säljer lite hästprylar!

det var verkligen längesen jag gick in och luktade häst haha! har varit ute & plockat ihop på massa hästgrejer som jag tänkt att sälja så nu är hela jag full av hästlukt igen ;) om någon är intresserad av att köpa hästprylar förresten så är ni välkomna att säga till!
Afrojack – Take Over Control (feat. Eva Simons) [Radio Edit]
brunt aachenträns, skuret för öronen. 300:-
mörkbrun lädergrimma, 50:-
brun martingal, 100:-
blå benskydd, 300:-
läderbenskydd, 200:-
hästschampo vit, 30:-
hästschampo grön, 10:- (halvfull)
gummiboots, 30:-
grimma, 30:-
antibitkräm, 40:- (använd)
lincoln läderfett, 60:- (använd en gång)
rosa mössa, 20:-
beige mössa, 20:-
täckesjord, 10:-
transportskydd, 300:-
rosa shackrutigt allroundschabrak, 100:-
svart allroundschabrak, 100:-
beige allroundschabrak med guldkant, 150:-
ljusblått allroundschabrak, 150:-
beige allroundschabrak, 50:-
blått dressyrschabrak med guldkant, 100:-
blått allroundschabrak, 200:- (med vit lodrät rand & röd vågrät rand)
rosa jackson allroundschabrak, 200:-
fårskinnspad (ej äkta fårskinn), 250:-
vintertäcke, 200:- (dock några småhål i som jag syr.)
rosarutigt fleecetäcke, 100:- (ett litet hål som jag syr.)
bomullsfilt utan remmar, 100:-

no longer what you require - Howie Day

tänkte dela med mig av en bild på mig & roxis från sommaren, åh vad härligt det ser ut med blå himmel och bara ben, inte sant? fina minnen med dig! :) ♥
happy halloween raringar, eller vad man nu säger! glöm inte att ställa tillbaka klockan heller höhö, det kom jag ihåg minsann :)
gårkvällen spenderades faktiskt hemma med mammsen & pappsen i soffan med chips, godis & film. himla bra kvällar dom där.. dom allra bästa som finns att prata med måste vara ens föräldrar, visst? men ikväll blir det andra planer! bästa vän kommer nämligen lite senare så får vi se vad vi ska hitta på!
har faktiskt inte så många planer detta lov.. någon av dagarna ska jag till martin, förmodligen onsdag & då tänkte jag försöka hinna med att träffa julia också. sen på torsdag så är det kanske party på kvällen, vi får la se, och på fredag så är ju jag ensam hemma så får se vad jag klurar ihop att göra då :)
nu ska jag kolla på Top Dog USA haha. fick ju bilderna på valparna häromdan, kanske jag sa? och nu är jag helt ivrig att träffa dom små liven. ska bli så sjukt kul att få hem min lilla vovve när allt kommer omkring! nästan så jag inte kan förstå att det är bestämt.

guysnight out

åhherregud så trött jag är. kvällen igår resulterade i först en promenad med david & kajsa (hans vovve) och sen åkte vi vidare ner till johan, micke, nils & jim och käkade pizza med dom :) efter pizzamumset så åkte vi hem till david, kollade på himla massa roliga klipp på youtube, käkade godis och spelade gitarr (dom spelade, inte jag). sen gick vi vidare ut på promenad och hamnade i en klump på en gunga i en lekpark, en såndär stor rund korggunga, och snackade en massa länge länge tills vi börja frysa och gick hem till mig.
jag var så väldigt trött sen så det dröjde inte länge innan jag somnade haha, micke också. vaknade några timmar senare av att dom skulle gå hem.
aja det var en snabb sammanfattning av min kväll igår som faktiskt var himla kul! känner dock att jag har brist på tjejkompisar i askersund haha, fast å andra sidan så är det bättre att umgås med killar på ett sätt för dom snackar inte så jävla mycket skit som vissa tjejer gör.

it can only get better

prov i företagsekonomi avklarat och fixar jag inte g på det här så är jag ett hopplöst fall! men usch jag är jättenervös för att ha failat skiten så vi får väl se.
provet var direkt på morgonen och man kände sig lite halvt dämpad efteråt, detta ändra sig dock när jag fick ett sms att valparna äntligen är födda! åååh vad glad tihi, så ikväll ska jag få bilder på dom och är först att välja vilken jag vill ha! dessutom kom martin och hälsade på på skolan också, kan den här dagen bli mycket bättre? iiip.

