no regrets, just love

Tänk om alla mina dagar var lika behagliga och fina som idag!
Jag kämpade mig upp ur sängen imorse för att snabbt struggla mig egenom två lektioner i skolan :)
Efter det kom mamma och Nelson och hämtade upp mig och så åkte vi tre vidare mot ålderdomshemmet där min fina morfar bor! Det var allt ett par månader sen jag såg honom sist, och det gör lika ont i hjärtat varje gång jag tänker på att tiden inte räcker till..

Morfar är dement och vad han är på för humör varierar ofta och beror på mycket som jag inte riktigt förstår mig på. Idag var han dock glad, pigg och hyfsat "klar" om man kan uttrycka det så! Hela han sken upp när jag och Nelson kom fram "Är det Ellen?" frågade han och det känns lika fint varje gång han minns mitt namn ♥
Dessutom blev han helt till sig av att lille Nelson var med för morfar har nämligen aldrig fått chansen att träffa honom förut! Det syntes verkligen på hela honom hur han njöt av pälsbollens närhet.

Det var inte bara morfar som fick uppvaktas av Nesse idag, många andra på boendet vart också jätteglada över att se min lilla hund och dom klappa och gosa så det stod härliga till. Sicken lyx för Nelson att få så mycket uppmärksamhet från så många människor på samma gång ;)
Vi fikade lite kaffe och kex innan vi åkte iväg till nästa stopp - bilbesiktningen. Jag gick dock en långpromenad i Hallsberg med Nesse under tiden (mycket trevligare än att vistas på en bilverkstad).

Nu är jag hemma och har precis skrivit klart min eländiga projektplan som aldrig tycks bli bra och läraren tycks aldrig bli nöjd med den.. åh suck. Om han fortfarande inte vet vad jag vill få fram efter att ha läst min senaste pp, då vet jag inte vad jag gör!!

KÖRKORT!!

Glad Ellen idag, för nu har jag äntligen körkort!! JIEJ
Mamma ringde när jag slutat skolan och sa att jag kunde ta bilen hem från hennes jobb om jag ville haha, fy satan vad nervös jag var över att åka själv.. nästan så jag inte vågade starta ;)
Men nu har jag det iaf, och det känns SÅHÄR skönt ska ni veta!!

fortsätter på samma sjuka spår.

när nelson ylar åker öronen ut.. hihi
Pappa släpade ut mig till bilen trots min sjuka och bestämde sig för att idag ska vi minsann lära Ellen att fickparkera ordentligt, backa kring alla möjliga kurvor och hörn osvosv.. hujedamej.
Men det gick bättre än förväntat. Jag är ju så extremt dålig på att parkera och backa och sånt, och när man sen måste göra båda på en gång.. ojoj.
Blev iaf godkänd av pappsen min och vi kommer kanske ta en sväng till ikväll, om jag orkar ;)

Förövrigt så har jag hela min kväll planerad. Först ska jag äta mat - fuskgrytan (en gryta som mormor brukade göra varje gång vi kom på besök!! Helt underbart god och jag kommer precis ihåg hur den smakar, trots att det var åtta år sedan hon dog. Mamma och pappa har försökt att få till den lika god men nej, ingen har lyckats än.. Därav namnet fuskgryta :() och efter det ska jag bädda ner mig i antingen soffan eller sängen och slå igång lite filmer som jag laddat ner till min fördel.
Myskväll helt enkelt, och imorgon ska jag vara hemma igen..

sjukling.. igen

Uschochfy! Sitter invirad i min myströja och känner mig helt ruggig och hängig.. Halsen gör ont och huvudet väger dubbla :( Det är ju typiskt att jag ska gå och bli sjuk nu också.. Jag har garanterat Sveriges sämsta immunförsvar för jag blir verkligen sjuk för ingenting!!
Dock har jag ingen feber, men däremot ligger jag under det normala med en temperatur på 36.6? Knepigt.
Ingen skola imorgon, helt enkelt.

provning av balklänning!

Såhär såg det ut när jag provade Saras balklänning idag, passade perfekt! :)

dom som aldrig ger upp

Har ni också sånna här människor, som verkligen inte förstår att om man inte har fått svar dom tre första gångerna så får man nog aldrig svar? Jag ska ta bort den här stackars människan från min fb nu, vet inte ens vem det är eller hur/när han hamnade på min vänlista. Men tappert av honom att aldrig ge upp, det måste jag erkänna!

arbetslös matälskare!

