.. konkurrensen är så tuff ju högre upp man kommer i klasserna. Lokala tävlingar har inte alls samma konkurrens som regionala! Kändes som jag tävla bland massa vuxna haha och alla är rätt så rutinerade.
Så med mysigaste fredagskvällen, bra resultat och placering på lördagen och bra resultat idag blev även denna helg helt kalasbra ♥ Nu hoppas jag att nästa blir lika bra den också.

Resten av kvällen kommer mitt huvud att vara i naturkunskapsboken eftersom jag inte har pluggat ett enda dugg till uschliga provet imorrn. Ska träffa Sannis en stund också för hon hade tydligen något spännande att berätta ;) can't wait.

Seeee you later aligator


the day before today

missemissar


Gårkvällen spenderades förresten hos Marcus med filmmys (y) Drog hem till stallet vid elva någon gång där Niklas, Linnea och Carro låg och glodde mer film haha :) Sen somnade vi och uuuuusch vilken natt! Jag fick ligga på två sackosäckar som under natten hade glidit ifrån varandra.. så jag vaknade hur många gånger som helst av att jag låg på det kalla golvet i stället burrr. Blev tvungen att hämta massa hästistäcken för att inte frysa sönder. Nån gång tidigt på morgonen sen vaknade vi alla tre och då erbjuder Linnea sej att flytta åt sidan på sin madrass hihi.. somnade om igen och sov dunderskönt i ett par timmar innan mr. snooze väckte oss :) 
Var konstigt nog inte alls trött när jag vaknade utan kände mig helt utvilad, antar att jag sov rätt bra när jag väl sov.. 

Nu ska jag pluggeliplugga lite naturkunskap, duscha och sen kommer älsklingsmysan hit :)) Även den här kvällen blir great med andra ord ♥


tävlingshelg, day numero uno

Sitter med tävlingskläderna & har precis kommit hem från en lyckad dag! Blev placerad i 100 cm klassen, var dubbelnolla :) sen fick vi tyvärr ett pet i 110 cm klassen.. men jag är väldigt nöjd iaf & både Roxane och jag kändes på topp :D imorrn har vi dessutom en klass till i 110 cm så får se hur det går då ;)
Så det blev rosett, plakett och en jättesöt liten ljuslyckta som jag fick med hem som priser. Gullgull :)

Bilder kommer imorrn eller på måndag när jag har fått dom från Niklas :)


14 days to go

härlig vårbild på mig och bästa ♥


Först av allt ett stort grattis till twinsen almén som fyller 17 år idag :)

Skolan är för seg.. vi sitter verkligen av hela lektionerna & gör inte ett skit längre. Egna arbeten har vi och dom gör man ändå hemma så ja, rätt slappt. Men nu är det bara en skolvecka kvar!! Fattaaaaa helt sjukt vad tiden går snabbt! Om exakt två veckor har jag gått ur första ring vid det här laget och firar förmodligen kvällen med massa härliga vänner, caaaan't wait iih.
I helgen däremot är jag fullbokad med tävlingar. Både lördagen & söndagen kommer spenderas på tävlingsbanan med underbara Roxane och jag känner mig riktigt taggad, hoppas verkligen på bra resultat nu :) Ska försöka hinna med lite annat också.. ;)


örebrotripp/fotbollsmatch

Sovmorgon till 12.25, en lektion & sen en tripp till örebro med syster, Jocke, Jeje & Sanna. Mihi vi hade riktigt kul och jag köpte hem lite nya grejor, b.la två supersöta nagellack för bara 39 kr, en gryymt söt bikini, ny navelpiercing, rfsuprodukter m.m! Helt okey & rätt bra köp actuallyyy.
Efter örebrotrippen hoppa jag & Sanna av i skyllberg och kollade på grabbarnas fotbollsmatch.. tror det kosta att gå in men Sannis & jag sa bara hejhej och gick förbi.. hm. Dom kollade lite knäppt på oss efteråt ;) Matchen slutade oavgjort så det var väl inte så kul.. eller ah, hade varit roligare om dom vunnit :)
Nu ska jag plocka lite disk, hoppa in i duschen och fundera på om jag ska ta sovmorgon imorrn eller inte.