without a happyending

jag ska göra mina framtida barn en tjänst och låta bli att föda dom.. bespara dom allt jävla skit livet för med sig.

lila elefant

sitter och väntar på att martin alldeles snart ska ramla in genom dörren och stanna med mig hela natten lång! underbart

foreeeeeeever young.

hejhopp drogad tjock diskchampion? höhö. eller.. skitunge som inte var beredd på ett kameraklick?
Ibland önskar jag verkligen att jag var liten och ovetande igen för just nu sitter jag och drunknar i allt plugg som ska avklaras den här veckan! en så länge har jag bara konstaterat ett check på svenskan men har företagsekonomi, två engelska grejer och geografi kvar! puststonkstön osv osv. som sagt, ung & dum livet ut.. det vore allt himla skönt!
i morgon kommer i alla fall min fina pojkvän hit & stannar över natten och gud så det underlättar hela den här veckan vill jag lova.. att träffa honom kommer ge lite pepp mitt i allt skolkaos! ♥

GRATTIS MAMMI ♥

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mammis födelsedag hurrahurrahurra!
grattis på din bara din dag, världens bästa mamma ♥

honeybunnysugarpop

pjeuw ännu en vecka avklarad i skolan och jag har nyss ätit pappas mummamat & gottar mig i soffan.. lite tråkig fredagskväll kan man ju kanske tycka men jag är så himla trött så det blir alldeles perfekt!
förövrigt så fick jag toppennyheter från min mattelärare som tror att jag, med lite mer ansträngning, kan toppa ett VG i matte b. haha.. personligen så tror jag att han har lite för höga mål på mig, eller så är det jag som har för låga? aja vi får väl se hur det blir med den saken :)
nu är det bara en vecka kvar innan lovet och den är packad med plugg som vanligt. men sen är det äntligen lov och då ska jag inte plugga ett skit woho!
vet dock inte vad som händer på lovet än, ska iaf träffa min fina martin och två dagar är jag ensam hemma också så vi får la seee .
nu ska jag tjocka chips & glo på ullared för jag är en nolifer tonight.

dagens..

PLUSSSSSSs 
  • ännu ett prov avklarat
  • martin kommer nästa vecka!
  • jag har ätit två (!!) daimglassar idag höhö
  • ska kolla scrubs hela kvällen
MINUUUUUss
  • absolut ALLA mina bhar är borta.. fyfäen
  • får tillbaka matteprovet i morgon
  • känner mig lite tjock efter daimglassarna
  • min godaste parfym dog nyss

awesomeness

hola snyggarslen
jag är asgrym och det var allt jag hade att säga idag punkt

tusen gånger om ♥

'
den här helgen kan inte beskrivas som mycket annat än amazing!
började fredagen med att kila iväg till linköping och möta upp fina julia inne i centrum för att sen åka vidare till henne ut på landet till linghem :) vi hade himla mycket att prata ikapp med varandra, precis som väntat, så det var inte korta stunder som käftarna var stängda på oss haha. hon visa mig runt i sitt hus också så nu har jag även varit där och sett alméns plejs!
framåt kvällen åt vi god mat som hennes pappa fixade & sen stack vi in till linköping igen för att träffa martin och ta en fika med honom, supermysigt! sen skildes vi åt, jullan gick åt ett håll & jag och martin åt ett annat. men nästa gång jag åker till linköping ska jag absolut träffa julia igen! :) hur som helst, martin och jag tog bussen till ryd och tillbringade resten av kvällen i hans lägenhet!
på lördagen käkade vi frukost, gick på promenad och när vi kom tillbaka tog jag tag i mitt plugg medans martin sprang en sväng! när han kom hem lagade vi mat och kollade scrubs och på eftermiddagen åkte vi in till linköping för att kolla bio (himlen är oskyldigt blå - GRYMT bra film) och sen åkte vi tillbaka för att laga mummamat och kolla film resten av kvällen :) mysfaktor!
nu idag så var jag tvungen att åka hem vid tolv så vi hann inte göra mycket annat än att äta frukost och kolla scrubs.
ååh måste bara tillägga att när jag satt på tåget hem så kom jag på att martin nämnde att han hade lagt en överraskning i min väska! det var en jättefin tavla som nu mera står på mitt sängbord :') världens finaste ♥
nuuu har jag hunnit skicka iväg både spanskauppgift & specialidrottsuppgift så nu är det bara tacokäk som väntar lilla ellen. pusspuss

i linghem!

