klappat & klart!

Åååhja! Finally klar med julklapparna!
Hittade en skitsnygg t-shirt som kommer passa Johan perfekt och Amanda får en bh haha + örhängen och duschgrejor! Tror det blir asbra :) Mamma kommer få lite söta saker som jag hittade på lagerhaus och pappa också! Till Niklas köpte jag en ******** *****, kan ju inte skriva vad det är med risk för att han kikar i min blogg ;) Men det är sjukt kul och typiskt något som jag skulle ge honom i julklapp så han blir nog inte förvånad haha. Mysan var med mig in till marieberg som sällskap och vi hade grymt kul! Vi gjorde ett försök i att trajja massagestolarna och ja.. min funka utmärkt men i hennes fastna pengarna ;o Så det kändes lite sådär att sitta o få massage medans hon inte fick nån :/ Men att pengarna fastna var grymt värt för efter oss kom det två killar (pretty nice faktiskt) och skulle köra. Gud va vi skratta när dom upptäckte att stolen var cp! Så söta när dom satt där och låtsades "hänga" typ, när jag & Mysan visste hur det egentligen låg till ;)
Vi åkte hem vid fyra någon gång och då blev det stallet på dirr. Dressyr i den sjukt fina vinterkvällen ååh. Allt var vitt omkring oss och glittrade sådär fint! Blev inte mindre bra av att Roxane gick superfint heller :) I morgon ska jag ut dit igen och sen på kvällen ska vi klä granen och hänga upp julstrumporna osvosv.

Nu ska jag ner och käka kvällsmat (y)

Kommentarer
Postat av: julia

åhja det är ju det bästa :D

men ellen kan du verkligen skriva här på bloggen deras klappar? läser dom den inte ? :O :) <3

2009-12-22 @ 20:05:25
URL: http://juliaalmen.blogg.se/
Postat av: ellen

Niklas läser min blogg och därför fick hans vara hemligt ;) likaså mamma & pappa. Men jag tror inte att amanda & johan läser haha .. hoppas jag (y)

2009-12-23 @ 15:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0