godnatt darlings


like today never happened

du är min bästa, min allra allra bästa ♥


Ibland är det bara för kul när folk pratar högt utan att tänka på vem som hör. Guu så ni gjorde bort er idag tjejer.. jag undrar vem det är som har svårigheter egentligen.
Men åh.. det var verkligen tråkigt för mej, för att inte tala om hur svårt det var.
Jag tänker inte gå in på vad som har hänt här på bloggen för usch så personligt det är. Men ja.. det som står det står & dom som vet dom vet.
Hade min redovisning idag & den gick som smort. Kollade inte en enda gång på stödorden som jag hade skrivit upp *stolt* så jag hoppas på ett bra engelskabetyg nu. Efter det hade jag bara en lektion och sen blev det iväg till stallet trots ösregn.. men kände att jag verkligen behövde en stund med min underbara Roxane då hon är den enda som alltid får mig på bra humör igen ♥ Var dock helt genomblöt när jag gick på bussen och jag kunde krama regnet ur håret och bilda en liten pöl på sätet brevid hihi.
Nu sitter jag hemma i min kära fotölj och njuter av att jag har en pluggfri kväll! ååh så skönt det ska bli att bara göra annat en stund, kolla film osv.
Gosa förresten en stund med bebis förut, iiih va söt hon är :')


meramera helg!

Var även med emmapemma i fredags! Vi hade grymt skoj med galen fotoshooot & godismys. Härligt när man hittar tillbaka till gamla vänner :)♥
Snodde även emmas moppe mitt i natten & åkte till nånstans mellan lerbäck & rönneshytta där lilla marcus stod på en väg haha. Pratstund & moppeåk, awesome.

emma är fetingsnygg! ska bli sjukt kul när hon kommer till allé nästa år :)



en underbar helg!

Passar på att ladda upp några bilder från min grymt härliga sommarhelg också! åh grillning, bad & underbara människor har verkligen fått helgen att kännas som sommarlov!

BILDBOMBIS!








Ni får mitt knasiga upp&nervända liv att gå runt helt perfekt. Alla pusselbitar faller på plats när jag får vara med er ♥


it's a beautiful world

Hejhallå!
Kilade till skolan i morse helt opepp på näringsläraprov.. hade verkligen inte pluggat något alls men jag tror det gick rätt hyfsat iaf hihi. Sen lång rast fram till 12 då idrotten började. Jag, Jonathan, Linnea & några orienterare bestämde oss för att kika på 3ornas konsert i aulan från 11.00! Dock var det sådär (kan nog garantera att ingen av dom som stod på scen läser min blogg) och jag tyckte bara att en av dom sjöng bra om jag ska vara ärlig. Menmen, kul grej i vilket fall och Jonte & johan busa till det lite där inne också för en grej hihi.

Idrotten blev till att spela fotboll & huu så varmt det var! Solen stekte som sjutton när man sprang omkring. Sen hade vi faktiskt inga fler lektioner. Eller.. naturkunskap men vi fick ta hem och jobba (y) Så min dag var rätt najs om jag får sägat, och det får jag ju här på min blogg ;)

Efter skolan åkte jag som vanligt till stallet & jag blev alldeles lycklig när jag såg en fölis i hagen! åååh lilla bebis kom inatt så hon var helt ny :') underbart. Red dressyr på Roxane som även hon var mer intresserad av bebben än att arbeta haha.. men det gick ändå.
Kom hem rätt tidigt & har sen några timmar tillbaka jobbat på min redovisning imorrn! Gjort en skitsnygg pp & pluggat in texten som bara den - nu SKA den sitta. Åååh jag vill verkligen ha mitt MVG i engelska A.. hoppashoppas.

Bättre bilder kommer forsure!

helt otroligt vad dom små liven är söta! kom gärna med namnförslag också. hästmamma heter julia & hästpappa belltino :)


awesoome.

