här har vi en herre som uppskattar hårfönen!


idag har jag en dålig dag

har sovit ända sen jag kom hem från skolan.
och inte är jag på bra humör heller.. suck

I wanna write her name in the sky

stand up and stand up for what you have done, instead of blaming me.
cowards

nelson vs glassbilen!


den lilla filuren var allt bra sugen!

we are living in a material world

Efter skolan idag hängde jag med martin hem och lekte lite med hans iPad.. himla rolig grej det där!!
Nu blir det körkortsteori för hela slanten ;)

mitt hjärta

You are my sweetest downfall, I loved you first ♥

the earth without "art" is just "eh"

Igår när jag kom hem från jobbet väntade erik med vin och massa gottigt, så himla gulligt ♥ Vi kollade film tillsammans med min lillebror och myste hela natten lång. Stunder som man önskar kunde finnas där hela tiden!

Idag har jag sprungit för första gången på länge och hu så skönt det var!! Har ju inte kunnat (eller rättare sagt fått) springa när jag varit sjuk så det är riktigt skönt att äntligen vara pigg & kry igen :)
Har även pluggat lite körkortsteori och om en liten stund ska jag starta en riktig höjdarfilm på fyra timmar - hemsöborna. Får väl se hur långt jag hinner innan jag somnar av tristess..

varmt som tusan!

bilder från mitt och eriks mariebergbesök igår!



vi drack vanilla latte respektive mocha latte på espresso house och jag fick ett fint litet hjärta i min :)


Hej i värmen!! Jag har precis kommit in från en promenad med nelson, samt lämnat av linnea vid bussen och jag tror snart att jag avlider i den här varma sensommardagen.
Har en godispåse bredvid mig som jag laddar upp med inför en jobbkväll. Tur att det är på sjön jag jobbar, det är så himla fint en sån här solig dag!

never a failure, always a lesson

inväntar två av mina finaste vänner, emma och linnea! film, gottigt och tjejsnack i massor står på schemat ikväll!
iklädd mina nya cheap monday-jeans från rut m fl. och min tshirt från cubus!

mördartorsdag!

hittade den här gamla bilden från avslutningsmiddagen i 9an, tjejerna i 9F! :)
Fysjutton vad kämpigt det var att dra sig upp ur sängen halv 6 denna morgon! Och ännu värre är det att tänka det är den tiden jag måste gå upp nu om dagarna.
En trött ellen åkte iväg till hallsberg med en lång skoldag framför sig, usch och fy vad det har varit segt.
Men nu är lektionerna igång nästan helt vanligt igen så det är skönt att slippa allt tjat om betygskriterier! Dessutom har jag bytt ut två av mina kurser, affärsjuridik och organisation och ledarskap, mot samhällskunskap B tillsammans med Nv3A. Egentligen är dessa två ämnen obligatoriska för ekonomer, men i och med att jag behöver samhällskunskap B till framtida studier så blev jag ett undantag. Det känns helfint!
Jag åkte hem tillsammans med syster som hämtade upp mig i hallsberg (skönt att slippa bussen) och när vi kom hem stod det nybakad äppelkaka i köket bakad av mammsen!! Himla mumma.

Nu ska jag plugga lite körteori och sen ska jag laga mat. När pappa kommer hem ska jag övningsköra till hallsberg och Erik, vi ska ha myskväll = baka och titta på twilight hihi.
Endast två lektioner imorgon, underbart!!

onsdagsmyser!

vardagslyx är guld värt! alla borde ha det såhär skönt lite då och då :)

krångel, regn och stulen cykel.

hej bloggen min! idag är jag på extremt dåligt humör.
ena orsaken är att jag krånglar som fan med mitt schema, byter kurser och har mig för att jag aldrig blir nöjd!!
andra orsaken är att jag åkte hem från skolan idag, trött som sjutton och den enda lilla glädje jag kände var att jag trots allt hade min cykel som väntade, då slapp jag iaf gå hem.
men vet ni? när jag hoppade av bussen och skulle ta min cykel så fanns den inte kvar längre!! :( ringde både mamma och syster och frågade om någon av dom hade tagit den.. men nej, min stackars cykel har blivit snodd!!
fyfarao vad besviken och sur jag blir på människor som inte förstår skillnaden på sitt eget och någon annans? det är så enormt dåligt gjort att ta något som tillhör någon annan, hur dum får man vara egentligen?

