oh this has gotta be a good life

ville vara som alla andra och tog ett "biffkort" på gymmet.

Har återtagit kontrollen över mitt liv och blivit kvitt lite småplugg samt pluggat på den där evigt hemska matten som faktiskt äntligen tycks börja sätta sig lite (åtminstone för stunden). Mitt stora problem just nu är dock att laddsladden till min dator gör som den själv vill och har nu bestämt sig för att inte connecta om jag inte låter datorn stå på den och då vickar det fram och tillbaka när jag skriver.. enormt jobbigt.

Igår var en sådär bra dag som jag önskar det fanns fler av. Jag tränade tillsammans med Oskar efter skolan, pratade massa strunt sisådär och efter det gick jag iväg till God smak där jag mötte upp Josefina, Maida, Terese och Alvin. Vi fikade en stund, pratade, skrattade och visade varandra våra balklänningar (varav min jag hoppas kommer vilken dag som helst nu!!). Sen gick vi åt olika håll, Maida och Alvin till bosniskan, Terese till tåget och jag och Josefina till olgy för ett gossip girl avsnitt medan vi väntade på att Jullan skulle träna klart. Därefter kilade vi till henne och åt kvällsmat, jävligt nyttig i form av kebab, knäckebröd och digestivekex.

Kvällen bjöd sen på massor av prat och skratt om precis allting och vi gick inte tillbaka till olgy förrän klockan slog sent. Idag startade vi dagen med sovmorgon, varsin dusch och mummafrukost - yoghurt och hallon.

Ja, ungefär såhär vill jag att varje veckodag ska se ut. Det är så skönt att ta vara på dom stunder jag har nu och göra dagarna lite bättre när jag jobbar på helgerna och inte hinner träffa mina vänner då! Nu ska jag kika lite välförtjänt tv och bara slappa i soffan. Puss

wake up, you're alive

Slutade tidigare än väntat idag och smet då till gymmet för en timmas workout! Så jäkla skönt det där

När jag kom hem åt jag lite flingor och så somnade jag (nej inte så ovanligt jag vet) i soffan och vaknade inte upp förrän pappa satte på halv åtta hos mig på TV. Först då reste jag på arslet och åt lite kvällsmat samt skrev en träningsplanering för de kommande 5 veckorna. Dessutom har jag fått iväg en loggbok för PA också där jag ärligt kunde skriva att jag faktiskt kommit en bit och inte har sådär fruktansvärt mycket kvar längre!

Jag är fortfarande lite pömsig så ska nog hoppa i sängen rätt snart, slå på lite gossip girl avsnitt och sen somna, lycklig över att ha sovmorgon till 07.30! Imorgon står ytterligare ett träningspass på schemat och på kvällen ska jag träffa Julia och Josefina för lite mys, matteplugg och planering av sommaren, ska bli kul att få hänga lite med dom för en kväll (och få lite hjälp med den där jäkla matten) hihi. Glass vore förresten gott nu..

sunday, bloody sunday

Söndagskvällar ser alltid likadana ut när klockan börjar slå sent för mig. Jag ligger alltid vaken, pigg och rastlös och med dom där mardrömstankarna på skolveckan som jag har framför mig. Det kommer nog ändå bli en helt okej vecka hoppas jag. Förutom det faktum att jag har matte c prov på fredag så har jag annat mysigt inplanerat! Att hitta dom där små sakerna som gör att man har något att se fram emot är så jäkla viktigt.

Åh men nä, nu måste jag nog stänga ner min lilla dator och krypa ner ordentligt under täcket. Imorgon väntas skola och träning träning träning! Puss

inspo, vivistyle

Mitt i allt vårväder som har piggat upp varenda människa dom här sista dagarna så kunde jag inte låta bli att (och håll i hatten nu) sätta ihop en liten inspo från vivistyle bland annat. Jag tänker vara en av de första att välkomna våren så tidigt som möjligt med fina toppar och tio kilo lättare kläder! Hope you all do the same
Tank - vivistyle 329 :-
Shorts - gina tricot 299 :-
Bag - vivistyle 469 :-
Skor - vivistyle 499 :-
Accessoarer - vivistyle 199 resp 129 :-

min helvetesnatt.

