break's over

I've had the best lov någonsin.
Närå men det har varit awesome anyway. Dock känner jag ingen längtan till skolan imorrn usch :/ Och att hoppa omkring på kryckor en hel dag känns absolut inte som något jag vill göra.. apa.
Aja kvällen & dagen har iaf varit bra. Kom ut till stallet en stund o träffa bästa människorna ofc och nu på kvällen gick jag, cissi, niklas och mysan på bio & såg avatar! Äckligt bra film btw.
Så lovet avslutades bra.. trots knäskador och skit :) You'll have to make the best out of the situation I guessss.

Nu sitter jag och glor hockeyfinalen men ska nog gå o lägga mej.. är ju inte ett dugg intresserad av gubbar som jagar puckar med klubbor så :) godnatt & sov så gott pussss


chiconomisk köp chic

(såg nyss reklamen på tv, där av rubriken!)



HEY YOU
Sitter och latar mig i soffan med mandy. Vi är ensamma hemma eftersom mammi o resten är o firar fasters sambo. Skulle ha följt med men jag blev väldigt lat.. har ont i knät också så använde det som lite ursäkt!
Igår kom Simon till mig. Vi kollade filmer hela kvällen/natten typ. Trevlans! Det slutade med att båda somnade så han blev kvar över natten :) Jag vaknade klart först i morse och fick jättetråkigt.. fyfasen va segt det är att kolla på när folk sover :o Blev lite busig och försökte väcka den stackarn men neeej.. här sover vi så tungt så!
Så ringde hans telefon och jag tänkte "yeees nu måste han ju vakna". Sant, han vaknade men somnade om såfort han hade lagt på. Bllöö aja det var ändå trevligt (:

Nu har jag precis sagt hejdå till Simon. Ikväll kommer bästis My hit och kollar på film med mej :)) Tills dess ska jag spenda time med syster mandy.
Piiis aut.


<3

Bästa vän tar hand om Roxis nu när jag inte kommer kunna rida! Åh det är guld värt att ha vänner som hon. <3


olycksdrabbad grisfågel = ella ?



Har just kommit hem från usö, greaaat

 

Igår så skulle vi åka pulka på snöhögarna vid ridbanan. Jag hann åka två gånger o sen skada jag knät.. samma knä som höll på att bli bra igen. Vred det på nått sjukt sätt så det blev på med is, bandage o hela köret för att dämpa svullnaden.
Bestämde mig för att avakta o se om det blev värre under natten för jag orkade verkligen inte åka in till sjukhuset igårkväll! Så det fick bli en tadetlugntkväll med niklas, mysan, ebba, cissi och sofia :) Helmysigt.
Aja imorse när jag vaknade kunde jag knappt gå så jag ringde mammi och så åkte vi in till usö. Jag har antingen delvis slitit av ligament (heter det så?) i knät eller så har de bara töjts ut.. tycker inte att nånting av de låter speciellt bra menmen. O fyfan va jag hatar sjukhus :/ Och så överdrivet att skjutsa omkring mej på en säng ;s så jäkla skadad är jag ju inte! Fick en rullstol också men den gav jag bort till en liten tant som satt med kryckor och helgipsat ben! Tyckte för synd om henne så hon fick min rullstol ;) (toppen då blev jag av med den iaf haha). Och så fick jag ligga bredvid en gubbe i en annan säng och han andades sådär hemskt som om han skulle dö inom 5 min.. började nästan gråta så äckligt var det att höra ;o Kom väl att tänka på mormor i guess..

NU är jag iaf hemskickad med kryckor som ska användas i några dagar (n) Och jag skulle känna själv hur länge jag skulle vila från hästen. Har räknat ut att Roxane kan stå i ca en vecka.. sen MÅSTE jag komma igång igen om ja ska hinna första deltävlingen om fyra veckor! ååååh jag har inte alls tid att vara skadad :( Om två veckor börjar min rehabliteringsträning också.. ska träffa sjukgymnast inne i örebro this time, blö.