systeryster på besök!

vi tog till vara på den fina sensommardagen och grillade, nomnom!! dessutom är min syster här och hälsar på i några dagar också, så hela familjen var samlad kring bordet :)
allt prat resulterade i att jag, mamma och amanda bestämde oss för att åka till london i vår och göra en tjejresa bara vi tre, jiiej! dock är det långt dit så det är tur att jag har en norgeresa och förhoppningsvis en londonresa inplanerat i höst :)
har dessutom blivit ägare till en sköldis, de ni!

back to school!

gjorde nyss ett körkortsprov på internet och hade endast sju fel, så jag kan ju bara hoppas på att skiten börjar sätta sig i huvudet på mig och förhoppningsvis sitter kvar där om två veckor när jag ska skriva & köra upp!
vet att många vill hålla hemligt när det kommer till körkortsdatum, men jag tror inte att någon blir förvånad om jag failar haha! tror mer på att dom blir förvånade om jag klarar det, så jag känner ingen större press på mig ;) det får gå som det går helt enkelt :)
första dagen i skolan gick helt okej. jag gick och kollade mina kurser och fick veta att jag inte har marknadsföring, vilket betyder att jag slutar 11.40 på fredagar istället för 15.20 - nahajs!!
allt blir lite lättare med en grym klass!

sommaren 2011

efter all drama, all gråt, alla sömnlösa nätter och det förbaskade hjärtontet förra sommaren så lovade jag mig själv att 2011, det ska bli den bästa sommaren någonsin.
jag vägrade att låta något få den här sommaren att gå snett, för jag ville under inga omständigheter må så dåligt och vara så ledsen igen!
och hur bra lyckades jag inte?

jag träffade erik bara några veckor innan sommarlovet började, vilket bidrog till en himla glad & kär ellen resten av terminen och lagom till avslutningen. därefter tog jag med mig en av mina finaste vänner och spenderade en vecka i varma soliga grekland med god mat, fest och sol och bad (det enda som tyngde mig då var att erik inte var med mig hihi).

sen fortsatte min sommar med en galet kul midsommarafton med gamla och nya vänner, jag kommer aldrig glömma hur mycket vi dansade den kvällen och hur festglada och fina alla var - det var den bästa midsommaren på länge!
sen får vi inte glömma norgeresan med mamma och linnea. för första gången på flera år följde jag med tillbaka till den efterlängtade sommarstugan i svinevika och det var så kul att träffa blenda och hennes familj igen, klättra på draken (ett berg) och bada i havet med maneterna. jag kan knappt vänta tills jag åker dit igen!

under den här sommaren har jag dessutom träffat fina julia flera gånger och vi har hunnit med massor på dom dagar vi fick tillsammans - festa, grilla, bada osv. och som jag sagt förut så är julia en såndär person som får hela världen att le, så att träffa henne den här sommaren har verkligen fått mig att må kanonbra!!

jag går igenom i mitt huvud vart dagarna tog vägen och hur snabbt sommaren var över, men jag kan inte komma på en enda gång som jag har mått riktigt dåligt, inte en enda.
det här har varit den finaste sommaren i mitt liv, helt underbar!

the one and only

myser med den gosigaste lilla herren i mitt liv ♥
se så liten han var för bara några månader sen!!

min vän boxningssäcken!

plockade fram min gamla vän boxningssäcken idag! stackarn har varit undanplockad alldeles för länge :(
och idag känner jag mig frisk och kry, så då fanns det inga undanflykter från träning! och det kändes extremt skönt efteråt, äntligen!

sista sommarlovsdagen!

jag vaknade upp alldeles för tidigt idag, när jag har min allra sista sommarlovsmorgon. men sommar, kan man verkligen kalla det så nu? äpplena på vårt lilla äppelträd är gigantiska, allt har blommat över och löven på träden börjar faktiskt ändra lite färg. så det här känns mer som min första höstmorgon, grått regnigt och skolan börjar i morgon.. vädret passar bra!
såhär på morgonen har jag hunnit gå promenad med nelson, tvättat lite och ätit frulle! ska nog chilla resten av dagen (passa på medans man kan) med ett bubbelbad och mys med nelson :)

konfirmation stod på schemat!