Alla mina vänner vet att jag är lite ovanligt klantig, lite otursdrabbad och lite sådär att jag lyckas med precis allt som man inte borde lyckas med och vid alla fel tillfällen. Jag är lite sådär att man tänker "fasen nu gjorde jag en ellen" om man till exempel snubblar på något som inte ens finns på marken. Ja lite så.
Hur som helst så lyckas jag på något himla knepigt vis ta mig igenom livet med ett rätt okej flow ändå, och nu var det faktiskt flera månader sen jag bröt något sist t.ex. Igår var dock droppen och till och med jag orkade inte med mig själv, för såhär var det..

Jag hade lovat att hämta mamma och pappa efter mitt 12 timmars pass på jobbet som slutade vid midnatt. De var på fest hos några vänner i Östansjö. När jag kom dit hade inte pappa gått upp ur badtunnan (han var den ENDA som satt kvar) och jag kände redan då att det skulle dröja innan jag kom hem. Dessutom var ingen nykter heller, nejnej. Jag har aldrig sett så många fyrtioplussare så fulla, glada och högljudda på samma gång (kanske så förstärktes synen när jag själv var nykter och svintrött). Mitt i allt så frågade i alla fall mammas kompis om jag kunde skjutsa hem henne, hennes man och två andra till Vretstorp först och självklart kunde jag inte säga nej när hon frågade så snällt. Jag ogillar att säga nej till folk!

Så vi hoppade in i bilen och första lasset fyllegubbar kördes iväg. Var lite rädd att jag inte skulle hitta men jovisst, det gick alldeles galant. Det var först på hemvägen som jag, på något jäkla vis, lyckades köra helt HELT vilse. Mitt ute i skogen på en hålig grusväg, med oroväckande lite bensin kvar och ingen som helst aning om vart jag var körde jag dessutom på en liten mus som jag inte han väja för (och nästan en grävling som jag lyckligtvis hann väja för) :( Och vid det tillfället kom även tårarna, kanske för att jag för första gången i mitt liv dödat ett djur större än en spindel, eller kanske var det pga omständigheterna.. själv ute i skogen med en mamma som ringer om och om och om igen för att höra vart tusan jag tagit vägen.

Efter en alldeles för lång stund kom jag iaf fram till Östansjö igen och kunde plocka upp mina föräldrar, moster och hennes man. Klockan var efter två när jag kom hem och då gick jag bara raka vägen till sängen. Nu kanske ni tänker att det är chill att komma hem vid den tiden, eftersom jag ändå har helg. Och ja, det är det ju också. Dock hade jag lovat att skjutsa en arbetskamrat till tåget och skulle därför gå upp klockan 8. Det blev ingenting med det för jag vaknade halv 10 och insåg att jag hade försovit mig.. åh suck. Som tur var förstod hon så himla bra och det var inga problem, men det känns ändå så dumt när jag lovat och inte dyker upp.

Så, det där var min natt och morgon. Nu ska jag ta dagen till att beta av lite plugg och gå långpromenad i solskenet i hopp om att min otur någon dag ska vända. Puss

Sliver & Sak Noel

Den här bilden är så fantastisk rolig och fångar stundens awkwardness på pricken!! Denna kille kom nämligen fram och satte sig hos mig och Julia, lutar sig fram mot mig (ni vet sådär när man vill fråga/säga någonting) och den första meningen som kom ur dom där poseläpparna var "kan du ge erekton?" och jag kastade mig bakot med ett ansiktsuttryck som måste ha sätt hur roligt ut som helst! Efter det fortsatte han att snacka och Julia såg ut såhär, exakt såhär. Det var kvällens roligaste såhär efteråt!


Såhär såg det ut innan alla knäppa människor började sätta sig hos oss. Efter många misslyckade försök till att få en hyfsad bild på oss så greppade Niclas kameran och lyckades faktiskt riktigt bra! Fin bild på mig och Jullan alltså. ♥

Vad är en krogenrunda utan minst en ful spegelbild från toaletterna? Nuff said.
Jag, Josefina och Niclas utanför Sliver!

hemma från linkan och mina två bästa!