Lovet började bra och slutade .. såhär? fuck
Ikväll kommer iaf en kompis hit, får hoppas att han muntrar upp mig lite!

except that i'm waaay awesomer



Seeeg uppdatering i know. Men mitt lov har varit fullsmäckat med saker så har inte riktigt haft någon tid att blogga haha.
I fredags skulle jag ha sovit hos Cissi och följt med henne på tävling dagen efter. Men tävlingen blev inställt pga av snöstorm så Linnea kom hem till mig ist och sov här. På lördagen var vi insnöade hela dagen haha.. kunde knappt öppna min dörr & ingen plogade våran lilla gata så det var en halvmeter snö att försöka köra i. Illa när man bor lite offside sådär. Hur som helst fick Linnea bli kvar en natt till och det gjorde ingenting (: Vi sjöng singstar och kollade film hela kvällen så det var kanon. På söndagen åkte vi ut till stallet först och sen följde jag med henne hem. Sov där & på morgonen åkte vi till stallet först och sen till markebäck för att hålla i Gröna kortet kurs. Kom hem på tisdagen.. alltså igår (y) Och för första gången på länge sov jag själv i min säng :)

Resten av mitt lov då? Hm.. Ikväll ska jag till abyn & kolla på Ebba när hon tränar Rosen för första gången :) Efter det följer Mysis med mig hem och sover här. Imorgon ska jag ut till stallet & så sover jag kvar där under natten tillsammans med tjejerna & Niklas. På fredag ska jag först rida & sen åker jag och pappi o kollar på (tar förmodligen med hem också) hästtransport. På kvällen ska jag förmodligen träffa ***** om jag hinner ;) På lördagen ska vi till kusinerna i örebro för min fasters sambo fyller 40! Partyparty alltså.

Sen har jag faktiskt ingen annat inplanerat under lovet :) Kanske försöka hinna med och träffa jullanbullan? Aja nu ska jag ta en dusch och sen kila ner till ridhuset.
PEACE


Ebba Molin & Heisselagers Rosé

Ebba har ridit den här hästen i bara några få månader och titta hur fint det går? Innan Ebbis började rida henne så har hon gått med föl hela livet. Precis som Roxane med andra ord! Det här är även Roxanes helsyster (:


insnöad!

Nu är det bara för mycket snö ute!
Jag och Linnea sitter i köket och iaktar en gigantisk snöhög som bara växer och växer utanför fönstret.. I morse var snöhögen ca: 1.40 m hög.. nu har den passerat min längd för längesen! Och så kan man ju undra varför vi sitter inne? Jo för vi är fucking insnöade :O Vi kommer ingenstans! Linnea skulle hem men hon blir kvar en natt till för gatorna här i askersund är helt igensnöade.. bokstavligen.
Jag är så sjuuuukt trött på snön nu! Vill ha våååååår!

Nu ska jag & lea städa osv. Sen ska vi försöka ta oss ner till affären & fixa godis o nån bra film :)


someday

I spent my time just thinkin' thinkin' thinkin' bout you and every single day yes, I'm really missin' missin you' and all those things we use to use to use to do hey girl, wuz up, it use to be just me and you

*poff*
så fanns det helt plötsligt inga läxor, arbeten, inlämningsuppgifter osv kvar! GUD SÅ SKÖNT. Nu ska jag njuta av att det är sista dagen i skolan imorrn och sen en hel vecka med lov.. som säkert kommer gå alldeles för fort! Menmen.
Dagen har varit riktigt slapp. Hade endast två lektioner som var någelunda seriösa :) Kände mig duktig som var kvar i skolan ändå haha. Blir så lätt att man åker hem om man inte har lektioner.

