nu är jag klar!!!

Hejdär!!
Sitter hemma hos Julius och har PRECIS ALLDELES NYSS SKRIVIT KLART MITT SISTA ARBETE NÅGONSIN PÅ ALLÉSKOLAN!!! Känns helt sjukt att jag är klar med skolan nu, bara cypern, balen, studenten och allt roligt kvar! DJISSES.
Har packat ner det sista i resväskan också och känner en klump i magen inför att lämna lägenheten och veta att när Julius kommer hem så kommer den vara tom från mig i över en vecka.. åh. Men jäklar vad roligt vi ska ha, och bara fira att vi är klara nu! Ingenting kvar. SJUKT

Ska alldeles snart springa till tåget med min megaväska och äta lite mat med Jonte och pussa hejdå på Julius. Ikväll ska vi handla det sista inom matväg som vi ska ta med för inatt åker vi mot Skavsta. Ha det så jättebra hemma allihopa så ses vi till studentveckan!!!

Jag är ett skolarbete ifrån festen!

Sitter på tåget på väg hem med en dunderbra magkänsla efter att få veta mitt betyg i svenska c, skriftliga nationella - MVG!! Underbart, nu har jag MVG i både skriftliga och muntliga vilket ger mig det i slutbetyg också, iih!

Nu är det bara samhällen kvar, och jag har till onsdag på mig! Så sjukt skön känsla


Oh sunny day!

Wuäääh ligger i julles säng och strugglar matte. Kan inte. Vill inte. Går inte... Och jag måste verkligen sätta den här skiten imorgon nu, så slipper jag matte för all framtid sen. ÅÅÅH

Dagens plus är i alla fall att jag fick MVG i teckenspråkskursen, vilket känns helt grymt!! Nu känns det verkligen att studenten är nära, tänk att efter imorgon har jag bara EN sista uppgift kvar! Underbart


iPhone!

Sitter i solen tillsammans med min grabb och Nelson och väntar på att köttet på grillen ska bli färdigt!

Det här är för övrigt mitt första blogginlägg med iPhone!! Köpte den olåst igår och har precis klippt sönder mitt simkort så det passar i den här, sjukt värt! Nu är det mat, MUMS


snabbt besök i min soliga stad!

Hemma en sväng i soliga Askersund och myser med Nelson, solar och tvättar kläder!!
Har haft en så himla härlig helg tillsammans med Julius, Gustav och Ina. Vi spenderade fredagskvällen här hos mig nere vid sjön och grillade samt spelade kort tills klockan slog sent och alla fyra somnade. På lördagen åkte vi sen till Glanshammar där Gustav bor för att tillbringa dagen på sjön med wakeboardåk och fiske! Hur fint som helst, och sjukt roligt med wakeboard (även om jag kanske var i vattnet oftare än över). Lyckades ändå stå upp några gånger och åka en del mellan de gånger jag faceplanta vattnet hihi, var ju trots allt första gången jag stod på något sånt!

I onsdags hade jag förresten en jääätttebra utgång med Josefina, Evelina och Linnea och så många fler som vi mötte inne på strömpan. Vi dansade, skrattade, pratade, drack, var glada.. så bra! Sen somnade jag bredvid min underbara vän som avslut på en toppenkväll. Måste göras om!


Nu är klockan dock rätt mycket och jag måste packa ihop mina kläder och börja kila ner till bussen igen. Ha en fin solig kväll allihopa!

you are the fire, and I don't need no water

Sitter med världens värk i kroppen efter dagens trx-träning. Skönt dock, jäkligt skönt. Sen skrev jag mitt ekonomiprov också, helt okunnig gick jag än en gång in och satte mig framför provpappret.. så dumt att jag inte lägger ner mer tid på viktiga saker. Svarade åtminstone på allt så nu håller jag tummarna för att det blir minst VG i alla fall!
Har haft slapptimmar nerbäddad i sängen framför lite topmodelavsnitt men ska alldeles snart dra på mig kläderna och åka iväg till Julius. Imorgon väntar dag med projektarbetsbetyg, mysfika med tjejerna och så ska vi in till Örebro, jag och Josefina för att hämta studentbiljetterna! Åsuuum.

sommaren får komma nu.

nytt och fräscht i garderoben!