Efter att nästan missat att hoppa av tåget i Hallsberg (vaknade av ett sms, tack snälla Oskar haha) så sitter jag nu hemma i denna lilla stad igen och trycker i mig några pizzabitar för att höja energin litegranna! Om bara någon timma måste jag börja ladda om inför jobbkväll till midnatt! Fullt upp för mig så här i slutet på lovet alltså, men defenitivt värt det när jag såg mitt lönebesked alldeles nyss, underbart!
Utgången igår blev hur som helst riktigt lyckad. Det blev jag, Josefina och Julia samt Josefinas kompis Niclas som fick hänga med oss tjejer under kvällens gång då alla hans vänner var sjuka. Vi gick till Sliver där Julia jobbar och hade förmånen att smita före i kön + gratis inträde vilket satt alldeles perfekt då kön var millång eftersom Sak Noel var kvällens inbjudna DJ. Riktigt duktig och stort plus att han inte bara spelade sina egna låtar, även om loca people fick hela stället att hoppa högt och sjunga med!

Efter en superbra utgång promenerade vi den långa vägen hem till Julia och Josefinas storebror som jobbade natt och lånade ut sin lägenhet som sovplats åt oss. Han hade bäddat åt oss alla tre när vi staplade in vid 0300, trötta och onyktra. Verkligen hur snällt som helst, riktigt uppskattat! Jag somnade på stört i min del av soffan och vaknade upp tre timmar senare då vi tvingade oss upp för att hänga med Josefina till knädoktorn. Sen blev det frulle på donken, nomnom

Åh jag har haft så bra dagar i Linköping och Linghem hemma hos Julia och Josefina och det var så skönt att få träffa dom båda två, vi tre tillsammans, eftersom det händer så sällan. Dom här två tjejerna är verkligen mina bästa varje dag på året. Jag känner att det finns få personer som förstår mig så bra som dom gör och jag är så himla glad att vi av en slump har kommit varandra så nära. Alla borde få ha tvillingarna Almén i sitt liv.

Nej, nu är det dags för powernap och dusch för att sen hoppa i bilen och åka till jobbet! Bilder kommer upp så fort jag fått tag på dom! Puss

Update från Linköping!

brillorna är medvetet asfula, jag har på mig dom just därför.
Uppdaterar från Linköping där jag befinner mig hos mina favorittvillingar!
Om ett par timmar ska vi kila in till stan och jag ska äntligen få hänga med till torsdagsklubben som jag varje onsdag fått en inbjudan till de senaste veckorna men aldrig kunnat hänga med på! Ska bli himla kul att ha den här kvällen tillsammans med Julia och Josefina då det är så sällan vi ses bara vi tre, speciellt inte Julia som bor här!

Hittills har vi iaf hunnit med en jättemumsig middag igår när jag kom (hela familjen Almén såg förresten när jag halkade mig fram och dessutom höll på att gå fel från köksfönstret när jag kom från tåget haha. Typiskt mig) som bestod av baconlindad fläskfilé och potatisklyftor. Efter mummamaten satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord som har hänt och händer i våra liv, kollade klart på Saving private Ryan och en annan jättefin film som jag och Julia somnade till.

Idag sov vi länge och startade upp dagen med himym-avsnitt innan vi gick upp och mumsa frukost. Efter det tog vi en promenad i det faktiskta vårvädret som var idag och nu har vi fixat till oss in för en fin kväll på Sliver som sagt! Alla tre är jättetaggade och det ska bli sjukt kul! Hoppas alla får en lika fin kväll som oss! Puss

they grow up so fast

Ett år senare får han knappt plats i knäet längre. Bästa lilla hund ♥

lucky to be just me

Har haft ett fint dygn med film, prat, skratt (allt sånt där bra ni vet) tillsammans med Julius. Min sämre stund var dock när han faktiskt lyckades lura i mig att det finns små pyttedinosaurier i Mexico. Haha ja jag vet, så sjukt dumt att jag inte förstod att han drev, han lät så övertygande.

Idag tog vi sällis till Hallsberg och sen gick vi åt olika håll. Jag gick och träffade upp Oskar på gymmet och tränade därefter i lite mer än en timma. Hur skönt som helst! Efter det gick vi till God smak och Oskar fick agera lite mattelärare åt mig då jag har prov efter lovet och inte förstår ett skvätt! Tack för hjälpen my friend!

Kvällen kommer bli lugn med lite packning och tvmys! Imorgon bär det av till mina favorittvillingar i Linköping till fredag! Puss

lala måndag

Så här ser det ut exakt i denna stund. Nedbäddad i fotöljen med mysfilt i väntan på att mitt lockiga hår ska torka.

