lunchbreak!

Hemma på lunchrast en stund & det är enormt skönt hihi. Har precis ätit lasagne och jordgubbar, mumma :) Men ska väl snart åka tillbaka & jobba tre timmar till.. sen till stallet och rida!

För övrigt så har helgen varit grymt bra! Midsommar firades med dom bästa, lördagen spenderades i stallet och igår låg jag & emma på stranden nästan hela dagen. marcus kom ner en stund också och då badade han & jag hihi.
Jajjaaa nu ska jag stänga ner datan & kila iväg om några minuter.. fick förresten höra från mamma att mitt lilla kusinbarn felicia inte var glad på mig minsann, jag följde ju inte med dit igår så hon var skitsur haha. Men fick med en teckning hem från henne iaf aaw. Och eftersom jag fick en teckning från henne så satt jag en stund igårkväll och målade av en bild på henne, nämligen den här under.


Flisan ♥


bildbombis

massa härliga sommarbilder från helgen, enjoooyy

min älskade älskade roxane, den allra bästa ♥

älskade bebis noblesse ♥


Linneas söta valp Mr. Elvis in action !
 
Elvis igen :)

cindy ponnyplutt ♥


what's worth havin' around

Passar väl på att skriva några rader innan jag somnar hhihi.
Sista jobbdagen för den här veckan var det idag & det känns alldeles underbart skönt med helg! Åkte till stallet vid fem och blev nedsprungen av lilla linnea som gav mig världens sötaste kort, ett som hon själv gjort & ett som hon snott ur sin mammas affär hihi. Den ungen är för söt alltså! ♥

Inget mer att säga om dagen direkt men åh visst ja, igår var jag med linnea hem en sväng efter jobbet & stallet och kikade på hennes nya valp! så grymt söt var den och jätteliten :') busig också så fick sätta upp håret för att inte få det uppkäkat ;) glupsk liten krabat! 
Menmen. Nu ska jag nog nanna kudden tror jag, måste ju vara pigg i morgon när det är midsommar och allt! Det firas förresten vid sjön med massa grill & bad, blir kanoners! Godnatt ;)

korten från linnea :)


wey sommarsommar

myspys med mysangos


Halluu världen! Äntligen faller alla bitar på plats.. nästan iaf :) Nu känns det som att jag börjar få grepp om mitt liv igen och när jag pratade med marcus i telefon igårkväll kände jag hur bra jag mådde! Verkligen grymt skönt att prata med honom "normalt" igen för han får mig alltid att skratta som jag vet inte vad.. :)
Roxane min underbara lilla köttbulle visade hur lyckligt lottad jag är igår också. Träningen för Anna Emanuelsson gick alldeles klockrent och nu är både jag och Roxis taggade på att starta 120 i juli! Åååh vad jag älskar min fina fina häst mer än allt annat. Galet hur glad jag blir bara av att se henne ♥

Så min tillvaro är rätt bra just nu :) Jag och syster planerar ju utlandsresa i augusti också och jag hoppas verkligen att den blir av! ska bli riktigt skönt att bara komma iväg en vecka och släppa allting, vila upp sig fett mycke inför skolstarten också ju. Dessutom kanske klingan följer med om hon får, wihuu !
Nu sitter jag förresten och installerar massa sims spel på min dator hihi. Var så längesen jag spelade the sims och har nästan glömt bort hur kul det faktiskt är ;) Så det kommer fylla min kväll.


i hate this part right here ..

say no more.
ett misstag en gång.. visst, okey. samma misstag två gånger i rad? inte okey. sitter och funderar på hur många gånger jag ska orka stå ut med skiten innan jag gräver ner mej nånstans och kommer tillbaka i september.

det här skulle bli den bästa sommaren någonsin men än så länge har det bara varit tvärtom! allt jävla jobb & jag mår inte ens bra av att vara på min arbetsplats.. allt annat som skiter sig, jag blir sjuk & det känns som att jag inte har fått vara med min älskade roxane ordentligt på hur många dagar som helst.
i morgon ska jag iaf till stallet och jag ska vara med roxane länge länge länge.. på måndag börjar arbetet igen men sen är det bara en vecka kvar & när den veckan är slut.. då ska jag få ordning på det här igen.

