muffinsbak hela dagen lång! ♥

hej alla fina människor!
har alldeles nyss kommit hem från min första praktikdag! trivs redan väldigt bra så känner på mig att det kommer bli en bra vecka. jättemysig pratglad personal som får timmarna att gå lite snabbare, perfekt! har bakat muffins (som förresten fick toppenbetyg av en besökare) & morotskaka hela dagen hihi, passar mig utmärkt eftersom jag gillar att baka & fixa :)
dock vill jag att veckan ska komma till sitt slut redan nu eftersom min bästavän linnea fyller 18 år (!!) på fredag! woopwoop. hoppas på att festa hela natten lång med henne & fina vänner då, vi måste ju garanterat fira!
nu ska jag mysa resten av kvällen med O.C avsnitt & gosevalp ♥ puss

vårkänslor i hela ellen!

hästen vi kollade på igår, I think she's handsome! :))
jiej känner att hela jag är full av vårkänslor haha! fastän det är sista dagarna i januari, men vädret är helt fucking amazing ute! blå himmel, plusgrader, en fin jäkla vän och världens sötaste hundvalp gjorde min morgon med en promenad på landsbygden hihi :)
ska alldeles strax städa mitt stökiga rum (när jag ändå är på rätt humör liksom) och sen gå en långpromenad med nelson!
imorgon börjar min praktikvecka! ingen skola känns grymt skönt, men får heller inte se finaste killen.. så har inte bestämt mig för om det kommer bli en bra vecka eller inte än.. dumt! men vårkänslor blandat med fjärilar i magen är väl ändå det bästa, eller? :')

nelson på morgonpromenad med mig & linnea ♥


hästspekulerande i linköping!

trots att jag dom senaste sex åren har luktat häst dag ut & dag in så känns det himla ovant att sitta här nu och känna att kläderna luktar stall :) åkte ju med linnea till linköping idag för att kolla på en häst åt henne! jätteroligt att följa med och vara lite hästmänniska igen haha. dessutom var hästen hur fin som helst så jag hoppas för hennes skull att det går hem! :)
nu har jag levt på mackor hela dagen så det ska bli mumsigt med pappas hemgjorda pizza ikväll med milkshakes, glass & kolasås till efterätt hihi. måste snart börja synas på mig att jag äter som en gris haha!
linnea kommer ikväll också & så ska jag roa mig med att hålla min fina människa som ska fiska hela natten vaken..eller så blir det tvärtom.. anyway, blir great!
måste även tillägga att nelson kan sitt & ligg alldeles utmärkt nu! *stolt matte* :)


kommer ni ihåg när han var såhär liten ♥

bushunden!

titta vad söt nelson var idag när vi var ute! han tog min vante & bar den i munnen hela vägen hem :)

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt!

Det är inte klokt vad glad jag är över mig själv ibland haha. Nu stryker jag mitt profilprov & träningsanalysen från listan och känner att en stor sten ramlade från mitt samvete, pjew vad underbart!
Nu ska jag bara läsa 170 sidor ur den engelska kriminaldeckaren and then there were none tills på fredag, göra klart sista i geografin och avklara ett psykologiprov v.7! det är chill för min del, nu känner jag ingen som helst stress över skolan längre :)
dessutom är det så mycket lättare att gå till skolan nu för tiden när jag får pussar & kramar om dagarna.
well, nu ska jag gå ner & slänga i mig lite käk! har blivit alldeles för dålig på att äta om dagarna nu för jag har haft så mycket annat för mig helt enkelt.. dock visar vågen 53 kg som vanligt så än så länge har jag inte försvunnit, men kanske får slänga i mig lite extra dom kommande dagarna för säkerhets skull hihi.

kvällscitat

Forget the ones in your past, there's a reason they didn't make it to your future.

dagen börjar ta slut & jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för att sen läsa igenom plugget än en gång. förövrigt har jag bombarderats av urgulliga sms hela dagen. känner att jag kan somna rätt lycklig ikväll ♥

