som att flyga.

Finns det något finare en när nya liv kläcks?
Idag upptäckte vi tjejer i stallet att katten Chili plötsligt har blivit väldigt smal och "sladdrig" i magen.. under bara en natt?
Vi visste att hon väntade kattungar så det var bara att börja leta. Medans Linnea och Ebba gick till lösdriften så gjorde jag ett litet smart drag och följde efter Chili ;)
I en box brevid hönshuset låg dom små liven.. fyra stycken nyfödda missar <3
Nu har vi förflyttat dom till husvagnen där dom får vara ifred från björnarna och monsterella :)

Någon timma innan det här hände så satt jag på Roxanes mysiga rygg och galopperade över ängar! Det är precis så härligt som det låter och jag hade mungiporna uppe vid öronen hela ridturen.
Jag kan nästan lova att det inte finns någon bättre känsla en att sitta på ett djur som väger flera hundra kilo och ha en enorm kontroll. Jag skulle nog beskriva det som att flyga..

I morgon är det tävlingtävlingtävling och jag är jättetaggad :D Ska bli så himla kul. Startar klass 2, 110 cm först och sen startar jag nog 105 cm i laget. Vi håller tummarna för att det ska gå så bra som möjligt men viktigast är ändå att vi har kul.. vad är annars vitsen med att tävla? Om man bara känner en tyngd på sig hela tiden liksom? :)
Nu ska jag ner och käka med pappa och Johan framför TVn.. mm skönt.


bild från KM i Askersund 6/9 :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0