dessutom saknar jag min morfar hur mycket som helst.. har inte träffat honom på flera månader & fy, det gör verkligen ont :/



pictures of my life

jag & en liten ponny som stod i stallet förut, ronja :)


jag & roxane, en av de första gångerna jag red henne faktiskt.. har hänt en del sen dess ;)


jag och min gamla ponny willow! här på tävling :)


saga, minsta lilla minstingen! :)


a long journey ahead

febern är borta & illamåendet också woho! är dock väldigt trött och har ont i hela ryggen & nacken.. måste vara för att jag låg ner hela dagen igår haha. menmen, väldigt skönt att slippa den där ohherregu kräkhink nästa -känslan ;)
nu sitter jag och pratar en massa med bästa ebba! hon åker till isle of white, england, i morgon och stannar där tre hela veckor. och eftersom jag har jobbat i veckan så har jag inte träffat henne nånting sen förra helgen :/ fyfan det känns rätt tungt faktiskt.. men hon kommer ju tillbaka igen som tur är :) ♥ ska försöka åka ut till stallet en sväng sen så jag får säga hejdå och krama om henne ordentligt innan resan! hon kommer ha det så bäst :)

nu får jag även massa gamla bilder från henne, dom kommer upp här snart :D


sjukling

vaknade upp inatt och mådde illa.. somnade dock om och hoppades att det skulle vara borta när jag vaknade men icke. toaletten blev destination nummer ett för mig och nu har jag spytt hela morgonen :/ uuusch jag hatar att vara magsjuk eller vad sjutton jag nu är. spyr man en gång så spyr man mer bara för att man blir så äcklad av att se allt komma upp UWE!
känner mig verkligen som ett litet barn och jag är så himla beroende av mamma & pappa nu. det enda jag tänker på när jag spyr (haha mysigt att veta) är hur glad jag är att mamma finns i rummet intill och kan komma in så fort jag behöver henne!

nu ska jag fortsätta min dag här hemma, min mysiga kissemiss har lagt sig vid mina ben och furrar som sjutton ♥ ska snart gå ut och lägga mig på framsidan i det fina vädret i stället.. om jag nu orkar upp ur soffan utan att få kräkanfall igen vill säga.


need to get my shit together

snyggemma & jag


När jag skrev äntligen sommarlov för några dagar sen så måste jag ha ignorerat tanken sommarjobb. Jag dör långsamt & lite mer dag för dag, det är det enda jag har att säga om den saken. Kan knappt vänta tills dom här tre äckligt långa veckorna är förbi & jag kan njuta av mitt lov som alla andra ♥ menmen, pengar blir det iaf.. närmare 6000 så det är väl inte så illa? + att jag ger ut hopplektioner lite då & då så får in pengar på det också :) Fan jag kommer vara täääääääät om några veckor! Dock kommer nog pengarna gå åt rätt snabbt om det blir som planerat att åka sista minuten till rhodos i augusti, hoppashoppashoppas.. skulle behöva det så grymt mycket just nu!

I övrigt.. jag & roxis planerar att debutera 1.15 m i början av juli woho! Vi tar oss upp sakta men säkert jag & min lilla älskling med den runda gräsmagen :')
Nu ska jag ta kvällen till att reda ut saker och ting med marcus, glo lite film & sen somna och hoppas att jag får någon sömn inatt. Kunde inte somna igår pga av alla jävla tankar om skiten som vart & så väcktes jag 05.03 av en skatjävel. bajs
   hoppas alla njuter av sommaren .. hejsvejs !


what to do now ? ,

And just like that, everything's fucked up.

sommarnatt

"If tomorrow is judgement day and I'm standing on the front line... And the Lord asks me what I did with my life, I will say, I spent it with you it's alright.
If I wake up in world war three I see destruction and poverty... And I feel like I wanna go home, it's okay if you're coming with me. It's alright.
Your love is my love and my love is your love, it would take an eternity to break us and the chains of Amistad couldn't hold us..."

