första träningspasset, check!

Att sätta sig i soffan var inte smart, nu blir jag säkert sittandes heeela kvällen så trött som jag är!

Idag har jag nämligen tagit tag i det där som jag skulle ta tag i för flera veckor sen och gymmat tillsammans med Oskar! Känns skönt att äntligen komma igång och förhoppningsvis bli lite vältränad igen ;) Jag har varit alldeles för lat och unnat mig liiite för mycket gott hihi.. (värt)

Hur som helst så gick det bra, även om Oskar tar typ 25 kg mer än mig på varenda grej.. men snart så, snaart!
Imorgon lär jag dock ångra mig en smula när jag inte kommer kunna resa mig ur sängen. Men så äre ju bara en dag kvar i skolan för mig också innan jag lämnar allt plugg & kilar till skidbacken i några dagar!! Puss
Typ doom armmusklerna ska tillbaka!! Herregud, och folk tyckte jag var klen då.. they should see me now

inväntar bästismys!

Puss


Hemma efter en lång skoldag och har fullt upp med att tömma flingpaketet hehe. Hungrig som en häst, eller vad man nu brukar säga!

Lika segt som alltid kämpade vi oss igenom ännu en trög måndag! Dock gjorde vi ett break efter lunchen jag och Julia, gick och köpte munkar och chokladbit och överraskade våran fina Josefina. Thémys och massa prat behövdes sådär mitt på dagen! Hope we could cheer you up honey!! ♥

Nu ska jag städa igenom mitt rum (haha, ja jag vet att jag städade för bara några dagar sen.. men det ser ut som fa-an där inne igen!!) och sen dyker Josefina upp någon gång för att förgylla min måndagskväll!!

ny balklänning sökes.. åh suck

Detta varade då inte länge.. Så fort jag kom ut i ljuset i köket för att visa upp klänningen för mamma så upptäcker vi en stooor fläck som alla hade totalmissat?! Ingens fel så klart, men tråkigt!


Nu måste jag leta efter en ny klänning som sitter lika perfekt.. Någon som har en balklänning i stl xs? gärna insydd, helst inte "prinsessaktig".

Balklänning, check!

Iiih äntligen har jag tagit mig i kragen & köpt en balklänning! Känns hur bra som helst att ha den delen klar och slippa stressa in på sista veckorna.
Dock ska jag nog åka in och fixa en underkjol någon dag, för min kropp har lite brist på former haha. Men det passar bra för Jonte måste ändå ha en matchande slips, så det får vi fixa tillsammans! Klänningen är i alla fall godkänd av honom, woop!

tadaa

Har suttit och målat enda sen jag kom hem från Örebro! Emellanåt kommer jag på hur roligt det är


en bild på mina fina syskon, johan & amanda!


och så en på mig och amanda från cypern, 2010


och så ritade jag självklart klart bilden på terese och maida!!


Nu ska jag gå en kvällsrunda med Nelson och sen hoppa i sängen! Puss

perfeeekt fredag!

sjukt.bra.kväll.igår. jag är säker på att jag har jordens bästa vänner!


tove, amanda, lydia och lisa!!


bästis!!


amanda bestämde sig för den här posen, bra val! snygga tjejer


vi tog kort underifrån, bara för att det är varje tjejs hatvinkel!!


jag och fina terese!!


josefine, karin, jag och terese! :)


födelsedagsbarnen, arvid och josefine!! hoppas ni fick en grym första utgång :)


snygga tjejer!!


jag och jonte fulade oss framför kameran.. eller, jag försökte åtminstone se normal ut!


men hääär fular vi oss båda två, synd bara att jag missade jont!


och här också.


men här lyckades båda se normala ut! ;)


terese och maida!!

Helt klart en av dom bästa utgångarna jag har haft! Och tur det eftersom det här var sista helgen på länge som jag fick dansa och leva livet med mina fina vänner :)

När jag till slut blev trött där på dansgolvet så krigade jag mig fram för att hämta min väska och gick sen ut i kylan mot Julius! Det måste ha varit riktigt roligt att se mig lite onykter när han själv inte var det. Dock somnade jag nästan på en gång och vaknade upp vid 10, pigg som vanligt ;) Stannade kvar till eftermiddagen och kilade sen in mot centrum (där jag dessutom sprang på josefine, arvid och lydia) för att ta bussen hem!!

