I'd rather be with you

jonte & simon på bara vara


goda fikat!



heydär!
börjar med att skriva STORT GRATTIS till världens bästa lillebror som blir tretton år idag :) nu är han också tonåring, stackars mamma & pappa.
igår följde jag med mamma & farmor in till ikea & köpte lite nytt till rummet.. efter det åkte vi vidare till marieberg där jag träffade linnea :) träffade nils också så hjälpte honom att leta efter lite presenter till hans flickvän som snart fyller år hihi! käkade godaste mackorna nånsin & fula oss en massa.
efter marieberg åkte vi vidare in till stan där vi träffade simon & jonathan! åh va kul det var att se dom igen, har ju inte träffats sen skolavslutningen.. blev massa prat om sommarlovet över en fika på bara vara, supermysigt!
nu sitter jag och målar naglarna & lyssnar på fin musik. ska fira johan lite till och ikväll bär det av till skyllberg för att kolla fotbollsmatch haha! efter det kilar jag till emma och träffar henne, äntligen!

puss


skin skin som den sol du är

Känns som det har varit himla mycket kevin & amanda senaste dagarna.. syster & jag var ensamma hemma igår hela kvällen, hyrde film och köpte kebabtallrik som vi mumsa på länge hihi. men framåt kvällen blev det lite långtråkigt så vi åkte och hämtade kevin i hallsberg! efter en sjuk bilresa hem & ett obekvämt besök på seveneleven så blev det att hyra mer film hemma och kolla på.
men fy vad hemskt det är att sitta ensam i en fotölj medans dom andra ligger och myser & håller om varandra i soffan brevid.. man känner sej så ensam haha, som att man aldrig kommer att hitta killen med det lilla extra! äsch jag är ffs bara 17, finaste åldern med hela livet framför mig ju :) dessutom kom marcus lite senare in på natten och hälsade på så jag blev inte så ensam tillslut iaf. det var bra mysigt! ♥

liseberg förresten blev grymt bra! bussresan dit var dock plågsam eftersom rasmus & amanda fick för sej att köra "gul bil" i brist på annat.. och ja, jag blev offret! så nu har jag blåmärken över hela vänsterbenet och vänsterarmen haha. enda dåliga med dagen var alla baoutaköer till åken! nästa gång ska jag skaffa ett sånt där quickpass alla gånger så jag bara kan gå förbi, låter verkligen som nånting för mej. bilder kommer när jag har orkat ladda över dom till datan haha.

i morgon ska jag till örebro..  vet dock inte när/var/hur än men dit ska jag iaf! sen får vi väl se vad som händer framåt kvällen! nu kommer snart päronen hem med kinakäk så ska duka och lite.. pusspuss


last night got weird

huu vilken natt!
kvällen började med att jag kilade ner till emma och "föra" lite med henne sådär .. två stycken hihi. sen gick vi iaf vidare till en fest som vi var bjudna på i stan, woopie! efter festen gick vi & kollade på cruisingen, träffade johan & några fler och sen träffa vi nils, micke & gänget också.
sen någon gång sent på natten så gick jag hem trött & sliten haha.. träffade marcus på vägen så han följde med hem en stund! sen fick jag även lite annat besök på natten menmen.. somnade vid 5 & vaknade vid 1300 idag, så himla trött!
dagen har spenderats här i soffan med kevin & syster och snart ska jag åka iväg till bästa amanda för att tagga lisebergsresa i morgon ,)


vattenring & fest i stan

sitter just nu på en bänk hemma i hallen & har nyss fixat mej. snart kilar jag vidare ner till emma & har trevligt med henne så får vi se vad vi orkar med haha! så grymt många fester i stan ikväll eftersom det är cruising.. men fy jag är så trött, inge partysug alls! :i
annnyway. idag har jag, syster & kevin kört omkring med gummiring hela morgonen & ååh så kul det var :D men nu har jag blåmärken på rumpan & sår över smalbenen.. man får ta endel smällar också hihi men det är det värt!

amanda


amanda


jag


kevin


kevin


där fick ni lite vackra bilder på oss också haha! måste säga att jag gillar kevins min på sista bilden, inte rädd nånstans.