randombild - pappsen och bror min på kolmården!
direkt efter jobbet igårkväll kom erik och hämtade mig och så åkte vi vidare mot hallsberg!
idag har vi spenderat hela dagen i kyrkan samt på fika hemma hos lynn och hennes familj (eriks kusiner) för emmy konfirmerades nämligen.
fick träffa lite av eriks släkt för första gången och fy vilka härliga människor, alla var jättetrevliga och det kändes inte alls sådär obekvämt som det kan göra ibland ni vet?
hur som helst, efter en jättefin dag satte jag mig på bussen hem och kände hur jag plötsligt fick sån himla kramp i magen! jag har fått det några gånger förut, allt oftare på senaste tiden, och det slutade faktiskt med att jag spydde i en påse i bilen på väg från bussen.. ja jag vet, så jäkla äckligt!! och jag är en sån där människa som spyr ännu mer om jag spyr bara för att det är så vidrigt :( uwe. usch. fyfan.

pappas teori är att jag kanske håller på att bli laktosintolerant (både faster och syster är det nämligen) men hu, det får vi verkligen hoppas att jag inte är!!
nog om det, nu ska jag gosa med nelson och komma på bättre tankar!

känner ett starkt behov av träning!

cypern, 2010
så fort jag har blivit helt frisk ska jag gå raka vägen ner till gymmet och skaffa gymkort!
nu får det bli slut med mina lata dagar, inget mer soffsittande och dåligt samvete för att jag inte har tränat.
jag har väl aldrig varit supertränad (bra kondis, biffiga armar osv.. ni vet) och missförstå mig inte nu, jag vill inte bli sådär bodybuildertränad haha ;) jag vill bara ha tillbaka min gamla kropp som jag hade innan jag slutade rida och få bättre kondition, må bättre helt enkelt.
dessutom är det vetenskapligt bevisat att fysisk träning har en jättebra effekt på psyket - man orkar mer, får bättre studieresultat mm. och det vore ju inte helt fel nu när jag går in för att ge allt mitt sista år på gymnasiet!
träning it is, alltså.

i'm with stupid

ibland känns det såhär

och ibland såhär..

men det känns lite bättre när jag tittat på den här.

livet är inte lätt för en som städnigt klantar sig, det ska ni veta!

regn&rusk, jobb och trötta ben

hemma efter en regnig kväll på jobbet, trött i benen och mina ögon faller snart ihop så trött är jag!
har satt mig till rätta i soffan och kollar på en hondjävuls liv och lustar på kanal 9. kommer ihåg att vi hade den filmen när jag var liten, så när jag såg att den visades på tv så var jag tvungen att sätta mig en stund :) minns hur synd jag tyckte om ruth - så osäker på sig själv och sin vikt och dessutom med en man som är otrogen mot henne, uschochfy.
imorgon ska jag se till att hitta på något roligt under dagen och sen väntar fler jobbtimmar på kvällen ;)

a day without you, just isn't fair

sitter och lyssnar på en av mina gamla spellistor på spotify, en massa fina låtar som speglar mitt liv perfekt så som det är nu!
erik kom förbi efter jobbet, vi bakade en kaka (som blev tio gånger bättre när julia & josefina var här) haha, men den blev rätt god trots sitt utseende :)
efter kakbaket myste vi med glass framför filmen how do you know innan det blev dags för erik att åka hem till sig igen.
fick förresten ett önskemål från syster förut, att jag ska komma och bo i hennes lägenhet och vakta hennes dvärgkisse medans hon är i turkiet!! så den 7 september flyttar jag till kumla för ett litet tag. erik får flytta med mig också, så jag slipper sova ensam :) men det ska bli kul att testa sin vuxna sida lite - ingen som lagar mat.. ingen som handlar.. det ska nog gå fint!

checkat schemat!

kikade nyss på schemat inför hösten och ja.. jag säger inte mer än så.

jag ändrar mig ständigt!