Har spelat in min egen röst när jag läser mina sammanfattningar av ekonomin, och den går på repeat i mina hörlurar.. sjukt jobbigt, men orkar man inte läsa i boken mer än en gång så gör man inte.
Har förövrigt börjat fundera på att klicka hem en iphone, efter mycket övertalning från grabben hehe.. men även för att jag är rätt sugen själv också. Så mamma och pappa har nääästan gått med på att ta min gamla telefon och betala av det som är kvar på den, så jag slipper den kostnaden. Grymt! We'll see.

Känner hur som helst att ekonomiprovet imorgon inte alls kommer att gå lika bra som det förra och jag lär inte sätta MVG igen. Men det vore så skönt att göra det och få MVG i kursen.. åh. Det är ju så förbannat lite kvar nu.

* Ekonomiprov
*Matte C, kursprov
*Samhällsexamination

Kan faktiskt inte komma på något annat "stort" som ligger ivägen just nu. Dessutom är det mindre än tre veckor kvar till Cypern och när vi kommer hem är veckan fullspäckad med såpbubblefotboll, studentbal, mösspåtagning, STUDENTEN (!!!).. herregud. Dags att bli vuxen på riktigt nu

jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Hej hörrni!! På god tid att jag skriver ner några rader här.. eller hur?
Börjar med att berätta om förra jobbhelgen, som dessutom var min sista för vårterminen. Eftersom stackars Linnea fick rosfeber igen så fick jag jobba själv = jobba för två, två dagar i rad. Det blev stressigt, men det gick hur bra som helst ändå. Dock började all alkohol ta slut framåt kvällen på lördagen i och med att vi inte hade beställt något nytt så stundvis var det kaos, om så fortfarande jäkligt kul!

Nu är jag som sagt ledig ett tag fram över men fick jobberbjudande av Jenny och Johan att komma tillbaka i sommar och hjälpa till på sommarteatern! Hur kul? Blev lättad och glad och kan nu slappna av när jag vet att jag har jobb både i sommar och i höst, känns fantastiskt!

I veckan har jag gjort allt möjligt mysigt med min grabb samt hjälpt Josefina med affischer och shoppat lite med henne och Amanda. Fint med lite kompistid emellanåt, riktigt bra! Nu har jag egentligen ingen tid kvar att sitta här för jag ska städa huset och plugga ekonomi samt fira pappa som fyller hela 51 år idag!! (grattis världens bästa pappa ♥) Ikväll rullar bilen förmodligen mot Örebro igen. Puss

motivation noll

Trött och helt orklös ligger jag nerbäddad i megasoffan här hemma. Känns som att någon har tagit all min energi och trampat på den, trampat på mig. Hade tänkt träna idag men den lilla motivationen som fanns kvar i mig försvann i samma sekund som jag fick höra att Linnea inte kommer till jobbet ikväll.. åh suck.

Ska sova och glömma allt en stund.

bildupdate från helgen!

Har haft så fullt upp senaste veckan att jag lååångt ifrån kommer att orka skriva ner allt, så jag tänker visa med bilder istället! Here we go..


mellanlandning hemma hos mamma!

Hejsvejs finisar!!
Jag har precis kommit hem för en mellanlandning i Askersund för att träffa mamma och nelson en sväng, samt checka bankkonto, betala räkningar osvosv. Ska dock alldeles snart åka ner för att hämta Julius som kommer hem hit en sväng också innan vi åker igen framåt eftermiddagen! Ikväll står affichuppsättning för studenten på schemat för mig och Josefina, fint!! Nära nu

Nu ska jag kila iväg och hämta Jullebulle och tanka bilen! Puss

RSS 2.0