so it goes down..

what dosen't kill you makes you stronger, together we'll live longer ♥


Bara en dag kvar i skolan sen är det loooov , guud så skönt det ska bli och jag har massa kul inplanerat! På lördag ska jag tävla igen, hoppas det går bra ;) och på måndag - tisdag är det träningsläger.. då får jag träffa alla härliga människor & framförallt bästa vän amanda ♥ Sen kommer lovet att fyllas med kompisar osv.. naaaaajs. Nu sitter jag i min kära fotölj och kollar på simsons.. hm. Funderar lite på att färga håret för jag såg ett kort på mig förut och criiises vilken utväxt huuh! Kan dock inte bestämma vilken färg jag vill ha this time men jag står nog kvar vid brunett i think! :)
Åååååh fick förresten ett jättegulligt sms nyss av Josefin:
"jag kan inte fatta att det är så jävla länge till jag får träffa er och hästen igen<33333333"
Naaaw.. hon åker ju hem ikväll :( Var faktiskt lite jobbigt att säga hejdå till henne förut och ja, det är så sjukt lång tid tills jag får träffa henne igen! Fan så livet ska va orättvist ibland.
jaja, nu ska jag återgå till sista plugget!


älskade bästavän ♥

Everyday I wonder how I suppose to make it when I no longer have you.. the day you disappear, I will no longer be me.

du är mitt allt & jag klarar mig inte utan dig lilla solstråle, bara tanken på ett liv utan dig får tårarna att rinna ♥


every step i take ♥



Man får inte svära men fyfan vad vi har kämpat alltså.. jag tänker inte på det så ofta men nu när jag ser bilder på hur hon såg ut när jag började med henne så blir jag nästan lite full i skratt samtidigt som jag känner enorm lycka! Tänk att vi har utvecklats så grymt mycket under bara ett par år tillsammans, helt sjukt vad som händer när man engagerar sig i någonting.. framförallt älskar någonting så mycket.
Och fler år ska det bli, fler minnen att plocka fram om några år och se tillbaka på! åååh vad jag älskar min underbara häst ♥


touchdoooown !

you're simply the best!


Efter en lång dag på tävlingsbanan är det dundermysigt att sitta nerbäddad i soffan med lite godis & dricka.
Det var längesen jag var så nervös inför en tävling som jag var idag :o usch magen vek sej ut & in kändes det som och flera gånger ville jag bara lägga mej ner och dö.. undra varför det kändes så idag? Säkert för att det var hemmaplan och alla vet vem man är haha.
Startade klass 2, 100 cm & klass 1, 110 cm.

Resultat !
Klass 2:
gick felfri & slutade på en 4e placering av ca 45 starter! Rosett & prispengar - naaajs. Grymt nöjd med rundan och det var min & roxanes första placering också :D iiiih så glad jag blev!
Klass 1: Gick skitbra i början och roxis va kalaspepp, hur fin som helst & flög över alla hinder.. o så woops så glömmer lilla jag bort vägen ;) Så det kan gå va!

Men det är mycke skönare att det var jag som sabba och inte Roxane. Hon hoppa skitfint hela dagen så är jättenöjd med (nästan) allting! Nu taggar jag nästa helg i Karlskoga och hoppas det går lika bra då :) ♥


*prisutdelning*


uppdate & matcooking

Seg uppdatering i know ! Har haft så mycket att göra men nu är det mesta över iaf. Fixade två prov igår varav ett som jag inte ens hade pluggat på.. tror det gick hem iaf & då är ja fan kung ;)
Tränade igår och det gick så sjukt grymt braaa! Roxane hoppade som jag vet inte vad.. men fortsätter hon i samma stil så kommer jag få ta flygplanskörkort haha! Och nya transporten funkade utmärkt, något av det bästa med kvällen tror ja och både pappa & jag blev helt lättade när hon gick in i den utan problem :)

Nu sitter jag ensam hemma sen några timmar tillbaka .. håller på att laga mat och väntar på att mysan ska komma. Kyckling & ris blir det och då tänker jag en aning på Julia hihi.. nog för att hon är värdelös när det gäller att koka ris ;) Sen blir det myskväll med massa film och prat! ♥


stereo love

what happened to my past ?