Svensk sommar kallas det va..? När det börjar regna så fort skolklockorna ringer ut för sista gången. Men jag lovar att det blir fint väder på måndag eftersom jag börjar jobba då blö haha. Aja, pengar är det ju iaf! Och sommarlovet började förresten kalasbra! Linnea & jag firade först med lite pizza och sen gick vi vidare till partyt där julia väntade. Hade precis börjat komma igång & dansa en massa med alla när festen plötsligt bröts.. usch vad besvikna alla blev :/ gick hem ett gäng till jullan och deras lägenhet ist och pratade till långt in på natten. Dock var det inte alls lika bra när vi skulle sova! Vaknade flera gånger.. en av gångerna stod en snubbe (nån som hade varit med oss på kvällen) & banka på dörren för han kom inte hem. Andra gången stod nån thaibrud och skrek i trappuppgången & sista gången ringde rasmus (killen som inte kom hem) mobil och väckte mej. Blöö vad jag var arg haha! Men när jag väl sov så sov jag riktigt bra!
På fredagen kollade vi på alla fina studenter, stämningen var rätt dempad pga regnet och det dåliga vädret men studenterna verkade glada iaf ;) Men när vi tar studenten ska det vara FINT väder helt klart.

Nu börjar det kännas rätt verkligt alltihop. Vi har ingen skola längre, det är förbi.. och förut idag insåg jag att det kommer dröja längelänge innan jag får träffa alla igen! Speciellt julia som åkte hem till linköping i fredags. Jag måste verkligen åka och hälsa på där i sommar, det lovar jag dig julia :))

Nu ska jag fortsätta att lyssna på härliga sommarlåtar, skriva med lite folk på msn haha & sen sova. nattinatti alla ni som orkade läsa allt det här ;)


sommarlov

Sp1A, nu splittras vi..


Usch det känns verkligen tråkigt på ett sätt att säga så.. att vi splittras! Det har varit en bra klass, en riktigt bra klass och åh vad många nya underbara människor man har träffat och lärt känna. När jag tänker på det så har jag alltid hamnat i bra klasser genom hela min skolgång men den här är absolut en av de bästa. Hoppas på en riktigt bra klass i tvåan nu också, vi håller tummarna :)

MEN ! nu är det äntligen här, det efterlängtade sommarlovet har precis startar och det firas med bigparty ikväll, ååh caaaan't wait! är så grymt peppad på att parta med dom bästa nu & jag hoppas många från klassen är där också :) Ingen mer skola på flera veckor framöver, det kan inte bli mycket bättre och den här sommaren ska bli den bästa på länge, promise!


jag tycker om den här bilden för vi ser så grymt happy ut haha :') tjejer, ett år har gått och ni har redan satt djupa spår i mitt liv. Vänner för livet i guess & jag är så glad att jag träffade er ♥


örebro hej&hå

Jag och Linnea har irrat omkring som höns i örebros stad hela dagen pjeeuw. Kom på igår att jag kanske ska ha något lite extra fint på mig imorrn? sen kom jag på att jag har tappat bort mina söta klackskor.. åh :( Så vi sprang omkring i alla möjliga affärer för att hitta skor osv men det var sjukt svårt, antingen var allt för dyrt eller så var det bara fult haha. Men tillslut hitta jag iaf en vit klänningsgrej och ett par söta rosa klackskor (: Vill ju inte klä upp sig fööör mycket heller liksom..

Nu ikväll ska jag tappa upp ett långt varmt bad och bara ta det lugnt, måla naglar osv hihi. Imorgon är det skolavslutning och aj känt wäjt. på kvällen blir det partyyparty och fira att det efterlängtade sommarlovet äntligen är här! ♥


sommartider hejhej

här är lite bilder från lauris party igår! än en gång, tack för en bra kväll/natt! ♥







den här gryyymt snygga bilden får absolut avsluta inlägget! Jullan goes hot as heeeell


en såndär pizzadag

pjjeeeeeuw man blir verkligen seg efter en natts partajande!
kilade iväg till hallsberg igårkväll och mötte upp julia, sen vidare till andra julia. hade en riktigt bra kväll/natt med mycket dansande, hoppande, skratt, prat, härligt folk osv osv. vid 2 någon gång hängde jag på ludvig & gänget tillbaka till lägenheterna. julia hade redan gått hem & sov lite smått när jag kom in så jag tvättade av mig & kröp ner i deras dundersköna soffa hiihi :) somnade efter 3 någon gång & vaknade vid 8 igen helt otaggad på kort ovärd skoldag. skulle bara skriva någon utvärderingsgrej & sen fick vi kila.