Åh blir snabbisblogg nu för ska alldeles strax hoppa in i duschen & sen vidare till emmapemma!
Det ööööser ner utanför, verkligen öser! våran väg är helt täckt av vatten som är ca 2 dm. fyyyy för regn. Åkte med Niklas in till stan och bilarna stod parkerade längst vägen för ingen kunde köra, man såg liksom inte ett skit. Var med om 3 strömavbrott också varav ett var på ritz & det andra på ica ;) haha.
Hur som helst.. naila nog provet lite snyggt idag sådär. Så nu känns det som att allt börjar falla på plats! Snart snart är det sommar åååh längtar.

Ska kila hejdå snyggingar :)


ät mig

dom är kläckta!!


MMmm sitter med ice tea & chockladboll framför kära lilla datorn och försöker plugga lite men hu.. det går bra segt. Hittar inte alls tillräcklig fakta till Chilearbetet och idrottsprovet/näringslära vill jag inte ens börja plugga på för det är så jäkla tråkigt! Åh jag fattar verkligen inte varför vi ska ha så mycket nu dom sista veckorna! Samhäll/engelska, historia, idrottsprofil, naturkunskap, nationella.. jag spyr.
Och i morgon ska vi ha friluftsdag och springa i skogen hela dagen woho. Ibland känns det som om lärarna vet precis hur dom ska göra för att få eleverna att hetsa sönder! Blir inget stall för mig i morgon heller för jag måste verkligen bli klar med skiten! :(
Oh visst ja, var med davido en stund förut & spela kubbis! Jag vann, TWICE! wohoho

Mitt liv känns inte toppat just nu.. hoppas helgen får mig på bättre tankar! den spenderas nämligen med emmapemma :)) ♥ 


it's always the same

"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."
-Bob Marley.


Come here, come closer

Hittade sötaste bilderna här på datan! haha, om inte så roligaste! Willow & Jessica ;)





Sitter i soffan och myser framför tvn med mamma & pappa! Vi kollar på talang och norrmannen var ju för kul hihi. Han ser verkligen ut som en riktig norrman också! Äppelkinder, mörkt hår och blå ögon.. haha. Började skratta lite och mamma responsa "ellen, skratta inte! han är norsk!" ;)
ANYWAAY. Jag är så väldigt väldigt taggad nu för imorrn ska jag tävla wihu! Det är verkligen great att jag har fått tillbaka min tävlingsskalle nu! Var på tiden. Och det är första utetävlingen för i år också, ännu bättre! bara vädret är på min sida vill säga :)
Hoppade lite idag och det gick awesome, Roxane var taggat och pigg men kontrollerbar! Precis så ska det vara. Nu har jag fixat i ordning alla grejor inför imorrn. Sadel, träns, senskydd, strykkappor, grimmor, extraträns, täcken, skor, chaps, sporrar, spö, ridhjälm, säkerhetsväst, byxor, skjorta, kavaj, handskar, nummerlapp, hästlicens, ryttarlicens, pass.. allt är på plats :) Åh vad det är mycket att hålla reda på haha.

Nu ska jag fortsätta att kolla tv en stund och sen blir det sängen! Puuusss


linnea sjutton år!

CONGRATZ MIN ALLRA BÄSTA VÄN PÅ DIN BARA DIN DAG


god damn you're beautiful

for the days I can't see your eyes, I don't even want to open mine..
you make me smile smile smile :*


 
Gjorde fetaste spanskaprovet idag och ajsingen.. det var sjukt svårt :( Fick dock upp humöret igen när jag kom till stallet! Niklas lät mig köra traktor och WOAW det gjorde min dag hihihi , så grymt kul :D Sen red jag dressyr med min älskade polle och hon var riktigt fin! Åh nu är det hemska provet bortsuddat :')

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen kolla igenom lite matte inför morgondagens kursprov! Har iaf räknat ut att det är typ 16 skoldagar kvar.. ååh inte långt kvar till sommarlovets älskvärda dagar och härliga människor nu!


:)

Ååh visst ja! Glömde skriva att jag alldeles nyss fick ett brev hemskickat från ridklubben. Det innehöll en plakett från tävlingen som jag måste ha glömt där när jag & Roxis blev 4a.