love the way you lie

amanda söt


jag & linnea


söndagkväll & måndag med amanda var great, och välbehövligt! vi fick prata ur oss en massa skvaller och känslor och hela bunten! ♥
började med att snacka en massa till en stor pizza, yummi! sen åkte vi ner till vaske & badade i det varma vattnet och fortsatte vårat prat där på stranden hihi. när vi kom hem till henne igen så kollade vi på eclipse & käka godis, amanda somnade dock efter halva filmen men jag kolla klart!
på söndagen åkte vi ner till stranden igen men det blåste så mycket så vi åkte hem nästan direkt.. kollade på film igen & sen kom pappa förbi och hämtade mig. norskarna kom ju på kvällen :)

idag kom saknade linnea hit till mig och vi har gått omkring i askersund hela dagen! först var vi hemma hos mig och badade i sjön, sen kilade vi ner och köpte pizza som satt perfekt! efter det åkte vi hem och hämtade badkläder igen och så vidare ner till hagabadet där vi stannade fram till 18.30.. vidare till hamnen och köpa glass. provade en mummanyhet med brownie & saltlakritshallon i kulglass, grymt gott! linnea provade marängswich och brownie, riktigt god den också. mm vad jag älskar staden på sommaren!

nu har jag lämnat linnea vid bussen & hunnit steka hamburgare till kvällsmat! i morgon ska jag träffa sanna en stund och sen får vi se vad som händer resten av helgen. pusspuss sweeties


norskar på besök!

syskontrio! johan, jag & amanda


har lite smått ont i rumpan efter att ha suttit på golvet och kollat på hannah montana - the movie.. på norska! gosh. nej men det var faktiskt lätt att förstå som tur var :)
vi har ju norska vänner på besök nu och deras dotter är nio år så jag var lite snäll och laddade ner filmen åt henne, uppskattat!!
nu ska jag gå in och äta lite godis & vara social med alla eftersom dom bara stannar tills i morgon :/

lisebergsresa bokad btw! jag, amanda, rasmus, kajsa & frida kilar till gbg nästa måndag :)


ready, set..

gammal bild på mig & stumpan


Hola amigos !
Det är inte klokt så mycket fritid jag har nu för tiden.. eller ah, sen två dagar tillbaka. Hur som helst, det är ju helt sjukt! Förr hade jag alltid så mycket att göra, mycket att hinna med & så lite jag faktiskt hann med att göra då den mesta tiden spenderades i stallet. Vakna - skola - stallet - läxor (pft), en typical dag för ellen!
Den här helgen har varit smäckad med awesomeness! Igår tog jag bussen in till örebro, träffade upp martin & gick till ica för att köpa candy. Sen vidare till bion, vi såg knight and day & den rekomenderas verkligen! Mycket action & humor haha.. inte min typ av film egentligen kanske men den här gillades!
Idag har jag varit med dealealo thaipinne som jag inte har umgåtts med på ett år? gosh! vi gick & käka lite på java & sen kolla vi runt i affärer.. men blö, varken andrea eller jag hade shoppinghumöret med oss så det slutade med att vi smet upp på taket på åhlins & pratade massa i stället - bäst! och vi lovade varandra att ses någon dag när båda var lite piggare haha!
Nu sitter jag och väntar på att bästavän ska komma och pick me up! Massa härligt att ha henne hemma över sommaren, har verkligen saknat att umgås med henne nu när hon bor i karlstad. Så natten spenderas i åmmeberg med snygging amanda. I morgon kommer mammas bästa vän Blenda & hennes familj från Norge och hälsar på, spännande! Blir att ta fram sin norska på bästa sätt haha.

Nu ska jag kila iväg & packa ihop lite! pusspuss sweeties


roxane <3



fredagkväll klockan 22.56 hann verkligheten ikapp mig

det är först nu som jag börjar inse att jag inte längre har kvar min bästa vän, min ögonsten, mitt liv. men roxane du ska veta att jag aldrig valde att lämna dig, jag valde bara att lämna en falsk verklighet. jag saknar dig varje minut ♥

det är så konstigt.. dom senaste sex åren har jag spenderat i stallet med underbara människor och underbara hästar och plötsligt är allting borta. vad ska jag nu göra om dagarna? vem ska jag nu berätta mina hemligheter och jobbiga problem för om inte roxane? roxane som alltid lyssnade och aldrig förde något vidare. (konstigt hon är ju en häst tänker ni nu.. men då ska ni veta att en häst, eller ett djur över huvud taget, är det bästa att prata med när man mår dåligt eller måste få ur sig någonting)