bästis tog bussen in till stan förut & mötte upp mig så vi kilade ner och åt pizza (åååh jag var SÅHÄR sugen på pizza så det satt perfekt) och sen solade vi en stund :) efter det så blev det hem till mig & dra igång en film.. hann dock inte slappa i soffan så länge eftersom jonte skrev ett sms om att han och ludde var på väg in till stan för att låna mina tävlingskläder.. men sen blev det slappis & det har jag gjort ända sen dess hihi :)

nuuu ska jag ladda upp lite partybilder! och det är helt ok att sno dom om man vill ;)


bigbigproblem

varför ska killar göra allt så fucking komplicerat!? ååååh jag blir tokig. ena stunden står man där med big problem att man verkligen saknar någon.. andra stunden står man där och tror sej ha hittat den här killen och är helt glad! men tredje stunden står man där och har plötsligt hittat två killar som är helt grymt bra.. vilka probleeeem jag har alltså.

kunde jag inte ha fått stanna kvar i den där glädjen jag kände för några veckor sen.. ?


nightupdate



mahubbamummelhej
har haft en helt awesome och spontan kväll, så bra. först taggade jag, mandy, cibelle & ole kvällen och tanken var att gå ner till sjön där allt folk tydligen befann sig ;) dock var det endast 94or där när vi kom så nä uschfy vi gick hem igen. i stället satt vi ute en stund på baksidan, nu hade vi blivit några fler btw, och pratade en massamassa innan vi gick in och hyrde film på tvn. kill theori heter den, vidrig som bara den hu.. menmen. sen kom en kompis till hit en stund och vi prata lite o så sen åkte han iväg.
nu ligger jag här med datan på magen & halvsover för blö va trött jag är hihi. i morgon ska jag till stallet och rida en sväng sen blir det örebro med familjen för att fira kussemusse.

godnatt sötnosar


födelsedagsbarnet!

Idag är förresten ingen vanlig dag.. för idag fyller min bästa år hihi. Grattisgrattis Mysan på bara din dag ♥


i know you can't stay but i wish you would

underbart väder med underbara vänner



Kvällen igår spenderades nere vid sjön med Jessica, Carro och Mysan. Det blev massa bad, grill och skratt hihi. Perfekt sätt att fira att vi inte har något mer plugg nu :D waah kan knappt fatta det än! Inget mer plugg, fatta hur underbart det låter! Och nästa vecka blir awesome också, wiii nu lever vi livet right?

Idag kommer iaf min morbror och lite andra släktingar hit, dom som inte har hunnit fira mej än ;) Får se om dom har med sej något roligt hihi.. spännande. Sen får vi se vad som händer, antingen blir jag kvar här hemma eller så åker jag iväg till skyllberg ikväll :) Nu ska jag hoppa i badet en stund och få bort kvällens grillstank haha, luktar grillad korv hela jag (y)


wooopiwoop

gigantic bild på mej och smulis ♥



Underbart att vara ledig från skolan :) Vi hade inga lektioner idag så det var fritt fram att göra allt det där som man inte hinner annars..
Linnea kom in till stan igår så vi kila ner till hamnen och köpte glass, mums.. det finns verkligen ingen glass som är godaren den i askersunds hamn! :) Nere i hamnen träffa vi martin, johan och david också. johan och david skulle till samma möte som mig och nea sen så vi sällskapa med dom.
Efter mötesgrejen åkte vi hem till nea och spela kubbis woho! Hade massa kul hela kvällen och imorse när vi vaknade var det klarblå himmel och 20+ , liiiiiiike a lot. Nu har vi solat hela förmiddagen, ridit och grejer!
Efter stallet åkte jag och cissi iväg till rönne och köpte glass hihi.. sen åkte jag hem med bussen och träffade mysan så kila vi ner till haga och bada ;)

Nuuu ska jag ta reda på lite mer om morgondagen.. för jag tror nämligen att jag är ledig då också! yeeees älska sista skoldagarna.


RSS 2.0