Däremot började inte dagen så vidare.. Jag glömde helt bort att vi hade sovmorgon så jag kom till skolan vid halv 8 fast jag började halv 10! USCH på kort minne ibland asså. Men då tänkte jag skriva ut några arbeten i skolbibblan men skrivaren fucka ju så jag fick minsann inte ut några arbeten hur många gånger jag än tröck på "skriv ut". Nåja, jag trodde att jag inte fick ut några iaf (a) Men det visade sig att dom hade kommit efter en stund och helt plötsligt stod ja där med 70 papper i handen. Träffade bengtsson som bara "eh, du vet att analysen bara skulle vara ett A4 va?".. ha ha kul. Aja så kan de gå, hur många har inte gjort de misstaget liksom?

Var i stallet också efter skolan.. det har varit ett rovdjur där och käkat rådjur så hästarna var lite skärrade! Uwwee va äckligt det var att se ett halvuppätet rådjur brevid vägen ;s För två år sen var det en varg vid stallet och döda massa rådjur.. hoppas det är ett lodjur den här gången i värsta fall! Vargar är creepy

Mäee.. nu ska jag duscha lite och sen gå och lägga mig! I morgon börjar dagen med labb och så slutar vi tidigare för vår mattelärare är gone. PEACE


film från tävling!

Här är filmen från min och Roxanes andra runda.. har faktiskt en film från när jag ramla av också, den kmr också upp här så fort jag fått tag på den! :) Men här är från när vi hoppar 110 och jag lämnar banan till häst... ;)


happy valentines day ♥

GAAAAAAAAAAAAAAh vilken toppendag!
Gick upp klockan halv 6 och var i stallet vid tio över. Tog in Roxane och borsta och gjorde fin :) Sen bar det av på tävling.
I klass 3 (1 m) gick hon hur fint som helst, framåt och pigg och hoppade som jag vet inte vad! Grymt duktig. Dock kom vi lite ur balans in på sjätte hindret och det blev ett jätteskutt.. vilket ledde till att jag flög av haha! Där var det Roxane som fick skämmas för matte ;) För hade jag inte flygit av där och vi hade gått resten av banan felfritt så hade vi nog kunnat bli placerade. Menmen, olyckor händer och ingen blev skadad! Det är huvudsaken :)
I klass 4 (110 cm) gick det bättre. 4 fel på hinder men vi kom runt banan iaf :) Roxane hoppade hur fint som helst och vi hade en bra rytm genom hela banan.
Jag är väldigt nöjd med dagen och grymt stolt över Roxane - världens absolut bästa häst! Jag har aldrig någonsin ridit en häst som är så lojal. Hon gör alltid sitt bästa och även om jag får in henne fel på ett hinder så offrar hon sig och hoppar. Hon var även hur lugn som helst i övrigt också, inget bråk eller trams utan skötte sig galant!
Min ängel ♥

Framöver så ska jag försöka komma iväg och hoppträna på egen hand tillsammans med Cissi i ridhus en gång i veckan. Ska även galopp/intervall träna mycket för att bygga kondis & muskler på pollen. En bra start på tävlingsterminen tycker jag :)

STORT tack till Cissi, Ebba och Linnea som var med och hjälpte till hela dagen! Ni är guld värda ♥ Och tack till Anders som stallde upp och skjutsade!


110 cm - bilden är tagen ur en film (som jag förresten kommer ladda upp här så småningom) :)


along the road

and then you came around
destroying everything


TAGGA TAGGA TAGGA ! Mjaaa för i morgon är det tävling ♥


no longer fear



Finally see you were naturally, the one to make it so easy when you showed me the truth.
Yeah, yeah I'd rather be with you, say you want the same thing to ♥