jag är fri att göra vad jag vill och jag behöver inte planera något längre.. det kommer ta tid att vänja sig. men det är långt ifrån över här, jag tänker inte lägga av med hästar helt och hållet. men just nu vill jag bara vara ellen.. sen när skolan börjar börjar även verkligheten igen och då ska jag börja leta ny häst.
leta ny häst? vad fan äre jag säger.. såhär hade jag aldrig sagt för en månad sen! jag hade aldrig drömt om att leta ny häst för ett år sen! och för tre år sen såg jag början på en fantastisk framtid tillsammans med min älskade roxane.. och slutet kom för fort


it's taking all of my energy



Det är precis som att jag sitter och väntar på att allt ska falla på plats.. den här sommaren som skulle bli den allra bästa har inte medfört något bra dom senaste veckorna. Alla tankar som snurrar i huvudet på mig tar all min energi! Och dom som står mig närmast, mina närmaste vänner.. dom tycks inte ens se det. Men bakom egna problem är det svårt att se andras så jag klandrar ingen! Tror inte att jag har varit så vidare på att se dom senaste dagarna heller så.

Jag bara väntar på att allt ska bli bra igen.


i could really use a wish right now

jennifer och jag, bilder från vårat morgondopp! söta unge ♥



åh upp & ner verkligen.. mitt liv är en berg&dalbana av dess like! ena dagen toppar jag och allt känns perfekt och andra dagen är det så långt ner på botten som det bara går att komma :/
det är för mycket, alldeles för mycket och jag fixar det inte längre! jag lägger ner så grymt mycket tid på att oroa mig för hur dom som står mig nära mår att jag helt glömmer bort mig själv. hur mår jag? och ärligt talat vet jag knappt vem jag är längre, vad jag vill och inte vill.. ingenting.
jag tänker så sjukt mycket på hur jag egentligen lever.. och jag vill leva spännande! åh jag är så avundsjuk på mamma & pappa som har gjort så mycket roligt och spontant i sitt liv, massa resor & tågluffat. JAG VILL OCKSÅ ! jag vill också ha något spännande att berätta för mina ungar när jag är 40+ haha. äsch vad jag tänker för mycket.. antar att jag har tid att resa så småningom!

och så den där lilla grejen som alltid dyker upp så fort jag får tid över för mig själv. det där grymy jobbiga som jag tänker ta i tu med precis exakt nu.

idag blev jag förresten biten av en igelkott, jo sånt händer. snippsnappsnut


cannonball.

there's still a little bit of your taste in my mouth, there's still a little bit of you laced with my doubt.. still a little hard to say what's going on.

här ligger jag, röd som en liten kräfta efter att ha varit i solen hela dagen, och tittar på how i met your mother avsnitt. rätt nice faktiskt.. att bara vara själv en stund & fundera över saker och ting..
i helgen är det debuttävling på g! ska bli sjukt kul wohiho & helgen efter det ska jag dra med lite tjejkompisar & åka ner till anton för sommarfest!

jag & johanna har även planer på att bara dra iväg någonstans random i augusti.. cykel/moppesemester? haha, det blir awesome! och sen måste jag åka och hälsa på liridona som jag inte har träffat på flera år (:O) innan hon flyttar till schweiz. sug


sommarlovet börjar.. nu!



hejhåå hon som är så aktiv i sin blogg..
Men det har hänt massor under de senaste dagarna & jag har knappt varit hemma.. faktum är att det här är första morgonen på väldigt länge som jag vaknar upp själv i min egna säng. Har varit så mycket med kompisar :) Men puuh för att vakna upp å andra sidan! Mina luftrör dödar mig långsamt och jag måste vara jättenoga med mina mediciner och hela skiten nu så att jag inte åker på samma skit som för några år sedan. Menmen, jag lever än så länge och det är ju rätt positivt!

Nu har jag äntligen slutat jobba också så det här blir första veckan på mitt "sommarlov" hihi, känns dunderskönt! Amanda kommer hem snart & då ska vi kila ner till stranden, eller ah.. sjön iaf, och bada massa ;) även om jag borde ligga och tat' lugnt hemma så att jag frisknar till lite, men det förstår väl alla att det inte går när det är sommar.. eller? Det visar sig.

Helgen var förövrigt upp & ner. Några svackor sådär men marcus & emma gjorde min lördagskväll med filmmys & nattbad, underbart. På söndagen åkte vi till rönneshytta och badade där också och framåt kvällen så kilade jag iväg till stallet och red roxane :) Nu ska jag kila in och få i mig frulle & sånt. byebye


RSS 2.0