Ikväll ska jag måla lite hihi, försöka rita klart en bild på Maida och Terese och bara ta det lugnt! Hur trött som helst. Imorgon ska jag träffa upp Sara för att köpa min balklänning också, iiih spännande!! Puss

fredag, äntligen!!

söta Josefina laddad med chips & dipp!
Hade världens finaste vän här igår! Vi köpte godis, chips & dricka, åt mummamat som mamma hade fixat och sen pratade vi länge länge om allting innan vi till slut somnade till The Illusionist! Hur fin torsdagskväll som helst och det var skönt att få prata ut tillsammans med Josefina, allt för längesen som vi hittade på något ensamma!

Imorse hade vi sovmorgon och segade som sjutton med att fixa oss och äta frulle, sen hoppade vi in i bilen och körde iväg mot våran första och enda lektion - samhäll. Extremt skön start på en förhoppningsvis grym fredag!! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen kila tillbaka till hallsberg för att möta upp Josefina, sen vidare mot kumla till syster en sväng och Daniel som håller i kvällens förfest! Ser ut som det kommer bli en riiiiktigt bra kväll!! PUSS

nystädat rum & långpromenad med världens bästa hund!

Efter slitgörat med rummet belönade jag mig själv med en långpromenad tillsammans med Nelson. Musik i öronen och alldeles själv i skogen, mysigt!

Nu ska jag hämta mamma från jobbet eftersom jag snodde bilen från henne när jag kom från skolan hihi. Sen ska jag hoppa ner i sängen & somna till någon bra film, som vanligt! Imorgon kommer finaste Josefina hit för en myskväll med massa prat & gottigt. Sen är det fredag och fest! Puss
Skönt att se golvet igen!

dagens jäkla dilemma.

Antar att det är dags att lyfta på arslet & ta tag i den här röran! Men jag orkar inte..:(

ekonomidag, aldrig mer helst.

Så jag höll inte fast vid mitt klädval vilket resulterade i elaka kommentarer från Jonathan hela dagen! Eftersom jag dissade kavajen.. ouch, inte bra på en ekonomidag där vi absolut skulle visa upp den stiligare sidan av oss själva haha. Förövrigt så var det en jävligt tråkig dag och många gånger tänkte jag "vad fasen gör jag här? ingen närvarocheck, sega föreläsningar och äcklig skolmat.." För att inte tala om min irritation mot gruppen jag blev indelad i. Som tur var hade jag Klingans lillsyrra Hanna med mig i samma grupp, och det slutade med att vi smet därifrån!


Hela kvällen har jag förresten suttit och planerat sommaren 2012 med Jullan, och om våra planer går igenom så kommer vi garanterat få en sommar sent att glömma!! Next up, kycklingsallad :))

ekonomidag nästa.

Ekonomidag för oss ekonomer imorgon och dresscode därefter. Skjorta, kavaj och kjol, och oroa er inte, jag kommer inte att vara barbent!
Next up -> Duschen, loggbok & sen dunsa ner i sängen med någon fin film att somna till! Puss

djisses.

glass är gott.
Sitter här med en redan hemsk värk i benen, och framförallt ryggen, efter dagens elevledda mördarlektion. Knappt någon uppvärmning och sen pang på en galen hinderbana som gjorde att vi krälade oss ut därifrån... Nej inte riktigt, men nästan. Hur som helst så fick mitt ass smaka golvet efter ett frittfall på två meter! Det var inte skönt alls och medförde även lite ont i ryggen, något som jag kommer få lida av imorgon.. ouch. Dessutom har jag brännmärken på armbågar och handleder. Men annars var det ju riktigt kul eftersom tävlingsmänniskan i mig fick ta över lite hehe.

Ikväll står PA på schemat, måååste ta det lite seriösare! Har dessutom planerat in sleepover me Josefina på torsdag och födelsedagsfirande av två nyblivna 18 åringar på fredag! Funnyyy. Kan dessutom meddela att mina helger fram till maj någon gång är uppbokade så nu kan ingen få ellentid. Skidor nästa helg och sen är det jobb jobb jobb som gäller, fine by me

everybody say "oooh"

Den sista!! tänk att ha den lilla gosen bredvid sig innan man somnar! ÅH, det var det sötaste jag sett.
(Killen i mitten fångade min uppmärksamhet hehe, hans bild är alltså inte med av misstag.)