Idag var sista kvällen på jobbet och jag är numera arbetslös! :(
Tur jag har lite att stå på en tid framöver, sen får mina snälla föräldrar försörja mig igen ;) Nejdå.. jag ska nog fixa något hoppas jag, jobba är bra!!
Imorgon ska jag kila ner till min kära arbetskamrat Sara och prova hennes balklänning. Dock är den i storlek xs, och insydd dessutom, så jag vet inte riktigt hur jag ska trycka ner mig i den haha. Sara tror i alla fall stenhårt på att den passar mig så vi får väl se.. Om inte annat får jag väl sluta äta så förbannat mycket mat hela tiden (så kan vi definitivt INTE ha det. Mat = livet).

randomuppdatering!

nelson spanar!
Jag vaknade upp pigg som sjutton idag, solen sken och det var inte speciellt kallt ute så jag började dagen med en springtur!!
Sen åkte jag och hämtade min syster i Kumla som är hemma och hälsar på över helgen :)
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och bli lite fräsch inför kvällens jobbpass på båten! puss

vi visar världen att vi mår bra!

mobilkamreakvalité ♥
Gu vilken bra kväll det blev igår!!
Vi var tolv stycken gamla och nya vänner som träffades och åt först på Kinamuren. Vi var så många att dom fick placera oss i ett rum bakom serveringen hihi, jättemysigt med långa bord uppradade i mitten av rummet (det satt till och med några kineser där inne och pratade kinesiska), fascinerande ;)
Efter några timmar med god matbuffé, efterrätt, prat om gamla minnen från högstadiet och massor av skratt så gick vi vidare mot strömpan för att förfesta lite vid uteserveringen!
Kvällen fortsatte lika perfekt som den började och mot dom senare timmarna sprang jag på massa klasskompisar i vimlet också, härligt att se alla så glada och roligt fulla :)
Dock var jag nästan nykter som sagt, jag drack några cider och lite annat men fick bara en såndär happyfylla haha. En jättebra fylla!!
Efter flera timmar i fortsatt härlig stämning så satte vi oss på nattbussen hem och somnade nästan bums! När jag sen gick min promenad hem från bussen vid strax efter tre så var hela himlen täckt av stjärnor och månen var sådär perfekt månformad hihi. Hur fin natt som helst!!

före och efter!

Tänkte bjuda på en före och efterbild hihi.
Nu är jag snart redo för att dra mig ner mot bussen och känner mig lite småtaggad inför kvällens ståhej!! Kommer dock vara nykter heeela kvällen för jag ska jobba imorgon och orkar inte dricka! Blir säkert skitbra ändå, för det blir ju vad man gör det till :)
fint linne, passar perfekt till dina mjukisbyxor..., sa mammsen. tur jag ska ha jeans på mig ikväll ;)

kreativ kock!

Dagens lunch blir nudlar.. oj vad kreativt! Men jag är ensam hemma och orkar inte fixa ihop något bättre, så nudlar får duga ;) Dessutom ska jag ändå äta lite finare ikväll. Ska nämligen hänga på lite gamla tjejkompisar, äta ute och gå på krogen! Blir säkert hur bra som helst :)
Så om ni ursäktar ska jag avnjuta min billiga mat nu.

varma höstkramar från mig, mamma och nelson!

Se vilka höstiga och fina bilder jag och mamma fick med oss hem från vår promenad i det fina vädret!
Hösten är oslagbart vacker

veterinärbesök!

Måste börja detta inlägg med att tacka Cissi och Eva som tog emot lille Nisse med så kort varsel, trots att dagen var fullspäckad för dom på smådjurskliniken!
Nu har han fått ögat sytt och ska gå med tratt i fem dagar. Han ligger här på mitt rum i sin bur och har fortfarande inte vaknat upp riktigt än, men spinner det gör han ändå sötnosen ♥

Nu sitter jag och inväntar Linnea som kommer och håller mig sällskap ikväll, vi har inte träffats på flera dagar nu så känner på mig att vi har massor att prata ut om!! puss

nisse, världens bästa kisse!