3 dörrar ned



I'm here without you baby, but you're still on my lonely mind
I think about you baby and I dream about you all the time
I'm here without you baby, but you're still with me in my dreams
and tonight boy it's only you and me

pluggnisse

hade ju egentligen tänkt att vara hemma imorgon också, dels för att jag var så trött idag och dels för att jag inte har hunnit plugga till dumma provet. men nu för några minuter sen fick jag något typ av anfall & började rekordplugga på skiten, and guess what? nu kan jag nästan allt hihi. tack min hjärna för att du har lätt att ta in saker snabbt, mindre tack för att kunskapen sen aldrig stannar kvar men det är en annan femma :) nu är jag fullt taggad på att avklara mitt prov imorgon & när jag kommer hem ska jag fixa ihop något fint arbete om skiten med som ska vara inne på torsdag, FEJNT!

a day without you, just isn't fair ♥

efter ännu en fin natt (med alldeles för lite sömn dock) ligger jag nerbäddad i sängen & tycker synd om mig själv. åkte till skolan för en lektion & sen mådde jag så dåligt att jag var tvungen att åka hem igen, ovärt! blir rätt snurrig av sånna här dagar också, klockan är inte elva än och jag har redan hunnit med hur mycket som helst när jag egentligen kunde ha sovit.. även om jag hade fått gå upp tidigt anyway men kunde ha somnat om :)
men känns rätt bra att ligga hemma & inte vara i skolan, nu hinner jag förmodligen med att göra mitt jäkla plugg som har legat på samvetet sen långt innan jul!
→ men först, OC!

Chester See - God damn you're beautiful

I can't find the words to explain, just how much you got me going insane.
when you speak to me sometimes we fight, oh I studder my words I say nevermind.
'Cause even when you just walk by, well I look around to seem occupied.
'Cause I'm trying so hard to hide, all of these feelings inside.
Because I get weak in the knees fall head over heals baby, and everyother cheesy clichè.
Oh I'm sweeped of my feet, my heart skips a beat but there's really only one thing to say..
God damn you're beautiful to me. ♥

bloggar från sängen :)

ligger som en padda i sängen med alla läxböcker framför mig.. men hu, jag orkar verkligen inte! har suttit nu och skrivit ner det som jag anser är viktigast att kunna till provet imorgon! dock har jag inte pluggat mer än så så det blir sovmorgon för min del & så gör jag provet på onsdag istället :)
spenderade som sagt kvällen hos linnea igår! det resulterade som vanligt i mycket prat, popcorn & godis! alltid lika fint att prata av sig om allt mellan himmel & jord med henne! idag sov vi länge och när jag vaknade hade linnea redan fixat fram frukost, mums!
→ nu! resten av kvällen måste jag läsa dum engelskabok (har räknat ut att jag måste läsa 32 sidor/dag om jag ska komma till s.175 tills på fredag) haha.. fyfan. ska även läsa klart en av novellerna i svenskan men eftersom jag har glömt mitt papper om hur jag ska skriva i skolan så blir det svårt att skriva analysen idag.
förövrigt så rullar livet på hyfsat bra nu! efter att ha umgåtts så mycket med linnea sista tiden så är jag numera grymt sugen på att skaffa häst igen haha. tur man har snälla föräldrar som inte har några problem med detta, men själv känner jag att jag nog måste vänta till hösten iaf.. det är för mycket i skolan just nu & i sommar måste jag jobba & hinna med annat :) we'll see, kanske jag står som hästägare igen till hösten? spännande ;)
"en person som inte kan lyssna kommer heller aldrig att kunna hästar"
jag tänker ofta på fina roxane, funderar på om jag ska vara arg eller besviken. hon var en så fin häst

estoy en el autobús!

sötbild på fröken p från förra årets julbak! ♥
just nu sitter jag på bussen mot skogen, mot linnea, mot en GRYM vän! tänker alltså spendera min kväll/natt där och umgås massooor med henne hihi. imorgon måste jag plugga som bara den om jag överhuvudtaget ska fixa provet på måndag! men en sak i taget och ikväll äre chillkväll utan plugg. PUSS

jag strålar genom dig.