Jag åkte till morfar som planerat förut. Dock var han så trött att han bara sov och jag hade inte hjärta att väcka honom så jag lät bara Nelson pussa på honom lite, satt där i hans sällskap en stund och bara var liksom. Hela vägen hem rann tårarna och om och om igen önskade jag att det inte skulle behöva vara såhär. Har sagt det förut och jag säger det igen, ni som har mor- och farföräldrar som fortfarande är i livet och som dessutom är pigga och friska, ni anar inte hur lyckligt lottade ni är! Underskatta aldrig någonsin den lyckan.

Om ett par timmar kommer hur som helst Julius hit. Syster är hemma och hälsar på också så det blir fullt hus här ikväll, härligt!

I don't shine if you don't shine

Jag är alldeles slut efter en hel dag i Örebro som mamma lurade med mig på. Ingen klädshopping idag men vi har gått från affär till affär och letat nya möbler till vardagsrummet (vi har ju renoverat lite) och köket. Med oss hem fick vi ett nytt tvbord, ett till skåp, en lampa och hyllor till köket. Dessutom köpte jag nya gardiner till mitt rum och nytt draperi, badrumsmattor och handdukar till mitt badrum! Nu inväntas bara nya soffan som bör ramla in vilken dag som helst nu, och min balklänning.. och så ska jag tatuera mig snart också.. djisses, det går så bra nu!

Imorgon är jag ensam hemma så jag har fixat iordning lite fika som jag och Nelson ska ta med oss till morfar och hälsa på imorgon. Min moffing är ju dement så jag är inte där så ofta själv. Helt ärligt så är jag knappt där alls då jag vet hur jobbigt det kan vara. Kanske låter hemskt för vissa att jag säger såhär, men jag förklarar mig inte för jag vet att de som är i min situation vet exakt vad jag menar. Jag älskar ju ändå min morfar, mer än så mycket annat här i världen.

Det ska hur som helst bli mysigt att se honom igen och jag hoppas att han har en av sina bättre dagar! Nelson följer med som sällskap för dom gamla brukar bli så himla glada när det kommer djur på besök. En riktig lyckospridare!

jobbhelg, check!

Hej och ursäkta för urusel update!!
Börjar med att berätta om min fina torsdagskväll som spenderades i Örebro med två av mina bästa, Julia och Linnea. Jag och Julia bjöd Linnea på middag och bio som födelsedagspresent och det verkade uppskattas riktigt mycket! Vi hade en supermysig kväll med mycket prat, skratt och bion var väldigt bra den också - En gång i Phuket.

När bion slutat så kilade vi åt olika håll. Linnea och Julia tog tåget tillbaka till Hallsberg och jag promenerade istället till Julius och spenderade resten av kvällen/natten där :)

Sen var det fredag och fredag equals jobb. Trodde att denna jobbhelg skulle bli katastrof när det första som händer är att diskmaskinen går sönder innan föreställningen. I all panik fick vi tag på Linneas pappa som kom som en räddare i nöden och lagade maskinen, extremt tacksamt att han offrade lite av sin fredagskväll för detta!

Efter det har hela helgen flytit på bra med ett pass i fredags och dubbelpass idag. Jag har verkligen kommit in i det här nu och fått rutin på det hela, vilket känns jättebra och som jag dessutom har fått beröm för. Jag tar åt mig av allting, det känns så bra att få cred för det man gör liksom, och alla är så härliga. Jag trivs kanonbra!

Nu har jag krypit ner i sängen och påbörjat mitt sportlov. Benen är trötta och ögonen tunga, så ska slå på en bra film att somna till. Puss

"den är bra, för det låter som han sjunger pingvin"

Tack för gästinlägget Jonathan!

Sitter och lyssnar på låten ai se eu te pego och kan inte låta bli att tycka att han sjunger "ai ai se eu te penguin" emellanåt. Lyssna får ni se, lovar att ni kommer höra samma grej!!

Jag har en såndär nedstämd känsla idag. Veckosvacka, eller vad man nu ska kalla det. Det går nog över imorgon dock, för då ska jag både träna och gå på bio + äta yumsi mat i Örebro med Julia och Linnea för att fira Linnea som fyllde 19 år för några dagar sen! Ska bli urmysigt.