jag ändrar min design ofta, jag vet.
men det är bara för att det är så jäkla kul

så ni får stå ut ;)

if I didn't need it, then how has this interest become an addiction

I know I'm not your first one,
but I'm praying for being your last

sitter och pratar med erik i telefon och är hungrig som tusan!! tur mamma kommer hem från affären snart så jag kan få lite mat i min lilla mage :)
har praktiskt taget levt i soffan idag från det att jag vaknade halv sju och inte kunde somna om.. mår dock bättre idag och hade ett himla sug efter att springa eller boxas lite på säcken, men det är väl dumt när jag ännu inte är helt frisk :(
nååja. har kollat tre filmer i alla fall haha.. soffpotatisen
imorgon ska jag nog träffa jontis en sväng om jag hinner, mamma skulle till amanda och jag vill gärna hälsa på henne & hennes nya dvärgkatt också så vi får se hur det blir ;)

hejja!!

precis när jag hade som tråkigast & kände mig som segast så kom erik inramlande genom dörren för att pigga upp mig ♥
dessutom hade han med sig en present (trots att jag inte fyller år). hur som helst, jag fick ett par skitsnygga ray ban glasögon!! blev jätteglad och förklarade tusen gånger att han inte behöver köpa saker till mig, han är alldeles för snäll!!
så nu hoppas jag på lite fler soliga dagar av sommaren som är kvar, men nästa sommar får dom garanterat hänga med hela tiden ;)

dreams, hope, relief


spenderade halva förmiddagen på vårdcentralen.. skickades från väntrum till väntrum, tog prover och fick blåsa nån mojäng som mätte lungkapaciteten. fick dessutom sex små tabletter som skulle underlätta min andning så nu känner jag mig lite bättre, åtminstonde inte lika andfådd.
dock blev resultatet av sjukbesöket the same old "det är din astma som strular till det för dig så vi kan tyvärr inte göra något mer nu. gå hem och fortsätt ta dina mediciner så blir det nog bra snart". ååh jag är så TRÖTT på dom där orden!! hade jag fått en tia för varje gång någon sa så till mig så hade jag varit rik nu.

vid sånna här stunder, när jag känner hur livet verkligen dummar sig med mig, så försöker jag tänka att det finns dom som har det så mycket värre, att det finns dom som dör av ett myggbett.
visst, astma är ett helvete att dras med men jag har lärt mig att leva med det och accepterat det.. så egentligen, varför klagar jag.
nu ska jag fortsätta min dag i soffan och dricka lite mer nyponsoppa, ha det bra!

lite uppgraderad design!

pjew. nu har jag suttit i flera timmar med bloggen för att få ihop en lite roligare design!
kodmallar kan vara rätt knepiga måste jag säga, men det är rätt kul när man förstår dom :)

lek med photoshop!

nedbäddad i soffan med filt och lyssnar på regnet mot fönstret! min hosta är tillbaka och det känns som jag andas genom ett sugrör, åh så dumt det är att vara sjuk.. så onödigt.
jag vill ut och springa och röra på mig och inte ligga här som en annan hösäck. tänk att det finns dom som faktiskt väljer att leva såhär, i en soffa framför tvn. FY

pictures of last night ended up online

Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F.) [feat. Missy Elliott]
Jag vet inte ens vart jag ska börja berätta om gårdagens bravader men den här låten känns rätt passande!
Vi startade kvällen i josefinas lägenhet på olgy med en flaska vin och fixande, jag, linnea, julia och josefina. Därefter mötte vi upp viktor och gick vidare mot eriks hus där killarna var i full gång med förfest.
Följande timmar bestod av drickspel som nu kör vi, lite dansande och massa prat, skratt och glada ansikten!!
Det var först när vi skulle gå till tåget som allt började spåra ur då vi fick springa som fan för att hinna med tåget (och det är inte lätt när hälften av oss var i ett rätt så onyktert tillstånd vill jag lova), och dessutom sprang vi i onödan för vi missade tåget ändå.
Så där satt vi - jag, julia, josefina, linnea, viktor, daniel och lusen på stationen och upptäckte att erik var helt borta? Och dumt nog så hade jag självklart killens telefon i min väska, så vi kunde inte få tag på honom heller. Dock ringde eriks mamma efter en stund och sa att erik var hemma och undrade var sin mobil var haha, stackarn hade helt glömt att han lämnat den med mig :(
Hur som helst, halva gänget åkte med alex in till örebro och halva åkte med eriks mamma som så snällt skjutsade in oss.
När vi väl kom fram till frimis mådde dock erik så dåligt och var så trött att han hänkade med sin mamma hem igen, likaså linnea och viktor.
Kvar var jag, julia, lus, daniel och josefina haha.. halva gänget borta.
Men det blev bra ändå, vi träffade jonathan, martin och oscar inne på dansgolvet och massa andra människor som vi kände igen så det blev riktigt lyckat till slut som tur var!! Vi dansade tills klockan slog 2 och frimis stängde, då gick vi och åt på en pizzeria och sen kom alex och hämtade oss allihopa igen.
Avslutade min kväll med att smyga in till erik och krypa ner bredvid honom i sängen, urmysigt ♥
men vilken galen kväll det blev..