jag har en engelskabok att läsa hälften av tills på fredag, ett anatomi/aerob/anaerob/styrketräningsprov att läsa på tills på måndag, ett träningsarbete att göra tills torsdag, en svenskaanalys att lämna in, ett geografiarbete och ett psykologiprov..
men trots detta så är jag ovanligt lugn, känner ingen stress utan känner mig bara jävligt glad med tillvaron hihi. jag är nog konstig

tidsinställt inlägg!

sitter just nu & kikar på en spännande film så detta är ett tidsinställt inlägg!
tänkte dela med mig av några bilder på min underbaraste nelson som jag klicka igår :)

you can't hurt someone who's invisible

visst är det så, att dom människor som sätter det starkaste leendet på dina läppar.. är även dom människor som det gör ondast bli sårad av.
jag var tvungen att rensa tankarna. tog en promenad/springtur ner till sjön och det var precis vad jag behövde, att bara få vara själv i mina egna tankar!
nu ska jag kolla på en film & sen sova! :) puss

use your mind

sommaren känns alldeles för långt borta!


ibland önskar jag att jag var en nobody - en person som ingen känner, en person som ingen bryr sig om.
det vore lättare så eller hur? om man visste att det inte spelar någon roll vad man gör i sitt liv för inte en jävel bryr sig iaf. åh så är det verkligen inte om man bor i småstad. alla känner alla och det du inte vet om dig själv vet alla andra!
anyway. jag var som sagt ledig från skolan idag så emma titta förbi vid tresnåret. vi pratade och skrattade och gick ner till affären och köpte glass & godis hihi. när vi kom hem gjorde vi varm choklad för att värma upp oss från kylan ute! var himla komplicerat att få till skiten men mmm så gott det blev tillslut.
det är fint att känna att mitt i allt det dumma - mitt bland allt skitsnack från idioter - så är jag trots allt omringad av världens finaste människor. jag älskar er ♥
åh måste även tillägga att jag fick oväntat besök i duschen förut. helt plötsligt känner jag hur någon/något börjar slicka mig på benen och får lite av en grudekänsla haha, kollar ner och ser nelson. puss

too cool for school?

roxane & jag  förra vintern :)
vaknar upp efter en underbar onsdagseftermiddag & natt,
idag har mamma bett mig att hoppa skolan för att vara hemma med nelson hihi, inte mig emot! dessutom hade jag bara en lektion och då känns det rätt ovärt att åka i vilket fall som helst. den lille bollen ligger och sover bredvid mig i soffan efter en promenad, herregud vad söt han är! går inte att sluta kolla på honom.. lite för stora tassar för sin kropp och helt lurvig! jag ääälskar min fina valp ♥

Just another day

Känner att jag lika gärna kunnat ligga kvar i sängen imorse & struntat helt i skolan. Vi hade inte dom tre första lektionerna eftersom alla 2or skulle samlas i aulan för sex & samlevnadsprat och sen gå omkring i biblioteket & skriva hjärtakort som sen delas ut i klasserna under veckan. känns som vi har hört det där snacket tusen gånger nu och det låter likadant varje gång! dessutom vet jag att jag kommer få tre hjärtakort hihi, två oseriösa från jonathan & simon och ett gulligt från linnea ;)
nu söta läsare ska jag gå och lägga mig i soffan & läsa några noveller som ska avklaras samt glo tv och förhoppningsvis somna en stund. pusspuss

careless

maybe I shouldn't be so careless with what I give away
I don't believe in being cautious
so I surrender every ounce of my courage and every bit of my breath
but you couldn't care less
4