Gästbloggar Ellen

Tje, sitter här nu vid dattan i skolan och myser! Har precis sprungit runt hela skolan och letat efter en miniräknare och tammefan hittade jag ingen. Efter ett tag sken solen upp och där stod Anna Lindé och skrev på en datta. Jag frågade om jag kunde få låna en miniräknare av henne och hennes svar var: KLART SOM FAN DU KAN! Jag slet nycklarna ifrån hennes hand och sprang till hennes skåp för att hämta den. Nu är jag en glad varg!




Here I am once again!

/JOONT

alla ♥ dag med mina fina!

Utan kärlek, men med en bigsize chipspåse (för endast 15 spänn!!!) och två av mina finaste vänner befinner jag mig med datorn i knäet på min lurviga matta och försöker memorera min teckenspråksuppgift! Vi är i alla fall ensamma tillsammans hihi.

Och jag vet att alla som är ensamma säger såhär men, är inte alla hjärtans dag liiite överskattad ändå? Och jag tror inte att jag skulle tycka annorlunda om jag nu hade pojkvän. Eller jag vet rättare sagt att jag inte skulle tycka annorlunda, för förra året vid denna tid hade jag ju faktiskt det. Och det var inte speciellt då heller haha. Så kanske är det bara en sån där dag som finns för att affärerna ska kunna dra in lite extra money på godis, rosor osvosv, eller för att påminna alla som är singlar om hur lonely dom är, eller för att man ska ta hand om sin kärlek lite extra den här dagen. Still, overrated

Hur som helst så har vi supermysigt. Maida åker dock hem ikväll men Jossan stannar kvar tills väckarklockan ringer imorgon bitti. Fint! Så hoppas alla ni andra har en lika bra alla ♥ dag där ute, och att ingen gräver ner sig helt för att dom är ensamma haha. Puss

newbody ♥

Ny sportbh från newbody! Älskar verkligen deras produkter, de sitter så bra och är SÅ sköna!
Denna ska jag inviga på gymmet imorgon efter skolan.

"fyfan vad du är konstig ellen"

Ja, exakt så lät orden som kom från pappas jävla käft när han såg hur jag valt att äta min baguette.
Personligen så kan jag inte komma på ett mer smickrande sätt en detta.. Lite snyggare, lite godare (ja baguetten alltså)

happiness










nu tar jag helg!

Sitter bänkad i soffan med Nelson i knäet, en mugg oboy och rostade mackor och tillsammans med pappa. ÄNTLIGEN har jag helg efter sammanlagt 20 timmars jobb fredag och lördag. Men roligt har vi haft (fytusan vad det gör mycket att ha så fina kollegor) och när man hela tiden har något att göra så flyger tiden förbi rätt snabbt ändå!

Dock har det nog aldrig varit så skönt att komma hem och få lägga sig i sängen som det var inatt. Simba gjorde mig sällskap också, och somnade nära nära med min arm omkring sig. Myskatten! Imorse vaknade jag istället upp tillsammans med Nisse som tog halva sängen.. haha.

Nu har jag dock mycket att ta tag i. Akvariumet MÅSTE städas, rensa pumpar osvosv. Sen måste jag skriva ikapp mitt PA lite och ett CV måste bli klart idag också. Kan även tillägga att mitt träningspass i fredags känns idag, känns jävligt mycket idag! Speciellt ljumskar och mage.. skönt att känna att det tog ändå ;)

vad är en premiär utan lite karusell?

Premiären igår var stressig, lite kaos, lite krossade glas och upp & ner och fram & tillbaka. Ändå måste jag säga att vi hanterade alla stressiga situationer rätt bra och till slut vart allt väldigt lyckat! Men sådär ska det väl vara på premiärer, när många är nervösa osvosv. Still, it was funny!

Så nu sitter jag här och njuter lite av min enda helgtimma den här lördagen. Har ätit mummafrukost i form av rostade mackor och oboy och ska snart hoppa in i duschen, dra på mig jobbkläderna och åka iväg till teatern igen för närmare 13 timmars jobb!! Pjew, kommer vara helt slut i huvudet och kroppen inatt när jag promenerar hem till Linnea och övernattar där. Imorgon måste jag hinna med att städa rummet, akvariumet, skriva cv, plugga lite teckenspråk och skriva lite PA. Suck

hard work work

Letar överallt efter dom där extra krafterna som jag behöver för att orka 7-8 timmars jobb ikväll! Dom känns dock långt borta och inte ens en powernap gjorde saken bättre. Tror jag ska åka ner och köpa med mig en godispåse innan jag åker vidare mot jobbet sen hihi.