lus och daniel myser





jag & josefina :)


snyggjulia peppad!!


jag öppnade en flaska mousserat & det blev vin över hela golvet.. ;)

taggade inför kvällen ;)


söt daniel, söt.


linnea, viktor & jag och erik ♥


ännu en taggad julia på väg!!

min snygging!


danne & lus!


laddar inför ännu en festfylld kväll!!

hade en jättefin kväll med tjejerna igår och så fort jag fått bilderna så kommer dom upp här!! (jag hade nämligen med mig kameran, men dock utan minneskortet) så vi snodde sannas minneskort under kvällen :)
hur som helst. nu har jag duschat och satt upp håret i en slarvig toffs i väntan på att mamma ska komma hem med lite mat åt mig ;)
sen vid halv 4 går bussen mot hallsberg där jag möter upp julia och linnea för lite fix & vindrickande innan vi träffar killarna och resten av alla som ska hänga med ut ikväll. kommer bli en riktigt rolig kväll/natt som det ser ut nu ;)
dock ringde jonathan för en stund sen och hade panik över att han glömt plånkan på tåget men som tur va så fick han tillbaka den.. hade inte alls blivit samma sak utan jont ikväll!!
nu kom mamma så ska slänga i mig lite mat så jag inte får snefylla ikväll :)

she don't sleep at night, afraid to turn out the light

fixad och klar. nu kommer snart linnea och sen kilar vi iväg till sanna för en fin kväll!!

nelson ♥


you are the only exception

hemma efter en helt perfekt fin och rolig kväll tillsammans med erik och harry potter ♥
filmen var precis som jag hoppats - spännande och svinbra!!
efter bion åkte vi hem och kollade scrubbis innan erik skjutsade mig till bussen. nu ska vi ha en dags uppehåll från varandra innan helgen så imorgon ska jag passa på att träffa mina fina tjejer linnea & sanna för en kväll med god mat, efterätt och vin. ska bli helmysigt att träffas alla tre, prata om allting som händer i våra liv och kolla på gamla filmer/foton från förr!
på fredag är det partydags igen. jag, jonathan och linnea bestämde oss för att gå ut nu när jontis kommer tillbaka efter sommaren. dock visa det sig att vi även får med oss julia, josefina, armin, erik och andreas också så det ska bli superkul att träffas allihopa och festa hela natten lång!!
nu sitter pappa framför mig och blinkar med ögonen i hopp om att få låna min dator en stund, han är helt uppe i att leta efter ny båt förstår ni.
själv ska jag borsta tänderna, tvätta bort sminket och sen hoppa ner i sängen. hoppas alla har haft en lika fin dag som mig :)

körkortsplugg nu, bio ikväll!

hejdär!!
jag sitter med körkortsboken i högsta hugg och försöker ta in allting, men blä vad mycket det är. ska sitta en stund till och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, för ikväll ska jag och erik på bio och se sista harryfilmen!!

nostalgi!!

jag vet att det här inlägget kommer medföra en hel del hat riktad mot mig från mina kära vänner.. men åh, jag kan inte låta bli. hittade nyss en hel drös med gamla bilder och nu ligger jag och skrattar för mig själv (och mest åt mig själv för den delen) så jag nästan gråter.
det är tur att man kan säga "det var längesen.."

linnea, 2008-06-14
sanna, 2008-06-12
olivia, 2008-06-18
jag & willow, 2007-09-09 :)
linnea och julia, 2009-11-03
och så självklart - trion, 2009-11-03
har en hel del konstiga filmer som jag tänkte ladda upp någon dag också. haha, herregud

testbilder med nya kameran!


nisse ♥

nisse i action!!
det blev helt okej kort med kameran i alla fall :)

alldeles för många lappar fattigare..