and I cannot forgive you for your touch
to give me just a taste is not enough

take less then you give

yeeesss känner att mina ben kommer vara oanvändbara imorgon då jag började dagen med aerob låg, medel & högintensiv träning följt av anaerob snabbhet, snabbhet tolerans & snabbhet produktion. efter en timmas springande såg vi dubbelt och jag & linnea har nog aldrig varit så tysta i omklädningsrummet haha, helt slutkörda!
anyway, lite träning skadar aldrig och speciellt inte nu när jag har tappat så mycket.. fasen vad jag känner mig klen sen jag slutade rida, musklerna (dom som faktiskt fanns där) försvann bums! men sett från den ljusa sidan så har jag inte blivit fet än iaf vilket jag trodde skulle hända på en gång :) kommer väl snart det också.
efter träningen sprang vi till engelskan, sena som vanligt & sen fick vi dom glada nyheterna att vår svenskalärare kört av vägen & kunde alltså inte komma till svenskan! nu gick det ju bra med henne som tur är, annars hade jag inte skrivit glada nyheter.
funderade skarpt på att åka hem när jag insåg att min nästa (och sista) lektion började 14.20. men jag & linnea chockade alla och stannade kvar! laxågänget började skratta & trodde inte en sekund på att vi skulle plugga fram till språket, men se det gjorde vi!
nu sitter jag i soffan och latar mig en smula, känner att jag förtjänar en eftermiddag utan plugg! imorgon ska 2orna ha såkallad kärleksdag i skolan så vi slipper både infolayout, företagsekonomi & spanska på morgonen. vet inte riktigt vad jag ska tycka om temat på det hela men att slippa lektioner går helt klart hem hos mig! puss

hand-in-hand grenade - bedroom eyes

Härliga söndag! åh, inte ofta jag säger så. söndagar brukar vara pain!



Linnea kom till mig igår framåt kvällen & så kilade vi ner till pizzerian där vi mötte Carro & Ellie :) var så grymt kul att träffa tjejerna igen och få snacka av sig precis som förr. Vi käkade pizza & spillde ner hela bordet, skrattade åt Linneas enormt roliga ansiktsuttryck på sin legitimation (HAHA!) och pratade. Efter det gick vi hem till mig & satte igång några avsnitt av solsidan! älskar den serien, så himla mysig och rolig :) och sen var det tänkt att vi skulle dra igång Forrest Gump men vi pratade på så mycket att tiden flög iväg och alldeles för snart var det dags för Carro & Ellie att kila hemåt. Kvar blev jag & Linnea som kollade runt lite på datan osv, snacka en massa som vanligt.. ni vet hur det är, och somnade bums när vi lagt oss till rätta i sängen hihi.
när vi vaknade på morgonen kilade vi ner lite spontant till Carro som bjöd in oss för frukost, hon hade gjort scones & varm choklad och sen någon himla god milkshakesliknande blandning. Det var verkligen jättegott och supermysigt att äta frukost tillsammans, en perfekt start på en regnig söndag!
Efter frukosten gick vi upp & spelade xbox 360 kinect haha och fysjutton vad kul det är (men jobbigt)! När vi sen var alldeles trötta drog vi igång sex and the city 2 tills det var dags för mig & Linnea att dra sig hemåt :)
Så nu sitter jag här, har precis slängt i mig en hög med pannkakor och ska sätta igång med lite plugg! Ha en fortsatt bra söndag alla, puss!

If you wont look down, I wont look back

One day your life will flash by, make sure it's worth watching!



idag är det ett halvår sedan jag lämnade fina roxane. sex hela månader och hon ger mig fortfarande lika mycket glädje, jag behöver bara tänka på henne :)
men visst är det galet hur snabbt tiden går? men det är först när man stannar upp och faktiskt tänker på det som man inser hur mycket som händer varje dag och hur mycket man missar när man blundar för det. jag och linnea låg och pratade om det här om kvällen. vi har redan gått halva vår gymnasietid? vart tog den vägen? och vad händer sen? om ca 1,5 år kommer vi ha den bästa dagen i vårt liv samtidigt som det kommer vara den allra sorgligaste! vi kommer ta studenten tillsammans, skrika att vi är klara med skiten och festa hela natten lång till fötterna blöder på oss. leva i en annan värld för en kväll där allting är helt perfekt! men dagen efter, när alla har nyktrat till och verkligheten har hunnit ifatt oss så måste vi gå åt varsitt håll.
kommer kännas konstigt att gå från att ha träffats nästan varje dag i tre år till att kanske inte träffas alls. usch nä så får det inte bli och nu ska jag komma på lite gladare tankar! ska alldeles snart slänga mig på telefonen och ringa min fina vän för att få lite updates om hennes liv hihi! puss