befinner mig just nu hemma hos Julia i linghem som en start på en himla fin helg!! vi har precis druckit kaffe och redan hunnit prata huuuur mycket som helst om allting som vi missat hos varandra nu när vi inte går på samma skola längre :)
tänkte bara blogga lite kortis såhär för nu ska vi fortsätta ta igen allt & ikväll går vi ner till café steves och träffar martin för fika. pusspuss

promenad med iranbiran


matteprov, check!

avklarat prov känns enormt skönt, en tung sten tappades i samma sekund som jag lämnade in matte b provet idag! dock vet jag inte om det gick bra eller dåligt.. känns som det gick hyfsat iaf men vågar inte säga för mycket för då är det säkert inte så haha. dessutom tyckte alla andra (som är tusen gånger bättre än mig på matte) att provet var skitsvårt så jag har nog inte så många rätt som jag trodde mig ha ;)
skön dag förövrigt eftersom vi slutade vid 11 & jag kunde komma hem till 12.15 och ta en promenad med mysiga Iris, mammas kompis hund. blev en långpromenad i skogen & sen ner till sjön en sväng! tog lite höstiga bilder också som jag ska orka lägga in sen så ni får se dom!
nu har jag hunnit fixa tågbiljett också & ska snart packa ihop lite grejor till helgen. puss & kram

you've got me good!

woah, halvsitter (sådär som är himla dåligt för ryggen om vi nu ska snacka ergonomi) i min tusen-kuddar-fyllda säng & ska alldeles snart sussa.
är så himla nervös inför matte b provet i morgon så det är inte klokt, har aldrig varit så nervös inför ett prov någon gång! kanske för att jag under senaste tiden har börjat se ett mönster i att faila alla prov vi har haft typ. inga ig än så länge men blö, känns inte alls att jag är på topp nu vad gäller skolan! andra året är mycket tuffare än första.
men nu är jag iaf så förberedd som jag kan bli efter att ha levt i matteboken dom senaste dagarna! lyckas jag inte på detta provet blir jag väldigt väldigt ledsen med andra ord. håll tummarna!
tur ändå att efter provet imorgon så har jag en supermysig helg att se fram emot! fredagen kommer fram till kvällen att spenderas med fina julia och så småningom möter vi upp martin, tar en fika med honom osv osv. efter det följer jag med martin hem till hans lägenhet & stannar där till söndagen! så är planerna än så länge haha. längtar som en tok efter att få träffa båda igen!
men nu ska jag sova så jag är pigg & har mina bästa hjärnceller med mig imorgon! puss sweethearts

I somehow find,


höstbilder -10


godmorgon tihi

sweeeeet, sitter här med datan i knäet & vaknade alldeles nyss för dagen tihi.. ska man kalla det lat eller? hade förmodligen inte sovit så länge om det inte vore för att jag vaknade vid 7 på morgonen av att byggmupparna gick uppe på mitt tak för att lägga nytt tak! det var inte en liten stund som varierade mellan tunga fötter som hoppade fram och lät lite som en 80 kg gollum (ni vet den fula grejen i sagan om ringen), hammarslag & skruvar som borrades i och såklart allt jäkla snack haha. blev tokig där i min säng och ville bara somna om och på något sjukt sätt i allt oväsen så lyckades jag också, så duktigt ella :)
nu har jag tryckt i mig två mackor för den som ville veta & ska snart ta en promenad i fina höstvädret för att fota lite :)

never be afraid again

Sjutton vad kallt det är ute om dagarna nu, håller verkligen på att bli vinter! Men känns himla fint ändå för jag älskar vintern.. så sjukt mysigt med snö så det är inte klokt. dessutom växer jag aldrig upp från varken snöbollskrig eller snögubbar, det är en sån där del som alltid kommer hänga med mig skulle jag tro! av den lilla delen barn som finns kvar i mig så kommer snön alltid att ta fram skitungen haha.
enda delen av vintern som jag kommer sakna i år blir nog uteritterna på mysiga roxis! men hon får ut & hoppla fram i fulla farten över snötäckta ängar med nya ryttaren mysan i stället så det är nog bara jag som kommer sakna den delen hihi :) känns ändå himla bra att veta att roxane har det super & det verkar gå jättebra för henne och my, vilket känns extra roligt & bra!
idag åkte jag hur som helst hem från skolan efter första lektionen för jag mådde illa & var helt yr.. har växlat fram & tillbaka enda sen jag kom hem nu, kommer stundvis liksom.. så jag stannar nog hemma i morgon också och blir helt frisk! har ändå bara tre lektioner & ingen av dom speciellt viktig. jag ska i stället sitta hemma och trycka in matte i mängder i mitt pyttelilla huvud så att jag inte kuggar provet på torsdag! hoppas på fint väder också så jag kan ut & ta lite fina höstbilder!
ooooch snart är det fredag woho! kommer bli en helt underbar helg som först spenderas med Julia under fredagen & sen med min fina martin från fredag kväll till söndag. kan knappt vänta haha, saknar dom båda riktigt mycket så det kommer bli alldeles perfekt! nu ska jag hoppa in i duschen & sen tigga till mig lite massage av pappsen. puss på er alla