Sitter med en klump i magen för imorgon när jag vaknar ska jag ringa veterinären och försöka få en tid så fort som möjligt åt min lilla Nisse ♥ Han har nämligen fått tårkanalen i ögat avsliten och hu, det ser inte alls bra ut :(
Det värsta besked jag kan få är nog operation, för det kostar multum och är ingenting som varken jag eller mina föräldrar känner att vi har råd med just för tillfället.. och vad ska jag ta mig till då? :(

Min lilla Nisse som jag så envist släpade med hem från mina kusiner för åtta år sedan då han bara var en liten kattunge. Det var inte alls planerat att få med en katt hem från det besöket, men jag kommer ihåg att jag tog med honom och satte mig i bilen - och där satt jag kvar tills vi åkte, tillsammans med min nyblivna pälsiga vän!
Sen dess har han funnits vid min sida varje dag i åtta långa år ♥
Jag skulle dränka mig själv i tårar om jag förlorade min misse

måla himlen blå

I brist på annat denna onsdagskväll så tog jag fram min godispåse och mina pennor! Hade nästan glömt bort hur mycket jag tycker om att måla, det var en evighet sen jag fattade pennan sist!!
Tvillingarna Almén fick vara med på en teckning :)

ilandsproblem

Har lite olika dilemman i mitt liv just nu..
  • Vad ska jag ha för balklänning?
  • Ska jag på studentkryssningen eller inte?
  • Ska jag åka utomlands i vår igen?
  • Vad ska jag göra efter studenten, studera eller resa?

nystädat rum!

Insåg att det inte längre gick att se mitt golv så tog ett städryck, och se så mysigt och rent det blev!! :)

höstig promenad!

Jag och Nelson tog en promenad i höstvädret! Mormors stickade tröja från Rognan fick följa med, mitt norska arv till ära. Kan garantera att det inte finns ett varmare och mysigare plagg att ha på sig i kylan än denna..

örebrotripp med linnea!

Trotsade min laktosmage och stoppade i mig den här idag hehe.. dumt kanske, men tjockisen i mig sa att det var okej.
Linnea och jag tog en spontantripp till Örebro efter skolan och handlade lite smått. Med mig hem fick jag ett linne 169 :-/New Yorker, en stickad tröja 199:-/Rut m. fl., en eyeshadow 29:90:-/HM och lösögonfransar 49:90:-/HM (plus en mapp där jag kan lägga alla mina papper från teckenspråket) :)

en påminnelse till mig själv!

Påminner mig själv här på bloggen om att ringa vårdcentralen imorgon och fixa tid för min arm!!
Det har nästan gått 7 år (helt sjukt!!) sen den dumma olyckan och efter två operationer ser min arm fortfarande lite fuckad ut med fula ärr stora som pennor.. Jag brukar dra till med hajbett när folk frågar vad som hänt, för det låter häftigare.

vilka kärlekssånger handlar om att såra, istället för att bli sårad?

Det stod blommor på mitt rum när jag kom hem igår, med en söt liten nalle och ett kort. Och Julia frågade; vart ska du placera den känslan?
Jag har inte en aning.
Visst är det en sån där sak som så många skulle falla pladask för, känna sig helt nykära för? Så det faktum att jag inte ens vet vart jag faktiskt ska placera känslan kanske säger mig mer än jag trodde.

lite bilder från gårdagen!

slänger in lite bilder som jag snodde från julias blogg i all hast innan jag far vidare till jobbet :)

andrea, jag och alexander (en superhärlig & sprallig kille som vi sprang på på ågatan i festvimmlet och som vi under halva kvällen trodde var gay, hu så fel det kan bli!! förlåt)
söta julia och alexander inne på platens!
julia, andrea och jag!

sp3b, probably the best class in the world


hemma från linköping!

Så sitter jag här hemma i den tråkiga livlösa staden Askersund igen, efter några timmar på tåg och buss från Linköping.
Mitt liv blir så bra när jag gör mina spontantrippar och hälsar på fina vänner!
Det kändes så bra att få komma till Julia igår, möta upp henne på perongen och prata som aldrig förr. Vi cyklade iväg till affären till att börja med och köpte lite gott inför kvällen, samt en grillad kyckling och potatissallad för att undvika en snefylla :)
Efter att vi slängt i oss lite käk började vi fixa oss och sen kom även my long lost friend Andrea, som har varit på västkusten heeela sommaren nästan, och förfestade lite tillsammans med oss innan vi alla tog pendeln in till Linköping och mötte upp killarna!
Vi hade en jättefin kväll, var sådär perfekt lagom fulla så att livet kändes på topp, skrattade, dansade och pratade tills klockan slog sent och vi vinkade hejdå till Andrea för att sen ta nattbussen tillbaka till Linghem.
Speciellt när något tynger mig så tycker jag det är jätteskönt att veta att jag har vänner där som bryr sig, underbara människor som jag kan rymma till när jag vill ♥