It's about not letting sadness win

Efter en massa krångel och livet-har-något-emot-oss-känslor igår så slutade kvällen ändå riktigt bra!
Jag kilade som sagt in till Örebro och mötte upp Julius för att gå på bio. Vi hade tänkt se Hamilton- I nationens intresse, men den var självklart slutsåld när vi skulle boka. Istället köade vi en stund för Sherlock Holmes för att sen upptäcka att Julius glömt plånboken hemma, och att dessutom denna film var slutsåld.

Vi gav upp på bion, köpte lite mumsigt inför kvällen, gick hem och hade lite minibio för oss själva istället. Alldeles perfekt det också! Två filmer & en godispåse senare låg vi och snackade om allt mellan himmel & jord tills klockan slog sent. Så trots motgångarna blev det en fin kväll i alla fall :)

Nu är jag hemma och lite ledsen över att Örebro har mer snö än Askersund. Jag hade räknat med att komma hem till ett riktigt vinterland :( Dom ishala vägarna här uppe finns i alla fall kvar och jag överväger att dra på mig skridskorna för min Nelsonpromenad sen!

friday, i'm in love

En lektion på fredagar resten av terminen känns allt annat än fel! Dock, hade jag inte valt till samhäll B i mina studier så hade jag varit ledig hela fredagarna. Men sam b är mitt bästa ämne, så det gör ingenting!
Ikväll tänker jag för en gångs skull bara sitta hemma och ta det lugnt. Jag ska inte träffa någon eller hitta på något, jag tänker bara vara själv med en godispåse och film hihi. Japp, jag har inget liv ikväll! Imorgon däremot står bio på schemat, så helt ensamt blir det ju inte i helgen iaf!

välkommen tillbaka, mitt mörka otämjbara hår.

Och här har vi resultatet!
Till vänster mitt otvättade (usch) hår med ett fult toffsväck & till höger mitt återigen mörka hår uppsatt i toffs som är rätt standard mig. Ett tag funderade jag på att klippa av mig håret.. men jag ångrade mig, pjew!

letar tillbaka till mina mörka lockar!

Just nu:
Hårfärg i håret i hopp om att finna tillbaka till mina naturligt mörka lockar!!

jag tappade lyckan.

Jag drömde något inatt som jag trodde var sant, och allt var så förbaskat bra!
Sen vaknade jag upp till min verklighet som är allt annat än perfekt just nu. Det är för mycket kaos,
jag orkar inte

Jag åkte hem tidigare från skolan, kände inte att det fanns någon anledning att gå omkring omotiverad i flera håltimmar innan en sista lektion. Istället kröp jag ner i soffan och hade en skypedate med min bästa vän som är alldeles för långt bort nu när jag skulle behöva henne här!
Julia fick mig i alla fall på bättre tankar. Så som alltid ♥


jag saknar Norge, sommarstugan och alla fina dagar. precis den där stunden var jag så förbaskat lycklig!

nytt i rummet & garderoben!

Hängde på mamma in till Örebro en sväng & köpte nytt skidställ + nytt täcke (det varmaste duntäcket jag kunde hitta hihi) och nya påslakan. Nice huh?
passar perfekt till mina bruna & vita väggar!

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen krypa ner i sängen och slå igång en film. Gjorde klart allt mitt plugg i skolan igår, hur skönt!! Dessutom är jag himla trött efter att ha jobbat fram till efter tolvslaget igår, men fy så kul det var! Trivs redan superbra med underbara arbetskamrater och min bästa vän, perfekt jobb helt enkelt!!

The blind side, you must see this one!



Jag såg nyss världens finaste film!! Har ni inte sett den så måste ni verkligen se The blind side, för fytusan vad bra den var!
Den handlar Michael som växt upp under hemska förhållanden i ghettot. Dock förrändras hans liv när han en dag, bokstavligen blir upplockad på vägen av en välställd kristen familj. Michael får stanna kvar hos familjen som tar in honom i familjen som sin egen son. Han får hjälp med utbildning och visar sig även vara en blivande stjärna i amerikansk fotboll!