we can go the distance

sådärja, får inte glömma att lägga upp lite bilder från våran sthlmstripp! hade galet kul precis som alltid med jonathan & linnea! puss på er flickor

så mycket, så lite tid

äntligen helg så man får leva lite. har dock massor av plugg fortfarande men två dagar utan skola sitter hejdundrande bra just nu :)
har alldeles nyss badat & hårfönat nelson hihi så nu är han fluffigare & gosigare än vanligt ;) ska snart sätta igång med plugget & sen får vi se vart kvällen leder!

plugg, stress & sthlm.

Startade dagen med sovmorgon följt av en megalång stund i aulan med alla SPklasser för att lyssna på lärare som gick igenom alla kurser som vi ska välja till åk 3. jag har ingen aning om vad jag vill jobba som när jag är stor och därför är det så himla svårt att välja, för det är ju NU jag väljer min framtid! åh.
vi ekonomer har hur som helst 3 saker att välja på. tror det såg ut ungefär såhär. allt som jag skrivit efter "+" kan man alltså läsa parallellt om man vill men är inte tvungen :)
för min del blir det nog matte c bara & så väljer jag till något individuellt val, funderar på teckenspråk eller fysisk teater? ingen aning än som sagt men får skynda mig att tänka ut något innan 1 februari då allt ska vara inlämnat & klart! fy.
nu sitter jag & lyssnar på nelson som leker med sin allra bästa leksak, som för oss andra är hans allra värsta för den piper som jag vet inte vad! ska snart packa ihop & sen halka ner mot bussen (lovar att man skulle kunna åka skridskor ner dit) för att åka till linnea! imorgon blir det stockholm för hela slanten, är dock inte så pepp på det just nu men hoppas det vänder :)
åh jo förresten, nu har vi prov i psykologi & idrottsprofil också.
geografiarbete, engelskauppsats, läsa bok på engelska, läsa novell i svenska & skriva analys, idrottsprofilsarbete + prov, psykologiprov.. hoppas det var allt. jag har inget liv tack&hej

det tar aldrig stopp,

andra skoldagen & jag kommer hem med ännu mer plugg, det tar aldrig slut helt enkelt. har dock inte tagit tag i något av det idag vilket är dumt för nu kommer jag samla på mig allting & bli tvungen att rekordplugga in i det sista som vanligt haha.
imorgon har jag iaf sovmorgon och får sova till 7 och på kvällen flyr jag till linnea och övernattar där eftersom vi ska till sthlm tidigt på torsdagen & jag har ingen möjlighet att ta mig till hallsberg så tidigt :)

tillfällig design.

Vad tycks om nya designen först och främst? och ytterligare en ny är på väg.. kände att jag ville ha lite förändring här på bloggen så jag fixa ihop det här lite snabbt & slarvigt tills vidare :) känns ju lite småskumt att ha roxis på headern när hon inte längre är min (och när jag inte rider överhuvudtaget längre) men jag tycker att det är så rackarns fint med hästar och speciellt på bloggheaders :) men som sagt, nytt är på g!
förövrigt, ny dag nytt plugg nya självmordstankar! jag orkar inte skolan, ska gräva ner den någonstans. aja hejs

shine on, shine on

kling, jag & våran vän flodhästen :)
sitter för stunden i köket efter att ha halkat mig hem från bussen och framför mig har jag en hel drös med plugg att ta tag i.. första dagen i skolan & redan plugg? näe fy vad orättvist livet är ibland och när allt plugg följer med en hem efter skolan dessutom!
Dock är det endast 6 veckor i skolan innan sportlov som jag kollade upp det första jag gjorde tihi, börjar min countdown idag ;) men nej, nu ska jag fixa lite käk & ta tag i skiten så jag får lite lättare samvete :) puss

never let go - bryan adams

can you lay your life down so a stranger can live?
can you take what you need but take less than you give?
can you close everyday without the glory and fame?
could you hold your head high when no one knows your name?
that's how legends are made, at least that's what they say.