muffinsbak

Tog mig friheten att baka jordgubbsmuffins, nomnom!! Se så fina dom blev :)

never regret anything that made you smile

woah äntligen snart helg!! och som ni redan vet så kommer min helg att starta kanonbra i linköping ;)
Dock är det skolfoto imogon.. en inte alltför populär grej kanske, men det är ju mitt sista skolfoto så jag får väl se till att se lite fin ut i alla fall ;)

På tal om helt andra saker så tänker jag tatuera mig också.. någon gång, och nu har jag bestämt mig för vilken text jag vill ha och vart jag ska ha den!!
Vad tror ni om det? Jag tror det blir skitbra, men hu så ont det kommer göra.. får se när jag har tid och råd att utsätta mig för detta :)

färgar håret!

Hejhå!!
Har håret insmetat i hårfärg och väntar på att verktiden ska ta slut, sen får vi se hur det blir ;) Är dock tråkig och färgar så nära min naturliga hårfärg som möjligt :)

it's all coming back

2009
Har nyss stigit upp ur ett varmt skönt bubbelbad och rensat tankarna lite. Skulle egentligen vilja ta en kvällspromenad men det blåser storm ute och jag och alvina höll på att ramla omkull tidigare idag när vi trotsade vindarna, så jag vågar inte haha. Bara att inse att mina ynka 53 kg är rätt chanslösa i kampen mot vädergudarna!! Ibland vore det bra med lite extra kilon, stå lite stadigare på jorden liksom.

Hur som helst så känner jag mig lite gladare nu. Jag har strykit massa plugg från listan och Andrea hörde av sig förut och ville jättegärna att jag skulle komma till linkan i helgen och hänga med henne och julia!!
Känner att jag kan behöva två av mina bästa nu när mitt liv är lite ur balans, så jag tror att jag kilar dit på fredag ♥

.

Mamma är den enda människan på denna jord som kan läsa av mig.
När personer runt omkring mig klagar för att jag aldrig öppnar upp mig, så är hon den enda som vet när jag faktsikt vill prata om något. Hon behöver inte ens fråga, hon bara vet det.

tre små bilder från våran ynka klassfest


pluggeliplugg

två arbeten avklarade och resten av kvällen står bokrecension på schemat,
kör bara kör ellen!!

Cheers to the freakin' weekend

Herregud vilken fin och rolig helg jag har haft!
Vi startade fredagskvällen hemma hos Josefina, hon jag, Maida och Tove. Pratade, skrattade och förkrökade med lite cider innan jag och Josefina sprang ner till tåget för att åka in till Örebro.
På vägen in plockades även Armin upp och vi gick raka vägen mot strömpan (måste dock tillägga att vi gick miste om ett jättefint event för ambassadörer på frimis som vi mer än gärna hade varit på när vi fick se bilderna.. wäh :()
Men det blev hur bra som helst på strömpis också. Vi mötte upp Daniel, Dennis, Johan och Rasmus som hade fullt upp med att fira Daniels födelsedag och första utgång!!
Tack Josefina och ni killar för en jättebra kväll/natt, detta får vi göra om :)
Igår kom Alvina hem till mig vid halv tre och höll mig sällskap fram till Linnea, Na-Ná och killarna kom vid halv sju! Därefter åkte vi ner och köpte pizza till allihopa som vi snabbt käkade upp på altanen haha. Trots att hela klassen var bjuden så blev vi endast åtta stycken, vilket man kan tycka är lite tråkigt, men det var hur trevligt som helst i alla fall så vi klagade inte ;)
Nu ska jag hoppa ur sängen och ta tag i dagen, plugg står på schemat.. *suck*
Bilder från helgen kommer så fort jag lagt in dom :)

på språng!

står alldeles redo att stapla ut genom dörren och ner mot bussen!
ikväll står utgång på schemat tillsammans med snygga josefina :)

vi fick en dålig början, med ett ännu sämre slut

Wäh vilken extremt dålig svacka jag har i mitt liv just nu!!
Ni vet hur allting bara vill sig helt fel ibland, när allt man gör blir en katastrof och man tycks hela tiden stöta på nya problem.
Jag blir så arg när mitt liv bara för otur med sig för jag orkar inte hålla humöret uppe för fem öre. Orkar inte vara den där fina flickvännen som Erik förtjänar, eller den där snälla kompisen som ställer upp.
jag vill bara vara för mig själv ett litet tag

nu när hösten närmar sig!