Vädret toppar! Men usch vad plugg kan förstöra! Har två prov den här veckan och jag kolla nyss igenom spanskan.. blööö jag kommer faila stort! fattar ingenting av den och blandar ihop preteritum och imperfekt hela tiden! Aja.. har ju två dagar kvar att plugga så får väl ligga i.
Idag har jag varit ute och gått med ella, diesel & nugget. Niklas och Madde har kilat iväg till skidbacken i en vecka så det blir en del att sköta nu när dom är borta (: Matade kaninerna & marsvinen också.. så mockade jag innestallet + min & linneas box och strödde åt knutte & max. Burit massa vatten har jag gjort också menmen :) Imorrn är en ny dag med ungefär samma sysslor!

Nu ska jag glo lite film i guess.. sen sova & sova läääänge! På onsdag börjar skolan igen och då får jag klara mig utan jullebulle & jonte eftersom dom flydde landet. Bajs


who says

who says you can't be free from all of the things that you used to be






Igår drog jag, bullen & linnea in till örebro efter skolan! Glodde omkring på stan (luktade på godaste parfymen) och fikade på café! Blev massa prat, skratt och ja.. mysigt helt enkelt! Nu har vi tusen planer för våren & sommaren också som vi MÅSTE genomföra. Åååh med rätt människor och ett underbart väder kommer sommaren 2010 bli hur bra som helst, i know it.. fasen om inte tiden kunde gå lite fortare bara!

Efter en tågresa hem som jullebulle lyckades planka rätt bra så sprang jag iväg till bowlingen & träffade folket från ark. Klockan 19 började vi bowla och booy om jag var bra på de ;o vi chockades nog alla när jag vann haha. Men det var grymt kul och alla skrattade massor & pratade. Niklas tog en hel del kort som kommer upp här på bloggen inom kort!
Efter bowlingen käkade vi pizza och det blev ytterligare en massa prat. Sen fick jag skjuts hem tillsammans med Eva & lilla Charlotte. Lillan somnade efter några minuter men jag och Eva pratade på om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag snart åka iväg och lämna nya transporten i stallet och så ska jag rida lite. Efter det följer jag med Cissi hem & sover där, imorrn drajjar vi till linköping. Heyysvejs.


lies dosen't come after trust

Igår var jag med mammi på marieberg. Alltid skönt att få lite nya inköp :) Blev bl.a tre tröjor, några armband, strumpor & skor. Mysigt att umgås lite med mamma ibland! Blir inte så ofta eftersom jag aldrig är hemma.. har ju häst. Hade iaf trevligt & åt jättegod mat på något ställe inne på mb.. har aldrig ätit där men det blir säkert fler gånger ;)
Idag åkte jag hem från skolan för jag mådde skit! Ont i magen & kände mej febrig & så hade jag ont i halsen.. är dock bättre nu! Har knarkat nåra ipren och halstabletter så nu känner jag mig hyfsat kry igen :) Orkar iaf gå till skolan imorrn, det är ju trots allt fredag! Och på tal om helg så kommer min vara fullpackad! I morgon efter skolan ska jag och bullen driva in till örebro en sväng (i think we said so) och sen åker vi tillbaka till hallsberg. Klockan 19 ska jag bowla där med ark & käka pizza, mums! Om jag orkar så sover jag hos några på kvällen men de beror på hur slut jag är haha.
På lörda ska jag hinna rida, kolla när tjejerna kör pay&ride och på kvällen sover jag hos Cissi för att följa med henne till linköping på söndag. Sen är vi ju lediga måndag-tisdag också så jag får två extra dagar att lata mej på :))
Anyhoww... nu ska jag dra igång några OTH avsnitt & sen sova. Ha en bra kväll :)

Fixa btw en snygg bild på Linnea ;) ashet... (y)
 


sovmorgon utan sömn

Blöö.. har sovmorgon och kan inte ens sova! Vaknade vid halv 7 och försökte somna om men nej! Så nu har jag legat kvar i sängen i nåra timmar och kollat OTH, det är för spännande för att stänga av ;) Ska kika ett avsnitt till o sen ska jag gå in och äta frulle, fixa mej osv. Ska bara skriva en uppsats på 3 h idag i skolan & sen bär det av till örebro med mammi & sis.
Aja nu ska jag kika vidare! Ha en bra dag :)


it's just another day

   Talk to me, who do you wanna' be, lies dosen't come after trust..