hemma efter en dag på marieberg tillsammans med alvina!
hittade lite småsaker på rean - tre tröjor och örhängen och så fixade jag nya kameran också.
så nu sitter jag här och kikar på alla papper och insåg att försäljaren gav mig helt fel kamera!! jag fick en nikon D3100 som jag ville ha, MEN den dyrare modellen.. TROTS att jag bad om den andra. och dumma jag tänkte ju självklart inte på det när jag betalade (man litar ju automatiskt på försäljaren liksom).
2600 kostade det allt som allt, med försäkring och grejer.. så nu känner jag mig jättefattig, är jättesur och vill helst åka in och slå killen.
menmen, tur att jag får lön i augusti och september sen, och sen börjar ju studiebidraget att droppa in också så jag ska nog klara mig. men ändå, fan.
jag hade lätt klarat mig med den lite billigare kameran ju :(
jaaja nu är det som det är ellen, sluta sura förfan. hoppas bara att kameran lever upp till mina förväntningar nu!!

här är i alla fall dagens inköp! nu ska jag sluta sura och tänka att jag snart har fått in samma summa på kortet igen :)

glory days to come

imorgon tar jag med den här bruden och kilar in till marieberg för att bränna mer pengar och framförallt hämta hem nya kameran. JIEJ

jag sparar mina finaste minnen

har nyss klickat hem lite bilder från extrafilm som jag ska klistra in i mitt I ♥ memories album!!

nikon D3100!

mamma och pappa svängde förbi expert idag när dom var i örebro för att kolla upp hur dom har tänkt sig angående min kamera. den kameran som jag hade finns inte kvar och därför får jag köpa en ny för pengarna som min kostade (lägger jag dock till 900 kr så får jag en nikon istället).
och det kan det ju vara värt, eller hur?
jag har varit rätt nöjd med min kamera nu, men jag har alltid tyckt om att fota med nikon också och det kan dessutom vara roligt att testa något nytt! så nu har jag bestämt mig för att ta med en nikon D3100 hem nästa gång jag åker till örebro - inte helt fel.
är det någon som har en sån här och vet om den är bra/dålig?

i want nobody but you

rasmus, linnea, jag & johan röjer dansgolvet lite!
hejdär!! har haft en riktig hemmadag tillsammans med mina två favoriter, erik och nelson ♥
erik väckte mig inatt när han kom hem efter en lång dag i göteborg och sen somnade vi nästan på direkten.. eller, erik somnade medans jag låg vaken och lyssnade på alla konstiga ljud han gjorde i sömnen haha. gulligt men jävligt irriterande också ;)
idag har vi kollat första delen av sista harryfilmen, lagat mat, gått promenader med nelson, kramats pussats och småfirat att vi har två fina månader tillsammans idag.
tack min fina erik för att du har tagit så bra hand om mig när jag varit så sjuklig och eländig ♥

nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka få lite sömn, så kanske den här hemska sjukperioden är över snart!

enjoy life, dream big

ska slå igång någon riktigt bra film. frågan är bara vilken?
erik har inte lämnat göteborg än och förmodligen har jag somnat innan han kommer hem.. nåja, jag får ju vakna upp bredvid honom i alla fall :)
nu ska jag fortsätta att doppa fingrarna i godispåsen..



regina spektor!

kikar på regina spektor på svt2, åh hon är så duktig!

crushed camera!



remember how I crushed my camera?
jag fick ett sms om att den inte går att laga :( MEN jag får en helt ny kamera i stället, och det kommer endast kosta mig 100 kronor!!
nu ska jag bara planera in en dag som jag kan åka och hämta den på, sen blir det massa fina bilder igen!! iih.

kärlek ♥

erik har nyss åkt hem, efter att ha dragits med min hosta hela kvällen. det är verkligen guld värt att ha någon som bryr sig om en så mycket vare sig man är frisk eller sjuk ♥ han finns vid min sida hela tiden, världens bästa!

sjuk så det bara sjukar om det!