en el fin de semana.. (i veckoslutet)

Hejsanhoppsan osv osv. tänker turboblogga lite om helgen nu innan jag slår igång ett åh så mysigt scrubsavsnitt!
día número uno
i fredags kasta jag mig på tåget efter skolan och satte full fart mot borås. dock var det krångel i laxå så tåget blev en timma försenat, himla otur, och jag missade mitt anslutningståg i herrljunga och fick sätta arslet i en buss som tog dubbla tiden i stället! skulle ha varit framme vid två och varit med på hennes skola juuu.. men i stället kom jag fram halv fyra :/
anyway, hur kul som helst att se min fina flicka liridona jashari live igen! hon var sig lik på många sätt och vis, samma gamla bästa vän som jag så många år har saknat helt enkelt. vi åkte hem till henne och hälsade på resten av familjen som jag också har saknat och sen fixa vi oss. dona går stylist så hon sminka mig skitsnyggt höhö, ni får se bilder när jag får dom. framåt kvällen gjorde vi borås gator osäkra, gick omkring på stan och sen kilade vi till bio & såg hämnden. himla bra film faktiskt, men sorglig och lite otäck.
efter filmen tog vi bussen hem i den kyliga natten och vi höll på att frysa sönder oss! så det var grymt skönt att komma hem till varma sängen och lägga sig och prata igenom alla minnen från förr :) jag somnade rätt snabbt medans dona satt vid datan och vips hade jag pallrat mig upp och släckt lampan berättade dona när vi vaknade. haha, har inget minne av detta så jag måste ha sovit och gått i sömnen.. duktigt att hitta knappen iaf ;)
día número dos

idag var donis tvungen att jobba från 12-16. gjorde inte så mycket för jag umgicks med shyrete, hennes storasyster, dom timmarna :) vi hade också en hel del att catcha och vi kom fram till att sist hon såg mig var jag bara en liten snorunge haha. nu är jag längre än henne! ;) vi snackade & käkade godis i mängder och sen satte vi på en film i brist på annat. Never been kissed (någon som sett den?).. rätt rolig film men himla tragisk tjej måste jag säga, och typiskt happyending :)
när dona kom hem hade hon hela restaurangen med sig så det blev thaimat för fulla muggar, muuums! efter maten fixade vi oss igen & sen hängde vi på liridon (storebror) och shkelqim (kusinen) ut på stan och gick på bio igen haha, denna gången såg vi the other guys och usch vad rolig den var! den levde lite över mina förväntningar faktiskt så klart godkänd film! efter bion gick vi omkring på stan och träffade olika folk, trevlans! sen åkte vi hem till liridona & liridon igen och somnade bums.
día número tres
idag hann vi inte göra så mycket mer än att äta fetaste frukosten, lunch á la liridona & springa till bussen för att inte missa tåg. sen blev det himla mycket tågåkande hem till hallsberg mot askersund.
när jag kom hem och gick in på mitt rum höll jag på att ramla omkull, min lillebror hade städat det superfint som tack för att han & hans kompisar fick slagga där i fredags! måste säga att han gjorde ett bättre jobb än vad jag själv hade gjort haha. världens bästa lillebror eller vad säger ni? jag menar.. hur många gör det frivilligt ♥
nu på kvällen har jag försökt få in matte i huvudet utan några vidare resultat, spanskan däremot är avklarad så det är väl lite plus iaf! nu ska jag slå igång ett scrubsavsnitt och sen somna i min stora sköna underbara mysiga säng. (förstår om ingen orkar läsa det här, men har du kommit såhär långt så.. grattis eller nått!)