Ish den var så bra. Jag grät flera gånger hihi! Och det finaste är att den är verklighetsbaserad! Se den

fredag den 13, begravning och myskväll

Efter att klockan slagit 00.00 inatt så gick allting snett.

  • Jag struggla med att skriva klart min religionsanalys och när jag äntligen var klar så råkade jag radera arbetet. Trött och arg fick jag börja om mitt i natten.. kämpigt.
  • När jag för andra gången var klar och skulle skicka iväg arbetet till min lärare via urkund så kunde jag inte bifoga filen. Efter lite hjälp av Josefina och dryga halvtimman senare så fungerade det dock.
  • Jag kämpade mig iväg till skolan, trött efter bara några få timmar sömn. När jag kommer dit får jag veta att vi inte har någon lektion.
  • När jag skulle skriva ut mitt arbete i skolan idag så strejkade internet och jag sprang omkring till tio olika datorer och försökte få ut det.
  • Som tröst köpte jag en kaffe för att muntra upp mig själv. Jag tappade hela koppen i skolkoridoren.

Sen dess har det faktiskt inte hänt något mer.. så jag antar att det räckte med otur för mig! Dagen fortsatte istället med en begravning. Det var jobbigt, att se människor gråta är bland det värsta jag vet. Men det var fint också, och jag fick träffa lite släkt från Norge som kommit för att säga hejdå.

Jag orkade bara vara med under ceremonin, sen ville jag inte omges av ledsna ansikten något mer. Istället åkte jag in till Örebro och mötte upp Linnea och Julia som var igång och shoppade för fullt! Vi kikade omkring i affärer en liten stund och sen gick vi och åt varsin baguette på La Baguette. Efter en stund till på stan åkte vi tillbaka till Hallsberg och gick hem till Linnea för en mysig hemmakväll till filmen The back-up plan, som var riktigt bra!

Nu har jag laddat ner The blind side och tänker låta den fina filmen avlsuta min fredagskväll!

don't let a bad day make you feel like you have a bad life

Det är ett jävla tjat på min feber nu, jag vet. Men nu mår jag (hör & häpna) riktigt bra, eller iaf helt okej.. och njuter lite av ett feberfritt moment! Äntligen känns det som att det börjar gå åt rätt håll och med lite tur kan jag kila till skolan på fredag, gå på den där begravningen och förhoppningsvis hitta på något kul på kvällen! *Hoppas*

Ringde även jobbet förut och fick reda på att vi inte kör igång förrän andra helgen i februari, vilket betyder att jag kan hänga med familjen på skidweekend 2-5 februari, weey! Så nu måste jag införskaffa ett nytt skidställ också, sen blir det åka av. Var hur längesen som helst som jag stallde mig på ett par skidor så ska bli jätteroligt att få åka lite igen!

Nu ska jag sätta igång lite gossip girl avsnitt och sen ska jag sova mig helt frisk! Puss

still hanging in there..

Så det var väl jävligt dumt av mig att tro att den här sjukan skulle bli kortvarig!
Jag spydde åtminstone inte igår (thank god), men jag hade omkring 40 graders feber hela dagen. Det var värst igårkväll, då var jag så varm att jag inte ens kunde nudda mig själv, och att gå upp för trappan till mitt egna rum och min egen säng var inte ens att tänka på. Istället somnade jag i soffan där jag har legat i snart tre dagar nu.. åh sug.

Idag mår jag liiite bättre iaf, jag vaknade imorse och kände mig nästan frisk! Men så somnade jag om och när jag vaknade igen för någon timma sen så mådde jag skit igen. Har dock pressat mig själv till att gå ett varv i huset, bara för att jag inte vill eller orkar ligga stilla längre! Jag saknar att gå till skolan, så illa är det! Så, mirakelkur någon?

vad tusan hände där?