Jag måste bara börja detta inlägg med att skriva om dagens fetingchock !
Idag fick jag, Julia och Linnea reda på att Anton i våran klass har varit SM-mästare i pingis :O:O Hahaha, ojj vad vi inte trodde på honom! Lät så himla otroligt så vi trodde inte på honom förrän vi googla hans namn och såg bilder mm. Tänka sig va.. han kan säga att han har varit bäst i Sverige på nånting! Ganska coolt :)
Kanske inte låter som att det här skulle vara nån chock? Men jo, om man vet hur Anton är så är det faktiskt helt otroligt! Stackarn måste ha känt sig förnedrad när ingen trodde på honom utan bevis haha ;)

Har börjat bli lite smått nervös inför helgen nu också.. uschofy! Men lite nervositet ökar prestationsförmågan! Det är massa starter så förväntar mig inte att jag ska bli placerad. Vi hoppas på det bästa helt enkelt men ser mer fram emot att ha riktigt j*kla kul!


racerlator alligator

All I want is the wind in my hair,
face the fear but not feel scared


Har precis tvättat bort allt smink, släppt ut håret, tagit på mig nattiskläderna och lagt mig i min bombasköna säng. Sånna här tillfällen är livet mycket värt!
Vi stannade kvar i skolan idag efter att vi slutat och spelade in filmen till vårt arbete om slaveri, jag & mupparna. Håller på att få filmklippen av fislinnea nu så jag vi får hoppas att det blir bra :) Dock tar det såååå lång tid för filmerna att skickas.. snigelfart verkligen!
Funderar på om jag ska försova mig imorrn.. ta en senare buss ? Men nja, jag har missat så mycke skola nu så jag får nog försöka komma i tid. Dessutom sa pappsen att jag kunde åka med honom in till hallsbuuurg på morgonen så då slipper ja iaf ta bussen.
I morgon eftermiddag ska jag iaf rida Roxis. Kollade upp startlistorna för söndag och blev lessen haha. Startar som nr 2 i klass 3 100 cm och som 40 i klass 4 110 cm :o Fatta vilket mellanrum med waist tid det kommer bli .. fyfan. Aja, vad gör man inte för att hålla karriären på topp? ;) Ska även hjälpa elli & gänget med nordisarna imorrn. Dom ska ju tävla i april och måste vara på topp till dess :)

bild på mig och linnea från eftermiddan! vi klädde ut oss lite för att se "proffsiga" ut haha! såg dock ut som en  failad kinesisk mellanstadielärare..


<3


backontrack in a-sund

Mamma kom och hämtade oss idag och då var även Joi (min lillebror med). På vägen hem stannade vi till i stallet för att checka läget där & lämna lite grejer och då passade Joi på att hälsa på unghästarna, shettisarna & marsvinen :)
Ikväll ska jag renskriva en engelskaläxa, duscha, fixa lite och kolla film! Skola imorrn & då väntar ett brottnigspass dirr på morgonen.. hm, undra hur det ska gå? We'll see.




enormt mycket snö!!


kalashelgggg !

I'd like to make myself believe, that planet earth turned slowley.
It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm a sleep.







Har haft en toppenhelg i kilsbergen med brudarna!
Det är så sjukt tråkigt att det här var sista gången vi träffades. Ganska knäppt för första gången jag åkte dit ville jag knappt tillbaka.. men det blev bättre och bättre för varje gång vi träffades och nu är jag säker på att jag kommer sakna tjejerna på ulk.
Kvällen igår spenderades i stuga 16 med tjejerna. Vi kollade melodifestivalen, som btw sööög, och hade allmänt roligt med massor och massvis av skratt. Senare på kvällen gick vi upp till baren och träffa alla andra. Där var det full fart med hög musik och packade människor! Tror vi alla hade the time of our lives! När vi hade varit där ett tag gick jag och Lea tillbaka till våran stuga och kastade oss i sängarna, helt slutkörda. Somnade på bums och vaknade vid halv 8 imorse!
Men ååh vad jag kommer att sakna allt & alla! För att inte tala om Rob haha, roligare utbildare får man med all säkerhet leta efter.
Men, nu är vi alla ungdomsledare! Kalas.