pick-me-up

åh vad sjutton sitter jag här för när jag både har en väska att packa inför hela helgen, läxor att ta tag i & muffins att äta upp!

skärpning ellan

i like us best undressed

dricker en mummamilkshake som mamma blanda ihop nyss och kollar på project runway, kan inte bli mycket bättre?
och så har jag bokat tågbiljett till borås i morgon tihi. ska åka och hälsa på min allra finaste barndomsvän liridona över helgen! blir himla mycket prat att ta igen för vi har inte setts på flera år ju.. knappt att en helg räcker till där utan det känns som vi skulle behöva tusen dagar till att prata, skratta och umgås som förr! men nu är jag iaf sjukt taggad och pepp på att lämna askersundshålan för en lite större stad!
skoldagen var kort & grymt behaglig. älskar torsdagarna med sovmorgon och tidig buss hem! och så var det lunchkonsert på det hela också :) estetettorna som för första gången uppträdde och hu så nervösa en del av dom var, på vissa såg det verkligen ut som att dom helst av allt ville åka genom marken. kanske borde ha lite överseende med tanke på att det var första gången som sagt? men egentligen tycker jag att man ska fixa att iaf röra sig lite när man sjunger och inte stirra rakt upp i taket som en staty! fy vad elak jag är men det är skillnad på att sjunga & uppträda och det blir himla trist för publiken att kolla när det blir sådär. såååå , äg scenen lite medans ni kan :)
dock måste jag berömma fina emma som faktiskt var superduktig och sjöng grymt bra! + två andra tjejer som också var sådär bra att titta på.. men vetifan vad dom heter, blonda var dom iaf haha.
nog snacket om esteterna! nu ska jag lyfta mitt "feta" arsle ur soffan och baka kladdkakemuffins så att jag går upp lite i vikt någon gång! pusspuss

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


..göra det tusen gånger om!

fått en flaska i huvudet
legat sövd på akuten
varit död i minuter
hela själen var bruten
blivit jagad av snuten
varit vilse på djupet
jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset
- daniel adams-ray, vilken kung!
idag är ingen vanlig dag för idag har jag & martin offentliggjort vårt förhållande på facebook tihi. helt sjukt att det inte är riktigt officiellt innan det är statusändrat egentligen! menmen :)
och den dagen har firats extra mycket med ett undrbart psykologiprov som jag kom på igår att jag hade idag.. hoppsan. nejmen, det gick faktiskt rätt bra! skrev som fan iaf så får hoppas att jag höll mig till frågornas ämnen haha, blir lätt att man halkar ur det som man ska skriva om ju.
och så har jag, jonte & linnea lyckats fixa exakt godkäntgränsen på företagsekonomiprovet (värdelösa) och gjort klart det rackarns häftet i geografi som alla andra redan hade strukit från plugglistan.. det slutade med att vi tre och läraren satt ensamma i klassrummet och han sa allt vi skulle skriva bara för att själv få kila hem. från och med nu ska vi plugga på lektionerna, överenskommet i vår trio!
nu ikväll ska jag lära in en text till redovisningen i företagsekonomi i morgon och så ska jag kolla massa tv och bara lata mig. DH börjar ju ikväll också och då kommer jag vara nailad i soffan höhö.
dagens puss går till martinmus ♥

dum av dig

jonteponken sovandes på bussen!
myohmy vilken kväll det blev igår & vilken dag det har varit idag!
åkte till hallsberg igår kväll och träffade upp josefina, jonte, oscar, simon & martin för att gå och äta pizza på nalle's! supermysigt. efter det gick vi tillbaka till olgy & umgicks med folket där fram till klockan 20 då idol började och alla samlades i soffan :)
när idol var slut sådär jobbigt sent så gick jag & martin och kröp ner i sängen. var jättesegt att gå upp nu på morgonen när han fick ligga kvar i det varma & gosiga. menmen.. kilade iväg med jonten till skolan & fixade ännu en fredag med honom & linnea för att sen åka till askersund på en intervju med venus choklad (mumma choklad där förresten, jonte hade svårt att hålla sig!) och efter det så åkte vi tillbaka långa vägen till hallsberg igen & så vidare till örebro med simon & ludvig!
nu har vi gått omkring där inne hela eftermiddagen och mina fötter värker som sjutton! men en tröja från monki hittades iaf så helt ovärt var det ju inte :) nuuuu ska jag kolla på idol med mammsen & pappsen. pusss

RSS 2.0