Usch och fy, nu har jag strugglat igenom den värsta dagen på länge!
Jag som tänkte gå upp tidigt och åka till gymmet.. Istället vaknade jag av att hela kroppen skakade trots mina två täcken, och så fort jag reste mig ur sängen så började hela rummet snurra och min värld kändes som en karusell :(

Ynkligt fick jag ropa och väcka lillebror, eftersom han var det enda stöd som fanns hemma. Stackarn har stått till min tjänst hela dagen och hämtat vatten och hållt undan mitt hår när jag spydde upp allt som kunde tänkas finnas i mig (USCH, jag vet). Han har varit till riktig hjälp idag, världens bästa bror helt enkelt. Det var först framåt eftermiddagen som min mesiga kropp slutade att tortera mig med kväljningar och spyor. Jag som tycker det är så otäckt att kräkas också, det är verkligen bland det värsta jag vet! Man känner sig så extremt hjälplös och svag, hemskt!

Efter att ha legat nerbäddad i soffan hela dagen lyckades jag i alla fall rycka upp mig lite och duscha nu på kvällen och hu så fräsch jag känner mig nu när mitt hår har fått en inpackning och hela min kropp luktar kiwi! Dessutom har illamåendet lagt sig också och jag hoppas det har dragit tillbaka sig så mycket att jag kan vakna någolunda pigg imorgon. Någon skola blir det dock inte, det är nog inte så uppskattat.. Istället ska jag sitta hemma och skriva klart en religionsanalys, ett samhällsarbete och lite PA.

Nu ska jag sätta på ett avsnitt gossip girl och sen ska jag nanna kudden! Puss

fyndigt!


Sprang in en sväng på netto idag och lyckades fynda en sån här fin tavelramsgrej som passade jättebra in i mitt rumstema! Satte in ett kort på mig, pappsen och Mandy! ♥

Idag har mina kusiner, faster, moster, farmor och hela faderullan varit här och firat syrran som fyllde år igår! Smörgostårta och kladdkaka ligger numera fint i min lilla mage hehe. Som tur är ska jag ta tummen ur röven och kila till actic imorgon för att fixa gymkort tillsammans med Oskar! Ska bli jäkligt skönt att börja träna lite, och motiveringen ökar när man har någon att träna med också så det är tur att Oskar är inne på samma tankar som mig :) Uppdaterar mer om den saken imorgon hihi.

Before I die, I want to..


världens bästa syster.

Eftersom det är min systers födelsedag idag så tänker jag passa på att ägna det här inlägget åt henne! Så, Amanda. 21 år? Vart sjutton tog tiden vägen? När blev du såhär gammal? Haha. Så vi har haft våra motgångar och medgångar i livet, vilka syskon har inte? Bara att du och jag kanske har haft lite fler motgångar än vi båda velat.

Jag måste erkänna att det är först nu som jag inser att allt det som varit jobbigt för mig under åren, har varit tre gånger så jobbigt för dig och nu såhär efteråt kan jag ångra att jag inte fanns där oftare när du behövde din lillasyster som mest! Men det är just det som blev jobbigt, att jag är din lillasyster. När du fick din diagnos och när jag insåg vad det betydde så blev jag rädd pga att jag inte längre visste vem jag skulle vända mig till. Jag hade ju alltid sett upp till dig som var äldre och i mina ögon så mycket finare och bättre, men helt plötsligt kändes det som att rollerna blev ombytta. Helt plötsligt kändes det som att jag var storasyster. Och jag kommer ihåg dom dagarna då det kändes som att ingenting någonsin kommer bli bättre och jag kommer ihåg hur arg jag var på människor som inte förstod. Jag var arg på dom som inte kunde läsa av mig för jag ville inte säga någonting själv, jag var arg på det som fått mig att hamna här och jag var arg på de människor som behandlade dig fel.

Det var så svårt att struggla med allt det där, hur jag skulle bete mig för att ingenting skulle bli fel och hur jag gång på gång var tvungen att berätta när någon undrade. Jag skämdes aldrig över dig, aldrig någonsin. Men jag kände hela tiden något slags behov av att försvara dig och stå upp för dig och många gånger tog det all min energi. Först nu inser jag att du inte behöver mig för att stå upp på dig själv, att du aldrig har behövt mig för den sakens skull. Jag tänker att det kunde ha blivit rätt så många gånger men jag gjorde det fel. Jag hatade människor som inte förstod men samtidigt var ju jag en av dom! Jag förstod verkligen inte varför du inte bara kunde tänka som jag och skjuta vissa saker åt sidan, tänka före du handlar och se konsekvenser. Nu förstår jag att under alla år så är det inte du som har gjort fel utan din sjukdom. Och att vissa saker som är helt självklara för mig, för dig är som att be en rullstolsbunden människa att resa sig upp och gå.