världens bästa kusinbarn ♥
egentligen skulle jag följa med erik och hans vänner till liseberg imorgon.. men planerna ändrades imorse när jag vaknade upp och kände mig riktigt dålig. tidigare dagar har det blivit bättre under dagen men idag känner jag mig fortfarande lika usel som när jag vaknade :( så jag får helt enkelt stryka liseberg imorgon.. åh.
dock fick jag världens finaste sms från erik för en stund sen som piggade upp mig lite! såhär stod det:
jag åker ut till dig när jag har klippt mig? kommer ta ett tag. och jag bryr mig inte om vad vi gör, du kan sova eller vad som helst, allt jag vill är att vara dig nära! <3

han är alldeles för bra mig grabb!
nu kommer snart mina kusiner och hälsar på också. det känns så typiskt att jag är sjuk just idag när dom kommer för vi träffas så sällan, bara ett par gånger om året.

a true quotation


sjukling!

såhär bra har jag & nelson i solvärmen!!



men hu vilken hemsk natt jag har haft. hostade tills lungorna värkte och nu när jag vaknade på morgonen var mina luftvägar helt igentjockade och snuvig var jag också.
kilade ner och slängde i mig massa kosttillskott och tog min astmamedicin.. och nu mår jag iaf lite bättre!
dock är det svinbra väder och jag har ingen lust att ligga i trädgården hela dagen, men vill jag bli helt frisk till helgen så är det nog dumt att ge sig ut på något idag.

natten är ung & jag ligger vaken!

du är mitt ljus ♥
det slutade med att jag slog igång första filmen i twilight-triologin.. hade inte tänkt se hela filmen för jag var så himla trött, men så blev det iaf och hu.. den är fortfarande lika bra!!
nu får jag kämpa för att hålla ögonen öppna! funderar på att bjuda över erik imorgon då jag är ensam hemma på kvällen & tvinga honom att se hela triologin med mig. tror dock inte att det är så populärt från hans sida men det kan vara värt ett försök ;)
förresten glömde jag att skriva hur besviken jag var över klädstorlekarna på ullared idag. en del kläder var faktiskt rätt fina men ingenstans, och då menar jag verkligen ingenstans, fanns det storlekar under medium. jag letade ihjäl mig efter xs-plagg eller åtminstonde small, men det var hur dåligt som helst med sånt.
därför fick jag nöja mig med en bh & lite trosor i klädväg, och några strumpor till erik.
SÅ. nu ska jag slå igen datan och ögonen och ta igen all sömn som jag gick miste om inatt då jag endast sov 3,5 timmar, pjew.

efter en dag på ullared!

hujedamig vad grejer jag har fått med hem idag!!
olyckligtvis glömde jag ta kort på allting innan jag placerade ut allt på sina ställen här & var.. men parfymer, smink, hundgrejer/leksaker, smycken, hårprodukter och liknande fick iaf följa med hem. dessutom kan jag tillägga att jag har köpt vad jag tror kan vara den snyggaste spegeln jag sett. det var ingen tvekan om att den skulle med den också!
nu har jag städat mitt rum och mitt badrum och ser fram emot att få krypa ner i min nybäddade säng tillsammans med nisse som redan tagit plats! ska kika ett glee-avsnitt och sen ska jag sova, nattinatti!
slänger in en bild på spegeln, bara för att jag den är så jäkla snygg!

ullared imorgon!

vaknade upp utan röst idag! halsen gjorde ont, jag hostade och jag kunde endast viska mig fram.. tänkte att "såklart ska jag bli sjuk nu också" men efter en stor kopp thé, en macka, en kiwi, min astmamedicin och något vitamingrejs jag fick sist jag var sjuk så mår jag nu bra igen :)
ikväll ska jag kila iväg till linnea och sova där, för tidigt imorgon åker vi till ullared! har inte planerat att köpa något i klädväg, om jag mot förmodan inte hittar något som faller mig i smaken, men jag brukar inte kika kläder när jag är där.
tidigare år har jag mest åkt dit för att få hem lite nytt till roxane & mig själv i ridväg samt lite bra-att-ha-saker som hårprodukter, lotion och sånt där. i år är jag på jakt efter ett nytt hundkoppel & lite plock till nelson istället för hästgrejer!

mer uppdatering & fler bilder..