Se vilka snygga skor jag hittade när jag klickade runt! Perfekta att ha i höst/vinter.. dock kanske inte för en otursbunden vandrande olycka som jag? Jag skulle garanterat halka omkull på nån random isfläck och bryta minst sju ben i kroppen!! Men för er andra, 599 :- på hm!

Hittade även den här mysiga jackan, ser så varm och skön ut att ha när det blir kallt ute! 499 :- hm!

både bra och dåligt!

Lite halvdeppig ellen som skriver idag för jag kuggades pga EN sak idag på provet - jag kom lite för fort in i en korsning.. Extremt onödig grej att kugga någon för kan man ju tycka, menmen.
Lite segt när jag klarade provet igår men får inte hänga läpp för det, bara påt igen ;) Imorgon ska jag och Erik ut på äventyr. Jag vet dock inte vad vi ska göra för det är han som har planerat allting som en överraskning :) Och på fredag är det krogen som gäller, dansa bort detta nedslag och ha riktigt jäkla kul för att sen ha en bra kväll med kompisar här hemma på lördag!!
Det är synd att klaga :)

p h o t o s h o p


vintage equals beauty


tema paris


halva klart, halva kvar!

60/65 på teoriprovet = halva körkortet check!!
såhär skönt

Cecilia vs Dakar

här kommer lite bilder på cissi och dakar!! (plus ett par på en av alla söta misseungar på gården) :)

kräftskiva!

nomnom med kräftor!
linda och lynn!!
erik och jag :)
daniel!
stackars andreas fick ta av sig till bar överkropp...
... och dessutom sätta kläderna bak&fram! hehe funny
lekarna spårade ur efter en stund, men det var rätt kul ;)

chase your dreams or give up on them

Hejhallå!
Har egentligen inget tid att skriva just nu, men slänger in en liten uppdatering innan jag tar tag i körkortsplugget!!
Igår spenderades kvällen hos Lynn som jag skrev. Vi fick dock med oss Elin, Andreas och Daniel också så vi blev några stycken. En jättebra kväll med kräftfrossande, prat, skratt och sällskapsspel!!
Idag vaknade jag av att Erik kom in med frukost på sängen (JIEJ) till mig, så himla fint! Därefter kollade vi klart på en film innan det var dags för mig att kila hemmåt.

Nu har jag precis kommit hem från ett besök hos Cissi. Fotade henne och Dakar (hennes ursnygga unghäst). Himla kul att se vilka framsteg dom har gjort tillsammans och hur galet fin han har blivit - kanonbra kämpat!!
Slänger upp några bilder här om en stund så ni får se, men nu måste jag lägga näsan i boken igen :)

these are hard times for dreamers

härligt sommarminne!
Vaknade tidigt imorse av att pixi kravlade upp och ner på sin lilla plattform i akvariumet. Antar att hon tyckte det var dags att vakna :)
Sen dess har jag pluggat körkortsteori, gjort ett av proven som jag tog med mig hem från körskolan i torsdags.. än så länge har resultaten blivit 66, 62 och 65 och man behöver endast 57 för att bli godkänd (på riktiga proven är det dock 52). Så det känns ju helt okej? Ska plugga igenom proven några gånger till och gå igenom körkortsboken också.. sen ska jag nog känna mig hyfsat redo på måndag. Hoppas jag iaf :)

Om en stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fin inför kvällen som ska spenderas med erik, lynn och linda. Vi ska nämligen ha en liten minikräftskiva ;)

välkommen hem pixi!

jag ska be att få presentera mitt nyaste tillskott av djur här hemma! pixi starfighter heter hon.

fingers crossed

nu börjar det verkligen dra ihop sig och måndag är snart här! hu så nervös jag börjar bli.. men efter det så har jag en rolig helg att se fram emot, även om det går dåligt på proven :) utgång fredag och fira daniel som fyller 18 år, och på lördagen styr jag kräftskiva hemma hos mig!! toppen ju ;)

RSS 2.0