Ingen kommer någonsin att förstå vad du och jag har gått igenom tillsammans och jag måste säga att vår uppväxt har varit ganska rörig, eller hur? Under alla år sökte jag trygghet hos mina älskade hästar. Stallet blev som en fristad där jag kände att jag kunde släppa allting annat och bara fokusera på det som gjorde mig lyckligast! Men jag var dum nog att inte fatta att mitt trasiga jag var jävligt lätt att utnyttja, även där. Dum nog att tro att jag kunde lita på folk och berätta mina allra djupaste hemligheter. Något som sen skulle få mig att ge upp det jag älskade mest av allt.

Och så stod jag där, så jävla vilsen och så jävla trasig. Hela min identitet hade präglats av min tid som ryttare och plötsligt kände jag mig så sjukt ensam. Jag kände mig sviken av mina vänner, de människor som jag hade förlitat mig på till hundra procent, och jag kände mig sviken av dig för jag tyckte på något sätt att din diagnos tog all uppmärksamhet när jag bara hade behövt någon som såg mig och kunde hjälpa mig. Allt det som redan var jobbigt innan blev tusen gånger värre nu när jag inte längre kunde fly någonstans när jag behövde det.

Allting kändes hopplöst då men ändå sitter jag här idag, drygt 1 år senare och är lyckligare än någonsin. Det är verkligen sant det dom säger, what doesn't kill you makes you stronger, för jag vet att idag är både du och jag starkare än vi någonsin var förut. Det var en jävligt jobbig resa som vi tvingades gå igenom, men nu känns det äntligen som att det jobbiga är förbi och att det bara kan bli bättre härifrån.

Så, Amanda. Jag beundrar dig för att aldrig ha gett upp även om jag vet att du många gånger har tänkt tanken. Jag beundrar dig för att ha stått upp på dig själv och aldrig skämts för den du är. Du är en såndär person som vill hjälpa andra mer än dig själv och du har alltid satt andra människors lycka före din egen. Du har vänt dina egna erfarenheter, dom som var så jobbiga, till något positivt och det är det som gör dig så stark. Jag hoppas ändå att du någonstans känner att du alltid har haft mitt stöd, även om jag kanske inte alltid har visat det.
Vi kanske inte har haft den där idealuppväxten som många andra verkar ha haft, men vi har ändå alltid haft varandra. Och eftersom vi trots alla motgångar aldrig har lämnat varandras sida så ser jag det som ett tecken på att ingenting någonsin kan bryta vårt syskonband.

Idag ångrar jag ingenting för jag vet att allt det här har gjort mig till en bättre människa, du har gjort mig till en bättre människa! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, för du är min syster och min andra halva. Du förstår mig bättre än någon annan, du ser när jag mår dåligt hur bra jag än försöker gömma det och jag vet att du alltid kommer att finnas där när jag behöver dig. Jag älskar dig mer än något annat, glöm aldrig det.

Grattis på din bara din dag ♥

sounds good to me

Sicken fin bild jag hittade på mig, några år gammal nu men den bjuder jag på :)
Har haft ett par fina dagar som bland annat spenderats i Örebro tillsammans med lite vänner, suttit fast hos syrran i kumla för att tågen var inställda och suttit hundvakt åt lilla Nelson när mamma & pappa åkte till sina kompisar igår!
Jullovet har gått så fort att det knappt känns som det börjat! Och jag har en hel hög med skolarbeten som måååste göras men som jag intalar mig själv att jag hinner med söndag & måndag. Standard mig.

Ikväll ska jag istället spendera lite tid med Cissi och Niklas! Bio står visst på schemat och sen får vi se hur kvällen fortsätter! Ska bli kul att träffa dom igen. Cissi och jag bor så nära men ändå ses vi så sällan (dumt!) och Niklas har jag inte träffat ordentligt på säkert ett år, så det här blir säkert en jättebra fredag! :)

greppade pennan!