Annars är det skönt med fredag och bara en lektion som vanligt! Efter den, och en pratstund med tjejerna i matsalen så kilade jag till gymmet och mötte upp Niklas för ett träningspass som satt hur fint som helst efter en dum förkylning! Nästa träning blir först på måndag då jag har jobb hela dagen/natten imorgon och plugg på söndag. Känns som jag kommer tjäna pengar den här helgen iaf, och det är ju bra! (tur dessutom att jag älskar mitt jobb).

Nu ska jag skriva ett argt mejl och fråga vart tusan mina skor har tagit vägen som jag skickade efter några dagar efter julafton!! Dåligt

ny design!!

Fick i uppdrag att fixa en header åt min fina vän Julias kompis Cecilia! Och när jag väl hade börjat så kunde jag inte sluta, så min blogg fick sig en liten makeover den också :) Cissis blogg hittar ni här, och här är Julias!
Passade även på att sno designen när jag var inne och trixade, för den var så snygg (hoppas det inte gjorde någonting) :)

Nu ska jag fixa iordning på mitt rum som än en gång ser ut som ett bombnedslag! Kan dessutom meddela att min syster har bokat tatueringstid åt mig 12 mars. Djisses! Puss

balklänning numero dos

Det där med balklänning har nog löst sig nu trots allt! Jag skickade nämligen efter en från internet alldeles nyss.

Jag ville inte ha något stort, inget med massa ditt & datt på och absolut inget prinsessaktigt! Så tråkig tjej är jag.

Min klänning är blå, enkel och med lite smyckning. Jonathan fick se och godkänna den också haha (sist jag ville klicka hem en klänning så fick jag inte för att han inte tyckte om den..) Ni andra får se den när den kommit hem till mig om sisådär två veckor :) Hope it'll fit

världen går emot mig lite

Mmmm nybakat bröd väntade på mig när jag kom hem från skolan för en liten stund sen! Syster var på väg åt samma håll som jag och plockade upp mig så jag slapp ta bussen hem, skönt!

Har verkligen kämpat igenom den här skoldagen med världens förkylning, halsont och hosta. För att inte tala om hur dumt den startade när jag upptäckte att jag under natten vält ut mitt vattenglas som jag så osmart placerat på mitt sängbord. Min rättskunskapsbok (som självklart träffades av vattnet) är numera hälften läsbar, hälften degklump.. djisses.

Nuuu ska jag snart åka ner till VC igen och ta den där sprutan som blev ett missförstånd igår! Sköterskan som ringde idag var huur gullig som helst och tog på sig all skuld (trots att jag sa att det var jag som kikat fel). Men först: mer nybakat bröd att fylla min lilla mage med!

en såndär dum dag

Slutade skolan tidigt och åkte hem flera timmar innan mitt VCbesök för andra sprutan! Hade tid klockan 16 (trodde jag) och det kändes skönt att inte behöva springa från bussen.. Dock har jag såklart kollat heeelt fel och missat att min tid egentligen var klockan 15!! ÅH SÅ TYPISKT, och självklart händer det mig. Herregud, jag är inte bra för mig själv haha.
Nu får jag hålla tummarna att det finns en ny tid snart så att jag inte behöver skjuta upp på det så väldans. Tog iallafall tillfället i akt när jag ändå var där och kollade mitt blodtryck + fick nya p-piller utskrivna, så helt ovärt kändes det inte att åka därifrån.

Nu ska resten av kvällen bestå av nelsonpromenad, PA och rättskunskapsplugg. Hallelujah

bubbelbad next!

Nu har jag verkligen hunnit landa här hemma med 2 timmars rättskunskapsplugg (prov på onsdag!) och lite update om vad mina fina vänner har haft för sig under helgen via deras bloggar hihi.

Next up: varmt bubbelbad (tror till&med att jag ska sätta igång massagen i badkaret också!!) med jordgubbs-bodyscrub. Benen ska rakas och håret ska få sig en inpackning! Skönt som attan ska det bli, puss!

några dagar i skidbacken!