Har även bestämt att efter gymnasiet ska jag flytta utomlands! Antingen till England eller USA! Men det är inte så aktuellt nu med tanke på att jag fortfarande går första året ;)


linneaplutt

Här är två av bilderna från mitt & linneas simpass! Haha, det var så mycket skratt & lek och så lite träning.. menmen, ibland måste man få ha kul också ;)




helt sjukt hur man kan bli så tajt med en person på bara några månader!


snöstorm vs sommarminnen ♥

Jag åkte inte hem direkt efter skolan. Jag åkte till stallet trots snöstormen! Det kändes som jag behövde lite tid för mig själv i guess.. tid att tänka, och det gör jag bäst när jag sitter i sadeln.
Jag tänkte vara lite smidig när jag hämtade Roxane i hagen haha.. när det inte är snö kan man gå ner i diket och klättra under staketet för att inte gå så långt! Dock underskattade jag snön en aning och vips så hade jag snö upp till midjan! Kunde inte ta mig någonstans heller för jag fastnade med fötterna under all snö ;o Lyckades hur som helst ta mig framåt och då kom nästa problem.. nämligen att ta sig förbi eltråden ;) Tur man har tjocka kläder på sig om vintern för då känns inte strömmen lika bra. Jag körde helt enkelt en "james bond" och rullade på snön mellan den övre och den undre tråden. Den undre tråden var ju typ sju meter under snön iaf så. Hästarna kollade på mig som om jag vore totalt dum i huvudet?
I hagen var det lite mindre djupt med snö.. dock gick det över knäna på mig så jag fick ändå pulsa som en eskimå.
Det fick bli att rida dressyr! Även om underlaget var emot oss så gick det väldigt bra :) Men hästen är stark, det vill jag lova! Ibland känns det som jag ska gå sönder och jag får så himla ont i axelpartiet. Men vad gör man inte? Trodde förresten inte att jag skulle komma hem idag för det var lite trafikstopp och sånt på r50! Lea kom med en buss vid 4 och den bussen körde ner i diket när den släppt av henne :o Shitt det är lite småläskigt att förarna inte har så bra kontroll på sina fordon?

Nu ska jag läsa klart våran "läxbok" haha.. den ska vara utläst på fredag och jag har inte kommit så långt än! Aja det går fort. Nej nu ljög jag.

Tänkte även hylla sommaren lite genom att lägga in nåra bilder! ååååh vad jag vill ha bort snön nununu och få värme, solsken och solbränna! ♥


jag, rebecca & elise ♥


olivia & lea i fågelsjön! guuud ge mig det igen ♥


grönt gräs, klänning & världens bästa häst ♥




utkik från baksidan! ♥


extratid!

Sitter med Linnea i bibblan! Vi har haft träningslära på morgonen med profilen och nu har vi hål fram till halv 12. Onsdagar är verkligen sega om man inte har egen träning.. dock är det bra extratid om man har överflödigt med läxor och liknande, antar att det finns en fördel med det mesta ;)
Snart ska vi kila och käka mat, hoppas det är något yummiii. Efter skolan får det bli dirrbussen hem för jag måste läsa klart en bok som ska vara utläst på fredag! Fyy.. men det är typ bara det vi har i "läxväg" just nu så det är skönt.
Bloggar igen senare :)


julia, jag & linnea. bilden är från skolstarten! ååh vad jag längtar tills man kan gå i tunna kläder ute igen!


pluggeliplugg

Sitter just nu i skolan och pluggar! Vi har temadag och jobbar därför bara med vårt temaarbete, vilket handlar om slaveri. Går hyfsat bra men eftersom det är ett så brett område att arbeta med så är det även svårt att hitta den bästa faktan och formulera allt på ett så bra sätt som möjligt!
Snart ska vi kila och äta & sen blir det väl att fortsätta såhär ett tag till.. får se hur länge vi orkar :)


RSS 2.0