Jag ogillar verkligen måndagar nu för tiden.. förut var man så inställd på att åka hem efter svenskan men nu måste man stå ut med 1 h & 15 min naturkunskap också! Och jag har fortfarande inte kommit på vitsen med att läsa det..
Aja. Hela helgen har jag suttit och pressat i matteboken! Har prov imorrn och jag är verkligen värdelös när det kommer till matematik! Uschhh.. så nu har jag försökt trimma hjärnan lite. Återstå att se om det var värt det i morgon. 
Efter att ha slöat mig igenom en skoldag så åkte jag till stallet! Där satt lilla Jennifer och väntade på att hon och jag skulle rida ut :) Hur fint som helst att rida i "vår"solen.. varmt och skönt. Efter det väntade jag medans hon smörjde sin sadel och sen åkte vi hem. In i duschen en snabbis och sen hjälpa pappi med maten (tacos , mummma) sen kom även mamma hem och hjälpte oss. 
Nu har jag kollat i matteboken ytterligare en gång och jag hoppas det sitter någorlunda iaf.. för nu ska jag slå på ett avsnitt av OTH och sen sleepa! Nightynighty sleep tighty 


me willow :)

Ni har sett massa bilder på Roxane på min blogg! Inte så konstigt ;) Men idag tänker jag lägga ut en hel radda bilder på min förra ponny Willow! Hon kommer lite i skymundan nu när jag har Roxane och så får det inte vara ju.. älskar henne precis lika mycket fortfarande! Hon var min första ponny och (still is) min bästa vän. Så här har ni bilder på världens sötaste lilla ponny! :) Numera är det en tjej som heter Jessica som har henne :p








det här är en av de bilderna där willow ser riktigt lycklig ut, älskar den :)

Och stunder som det kanske inte gick så bra? ;) Men jäklar vad vi skratta åt misstagen här under.. :D


här hade busponnyn precis hoppat ett hinder och bockat efter.. tror de va så iaf ;d

Och här kom iaf en av oss över hindret *stolt* ;)

Och den här bilden hamna i tidningen.. haha -.- Men ah.. vi skratta galet mycket när vi såg hur bra Linnea hade tagit kortet ;)

Sådär.. här var några kort sen ponnytiden :) Nu ska jag snart åka iväg till min nuvarande underbara storhäst ist :)<3


ingenting + ingenting blir någonting

Äntligen helg igen! Och bara 3 veckor och 4 skoldagar kvar innan lovet (tror jag). Längtar redan för nästa vecka kommer vi ha hur mycke som helst! Eller.. matteprov och svenskauppsats ;) Men vi har inte haft så mycke den senaste tiden så de blir en hel del haha. Veckan efter det har vi spanskaprov och naturkunskapsprov. Sen ska vi även ha redovisning inom idiologierna (historia) och göra ett arbete om en social fråga (för min del abort) i samhällskunskapen. Så ja.. spetta får nog ligga i på pluggfronten framöver (;

Men bortsätt från det.. Idag var jag och pappi o kollade på en hästtransport! Den såg skitbra ut och jag tror nästan att Roxane kan acceptera den ;) Får dock vänta en vecka innan jag får hem den.. menmen huvudsaken är att ja får hem den innan 21 mars (y) Min nya tävlingskavaj kom även på posten idag men hann aldrig hämta den.. får fixa på måndag! Hoppas den passar.
Nu känner jag att det luktar gott från köket så ska nog smita ner o kolla vad som händer.. ser ut att bli en hemmakväll med mamma & pappa, mysigt det också. Får se, kanske bjuder hem någon :)



freeze a moment so..

freeze a moment so it can last forever , take me back to the days I've spended with you


"Varför kommer sperman stötvis? Är det för man ska hinna svälja emellan?"
- Citerat av My Mnassri Ong