lördagen blev tusen gånger bättre en fredagen, fler människor och så var det såklart skitkul att julia kom också!
dock spårade kvällen lite framåt slutet. vi tappade helt bort linnea, ingen hade sett henne, ingen visste om hon hade hämtat sin väska, den där hemska det nummer du försöker nå blabla..rösten spelades upp varje gång jag ringde henne!
dock känner jag min vän bra efter 18 år tillsammans och jag brukar få en knepig känsla i magen när det har hänt henne något, vilket jag lyckligtvis inte fick.
så julia & jag traskade hem efter att ha fyllekäkat hamburgare & pommes och vinkat hejdå till grabbarna och väl hemma hittade vi henne, nerbäddad och halvsovandes i min säng :)
därefter kände vi att det är bättre med plats i vårt gästrum, så vi tog med alla täcken och gick ut dit för att lägga oss.. men hittade istället två killar sovandes där inne!! förvånade stod vi och kollade på varandra en stund innan vi gick fram och kikade vilka det var.
jag kände killarna, som tur är, men blev rätt sur för att dom bara gått in utan att säga något.. men jag lät dom sova vidare & dom bad om ursäkt dagen efter, så det är lugnt. och nästa gång har dom lovat att fråga först!
dagen efter allt ståhej åkte jag & julia till harge för att spendera våran dag på stranden i solen!! filip & erik höll oss sällskap också :)
på kvällen träffade vi resten av killarna & grillade tillsammans vid sjön, det var jättefint & jätteroligt och framförallt jättegott att få i sig käk.
idag har jag vinkat hejdå till julia, efter en dag vid sjön & glass i hamnen. det känns alltid lika tråkigt att behöva säga hejdå till varandra, men nu får vi vara glada att vi lyckades träffas den här helgen, att vi hade så jäkla roligt och att vädret har varit strålande varenda dag!! TACK julia, linnea, erik & alla ni andra som var med den här helgen och gjorde den så otroligt bra och minnesvärd!
jag ska sno bilderna från grillkvällen sen, så fort julia har fått upp dom ;)

summerparty del 2

glada & taggade på väg till vår lilla förfest med grabbarna!
♥!!
linnea & jag, redo att köra igen efter natten innan!
jag, linnea & julia!
filip hade det bra i kvällssolen!!
och det hade vi också, vinkandes åt alla bilar!
filip fular sig!
jag, jonas, rasmus & lite fler människor inne på summerparty!
så träffade vi madde också!

i hear the laughter, i taste the tears

sitter med en godispåse och en flaska vatten och sjunger med till brett dennens ljuva stämma, tar till mig av det han sjunger och han sjunger rätt vettiga saker.
jag är ensam för första gången på över en vecka och det känns så himla tomt. jag tycker inte om att vara ensam, inte alls.. för när jag är ensam kommer alla tankar, alla minnen, allt det där jobbiga som ett jäkla vattenfall över mig.
jag ramlade in på lite hästbilder nyss och det slog mig att jag inte har öppnat mappen "roxane" på flera veckor. det slog mig också hur mycket jag verkligen, veeerkligen saknar hästandet! jag saknar det så det gör ont, jag saknar det sådär mycket att jag gråter varje gång jag tänker på vad jag och roxane hade tillsammans.. men jag gråter mest för att jag vet att jag aldrig, aldrig någonsin får träffa min älskade häst igen. aldrig någonsin!
väggarna i mitt rum som är fulla med tavlor på oss två och våra prisrosetter som hänger bredvid sängen hjälper mig att hålla minnena vid liv. jag minns alla stunder med roxane, varenda en.
men det är också tavlor, foton, filmer och allt sådant som gör att jag aldrig kommer att komma över detta. men jag har inte hjärtat att plocka ner dom eller radera dom.. jag försökte en gång, och det blev bara tusen gånger värre.
tankarna på att jag inte kommer ha tid för häst dom närmaste åren skrämmer mig verkligen.. jag vill inte tappa det där som gjorde mig till den jag var!! jag älskade verkligen det jag gjorde och framförallt saknar jag att tävla. fyfarao vad jag saknar att tävla! så mycket arbete och fixande för dryga 2 minuter inne på banan.. men dom minuterna var mina och känslan av att äga dom där få minuterna, med alla blickar på mig och min häst och musiken i bakgrunden - så häftig.
jag kommer aldrig att bli så bra igen. jag är så besviken på mig själv för jag brukade alltid tänka för mig själv att "jag ska aldrig göra som mamma och ge upp min hästdröm, jag ska alltid ha häst!".. och så gjorde jag det, och det känns rakt in i hjärtat.
det är av den här anledningen som jag hatar att vara ensam, för jag klarar inte av det.

RSS 2.0