sistarycket tentaplugg!

 
Ouff vilken dag. Vill bara att den ska vara över, så jag kan göra den där jäkla tentan imorgon & få den ur världen!! 
DOCK bjöd dagen på en kanonstart då jag kikade min mail och såg att jag fått svar på en intresseanmälan angående lägenhet, så nu ska jag & Julius på visning nästa vecka!!! WIII äntligen händer det lite i mitt never-ending-sökande. Lägenheten ligger här i Örebro och enda minus är att den är liite för stor för oss två, och liiite för dyr. Men en visning skadar ju inte? Vi kanske hatar den haha. Ska bli jäkligt kul ändå, jag har ju aldrig varit på någon visning förut!! 


nyinköpt; klocka & bikini ♥

Studybreak med jullis på stan idag, bästa!! Resulterade i ny bikini & äntligen en ny fin klocka på min tunna lilla arm. 



Nu får sommaren gäääärna komma! ♥♥


sunday studyday

 
Hallådär. 
Sitter mitt uppe i tentaplugg & försöker proppa in kunskap i mitt huvud, samtidigt som jag gärna vill att den stannar där också.. Har haft en fantastiskt fin helg med födelsedagsfirande för bästa Jonathan som fyllde 20, och utgång med tjejerna i fredags!! Så trist att veta att jag måste tillbaka till verkligheten & fortsätta med tentaplugget nu i veckan, men som tur är får jag lite bästisbesök imorgon av Julie som hälsar på i Örebro län under ett par dagar. Underbart!! 

pluggis

Har äntligen fått tummen ur röven & fixat nya p-piller hos barnmorskan! Så skönt att bocka av det på listan efter att ha skjutit på det i fyra månader!!  Inhandlade en ny foundation också medan jag ändå var uppe på stan - Dream matte mousse, har fungerat bra flera gånger tidigare & är en av mina favoriter, så den fick följa med hem för 139 kr! 

Nu har jag sååå mycket plugg att ta tag i så det är helt sanslöst. Tenta nästa vecka & jag måste få in allt om vetenskapsteori, kvantitativa & kvalitativa ansatser, positivism & hermeneutik, statistik & forskningsprocess i mitt pyttehuvud. Lika bra att ta tag i det med andra ord! Puss

 
 

toppenresultat på tenta #gladsomfan

 
Blev så positivt överraskad idag när jag gick in på mina resultat & såg att jag fått VG på min första tenta. Helt sjukt glad för jag var så inställd på att få komplettera!! Firades med godispåse & Nelsonpromenad hemma i Askersund. Underbart.
 Nu kan jag slappna av utan rest från förra kursen & ladda upp inför nästa tenta! 



best.picture.ever

Bläddrade bland mina gamla bilder och hittade den här, haha. Ler varje gång jag ser den!


sängliggandes åh..

Kände mig hängig hela dagen igår, tung i huvudet & lite febrig, men beslutade att försöka klara en jobbkväll ändå! Gick inte alls & slutade med att jag smsade Oskar, som hoppade in i bilen för att byta av mig! Så snällt att ställa upp trots att det var fredagskväll & han befann sig i Örebro.

På vägen hem började jag dessutom må lite illa & nu har jag spytt mer eller mindre hela natten :( USCH avskyr den där illamående känslan, och att inte ha kontroll över sin egen kropp!! Tack & lov har jag vaknat relativt pigg idag, åtminstone inte illamående men magen skriker efter mat nu när jag inte har ätit på 19 timmar!! Samtidigt som jag inte vågar stoppa i mig någonting.. Förhoppningsvis var det bara något som varade under natten, men inget jobb för mig idag heller!


 
weheartit ♥
 
Är ledig imorgon och ska ta vara på varenda minut av dagen innan jobbkväll! Hem till min älskade lilla hund & familj, Underbart 

jag gillar att du säger vad du tycker, men det du tycker säger inte mycket

 
Har spenderat hela dagen i skolan & hemma hos Simon för att komma igång med sista uppgiften innan tentan. Känner mig helt tömd på motivation och är så jäkla trött att just nu kände jag att ett par timmar med rapporten räckte, och vi får helt enkelt fortsätta imorgon och på torsdag istället. 