Bryan Adams – Never Let Go

standing on the edge

fixade ihop en söt liten bild på linnea i photoshop hihi.. :)
Countdown för skolan nu känns det som. uschfyblä jag vill inte dit för fem öre! tog hem kilohögar med plugg som jag tänkte avklara men det enda jag har åstadkommit är 3 frågor på geografin. känner att jag kommer få höra "ellen, du har inte lämnat in det här än.." och "ellen, hur går det med det där..". näää så fy, jag vill inte vill inte vill inte börja skolan igen! dessutom har lovet gått alldeles för fort och det är som alltid med mig, jag vill så mycket men hinner inte med..
antar att jag ska börja min nedräkning till sportlovet ist & planera in något riktigt kul då tihi. mamma & pappa vill åka upp till sälenstuga och åka skidor några dagar vilket skulle vara galet roligt med tanke på att jag älskar slalom (dock var det rätt längesen jag åkte det nu :/) så jag hoppas att det blir av :)
bästa linnea sov hos mig inatt också! vi kollade massa filmer, snacka om allt mellan himmel & jord och somnade med en tjock valp mellan oss hihi. vaknade först vid 7 imorse av att nelson attackerade linneas hår (för än gångs skull fick jag ha mitt ifred haha) så jag tog med honom ut på promenad och sen gick vi och la oss igen. vaknade andra gången av att linnea stirrade på mig och oj så rädd jag blev av att möta två ögon så fort jag öppnat mina ;)

se saker & ting från en ljusare sida *visselvissel*

fick den här kommentaren från lilla linnea på mitt inlägg angående året som gått & året som komma ska..
"Jaa, klart det kommer bli det bästa året, kommer bli ännu bättre om du kommer och hälsar på oss på ridningen någon gång :D Saknar dejj sååå mycket inte bara jag utan speciellt julia jennifer elmer och ALLA andra. Det är knappt kul att rida när inte du är med och peppar oss :( Saknar dejj sååå mycket Ellen :("
blir så ledsen när hon faktiskt tycker att det är tråkigare nu och jag känner gång på gång att det är DOM och roxane jag svek i samband med att jag slutade rida.
dock vet jag att carro, elli & sofia är mästare på att skojja till saker och ting så så länge dom är där kommer ni inte ha en tråkig stund linnea, det lovar jag ;) fortsätt kämpa så ses vi på framtida tävlingar i stället! :)

world spins madly on

jag har lite av en "nyp mig jag drömmer känsla".

astma är ett helvete!

fy för att vakna upp helt tjock i halsen! medicin, varmt thé och nu mår jag bättre som tur är. har ingen feber men det är jobbigt att andas och jag blir andfådd bara av att gå upp för trappan ;s antar att det är astman som spökar i lungorna!
tänker ändå försöka pallra mig iväg till marieberg idag igen med mamma den här gången. vi ska försöka hitta lite presenter till storasyster som fyller hela 20 år på fredag, helt sjukt vad tiden går fort! :)
åh visst ja.. johan ville att nelson skulle sova hos honom inatt så jag fick sova ut imorse, dock hittade jag & pappa den här lappen på köksbordet idag ;)
kan lova att vi höll på att skratta ihjäl oss båda två haha ;)

finfint sällskap!

mysigaste sällskapet här nerbäddad med halsduk & grejer.. laddar ner lite filmer som jag tänkte ska få göra min kväll :)

tengo enfermo

kul att jag missade bussen hem från linnea & fick gå halvvägs innan pappa kom och mötte mig med bilen. det blev nog startskottet för min förkylning som inte riktigt hade brutit ut, nu har den det.
skyller delvis på promenaden och delvis på syster som har gått och hostat ner hela huset senaste veckorna. känner på mig att jag kommer vakna upp utan luft imorgon så får nog somna med astmamedicinen bredvid sängen så den är nära till hands och hoppas på att inte hamna med förkylningsastma igen.

