i gotta feeling

Har nästan precis kommit hem från en helt galet kul kväll hos Julia! Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och är redo att somna och sova.. länge! Yes för nu har vi lov lalalala.
Hur som helst. Julia och jag gjorde kvällsmat, hon brände riset och vi fick börja om buhu :/ Jag som var så hungrig höhö.. den tjejen ska inte bli kock haha ;) Tro det eller ej men till slut blev maten färdig och den blev supergod, eller så var det bara vi som var utsvultna? Sen ringde Dääni mitt i måltiden och störde ofc.. närå men han sa att dom skulle komma till 19.15 typ. Efter att vi ätit kom lilla Linnea också. Då käka vi chockladpudding och sen kila vi ner till ica & träffa killarna. Viktor var faktiskt med (trevligt hörru) och Alvin hade dom släpat dit också så vi blev några stycken.
Kritiserade deltagarna i idol (både bra & dåligt) och käka godis - mums. En hel del skratt fick vi till också :D Efter idol kollade vi på twilight! Den filmen går knappt att tröttna på ju.. Dock skulle Linnea med tåget vid 22.40 så då blev vi tvugna att ta farväl av henne :((( Sprang i rulltrapporna på station också, skitskoj. Menmen, en kanonstart på lovet i alla fall och jag hoppas verkligen vi gör om det här! Nu ska jag klara mig en hel vecka utan mupptjejerna, hm.. hur ska det gå tro?
Aja nu ska jag sleeeeepa, så jävla skönt! Tack än en gång alla för kvällen :)

Kommentarer
Postat av: julia

bästabästabästa! kommer sakna dig massor under lovet, i november december får det bli massa buus:D <3

2009-10-24 @ 02:55:11
URL: http://juliaalmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0