Dagens bästa nyhet är dock att jag pratade med Veronica som är chef för ett Ekbackens autismboende i Askersund, och hon berättade att hon har bokat in både mig och Julia i schemat hela sommaren!! SÅ UNDERBART och jag kan knappt fatta att jag kommer få jobba med min bästa vän på samma ställe och ha henne nära i sommar. Så härligt att få ett sånt fantastiskt besked & hela jag känner mig plötsligt så mycket gladare. Wiii. 

begravning & jobbhelg.

 
Äntligen ledig efter den kämpigaste helgen på länge! 
Farfars begravning var i fredags, jag visste att den skulle bli jobbig och det blev den. Hela morgonen lyckades jag hålla tillbaka tårarna och tänkte att "det kanske går rätt okej ändå". Men när vi kom till kyrkan och mötte all släkt och alla vänner till farfar, och man var tvungen att ta i hand och kramas och varje människa som såg mig beklagade sorgen, det blev så jäkla tungt att stå emot. Så när Karin (pappas kusin, och som har delat mitt hästintresse under alla åren) kom fram och frågade hur jag mådde så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre. Och jag grät och grät och grät under hela begravningen. Värst var att se på när farmor, pappa och mina två fastrar gick fram till kistan för att lägga varsin ros. Hur fan ska man deala med det? Att begrava någon som man har varit gift med i femtiotre år... 

Begravningen var i alla fall väldigt fin och farfars kompisar från manskören sjöng och farmor var övertygad om att hon kunde höra farfars bas-stämma där i sångerna. Så fint. Och när prästen bad oss sjunga en psalm, och ingen i hela kyrkan sjöng i takt med varandra, så kollade Julius och jag på varandra och skrattade för att det lät så dåligt haha. Det var så skönt att hitta lite glädje mitt i all sorg, samtidigt som jag satt och kramade om mina syskon och Julius höll hårt i min hand hela tiden. 

Efter begravningen var jag tvungen att åka till jobbet på direkten, och i och med att vårens fars handlar om en begravningsbyrå (såklart..) så kunde jag inte fokusera så bra på mina arbetsuppgifter som jag hade hoppats, då jag varje gång påmindes om farfar så fort jag gick in i salongen där två kistor står uppradade. Jag fick verkligen kämpa mig igenom den här jobbhelgen, och så fort Johan lämnat mig med sista disken igår så bröt jag ihop. Äntligen fick jag bearbeta det här lite ensam. 

Nog om detta. Nu är det över och jag har vaknat upp hemma i Askersund hos pappa och Nelson. Äggen kokar på plattan och jag ska fixa iordning en riktig brakfrulle innan jag tar tag i dagen. Hoppas att ni där ute haft en jättefin helg åtminstone! Puss

Like pigeons on my windowsill we hang around

 
Veckan har varit (och är fortfarande) fullknökad med plugg. Två artiklar, en om kvalitativ forskningsansats och en om kvantitativ forskningsansats skulle skrivas och ingen visste när dom skulle vara inne vilket resulterade i att vi panikpluggade hela dagen i måndags för att sen få reda på att den ska va inne på tisdag.. och som grädde på moset var våran föreläsare sjuk och schemat vart en enda röra. Nu har åtminstone jag och Simon skrivit klart skiten men det innebär att jag måste lägga all fokus på statistikuppgift som ska vara klar imorgon istället... åh. 

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen mitt i all pluggstress, och med jobbhelg framför mig samt begravning för älskade lilla farfar på fredag. Ju närmare fredag jag kommer desto mer oro över hur det kommer kännas efteråt får jag.. än så länge är en del av mig fortfarande fast i tanken på att farfar sitter hemma i sin rullstol i vardagsrummet, eller ligger och vilar i sin säng. Det är nog först när jag ser honom ligga i en kista som verkligenheten kommer ifatt. Det är då allt kommer bli så jäkla jobbigt igen. Åh fan. 

mars månad ❤

Har haft en så fin helg tillsammans med tjejerna på kåren i fredags, var gäst på jobbet & kikade på vårens fars (fyfasen vad dom gör det bra!!) tillsammans med julle i lördags & så avslutade vi kvällen med gottis till silver linings playbook!

Idag har vi lattjat omkring i skogen på snowboard. Vi skrattade åt varandras (mest mina) fall i backen som mer liknade en iskana.

Efter snowboardåket svängde vi förbi karlslund & kikade på hästhoppning och sen åkte vi upp på stan, mumsade Saigon & kollade omkring i affärer. Fint avslut på toppenhelg!!


RSS 2.0