uppe med tuppen, som vanligt! :)

bjuder på lite småredigerade bilder på mig & roxis :) tycker om hur glada båda ser ut på den överst haha, efter en kanonrunda på tävlingsbanan! fasen vad den hästen är gjord för hoppning alltså :)




Hola chicos y chicas! hoy me levanto a las seis menos cuarto.
lätt att tappa spanskaskillsen såhär över lov men lite satt kvar iaf hihi. och för er som inte har en aning; hej pojkar & flickor! idag gick jag upp kvart i sju.
uppe med tuppen som vanligt alltså & idag har jag ingen lust att somna om! har varit ute & gått med nelson en sväng och nu sitter jag och smäller i mig havregrynsgröt.. dumt att var trött på morgonen, visst? ;)
hoppas mamma vaknar snart så hon kan se efter nelson en stund så att jag kan ut och springa en sväng. efter det blir det att hoppa in i duschen & sen åka till marieberg med pirren :)

godmorgon :)

var uppe med tuppen idag & tog ut nelson, gav honom mat och sen somnade jag lite på köksgolvet med honom bredvid mig haha. vaknade vid 8 igen, plocka ur & i diskmaskinen och städa upp lite i köket (som var jättestökigt) och sen vaknade pappa också.. fint för honom att vakna till ett nystädat kök ;)
nu ska jag snart dra på mig lite träningskläder för att springa en sväng, solen skiner och det är inte särskilt kallt här uppe så ska bli skönt att komma igång och få bort lite julmat från magen ;)

under 2010..

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Reste utomlands på egen hand och köpt hund :)


Har du några nyårslöften?
komma i form igen :)


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej tack&lov!


Vilka länder besökte du?
endast cypern :)


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
28 mars!


Vad var din största framgång 2010?Största misstaget?

placeringarna med roxane såklart.. och att jag har växt mycket under året. misstag skulle nog vara att jag öppnade mig väldigt mycket för helt fel människa, någon som man absolut inte kan lita på! (men man lär av sina misstag!) ;)


Bästa köpet?

oj, har gjort många bra köp.. men måste nog vara en del av mina hästgrejer hihi :)


Vad spenderade du mest pengar på?
Roxane utan tvekan! men hon var värd det :)

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
när min bästa barndomsvän tog sitt förnuft till fånga och ringde upp mig efter att vi inte snackat på flera månader.. då blev jag riktigt glad & nu är vi lika tajta som förr :) och min vovve såklart, han är bäst!

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

30 seconds to mars - closer to the edge, daniel a-r låtarna, Howie Day - collide, alla hejdundrandes partylåtar som vi festat så galet till och NEEDTOBREATHE - shine on. :) 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

ledsnare. 

Vad önskar du att du gjort mer?
stått upp på mig själv och inte tagit så jäkla mycket skit, skrattat mer och vunnit på lotto :)

 

Favoritprogram på TV
himym & scrubs, inget snack om saken ;)

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
jag var i skolan haha, blev gratulerad av alla klasskompisar och sen åt jag tårta & öppna paket hemma med familjen :)

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 
hm.. likadan som tidigare år? kanske har börjat använda klackar lite oftare dock.. :)

 

Den bästa nya personen du träffade?

oj.. jag har träffat massa nya människor under året, tror inte jag kan säga vem som är bäst :)


2011!

hejhallå & hoppas alla hade ett fantastiskt slut på 2010 last night! för min del var det alldeles perfekt med gott käk, fin jäkla vän och tripp till hamnen för att se fyrverkerierna!
det känns verkligen som början på något nytt, även om ingenting har förändrats.. men nu kan jag iaf säga "amen det var förra året" till saker och ting haha.
ikväll ska jag inleda nya året med något riktigt gott för imorgon tänkte jag komma igång med lite träning & då kommer inte godsakerna fram lika ofta tyvärr.. tjocka medans man tjocka kan!

RSS 2.0