Hemma efter några riktigt fina dagar uppe i säfsen! Sådär att jag önskar vi kunde ha stannat några till.. Det var så skönt att åka iväg med familjen efter den här känsloblandade veckan och bara ta det lugnt, åka skidor hela dagen och basta, spela kort, kolla filmer och mysa hela kvällarna! Så bra

Och för att uppdatera om skidåkningen så kan jag berätta att mina kunskaper fanns kvar, även om det var lite halvdant i början haha. Det var ju flera år sen jag stod på ett par skidor!! Men det var roligt, sjukt roligt, och nu på slutet åkte vi både svarta backar och offpist, galnaste jag gjort haha! Dock krockade jag med ett träd när vi körde offpist. Även om jag åkte i pappas och Johans spår så dök det självklart upp ett när jag kom.. Och så gjorde jag en finfin vurpa i en av dom svarta backarna en gång också. Skidan fastna i en isklump och jag stupa handlöst framåt, gjorde en snygg kullerbytta för att sen snurra runt och glida baklänges några meter på ryggen, det var inte grasiöst för fem öre och det dumma var att sittliften gick precis bredvid (självklart!).

Så några blåmärken och en hel del träningsvärk har jag allt fått med mig hem, men det var det absolut värt! Skulle kunna åka skidor varje dag!








cypern, tredje gången gillt!

Cypern, Paphos för att vara mer exakt, blir vårt resmål! Jag är hur taggad som helst, så nu får dom här 4 månaderna helst flyga förbi så att sista maj äntligen kan komma!! Jag har varit på Cypern två gånger, men bara på Napa så det ska bli kul att testa västsidan lite också. Hotellet ser i alla fall sjukt fint ut så vi kommer nog att få det toppen där nere! CAN'T WAIT!

Nu ska jag kila ut en sväng med Nelson i den soliga vinterkylan och efter det ska huset städas, plus jag duschas, och sen bär det av mot skidbackarna! Livet leker just nu, härligt!

mössuppdatering + ett par tusen fattigare.

Det finns ingen baktanke, jag sätter helt enkelt bara över 2240 spänn för att jag är snäll mot Julia idag!
Haha nej aldrig.
Men som jag tidigare nämnde så ska resa bokas idag och här är min del av summan. BILLIGT HUH? Säger inte vart vi ska än, det får ni veta när skiten är bokad woop. Men 2240 spänn för en resa, det är ju helt sjukt. Nästan sådär att man får ångest haha. "Som tur är" tillkommer matkostnader och sånt sen också, så det känns mer normalt!

Förövrigt så ska jag ha uppesittarkväll med mig själv ikväll. Jag har ju ingen skola imorgon
För imorgon bär det av mot snöigare och backigare miljö över helgen! Ska åka massor av skidor och hålla tummarna för att jag inte bryter något då jag har blickat över min fullspäckade kalender framöver och kommit fram till att det inte finns tid till att bryta ben eller armar nu. Så tyvärr mitt otursdrabbade jag, men frakturerna får vänta till en avlägsen framtid!! (i och för sig så tycker jag att mina arm- och fotbrott räcker livet ut, jag har fått så det räcker) Punkt.

Köpte ny mössa idag förresten, eftersom jag har tappat bort min!! Julia tyckte att den var svinful och skrattade nästan så att hon dog när jag provade den i affären. Men jag tyckte den var söt, och det var väl därför jag köpte den (för att Julia tyckte att den var ful alltså) :) Hur som helst, 30 kr på lindex. Perfekt för min studentplånka
in your face Julls

fotodags!

Snabbskriver lite innan jag ska iväg på nya äventyr!
Eller, äventyr.. jag ska till mitt jobb i Lerbäck för att fotograferas. Ett foto som kommer hängas upp bland mina kollegor på väggen..åh herre min gud! Nej, det där med att sättas upp på bild någonstans där alla kan se mig är inte min grej. (jag ljuger lite för det finns hur många bilder som helst på mig på fb hehe) MEN, när jag väl måååste se bra ut på bild så blir det såklart aldrig bra ;)

Hur som helst! När jag kommer hem ikväll ska jag fort som tusan föra över pengar till Julia som ska boka resa åt oss!! WIII huuuur kul. Jag är redan sjukt taggad!! Mer om det ikväll, nu måste jag kila! Puss

RSS 2.0