Värt att tänka på kanske. Ingenting som slog mej innan vi började snacka om det haha! Och jag tyckte det var riktigt kul när hon fråga så haha.
Men whatelse has happened todayyy ? Hm.. jag tog sovmorgon eftersom jag ändå inte kan va med på idrotten (och att kolla på är såååååå tråkigt). Så kom till skolan halv 12! Spanska först och sen käkade jag, Linnea, Jonathan och Johan. Skrattade åt johans tröja också "die brat die".. också värt att tänka på.
På bilden lekte vi med lera :) Väldigt mysigt haha.. sen vare bara svenska och så sluta jag så det blev inte en så lång dag vilket passa perfekt för jag är så jäkla trött.
Åkte till stallet en sväng efter skolan och mockade åt Roxane. I morgon funderar jag på att hoppa upp o skritta lite lätt, se hur benet fixar de. Sket ju i kryckorna idag (wihuu ) :D Daanny har gått omkring och försökt likna mig hela dan genom att halta. Stackarn den dagen jag går normalt igen ;) Och Alvin skicka nyss ett sms "du, jag känner en som åkte pulka o skada knät ;o" haha, så elakt söt.
Men nu ska jag nog börja med min svenskauppgift som ska va inne på fredag! Sen blir det grey's anatomy :) Seeeya


when tomorrow never dies, it's you i'll spend the day with ♥

a future with you
it's falling complete
in a moment forever




Nu har jag fått nog! Imorgon ska kryckorna inte med till skolan för dom är endast i vägen hela tiden fyyyy. Har ingen lust att hoppa omkring som ett invalidbarn mer.
Kan iaf gå något bättre på benet nu och det blir bättre o bättre för varje dag. Hoppas på att kunna rida till helgen, som fan! Blir knäpp av att hålla mej på marken ;s
Idag longerades pollen min, av mig! Jag kände att jag ville ta henne idag så Mysan fick ägna sig lite åt sin egna ponny haha. Och så ville jag vara med pälsbullen ofc ♥

När jag klev av bussen sprang (mer hoppa) jag in på netto och köpte godis (a) Anledningen finns, promise. Så det ska jag feta hela kvällen! Så ska jag nog ladda ner nått bra att kolla på också :) Jag bara älskar att skjuta upp plugg.


årsmöte check

DIESEL



Kom nyss hem från årsmöte med klubben. Gick himla snabbt faktiskt och det var kul att träffa alla igen :) Gottigotti var det med tacos också för den delen.. satt fint när man var hungrig som en ilsken chihuahua! Dock måste jag tillägga att bilresan hem var dagens höjdpunkt.. no kiddin' 
Jag, Cissi och Mysan skrattade så vi dog åt saker som inte ens var kul haha.. eller jo, det var väldigt kul grejer! BRA grejer, men förmodligen nånting som endast vi skulle förstå ;) Å andra sidan.. alla kan ju inte vara lika galna som vi är. Aja, får nog sluta åka med Cissi med risk för att jag kanske blir över 200 om detta fortsätter haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen o lägga mej! Hoppas på bättre sömn inatt. Kunde inte sova inatt för jag vakna flera gånger av att rumstempraturen var fuckad ;s Och när jag väl somnade så fick jag nån sjuk mardröm om att jag var ensam i ett brinnande hus och poff så exploderade det.. då vaknade jag helt kallsvettig så gick in och la mig i soffan i stället. Kunde dock inte somna där heller så jag har varit vaken i exakt 18 h nu.. do the math.
Smell you laterrrrrr


sicktierd&längtansfull

Just nu

Suger det att vara jag
Jag blir så arg på mitt knä som vägrar att bli bra! Så fort det känns som det är på bättringsvägen så börjar det alltid göra ont igen.
Och jag vill ju rida! Jag vill sitta på min underbara häst och bara rida, som jag alltid har gjort annars! varje dag.. Och nu kan jag plötsligt inte längre? Och hur länge kommer jag inte att kunna?
Mysis red Roxane igår och jag kollade på. Det såg bra ut och så men jag kan verkligen inte låta bli att tänka att det ska ju vara jag där uppe! Jag och Roxane, min Roxane! ♥ Jag vill bli bra nu och bli frisk i benet igen. Det är fan inte kul att hoppa omkring som en retarded invalid ska ni veta :(


but it dosen't matter, it will always be you and me anyhow ♥


RSS 2.0