Okej så jag greppade pennan igen. Den här gången blev det ett tappert försök i att måla Linnea och Viktor (hoppas ni känner igen er lite iaf)!

We were the victims of ourselves

Okej så jag har inte varit så trött idag som jag trodde att jag skulle vara, trots min sömnlösa natt. I dagar har jag kunnat gå och lägga mig mitt på dagen och somnat bums, hur trött som helst! Nu vet jag dock att problemet låg i mina allergitabletter (dumma biverkningar) och jag har nu slutat att ta dom i utbyte mot ett ständigt kliande när jag befinner mig här hemma. Mamma tror att det är missarna.. åh suck :(

Hur som helst så har jag gjort en hel del nytta idag. Pluggat lite matte & PA, tagit HPVspruta, hjälpt mamma att städa och tagit hand om min nyopererade hund som tycker enormt synd om sig själv! Nu ska jag hoppa in i duschen och någon gång under kvällen så dyker säkert Viktor upp hoppas jag. Fint!

SÅ fel, bara helt fel!!

Varför sover jag inte, kan man ju undra? För bara någon timma sen så sov jag huuur bra som helst, japp. Efter att ha knuffat min bästa vän i ryggen tusen gånger för att få stopp på hennes extremt störande snarkningar så lyckades jag till slut falla i en god sömn. Det vill säga, ända fram tills jag vaknade igen av att hon smekte mig över ansiktet och hennes ansikte dessutom var för nära mitt och jag reagerade i sådan chock att jag ramlade ur sängen. Ni vet sådär "vad gör hon.. vad sysslar hon med.. NEJ VAD I...DUNK". Ja något sånt.

Till hennes försvar så vet jag att hon har delat säng med sin pojkvän fyra nätter i sträck nu, but still, lite traumaupplevelse över det hela. Nu har jag hittat en öronpropp, inte två, och får helt enkelt använda min kudde som plugg för andra örat så jag kan somna om trots den höga ljudnivån från snarkarn bredvid. Hej

2012, tjena!

Sista kvällen 2011 fick en himla fin start med god mat, urfint sällskap, bra musik, skratt och dans och happyfaces hemma hos Evelina som var kvällens host vad gäller förfest!
Sen bar det vidare. Resten av kvällen är lite luddig och det mesta vi kommer ihåg är kaos från tolvslaget och några timmar efter. Dock kände vi oss inte ensamma med den känslan, för nästan alla vi pratade med upplevde också ett rätt spårat nyårsfirande. Många bra och dåliga minnen kommer den här kvällen bära med sig, men överlag så hade jag jättekul med mina underbara vänner och skålade in det nya året!!

Efter ett sista besök hos någon stackare i Hallsberg så gick jag, Josefina, Gustaf och Jonas hem till henne och pratade om det bästa och det sämsta med 2011, och hur vi tror att 2012 kommer att bli. Och ni skulle bara veta vilket deep talk vi kom in på emellanåt, pjew! Lite senare bjöd vi även in Julius till vårt "lugnet-efter-stormen-mys" som sen stannade över natten tillsammans med mig och Josefina. Vi somnade inte förrän tidigt på morgonen och tog gick inte upp förrän halv två någon gång haha, hur trötta och sega som helst och Josefina med en hemsk baksmälla som vi inte kunde förstå vart den kom från hihi.

Nu är jag hemma och pappa har alldeles nyss ringt och bokat en stuga i Säfsen v.5!! Huuur kul som helst med lite skidåk igen efter alla år (kan sluta på många olika sätt..). Nu ska jag hoppa in i duschen och ge mitt slitna hår en inpackning och sen ska jag ligga i soffan resten av kvällen, för det får man sånna här dagar! Puss

Det är såhär vi ser ut när vi fixar oss, fokuserade till max!
Snygga tjejer väntar på potatisgratäng & kyckling, yums!

Skålar för ett fint 2011 och ett (förhoppningsvis) grymt 2012!
Hela gänget samlat! Fyfarao vad ni är bra tjejer, och tack för en skitbra kväll!! ♥

RSS 2.0