Alltid kul att få priser :) den här spikas upp på väggen dirr!

and heaven doesn't seem so far away anymore

"It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most..
Cause you are my heaven"

Helt okey dag actually. Började med ett fystest där jag både hade förbättrat mig & försämrat mig.. Sen var det mattedags & ja.. det är väl lika segt som alltid om man heter ellen lina rosén eriksson. Usch jag ser verkligen inte fram emot np på onsdag!
Idrott sen också & jag och linnea bestämde oss för att ut och jogga en sväng i eko. Slutade med att båda slängde sig i det gröna härliga gräset mitt i solen och skrattade & pratade om allting! Åh en vän för livet. Sen kila vi tillbaka för att ha en oseriös svenskalektion som vi spenderade vid datan & skrattade åt massa skit haha :) Jag kilade hem efter svenskan.. gick och tog närvaro på naturkunskapen och sen vips var jag borta. Tur att han har så bra koll ehe..



Roxis och jag red ut en sväng i fina vårsolen & det var en pigg madam under mej vill jag lova. Satte på mobilen på högsta volym och så galopperade vi i takt med "I dare you to move", härligt!

Nu sitter jag här hemma i min säng och försöker plugga lite.. har np i spanska hela förmiddagen imorrn så det är väl bäst att jag nannar kudden snart också så jag har huvudet med mig ;) fy jag kan ju inte ens spanska.. menmen, vi får väl se hur det går! Nu ska jag iaf fortsätta att lyssna på kalasbra musik tjubba.


woawwu

sitter och peppar med lite musik!
ska alldeles snart hoppa in i duschen, sen äta & sen kila ner till två av de allra bästa tjejerna - jessica & mysan. blir att mysa massa med dom ikv och prata om allt mellan himmel och jord!
roxis fick nya skor idag och huu va pigg hon blev efter det haha! men fin var hon min älskade häst ♥

i morgon blir det stallet ofc & sen får vi se vad kvällen har att bjuda på ;) hihi.. men nu ska jag kiila ! byyyyebye.


a whole new world

lyssnar på underbara disneylåtar samt njuter av att min svenska examensuppgift äntligen är klar och magen pirrar och åh allt är helt perfekt, livet leker!



today was great because.. jag hade sovmorgon till 12.30 och sen en lektion! hallelujaaah. sen bar det av till stallet för att longera min lilla plutt som har skavsår på ryggen :/ på fredag kommer iaf h-s och skor, TACK! äntligen. ååh roxis har gått utan sko alldeles för länge nu för stackars hovslagaren blev kräkis sist. men huvudsaken är att hon är frisk nu och kommer! för nästa helg ska jag iväg till kumla och tävla :)) taggar som fasen för hu.. det var ju längesen jag tävla nu! startar dock bara 110 för känner mig inte redo för 120 än men det passar perfekt att åka för en klass för då kommer vi hem lite skapligare :)
nu ska jag snart nanna kudden & drömma härliga drömmar


til' the day we die

Broken friendship is like a broken mirror.. you can put the pieces back together again



jag vill aldrig mer sakna dig, aldrig mer vara utan dig
sannis bäckströmis ♥


weddingdress

förresten! mamma kom nyss in med farmors gamla bröllopsklänning & bad mig testa den.. ååh så himla söt klänning och det förvånar mig att jag kunde ha den! farmor måste ha varit riktigt smal när hon var ung för hu.. jag kunde knappt andas i den! men den satt perfekt :)


undrar när jag kommer att bära den här :*


valborgsheelg!

What would you say if I said that you could?



Bakom killarna här sitter det ca 15 småtjejer som nästan blir mosade av Niklas & Magnus när dom "bråkar" haha ;) Tur dom han akta sig de små stackarna!

Valborg var mycket funny! Mysis & jag åkte hem efter stallet en sväng & åt mumma mat o fixade oss mm. Sen åkte vi moppe tillbaka till vallen där vi träffa alla tjejer. Senare kom även Niklas & hans kompisar :) Brasan däremot.. tog aldrig eld haha! Eller, den börja knappt brinna! pinsamt för dom :/ men efter en stund så.
Nu sitter jag här & funderar på att dra igång med min äckliga svenskauppgift som ska vara inne på tisdag? Mysan har nyss åkt hem. Vi har ridit & ätit glass nere på stan i soooolen :))
Aja ska kila nu. Hejsvejs (;


RSS 2.0